Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΚΡΙΟΣ
Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις θα είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Παράλληλα η τάση για σπατάλη που κυριαρχεί στη ζωή σας ίσως σας οδηγήσει σε υπέρμετρες μελλοντικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό στην διαχείριση των χρημάτων σας χρειάζεσθε σύνεση και μέτρο. Οι μέρες αυτές είναι καλές για δημόσιες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια  ευνοούνται αυτόν τον καιρό και ιδίως εκείνων που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η σωστή σας κρίση θα λαμβάνεται υπ’ όψη. Πολύ πιθανό να προσεγγίσετε άτομα που θα  προσφέρουν κάποια βοήθεια στην εργασία σας. Ακόμα  ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλείες σας σε σωστή σειρά και τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πιθανά εμπόδια μπορεί να συναντήσετε στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε πιο μπροστά από εκεί που μπορείτε να φθάσετε. Αυτόν τον καιρό θα φέρεσθε κάπως πιεστικά και δείχνετε πως αγνοείτε τους άλλους. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ιδίως αν έχουν κλονιστεί στο πρόσφατο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε κουτσομπολιά και σχόλια αυτόν τον καιρό γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα τόσο με το οικογενειακό όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον. Μια πιθανή προσέγγιση με άτομο ή άτομα που έχουν κάποια ιδιαίτερη θέση μπορεί να σας βοηθήσει στην εργασία και στα σχέδιά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα αποφύγετε τις μεγάλες αναλύσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ
Τα παθήματα του παρελθόντος αυτόν τον καιρό θα πρέπει να σας συνετίσουν. Καιρός είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, αρκετά φροντίσατε τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές που είναι στο στοιχείο σας. Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων θα είναι πολύ γόνιμες αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπομονή και επιμονή είναι οι λέξεις που ταιριάζουν σε σας αυτήν την περίοδο. Κοντρολάρετε τα όνειρα σας και μην τα αφήνετε να σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την  ιδιαίτερη φροντίδα σας. Όσο αφορά τα αισθηματικά σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με γνώμονα την κοινή συναίνεση και όχι με τα ατομικά σας θέλω.

ΖΥΓΟΣ
Το μυαλό σας θα το απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Επιλέξτε την επίλυση σοβαρών θεμάτων και αφήστε το παρελθόν στην λησμονιά του χρόνου ιδίως αν πρόκειται για καταστάσεις που σας ενοχλούν. Μην δίνετε σημασία σε αβάσιμες πληροφορίες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σε σχέση με παρελθούσες εποχές. Προσέξτε τα μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια για την μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκο. Από την άλλη ίσως να αντιμετωπίσετε ερωτικό πρόβλημα ή παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο. Σε κάτι τέτοιο ο συμβιβασμός και η μεθοδική αντιμετώπιση είναι η πιο ενδεδειγμένες λύσεις .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι νέες ιδέες είναι για σας τρόπος και μέθοδος ζωής, και αυτόν τον καιρό τα στοιχεία αυτά τονίζονται έντονα. Παράλληλα το αρνητικό  αυτής της περιόδου είναι πως θα χάνετε εύκολα την υπομονή σας με όσους δεν έχουν γρήγορο και γόνιμο τρόπο σκέψης. Η νευρικότητα, η παρορμητική σας συμπεριφορά και τα βιαστικά συμπεράσματα που θα βγάζετε είναι τα αρνητικά στοιχεία αυτού του καιρού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Νέες φιλίες νέες συνεργασίες και  αναθεωρήσεις, προκύπτουν για σας αυτό το διάστημα. Η νέα ψυχική σας κατάσταση και τα ανοίγματα προς τους άλλους, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε, πολλά από το παρελθόν σας.  Θα αισθάνεστε τώρα ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί προς νέα πρόσωπα και προβληματισμένοι με κάποια παλαιά. 





ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από προχθές Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ώρα 04:08 έως και Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ώρα 07:51
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 26º του Λέοντα σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 27º του Λέοντα
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 27º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ώρα 07:52 έως και Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 13:05
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ώρα 08:00 έως Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00.
Ο Ερμής στις 09º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 25º του Ζυγού 
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου και από 17 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 01º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 έως Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 07º της Παρθένου σε Συζυγία με τον Άρη από τις 08º της Παρθένου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ΄ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Αυγούστου έως 03 Σεπτεμβρίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 09º της Παρθένου σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 10º της Παρθένου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 09º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 25º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου και από 17 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 12º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 12º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 15º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 14:00 έως Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ώρα 13:00.
Ο Ήλιος στις 26º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 17:00 έως Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00.
Ο Ερμής στις 11º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00 έως Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 23:00.
Ο Ερμής στις 11º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 21º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 04:16 έως και Σάββατο 14 Οκτωβρίου ώρα 13:11
Αυτή την περίοδο, έχουμε ένα ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης στην αγάπη και επιδιώκουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας μέσα από καλές πράξεις. Γινόμαστε πιο ντροπαλοί, επιφυλακτικοί και απόμακροι, και δεν εκφράζουμε εύκολα τα συναισθήματά μας. Είμαστε πιο αναλυτικοί και ιδιότροποι σε νέους φίλους ή εραστές, και ψάχνουμε άτομα που να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές μας. Δεν ανεχόμαστε τα ελαττώματα των άλλων και κάνουμε αυξημένη κριτική και ανάλυση. Μας ενδιαφέρουν αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερο η καθαριότητα και η υγιεινή και εκτιμούμε στους άλλους την άψογη περιποίηση και ένα ωραίο παρουσιαστικό. Τα υλικά αγαθά τα οποία είναι χρήσιμα πρακτικά και καλής ποιότητας μας κινούν τώρα περισσότερο την προσοχή. Νιώθουμε όμορφα συναισθηματικά όταν ασχολούμαστε με τον καθαρισμό του σπιτιού, την κηπουρική και την εργασία μας. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε επιμελείς και να έχουμε υψηλή αποδοτικότητα στην εργασία μας.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Ο Ήλιος στις 27º της Παρθένου σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 26º της Παρθένου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 27º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 13:06 έως και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 20:39
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 έως Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 12:00.
Η Αφροδίτη στις 00º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΡΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ώρα 03:00 έως Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00.
Ο Άρης στις 09º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 25º του Ζυγού 
Οι δραστηριοποιήσεις σου, αυτό το διάστημα, παρουσιάζουν μία αναποφασιστικότητα που οφείλεται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Συχνά, αυτός είναι και ο λόγος που σκοντάφτεις σε διάφορες κακοτοπιές. Για παράδειγμα, σε επαγγελματικά θέματα, ενώ υπάρχει ο ζήλος και καταβάλλεις προσπάθειες που μπορούν ν' αυξήσουν τα έσοδά σου, ένας κακός χειρισμός σου, μπορεί να σου κοστίσει ακριβά ή να γίνει ζημιά από απροσεξία, ή κλεψιά που τελικά να σου αφαιρέσει κάθε διάθεση. Σε θρησκευτικά, νομικά ή σε ζητήματα εκπαίδευσης, ενώ μπορούν να προωθηθούν μεσολαβούν διαφωνίες και οπισθοδρομείς. Ή, σ' ένα ταξίδι μπορεί να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες αλλά οι επιπτώσεις θα φανούν με την αλλαγή των αρχικών σχεδίων και προγραμματισμών σου. Αυτή η διέλευση μπορεί να λειτουργήσει θετικά, μόνο στην περίπτωση που ακολουθήσεις μία σταθερή και συνεπή πορεία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου και από 17 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 11º του Ζυγού  σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Οκτωβρίου έως 07 Οκτωβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 16º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 01º της Παρθένου
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου και από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 16º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 21º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 08:00 έως Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00.
Ο Ερμής στις 15º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 24º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 10º της Παρθένου
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου και από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 25º του Ζυγού  σε Συζυγία με τον Δία από τις 26º του Ζυγού 
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 26º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 20:40 έως και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ώρα 06:59
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 23:00 έως Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 01º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 17º της Παρθένου
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου και από 08 Σεπτεμβρίου έως 12 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 23:02 έως και Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ώρα 08:26
Περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί έντονα στους συντρόφους ή και στους συνεργάτες του και γενικά σε αυτούς με τους οποίους σχετίζεται. Ευκαιρία να βελτιώσει τις σχέσεις του, να συνεργαστεί με άλλους, να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από αυτούς. Πιθανόν να ενοχληθεί από κάποια κριτική σε σχέση με τα φανερά του ενδιαφέροντα. Γενικά όμως, είναι ευνοϊκή φάση για θέματα γάμου ή σχέσεων. 

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 02º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 03º της Παρθένου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου και από 25 Αυγούστου έως 29 Αυγούστου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 05º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 έως Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00.
Ο Άρης στις 11º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΙΑΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 έως Δευτέρα 02 Οκτωβρίου ώρα 00:00.
Ο Δίας στις 26º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Αυτή η διέλευση του Ποσειδώνα, συμβολίζει μία εποχή αοριστίας και σύγχυσης σε τομείς της ζωής σου που ήδη είναι προβληματικοί. Θέματα επαγγελματικής φύσης, οικονομικά ή και κοινωνικά, μπορεί ξαφνικά να τα δεις να καταρρέουν. Τότε, αν δεν είσαι ισχυρός χαρακτήρας και αν δεν μπορέσεις να αντιληφθείς εγκαίρως τις παγίδες στις οποίες έχεις πέσει, μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να καταφύγεις σε τρόπους φυγής αρκετά επικίνδυνους και φαντασιώσεις επιβλαβείς για την υγεία σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 10º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 11º της Παρθένου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Νοεμβρίου έως 05 Νοεμβρίου και από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΡΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00 έως Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 16:00.
Ο Άρης στις 11º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Παρ’ όλη τη διάθεσή σου ν' αλλάξεις κάποια πράγματα, εντούτοις σου φαίνεται δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις, καθώς τα βλέπεις μέσα από μία αντικειμενική σκοπιά και υποθέτεις ότι η όποια αλλαγή μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Πραγματικά, επαγγελματικές αποφάσεις, κινήσεις και προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν στόχος αντιθέσεων και αλλαγών κατεύθυνσης. Η μόνη λύση, για ν' απαλλαγείς από κάθε είδους ενοχλητική κατάσταση, είναι ν' αποδεσμευτείς απ' όλους κι όλα και να ενεργήσεις με δική σου πρωτοβουλία. Επίσης, κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί κάτω απ' την επιρροή αυτής της διέλευσης είναι ένα ατύχημα, μία ζημιά, μία δυσμενής κριτική σε βάρος σου ή μια βίαιη διαμάχη χωρίς ουσιαστική αιτία. Τέτοιες καταστάσεις θα σ' εξωθήσουν να διακόψεις με ανθρώπους και καταστάσεις. Η καλύτερη, όμως, αντιμετώπιση είναι να μπορέσεις να έρθεις σε μία συμφωνία, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους. Αν, όμως, από την αρχή έχεις προετοιμαστεί ανάλογα στα θέματα που επηρεάζονται από τη διέλευση, θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ' τις δυσκολίες, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 11º του Σκορπιού σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Νοεμβρίου έως 06 Νοεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Ο Ήλιος στις 01º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 15º του Σκορπιού
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Σεπτεμβρίου έως 26 Σεπτεμβρίου και από 06 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 16º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 έως Δευτέρα 02 Οκτωβρίου ώρα 08:00.
Ο Δίας στις 26º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Η παραμονή σε παλαιά μοντέλα σκέψεων που έχουν αποτύχει μπορούν να φέρουν καταστροφές. Παράλληλα η μη εκμετάλλευση ευκαιριών είναι πιθανόν να σας ζημιώσει. Πριν πάρετε όμως σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις πτυχές των ενεργειών σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 18º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 19º της Παρθένου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου και από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Σεπτεμβρίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου