Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Ιουλίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
24 έως 30 Ιουλίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΚΡΙΟΣ
Η εσωτερική σας αβεβαιότητα θα εναλλάσσεται με παρορμητική πνευματική δραστηριότητα. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέχετε να μη μπλεχθείτε με άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η βιασύνη σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αγορές που δεν θα έχετε μελετήσει από πριν με αποτέλεσμα να υπερβείτε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα οι στόχοι που είχατε βάλει από το παρελθόν ίσως να συναντούν κάποια εμπόδια.  Αν συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας στο κατά πόσο υπερτιμήσατε τις δυνάμεις σας. Τώρα λειτουργεί για σας ο νόμος της ανταπόδοσης, Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  και να ανταγωνιστείτε, μπορεί όμως και να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα θα πρέπει να προσέξετε από παγίδες συντρόφων κοντινών σας προσώπων. Κάποια γεγονότα μπορούν να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τους χειρισμούς σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσουν σε βιαστικές κινήσεις και αβλεψίες. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας αστραπιαίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθείτε να κρύψετε τον εαυτό σας από τους άλλους αλλά και παράλληλα να εκβαθύνετε στο πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού σας. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από αμέλειες. Η εποχή αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

ΛΕΩΝ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ανάγκες σας αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με αύξηση του βάρους σας. Προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι διαφορετικές απόψεις δεν χρειάζεται να σας προβληματίζουν. Θα έχετε ενδιαφέροντα νέα και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί μπορεί να εκφραστείτε απερίσκεπτα. Τα θετικά αποτελέσματα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και σιγουριά για το μέλλον. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και δεν θα χάσετε. Θα βλέπετε τα πάντα, πιο αισιόδοξα και με θετική σκέψη.

ΖΥΓΟΣ
Βρείτε το θάρρος, να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις, στα προβλήματα σας. Δικά σας πρόσωπα, θα σας εκφράσουν κάποια παράπονα τους, για το τελευταίο διάστημα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν σιγουριά για τις ικανότητες σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις, με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν αντιληφθείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν, όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν, και η απόδοση σας θα αυξάνεται. Η προσπάθεια σας για να εδραιώσετε τη θέση σας στα επαγγελματικά θα σας αποδώσει καρπούς. Εμφανίζονται κάποιες ευκαιρίες, που βοηθούν την εξέλιξη σας. Δείξτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, στον εαυτό σας και οι ιδέες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια καθημερινά προβλήματα, θα βρουν την λύση τους. Τώρα θα είστε πιο δυναμικοί στα επαγγελματικά σας και πιο δεκτικοί σε νέα δεδομένα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο σας. Κάντε ό, τι μπορείτε, για να αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην ανταλλάξετε κόντρες με δικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διάστημα θα αναζητάτε την ασφάλεια, εκεί που δεν θα μπορείτε να διασφαλίσετε. Παλιές συνήθειες θα πάνε στο περιθώριο και η ζωή σας θα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα η τάση ανεξαρτησίας των παιδιών σας μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στα ερωτικά σας το πείσμα θα πρέπει να οπισθοχωρεί μπροστά στον κίνδυνο των συγκρούσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αλλαγές, τώρα, εστιάζονται στο σπίτι σας και ο ρυθμός της οικογενειακής σας ζωής θα γίνεται πιο έντονος. Οι αδέσμευτοι από σας θα βρίσκονται στη φάση της αναζήτησης. Θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα προσπαθώντας να εφαρμόσετε νέα δεδομένα καθημερινότητας. Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ψυχολογικές εντάσεις. Χαμηλώστε τους ρυθμούς με τους οποίους κινήστε.

ΙΧΘΥΕΣ
Την περίοδο αυτή θα νιώθετε κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Οι στόχοι σας θα τροποποιούνται με αποτέλεσμα να βλέπετε από άλλη οπτική γωνία την ζωή. Πολλοί από σας θα ανατρέχετε στο παρελθόν για να αξιολογήσετε το παρόν. Οι γύρω σας θα μπερδεύονται και δεν θα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς θέλετε. Η τωρινή σας τακτική όμως, θα λειτουργήσει για σας ανανεωτικά.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
24 έως 30 Ιουλίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από χθες Κυριακή 23 Ιουλίου ώρα 11:33 έως και Τρίτη 25 Ιουλίου ώρα 13:31
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιουλίου ώρα 00:00 έως Τρίτη 25 Ιουλίου ώρα 16:00.
Ο Ερμής στις 27º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιουλίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 13º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Αυγούστου έως 07 Αυγούστου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιουλίου από ώρα 13:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 15º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 16º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου και από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιουλίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 17º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιουλίου ώρα 23:00 έως Τρίτη 25 Ιουλίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 21º του Λέοντα σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 22º των Διδύμων 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου και από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Ιουλίου ώρα 23:00 έως Τρίτη 25 Ιουλίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 21º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιουλίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 27º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Αυγούστου έως 23 Αυγούστου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιουλίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 28º του Λέοντα σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 29º του Λέοντα
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Αυγούστου έως 24 Αυγούστου

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Τρίτη 25 Ιουλίου ώρα 13:32 έως και Πέμπτη 27 Ιουλίου ώρα 18:35
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιουλίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 00º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 16º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου και από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Ιουλίου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 02º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Τετάρτη 26 Ιουλίου ώρα 02:41 έως και Πέμπτη 31 Αυγούστου ώρα 18:27
Αδιαφορούμε να συζητάμε ανούσια θέματα που δεν έχουν συγκεκριμένο σκοπό και αισθανόμαστε άβολα όταν συζητάμε συναισθηματικά θέματα. Από την άλλη πλευρά, βρίσκουμε λογικές λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και δίνουμε χρήσιμες συμβουλές.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιουλίου ώρα 09:00 έως Παρασκευή 28 Ιουλίου ώρα 10:00.
Ο Ερμής στις 00º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 16º του Ζυγού 
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου και από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιουλίου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 12º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιουλίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 12º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιουλίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 16º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Σεπτεμβρίου έως 12 Σεπτεμβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιουλίου ώρα 21:00 έως Πέμπτη 27 Ιουλίου ώρα 00:00.
Ο Ήλιος στις 03º του Λέοντα σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 18º της Παρθένου
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου και από 09 Σεπτεμβρίου έως 13 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Ιουλίου ώρα 21:00 έως Πέμπτη 27 Ιουλίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 18º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 04º του Λέοντα
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Σεπτεμβρίου έως 13 Σεπτεμβρίου και από 25 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιουλίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 21º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιουλίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 24º της Παρθένου σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 24º των Διδύμων 
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Σεπτεμβρίου έως 19 Σεπτεμβρίου και από 14 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιουλίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 28º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Ιουλίου ώρα 16:00 έως Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 13:00.
Ο Ερμής στις 01º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Πέμπτη 27 Ιουλίου ώρα 18:36 έως και Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 03:22
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Ιουλίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 04º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 04º του Λέοντα
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου και από 26 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Ιουλίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Ο Ήλιος στις 05º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 04º του Ζυγού 
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και από 26 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Ιουλίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 13º του Ζυγού  σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Οκτωβρίου έως 08 Οκτωβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Ιουλίου ώρα 20:00 έως Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 19:00.
Ο Ήλιος στις 05º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 15º του Ζυγού  σε Συζυγία με τον Δία από τις 16º του Ζυγού 
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 16º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 17º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 03º της Παρθένου
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου και από 24 Αυγούστου έως 28 Αυγούστου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 21º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΑΡΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 14:00 έως Τρίτη 01 Αυγούστου ώρα 12:00.
Ο Άρης στις 05º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Ούτε οι ευθύνες, ούτε οι υποχρεώσεις, που έχεις αναλάβει, θα σου επιτρέψουν να σπαταλήσεις το χρόνο και το ενεργειακό δυναμικό σου άσκοπα. Αυτήν την εποχή, μπορεί να πιστεύεις ότι ορισμένοι άνθρωποι σε μεταχειρίζονται ή κάνουν κατάχρηση της καλοσύνης σου και γι' αυτό ίσως μετατρέψεις τη μεθοδικότητά σου σε επιπόλαια ορμητικότητα. Πολλές φορές, πάλι, οι περιορισμοί και τα εμπόδια που συναντάς, στις διάφορες δραστηριότητές σου, σου αφαιρούν τη διάθεση για επιπλέον προσπάθειες και έτσι, αφήνεις, κάποια πράγματα στη μέση. Μη χάνεις, λοιπόν, σε καμία περίπτωση, την αυτοκυριαρχία σου αν θέλεις να ανταπεξέλθεις στα οποιαδήποτε προβλήματα που αντιμετωπίζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 15:00 έως Δευτέρα 31 Ιουλίου ώρα 07:00.
Η Αφροδίτη στις 27º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου και από 17 Απριλίου έως 21 Απριλίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 15:00 έως Πέμπτη 10 Αυγούστου ώρα 20:00.
Ο Δίας στις 16º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος, γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ζυγού  σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 27º των Διδύμων 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου και από 17 Ιουνίου έως 21 Ιουνίου

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Ιουλίου ώρα 23:00 έως Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 28º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου και από 17 Απριλίου έως 21 Απριλίου

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιουλίου από ώρα 00:00 έως ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 28º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Οκτωβρίου έως 24 Οκτωβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 03:23 έως και Τρίτη 1 Αυγούστου ώρα 15:00
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιουλίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 03º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 04º της Παρθένου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου και από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιουλίου από ώρα 14:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 05º του Σκορπιού σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 06º του Λέοντα
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου και από 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιουλίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 05º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Ιουλίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Ο Ήλιος στις 07º του Λέοντα σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 06º του Σκορπιού
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιουλίου έως 02 Αυγούστου και από 28 Οκτωβρίου έως 01 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου