Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ από 20 έως 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
20-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

KΡΙΟΣ

Πρέπει να κάνετε ένα νέο άνοιγμα αυτόν τον καιρό στον αισθηματικό σας τομέα. Η ζωή δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά  υπάρχουν και πνευματικά αγαθά που αξίζουν περισσότερο. Δείξτε αυτόν τον καιρό τον καλό σας εαυτό και δεν θα χάσετε. Οι Κριοί του Απριλίου θα δραστηριοποιηθούν ξεφεύγοντας από τα ίχνη της υποτονικότητας  του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλίες και οι συνεργασίες σας αλλάζουν αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να ψάχνετε ν’ ακουμπήσετε κάπου. Συμβουλή μου είναι να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Έχετε αρκετές από αυτές άλλα η αβεβαιότητα και ο ετεροχρονισμός δεν σας αφήνει να τις εκμεταλλευτείτε. Ψάξτε με απλά μέσα να εντοπίσετε την ευτυχία, είμαι σίγουρος πως βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευθείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους. Είναι ευνοϊκή περίοδος για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φανείτε πιο συνεπείς προς τους άλλους και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Αποφύγετε ανόητες κοινωνικές συζητήσεις που σας αποσπούν από το πρόγραμμά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις κάντε υπομονή, ο χρόνος θα δείξει πως έχω δίκιο.

ΛΕΩΝ

Πάλι δύο θέματα στην μέση. Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή όμως τα πράγματα αυτά μπορεί να συμβαίνουν και στον ερωτικό τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που παρουσιάζονται αυτόν τον καιρό, κάτι που αξίζει και διατηρήστε το. Ο Έρωτας χτυπάει την πόρτα σας, ανοίχτε του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πίσω γυρίσματα  της ζωής σας, είναι η αιτία πολλών αρνητικών καταστάσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτές οι μέρες όμως προσφέρονται για κάποιες διορθωτικές κινήσεις και για προσγείωση στην πραγματικότητα. Ζήστε τη σιγουριά του παρόντος και αφήστε το παρελθόν  και τα προβλήματά του να κυλίσουν προς τα πίσω. Ότι θα φτιάξετε τώρα θα αξίζει περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παράτολμες ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σφάλματα και να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτόν τον καιρό. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει. Εξ άλλου τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται από έλλειψη προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ το πείσμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, περιμένει να βρει την ευκαιρία να σας κυριαρχήσει. Θα έλεγα πως είναι καιρός να του δώσετε πόδι. Τα αισθηματικά σας παράλληλα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, ιδίως αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιο σχετικό πρόβλημα. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να σας διδάξουν το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρίες για φιλίες συνεργασίες και σχέσεις κυρίως για τους αδέσμευτους με προοπτικές επιτυχίας παρουσιάζονται τώρα. Πρέπει να δείξετε την καλή σας διάθεση, αν θέλετε να οριοθετήσετε τις συνθήκες  για το μέλλον σας. Στους γύρω σας δείξτε επιείκεια και κατανόηση. Σκεφτείτε ότι τα μεγάλα πράγματα στη ζωή μας ξεκινούν πολλές φορές από μικρές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση. 
 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
20-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από προχθές Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ώρα 20:52 έως και Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 09:06
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 16º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 16º του Κριού 
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου και από 05 Απριλίου έως 09 Απριλίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 19º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 20º του Υδροχόου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Δεκεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου και από 08 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 20º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 έως Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 20:00.
Ο Ερμής στις 20º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 21º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 25º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 02:00 έως Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 21:00.
Ο Άρης στις 17º του Κριού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Απριλίου έως 09 Απριλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 03:00 έως Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 03:00.
Ο Ήλιος στις 02º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 07:00 έως Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 10:00.
Ο Ερμής στις 21º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλκει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 09:07 έως και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 19:16
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Ο Ήλιος στις 03º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 02º του Αιγόκερω
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου και από 22 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΔΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 έως Παρασκευή 10 Μαρτίου ώρα 15:00.
Ο Δίας στις 22º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Η παραμονή σε παλαιά μοντέλα σκέψεων που έχουν αποτύχει μπορούν να φέρουν καταστροφές. Παράλληλα η μη εκμετάλλευση ευκαιριών είναι πιθανόν να σας ζημιώσει. Πριν πάρετε όμως σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να εξετάσετε προηγουμένως όλες τις πτυχές των ενεργειών σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 23:00 έως Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 07º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 22º του Υδροχόου
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου και από 11 Φεβρουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 10º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 11º του Κριού 
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως 04 Ιανουαρίου και από 30 Μαρτίου έως 03 Απριλίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 10º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως 04 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 17º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 21:00 έως Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 18º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 18º του Κριού 
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου και από 07 Απριλίου έως 11 Απριλίου

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 22:00 έως Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 01:00.
Ο Ήλιος στις 04º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 18º του Αιγόκερω
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Φεβρουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 20º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Ιανουαρίου έως 14 Ιανουαρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 21º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιανουαρίου έως 15 Ιανουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 έως Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ώρα 14:00.
Ο Ερμής στις 25º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 25º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 13:00 έως Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ώρα 22:00.
Ο Ερμής στις 25º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 11º του Κριού 
Τα συναισθήματα θα μπλέκονται με τη λογική και έτσι χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια. Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι με διακριτικότητα στις συζητήσεις σου και αν ακούσεις κάποια λέξη προσβλητική κάνε πως δεν την άκουσες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 30 Μαρτίου έως 03 Απριλίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ώρα 19:17 έως και Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 02:23
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 έως Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 11:00.
Ο Ήλιος στις 05º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Φεβρουαρίου έως 27 Φεβρουαρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 10º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιανουαρίου έως 02 Φεβρουαρίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 11º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 11º του Κριού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου και από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ώρα 03:00 έως Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 23:00.
Ο Ήλιος στις 06º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 19º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 20º του Κριού 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου και από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 21º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 21º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Φεβρουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 έως Τρίτη 28 Φεβρουαρίου ώρα 13:00.
Ο Άρης στις 20º του Κριού  σε Συζυγία με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι πολύ επικίνδυνη για ατυχήματα! Προκαλεί ξαφνικά προβλήματα και κάνει το άτομο αδύναμο και νευρικό. Μία καλή αντιμετώπιση του ατόμου είναι να προσπαθήσει να εκτονωθεί είτε με τη γυμναστική είτε με τη διασκέδαση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 25º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Φεβρουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 26º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 12º του Κριού 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Φεβρουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου και από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 29º του Υδροχόου σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 29º του Υδροχόου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Φεβρουαρίου έως 22 Φεβρουαρίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 01:08 έως και Δευτέρα 13 Μαρτίου ώρα 23:07
Συζητάμε κυρίως για θέματα του παρελθόντος ή για πνευματικά ζητήματα και μας αγγίζουν συναισθηματικά τα προβλήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε τις σωστές λέξεις για να ανακουφίσουμε τον πόνο των άλλων. Μπορεί επίσης να πούμε ψέματα ή ασάφειες καθώς έχουμε σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 02:24 έως και Τρίτη 28 Φεβρουαρίου ώρα 06:50
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 03º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 11:00 έως Τρίτη 28 Φεβρουαρίου ώρα 22:00.
Ο Άρης στις 21º του Κριού  σε Αντίθεση με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Κουραστική περίοδος, γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διαλεύνοντα  Δία –αυτό ισχύει κυρίως για το τετράγωνο- πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 05º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 21º του Κριού 
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και από 09 Απριλίου έως 13 Απριλίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 06º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 22º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 06º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 21º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και από 10 Απριλίου έως 14 Απριλίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 (16:58)
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ) Δακτυλιοειδής ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ μη ορατή από Ελλάδα και Κύπρο.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Ο Ήλιος στις 08º των Ιχθύων σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 07º των Ιχθύων
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ώρα 22:00 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 11º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου