Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Δημήτρη Παπέϋ 19-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016



                     ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Δημήτρη Παπέϋ 
                  19-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 




ΚΡΙΟΣ


Αυτό το διάστημα οι ενέργειές σας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό  το οικονομικό σας μέλλον. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Τα οικονομικά σας αυτόν τον καιρό θα πρέπει να τα φροντίσετε με τάξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Τα ερωτικά και τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς.


ΤΑΥΡΟΣ


Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα, φροντίστε να τις αποφύγετε. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Οι ημέρες αυτές, μπορούν να δημιουργήσουν στους δεσμευμένους Τοξότες κάποια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Το κλίμα όμως αυτών των εορταστικών ημερών που επιβάλει την ηρεμία και την ομόνοια σας δεν συμβιβάζεται με συγκρούσεις. Αντί να ψάχνεστε  στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν, μπείτε κατ’ ευθείαν στην ουσία τους. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Από τις δικές σας τις ενέργειες, εξαρτάται το μέλλον της σχέσης ή του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι μόνο εσείς.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας. Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις θέλουν ξεκαθαρίσματα και  διευθετήσεις



ΛΕΩΝ


Αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει κάποια υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως είναι δυνατόν να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας ακόμα  μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα με αποτέλεσμα τις  επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. Η τάση αυτή θα εξασθενίσει προς το τέλος της εβδομάδας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν αυτό το διάστημα, θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας δώσει νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που έχουν δυνατά θεμέλια. Για τους δεσμευμένους δεν εξυπηρετούν σε τίποτα νέοι δεσμοί που μπορούν να σας δημιουργήσουν  συντροφικά προβλήματα. Στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Η τύχη είναι το ένα σκέλος της ζωής μας και το δεύτερο η θετική ενέργεια  που ενεργοποιεί τις κινήσεις μας. 



ΖΥΓΟΣ
Στον συναισθηματικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Αυξημένες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας απομακρύνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει και από τον συντροφικό τόνο των εορτών, γι’ αυτό ρυθμίστε  με τρόπο ελαστικό τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε αρκετό από τον χρόνο σας για το έτερον σας ήμισυ. Όσο για εσάς που περιμένετε κάποια νέα σχέση, νέες ερωτικές ημέρες ξημερώνουν. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή.  Οι δύο δημιουργούν μια σχέση, τρεις ή περισσότεροι εκκολάπτουν ένα χωρισμό. 



ΤΟΞΟΤΗΣ


Οι δεσμευμένοι Τοξότες, αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν σ’ αυτούς τα πράγματα γι’ αυτούς στην πορεία δεν θα είναι και τόσο ρόδινα. Με τον  Κρόνο στο δικό σας το ζώδιο και απέναντι από τον συντροφικό σας τομέα, σας θέλει αρκετά προσεκτικούς ιδίως αν στο παρελθόν με σύντροφο ή συνεργάτες υπήρξαν μπερδεμένες ιστορίες. Αντίθετα οι αδέσμευτοι Τοξότες, ευνοούνται τις προεόρτιες αυτές ημέρες. Οι νέες  γνωριμίες με κάποια στοιχειώδη προσοχή προδιαθέτουν για ένα  σταθερό δεσμό. 



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Δεν θα ήταν σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις. Διατηρήστε τους τόνους σας χαμηλούς και ήπιους. Το διάστημα αυτό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα σας, αν έχετε σαν στόχο σας την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε  όσοι διατηρείτε εξω-συντροφικές, επιπόλαιες σχέσεις.  Οι καιροί είναι πονηροί και οι κίνδυνοι για προβλήματα  μεγάλοι. Οι επιπόλαιες αποφάσεις καραδοκούν για να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η τάση σας για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτή την εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό το οικονομικό σας θέλει συνετή διαχείριση. Στον συναισθηματικό σας τομέα, οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως σας απασχολήσει ξανά. Νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο παρόν τις χειρισθείτε θετικά. Προσπαθήστε να μην κοντραριστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.



ΙΧΘΥΕΣ


Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.







        ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

                   19-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016



Η ΣΕΛΗΝΗ στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Από χθες Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 19:52, έως και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 04:39.
Η παρουσία της σελήνης στον Παρθένο εντείνει την ανάγκη για προσφορά, υπηρεσία και εργασία. Γινόμαστε πιο εργατικοί και εξυπηρετικοί, αλλά και με πιο κριτική διάθεση. Είναι μια μέρα όπου μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και καθαριότητα την καθημερινότητα μας. Υπάρχει συναισθηματική πειθαρχία και λογική. Με θετικές όψεις υπάρχει προθυμία για βοήθεια, υπηρεσία και να αφιέρωση. Ενώ με τις αρνητικές όψεις δημιουργείται δουλικότητα, νεύρα και ανησυχία.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  19 Δεκεμβρίου ώρα 02:26
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 00:35 μέχρι και  ώρα 04:16.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην πεποίθησή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Αυγούστου και από 10 έως 14 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  19 Δεκεμβρίου ώρα 06:10
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 04:18 μέχρι και  ώρα 08:01.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Αυγούστου και από 9 έως 13 Απριλίου.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΑΡΗΣ στους ΙΧΘΥΕΣ
Από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 11:23, έως και Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 ώρα 7:28.
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και δυναμικοί και ενστικτωδώς αποφεύγουμε οποιαδήποτε σύγκρουση καθώς αντιπαθούμε τον πόλεμο και τη βία. Έχουμε φόβο και δειλία επειδή αμφιβάλλουμε ότι θα κερδίσουμε τη μάχη. Αυτή τη χρονική περίοδο χρησιμοποιούμε έμμεσο και όχι ευθύ τρόπο για να πάρουμε ό, τι θέλουμε, αποφεύγοντας την άμεση αντιπαράθεση. Χρησιμοποιούμε συναισθηματική πίεση ακόμα και χειραγώγηση ή δόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα για να υπερισχύσουμε. Στην καλύτερη περίπτωση, κάνουμε μεγάλες πράξεις καλοσύνης και προσωπικές θυσίες προς το συμφέρον της ειρήνης και της συμφιλίωσης, υποχωρώντας. Η ενέργειά μας δεν εκδηλώνεται άμεσα αλλά βρίσκεται σε συναισθηματικό και υποσυνείδητο επίπεδο, έτσι είναι μια χρονική περίοδος όπου δεν τίθενται πρακτικοί στόχοι ή σημαντικές φιλοδοξίες. Ασχολούμαστε με δραστηριότητες που μας παρέχουν μια διέξοδο από την εγκόσμια πραγματικότητα και ευνοούν τον εσωτερικό προβληματισμό.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  19 Δεκεμβρίου ώρα 11:32
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 09:40 μέχρι και  ώρα 13:23.
Πολύ άσχημη όψη για να παρθούν αποφάσεις κάθε μορφής. Το άτομο αναπτύσσει έναν υπέρμετρο ρομαντισμό και η ευαισθησία του το κάνει να μη βλέπει ξεκάθαρα τα πράγματα, με αποτέλεσμα να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Όταν δέχεστε μία τέτοια διέλευση, θα ήταν καλό να αποφεύγετε τις συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Να προσπαθείτε να μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάσουν και προπαντός μην τους επιτρέπετε να σας εξαπατήσουν.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  19 Δεκεμβρίου ώρα 15:31
Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ώρα 07:16 μέχρι και Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 23:45.
Ίσως η διάστασή σου σε πολλά θέματα συγχρόνως σε κάνει στο τέλος να νιώθεις ανία κι ένταση. Ασχολήσου μόνο μ' ένα θέμα για θα βρεις την ηρεμία
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Ιανουαρίου και από 17 έως 21 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  19 Δεκεμβρίου ώρα 19:48
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Χιαστή με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 18:05 μέχρι και  ώρα 21:30.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου και από 1 έως 5 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  19 Δεκεμβρίου ώρα 22:06
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Τριγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 20:14 μέχρι και  ώρα 23:57.
Η αρμονία αυτής της όψης κάνει το άτομο να είναι πολύ γλυκό και να εκπέμπει μια αίσθηση ασφάλειας για τους άλλους. Με αυτή την επίδραση οι άλλοι το βλέπουν σαν εξομολογητή, ενώ αυτό είναι πολύ πρόθυμο να τους ακούσει και πολύ εμπνευσμένο, ώστε να τους δώσει την κατάλληλη συμβουλή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου και από 3 έως 7 Ιανουαρίου.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  20 Δεκεμβρίου ώρα 00:48
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα 22:52 μέχρι και Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 02:43.
Η ανάγκη για εμβάθυνση και αναζήτηση των πιο απόκρυφων στοιχείων του εσωτερικού μας κόσμου, είναι αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης. Η όψη είναι καλή για ξεκίνημα ψυχανάλυσης ή για συμμετοχή σε ομάδες αυτογνωσίας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου και από 5 έως 9 Ιανουαρίου.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  20 Δεκεμβρίου ώρα 07:24
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 05:28 μέχρι και  ώρα 09:19.
Το άτομο έχει τάσεις να λυπάται τον εαυτό του και επειδή θέλει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του,  ζητά επιβεβαιώσεις από το περιβάλλον του. Ωστόσο, είναι τόσο πολύ πιεστικό με τους άλλους, ώστε τελικά δεν είναι δυνατό να πάρει αυτό που ζητά.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου και από 8 έως 12 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  20 Δεκεμβρίου ώρα 10:26
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Χιαστή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 08:29 μέχρι και  ώρα 12:22.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου και από 9 έως 13 Απριλίου.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  21 Δεκεμβρίου ώρα 01:49
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη, σε όψη Τετραγώνου με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 23:56 μέχρι και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 03:41.
. Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Δεκεμβρίου και από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  21 Δεκεμβρίου ώρα 03:28
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 01:35 μέχρι και  ώρα 05:20.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου και από 2 έως 6 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ στον ΖΥΓΟ
Από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 04:40, έως και Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 16:32.
Ευνοούνται διαπραγματεύσεις νομικών θεμάτων και συναναστροφές με άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Κατάλληλος καιρός για αγορά ενδυμάτων, ειδών ομορφιάς, αντικειμένων τέχνης, διακοσμητικών ειδών. Αυτή είναι η θέση του διπλωμάτη, του ειρηνοποιού, του κοινωνικού και φιλικού προσώπου της σελήνης. Η συναισθηματική ισορροπία, η αρμονία και η ηρεμία είναι πολύ σημαντικές αυτές τις μέρες. Η συνύπαρξη και η συνεργασία είναι απαραίτητες για να νιώθετε καλά.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  21 Δεκεμβρίου ώρα 05:17
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Χιαστή με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 03:21 μέχρι και  ώρα 07:12.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου και από 18 έως 22 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 12:45, έως και Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 ώρα 23:24.
Το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική του θέση, την καριέρα και τη φήμη του, απομακρύνοντας το προσωρινά από την καθημερινότητα. Πιθανόν να αξιολογήσει τη μέχρι τώρα στάση του στα προαναφερθέντα και να βελτιώσει κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσει ευκολότερα πιο πέρα. Είναι στο χέρι του το αν θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα που θα βγάλει αλλά και τι εμπνεύσεις που θα έχει.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΑΡΗΣ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  21 Δεκεμβρίου ώρα 13:51
Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 06:52 μέχρι και Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 20:49.
Μια κακή σχέση Πλούτωνα - Άρη πάντα δηλώνει κάποιο πρόβλημα. Κατ' αρχήν σου προκαλεί μια ψυχική και σωματική αποδιοργάνωση. Επίσης, αδυναμία να συμβιβαστείς και να υποχωρήσεις μπρος σε κάποια προβλήματα που σου δημιουργούν τρίτοι, έστω και δίκαια, ενώ μπορεί ν' αφήνεις ανεξέλεγκτα ορισμένα πάθη σου όπως είναι η ζήλια, ο δεσποτισμός, η σεξουαλική διαστροφή, η εκδίκηση. Πρόσεχε, λοιπόν, γιατί και αυτή η διέλευση, έστω και αν είναι δευτερεύουσας σημασίας, δεν παύει να περιέχει τα αυτοκαταστροφικά της στοιχεία.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Φεβρουαρίου και από 5 έως 9 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  21 Δεκεμβρίου ώρα 21:28
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Χιαστή με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 19:25 μέχρι και  ώρα 23:30.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 07:11
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Τετραγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 05:04 μέχρι και  ώρα 09:17.
Τα νεύρα θα γίνουν η αφορμή να ξεσπάσει κρίση με κάποιον ή κάποια. Η διέλευση αυτή πολλές φορές είναι η αιτία που το άτομο τσακώνεται με τη μητέρα του. Η σταθερότητα και η αποφασιστικότητα λείπουν από το άτομο, όταν δέχεται αυτή την πλανητική επίδραση, γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεκινά καινούργια πράγματα με τέτοια κατεύθυνση και να μην κλείνει σημαντικά ραντεβού, όπου χρειάζεται να είναι συγκροτημένο.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Οκτωβρίου και από 2 έως 6 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 11:35
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 09:34 μέχρι και  ώρα 13:35.
Οι ανασφάλειες, οι ενοχές και οι εσωτερικές συγκρούσεις βγαίνουν στην επιφάνεια, όταν ένα άτομο δέχεται την επίδραση αυτής της διέλευσης. Γίνεται εριστικό με το περιβάλλον του και καταπιέζει τα άτομα που αγαπά, πιέζοντάς τα αδικαιολόγητα.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Οκτωβρίου και από 5 έως 9 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 12:11
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Τριγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 10:20 μέχρι και  ώρα 14:01.
Διέλευση που προκαλεί ευεξία και αισιοδοξία. Το άτομο έχει την τάση να αγαπά όλο τον κόσμο. Συνήθως ωθεί στις διασκεδάσεις. Η όψη αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου και από 4 έως 8 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 12:59
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 11:05 μέχρι και  ώρα 14:52.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Οκτωβρίου και από 19 έως 23 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 18:29
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Συνόδου με τον Δία .
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 16:29 μέχρι και  ώρα 20:28.
Καλή διέλευση, αφού δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και οπλίζει το άτομο με αισιοδοξία. Το χιούμορ και η διάθεση για περιπέτεια «ξυπνούν» με φυσική συνέπεια το άτομο να γίνεται πολύ αγαπητό στο περιβάλλον του.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Οκτωβρίου

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 18:58
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 16:58 μέχρι και  ώρα 20:57.
Η διέλευση αυτή, παρότι σχηματίζει καλές όψεις, δεν είναι τόσο καλή, γιατί οι φύσεις των πλανητών είναι εντελώς διαφορετικές. Ωστόσο, δίνει έναυσμα για βαθιές σκέψεις και αυτοκριτική. Το ξεκίνημα της ψυχανάλυσης ή κάποια προσπάθεια για περισσότερη εμβάθυνση στον εσωτερικό εαυτό είναι η καλύτερη αντίδραση σ’ αυτή τη διέλευση. Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη, νιώθει λίγο ψυχρό, σαν αντικειμενικός δικαστής. Αν έχει το κουράγιο να «δικάσει» τον εαυτό του, να είναι αμερόληπτος, βλέποντας τόσο τα προτερήματά του όσο και τα ελαττώματά του, αν κάνει κάποια ανασκόπηση των γεγονότων και των πράξεών του, τότε έχει συντονιστεί με αυτή τη διέλευση με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Οκτωβρίου και από 9 έως 13 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  22 Δεκεμβρίου ώρα 21:32
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 19:31 μέχρι και  ώρα 23:32.
Διέλευση που κάνει το άτομο πνεύμα αντιλογίας. Δημιουργεί αλαζονεία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιδρούν αυτοί που βρίσκονται γύρω από το άτομο. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, συνειδητοποιήστε ότι η επαναστατικότητα δεν είναι η διαρκής άρνηση. Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να έχετε συμμάχους. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως έχουν να σας προτείνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Με την αλαζονεία τελικά θα είστε εσείς οι χαμένοι.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Οκτωβρίου και από 9 έως 13 Απριλίου.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  23 Δεκεμβρίου ώρα 03:31
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 01:29 μέχρι και  ώρα 05:32.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Οκτωβρίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  23 Δεκεμβρίου ώρα 15:07
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη Εξαγώνου με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 01:39 μέχρι και Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 04:34.
Καλή όψη για νέα ξεκινήματα. Δίνει δυναμισμό και φέρνει ευκαιρίες για θετικές αλλαγές.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Δεκεμβρίου και από 20 έως 24 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 16:33, έως και Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ώρα 05:18.
Θέματα που έχουν σχέση με φόρους, ακίνητα, κληρονομιές έρχονται στο προσκήνιο. Οι επενδύσεις, οι ασφάλειες και οι μεγάλες επιχειρήσεις έλκουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Τέτοιες μέρες πρέπει να μάθετε να χειρίζεστε τα ισχυρά, βαθιά συναισθήματά σας. Οι μέρες στο διεισδυτικό ζώδιο Σκορπιού ενδείκνυται περισσότερο για διερεύνηση και αποκάλυψη μυστικών, εμβάθυνση των μυστηρίων της ζωής ή την μεταφυσική. Οι ερωτικές ιστορίες πάθους απασχολούν περισσότερο τέτοιες ημέρες.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  23 Δεκεμβρίου ώρα 19:12
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη Εξαγώνου με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 17:19 μέχρι και  ώρα 21:04.
. Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Δεκεμβρίου και από 22 έως 26 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  23 Δεκεμβρίου ώρα 21:16
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Τριγώνου με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 19:21 μέχρι και  ώρα 23:10.
Η αυτοπεποίθηση και η ευελιξία κάνουν το άτομο ευχάριστο προς το περιβάλλον του. Το άτομο μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, οι οποίες να αποδειχτούν και πολύ σωστές.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Οκτωβρίου και από 20 έως 24 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  24 Δεκεμβρίου ώρα 01:33
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 23:31 μέχρι και Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 03:34.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Οκτωβρίου και από 9 έως 13 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  24 Δεκεμβρίου ώρα 09:55
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 07:52 μέχρι και  ώρα 11:57.
Η διαίσθηση του ατόμου είναι πολύ ανεπτυγμένη αυτές τις ώρες που επιδρά η διέλευση. Έχει την τάση να αποσυρθεί στο χώρο της φαντασίας και να «βιώσει» τα όνειρά του, ενώ δεν του λείπουν και οι σεξουαλικές φαντασιώσεις. Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη έχει την τάση να βοηθά τους άλλους. Η όψη αυτή πολλές φορές προκαλεί την τάση στο άτομο να ασχοληθεί με το μυστικισμό και τον αποκρυφισμό.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  24 Δεκεμβρίου ώρα 16:06
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Εξαγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 13:51 μέχρι και  ώρα 18:20.
Η αρμονία αυτής της όψης κάνει το άτομο να είναι πολύ γλυκό και να εκπέμπει μια αίσθηση ασφάλειας για τους άλλους. Με αυτή την επίδραση οι άλλοι το βλέπουν σαν εξομολογητή, ενώ αυτό είναι πολύ πρόθυμο να τους ακούσει και πολύ εμπνευσμένο, ώστε να τους δώσει την κατάλληλη συμβουλή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Νοεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Αστρολόγος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΕΫ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 00:23
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 22:20 μέχρι και Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα 02:25.
Η ανάγκη για εμβάθυνση και αναζήτηση των πιο απόκρυφων στοιχείων του εσωτερικού μας κόσμου, είναι αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης. Η όψη είναι καλή για ξεκίνημα ψυχανάλυσης ή για συμμετοχή σε ομάδες αυτογνωσίας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Νοεμβρίου και από 5 έως 9 Ιανουαρίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΚΡΟΝΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 02:20
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη, σε όψη Τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα 20:04 μέχρι και Τρίτη 3 Ιανουαρίου ώρα 08:35.
Μία απρόσμενη ευκαιρία που παρουσιάζεται στη ζωή του ατόμου είναι πολύ ελκυστική και του προκαλεί τη διάθεση να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα πορεία του.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Δεκεμβρίου και από 9 έως 13 Απριλίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 04:29
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη Ημιτετράγωνου με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα 02:36 μέχρι και  ώρα 06:21.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Δεκεμβρίου και από 8 έως 12 Νοεμβρίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 07:08
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα 05:16 μέχρι και  ώρα 08:59.
Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση αισθάνεται πολύ όμορφα, έχει κέφια και θέλει να ξεφαντώσει. Έχει την τάση να καταπιέζει ασυνείδητα τους άλλους, γιατί τους πιέζει να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό του. Όψη που φέρνει διάθεση υπέρμετρου καταναλωτισμού και ωθεί σε σπατάλες για τις οποίες το άτομο αργότερα μπορεί να μετανιώσει.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Νοεμβρίου και από 7 έως 11 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 10:14
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Χιαστή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα 08:11 μέχρι και  ώρα 12:16.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Νοεμβρίου και από 9 έως 13 Απριλίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 15:23
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 19:54 μέχρι και Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ώρα 10:51.
Τύχη και ευκολία δίνει αυτή η όψη! Οι υποθέσεις διεκπεραιώνονται χωρίς δυσκολίες, ενώ οι άλλοι μας αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα και δέχονται να μας βοηθήσουν.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Φεβρουαρίου και από 10 έως 14 Οκτωβρίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 18:36
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 μέχρι και Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ώρα 16:11.
Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα είναι πάντα ευχάριστα, με αυτή τη διέλευση. Γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα, εμφάνιση κάποιου ατόμου από το παρελθόν, κάποια αναπάντεχη πρόταση για συνεργασία. Όλα μπορούν να συμβούν και όλα έχουν τη γοητεία τους.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Φεβρουαρίου και από 9 έως 13 Απριλίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 20:00
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα 17:43 μέχρι και  ώρα 22:16.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Νοεμβρίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  25 Δεκεμβρίου ώρα 20:33
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα 00:51 μέχρι και Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ώρα 16:14.
Επιβράβευση από τους ανωτέρους στη δουλειά και βοήθεια από άτομα ισχύος ή ηλικιωμένους, φέρνει αυτή η διέλευση. Το άτομο που τη δέχεται έχει τον τρόπο του να κρατά τις ισορροπίες. Κοινωνική καταξίωση και ακτινοβολία. Η όψη αυτή είναι καλή για συνεργασίες, δεδομένου ότι βασίζονται στη σταθερότητα και στη διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Φεβρουαρίου και από 9 έως 13 Δεκεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου