Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ19-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
19-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα σας απασχολούν περισσότερο τα προσωπικά σας ζητήματα και θα έχετε υποκειμενική αντίληψη για τα πράγματα. Θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο εγωιστές και επίμονοι σε αυτά που υποστηρίζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ο Άρης περνά από τον τρίτο μας οίκο, όπως συμβαίνει τώρα, μας κάνει πολύ δημιουργικούς και νιώθουμε ότι μπορούμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι δεν έχουμε κανέναν ανάγκη, πράγμα που δεν είναι πάντα σωστό. Πολλές φορές φερόμαστε αλαζονικά και φαντασίωση μας παίρνει σάρκα και οστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διάστημα αυτό, μας προσγειώνει και μας δίνει ευκαιρίες και προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη. Μας  βοηθά στο να κάνουμε καλές συνεργασίες που να στηρίζονται στην αμοιβαιότητα και στην καλοσύνη. Όσοι προσέχετε τη σιλουέτα σας, να προσέχετε γιατί οι μέρες αυτές μας δίνουν  την τάση να τρώμε γλυκά και γενικά νόστιμα φαγητά, που συνήθως είναι και τα πιο παχυντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα  πρέπει να είστε  προσεκτικοί, αν δεν θα θέλατε ν’ αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό. Η αποκλειστικότητά  σας, μπορεί να σας κάνει πολύ κυριαρχικούς στα άτομα που αγαπάτε και κυρίως στο ταίρι σας με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Φροντίστε να ελέγχετε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία και η αγάπη για τη ζωή θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο για την επιτυχία μας και τον αυτοσεβασμό μας, οι δουλειές μας πάνε καλά, το ίδιο και τα αισθηματικά μας. Τα οικονομικά βελτιώνονται και γενικά συμβαίνουν όλα αυτά τα οποία μπορούν να μας κάνουν χαρούμενους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γινόσαστε πιο αναλυτικοί και στεκόσαστε περισσότερο στις λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα  έχετε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να αναλάβετε κάποια δύσκολη επαγγελματική υπόθεση, γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε όλες τις πιθανές εκδοχές και να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει την Αφροδίτη τον δικό σας τον πλανήτη να κινείται στον σεξουαλικό  όγδοο τομέα του ωροσκοπίου σας, γι’ αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε σχέσεις που δεν θα θέλατε να σας δεσμεύσουν . Αν κάτι δεν πήγαινε ή δεν πάει καλά στην συναισθηματική σας την ζωή αποφύγετε να το ξεκαθαρίσετε αυτόν τον καιρό. Αγνοήστε ότι μπορεί να σας χαλάσει το κέφι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή  σας υπόσχεται ανανέωση στην προσωπική σας ζωή. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει χωρίς την δική σας την προσπάθεια. Γι’ αυτό αφήστε την μυστικοπάθεια κατά μέρος και φροντίστε να γίνεται πιο κατανοητοί και εξωστρεφείς, τουλάχιστον στα πρόσωπα που θα θέλατε να είναι κοντά σας και να σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξυπνούν τώρα τα πιο ανιδιοτελή σας συναισθήματα και θέλετε να βοηθήσετε άτομα που έχουν ανάγκη και να υποστηρίξετε τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά τους γνωστούς σας που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Επίσης, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας γεμίσει ή που θα σας φανεί χρήσιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Θα νιώθουμε ακαταμάχητοι και θα διεκδικούμε με δυναμισμό τα δικαιώματά μας. Θα αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν είναι ικανό να μας εμποδίσει, γι’ αυτό και θα μπορούμε να αντέξουμε την πολύ σκληρή εργασία, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θα νιώθουμε ελεύθεροι για να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και αποφύγετε να προσπαθείτε να φανείτε σπουδαίοι, προσπαθώντας να κάνετε πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό τον καιρό η  ζωτικότητά σας θα είναι εξασφαλισμένη, το ίδιο και η υγεία σας. Προσέξτε όμως γιατί οι πλανητικές θέσεις και όψεις επεκτείνουν τον κίνδυνο να πάρετε κιλά, γι’ αυτό προσέχετε τη διατροφή σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι δραστηριοποιηθείτε για νέες γνωριμίες. Όσοι είστε κοντά σε σύντροφο, δώστε του την σημασία που του πρέπει.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
19-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Από προχθές Σάββατο 17 Ιουνίου ώρα 20:54 έως και Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 00:51
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 17º του Κριού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Απριλίου έως 09 Απριλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου ώρα 13:00 έως Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 10:00.
Η Αφροδίτη στις 13º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Μαΐου έως 06 Μαΐου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 23º του Κριού  σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Απριλίου έως 15 Απριλίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 25º του Κριού  σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 25º των Διδύμων 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου και από 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου από ώρα 20:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 27º του Κριού  σε Συζυγία με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου ώρα 21:00 έως Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 00:00.
Ο Ήλιος στις 28º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 27º του Κριού 
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 19 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 28º του Κριού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 00:52 έως και Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 01:43
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου από ώρα 02:00 έως ώρα 23:00.
Ο Ερμής στις 26º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 08º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Απριλίου έως 01 Μαΐου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 09º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 10º του Καρκίνου 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Απριλίου έως 02 Μαΐου και από 30 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 29º των Διδύμων  σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 28º των Διδύμων 
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 12º του Ταύρου  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 28º των Διδύμων 
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαΐου έως 05 Μαΐου και από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 12º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαΐου έως 05 Μαΐου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Ιουνίου ώρα 23:00 έως Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 13º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Μαΐου έως 06 Μαΐου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου από ώρα 00:00 έως ώρα 02:00.
Ο Ήλιος στις 29º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 14º του Ταύρου 
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου και από 02 Μαΐου έως 06 Μαΐου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 14º του Ταύρου  σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 14º του Ταύρου 
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Μαΐου έως 07 Μαΐου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 00:00 έως Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 18:00.
Ο Ερμής στις 28º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 14º του Ταύρου 
Τα συναισθήματα θα μπλέκονται με τη λογική και έτσι χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια. Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι με διακριτικότητα στις συζητήσεις σου και αν ακούσεις κάποια λέξη προσβλητική κάνε πως δεν την άκουσες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και από 03 Μαΐου έως 07 Μαΐου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 17º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Μαΐου έως 10 Μαΐου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 07:25 έως και Σάββατο 22 Ιουλίου ώρα 18:15
 Με αυτήν τη διέλευση έχουμε την ολοκλήρωση ενός κύκλου λίγων μηνών. Καιρός λοιπόν για να κάνει έναν μίνι απολογισμό, να ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, αλλά και να ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει τις, θετικές ή αρνητικές, συνέπειες των προηγούμενων επιλογών του. Ο 4ος μάς παραπέμπει και σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, οπότε το άτομο μπορεί να το απασχολήσουν και αυτά. 

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 12:58 έως και Πέμπτη 6 Ιουλίου ώρα 03:19
Είμαστε καλοί ακροατές και μιλάμε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούμε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον. Μπορούμε αυτό το χρονικό διάστημα να κατανοήσουμε τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τα λόγια των άλλων αλλά τα συναισθήματά μας επηρεάζουν την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε λογικά και αντικειμενικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα προκειμένου να επηρεάσουμε τις απόψεις των άλλων.

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 23º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Μαΐου έως 16 Μαΐου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου από ώρα 19:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 25º του Ταύρου  σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 11º του Καρκίνου 
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Μαΐου έως 19 Μαΐου και από 01 Ιουλίου έως 05 Ιουλίου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Μαΐου έως 21 Μαΐου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 01:44 έως και Σάββατο 24 Ιουνίου ώρα 01:05
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Ιουνίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 02º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Μαΐου έως 26 Μαΐου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Ιουνίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 12º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Παρασκευή 23 Ιουνίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 12º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Ιουνίου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 23 Ιουνίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 13º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουνίου έως 06 Ιουνίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Ιουνίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 17º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουνίου έως 11 Ιουνίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Ιουνίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 22º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιουνίου έως 16 Ιουνίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Ιουνίου ώρα 14:00 έως Κυριακή 25 Ιουνίου ώρα 10:00.
Η Αφροδίτη στις 17º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Μαΐου έως 10 Μαΐου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Ιουνίου ώρα 18:00 έως Τρίτη 27 Ιουνίου ώρα 00:00.
Ο Άρης στις 12º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Κουραστική περίοδος, γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διαλεύνοντα  Δία , αυτό ισχύει κυρίως για το τετράγωνο- πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουλίου έως 06 Ιουλίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Ιουνίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 27º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Σάββατο 24 Ιουνίου ώρα 01:06 έως και Δευτέρα 26 Ιουνίου ώρα 01:05
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 (05:31)
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ)
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Ο Ήλιος στις 02º του Καρκίνου  σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 01º του Καρκίνου 
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Ιουνίου έως 25 Ιουνίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 02º του Καρκίνου  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 18º του Ταύρου 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου και από 07 Μαΐου έως 11 Μαΐου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 05º του Καρκίνου  σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 06º του Καρκίνου 
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 12º του Καρκίνου  σε Συζυγία με τον Άρη από τις 13º του Καρκίνου 
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ΄ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου ώρα 21:00 έως Τρίτη 27 Ιουνίου ώρα 21:00.
Ο Άρης στις 13º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 25 Ιουνίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 13º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Ιουνίου ώρα 23:00 έως Κυριακή 25 Ιουνίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 13º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Ιουλίου έως 08 Ιουλίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Ιουνίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 17º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Ιουνίου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 18º του Καρκίνου  σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 19º του Ταύρου 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου και από 08 Μαΐου έως 12 Μαΐου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Ιουνίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 23º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Ιουνίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 27º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Ιουνίου ώρα 23:00 έως Δευτέρα 26 Ιουνίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 28º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου