Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Δεκεμβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Δεκεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του θα είναι πολύ μεγάλη αυτές τις μέρες. Παράλληλα Θα θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Σ’ αυτό το διάστημα οι αδέσμευτοι Κριοί, ίσως γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα τους ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας να δράτε παρορμητικά. Αν είστε φίλοι των τυχερών παιχνιδιών απομακρυνθείτε από τον τζόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό τον καιρό μικτές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας από την μια τα ερωτικά σας θα σημειώνουν θετική πορεία και από την άλλη η σκέψη σας θα σας οδηγεί σε κάποιες αμφισβητήσεις που βασίζονται σε καταστάσεις παρελθούσης χρήσεως. Το Σαββατοκύριακο θα σας διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία με αποτέλεσμα να θέλετε να δίνετε συνεχώς, αλλά και να ζητάτε από τα συντροφικά σας πρόσωπα  περισσότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν μπείτε στον πειρασμό για οικονομικά ρίσκο και τα πράγματα αυτού του καιρού θα εξελιχθούν θετικά σε μεγάλο βαθμό.  Προσπαθήστε τώρα όσο είναι  εφικτό και δυνατό να γίνετε δραστήριοι σε δραστηριότητες που τις γνωρίζετε καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα τηρήστε σταθερή τακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα αποσπάτε το θαυμασμό των άλλων, αλλά κι εσείς θα νοιώθετε αισθήματα για τους άλλους. Είναι ημέρες που ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα θέματα ομορφιάς και οι συζητήσεις. Προσοχή στις αγορές σας, επειδή εύκολα θα σπαταλήσετε χρήματα είτε για την ομορφιά σας, είτε για επίδειξη. Μεγάλη σημασία θα έχουν τώρα οι συνεργασίες καθώς και οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. 

ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα θα αναστατώσει τα αισθήματα σας και  θα διεγείρει την δράση σας.  Θα στρέφεστε περισσότερο προς τις ικανοποιήσεις με το αντίθετο φύλλο και η τάση σας αυτή θα διεγείρει την φύση σας κάνοντας σας να εκφράζεστε μέσω των αισθήσεων. Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας και θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή από δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Οι επαφές με τον τύπο, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες θα βρουν τώρα τις πιο κατάλληλες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ
Αυτός ο καιρός μπορεί να φανερώσει κάποια κρυφά πράγματα πολύ προσωπικά, θα έλεγα μυστικά θέματα ή ταμπού.  Το μυαλό σας θα είναι ερευνητικό και οι συζητήσεις και οι συναλλαγές με τους άλλους θα γίνονται με έντονο τρόπο.  Παρόλα αυτά οι αντιστάσεις σας είναι αδύνατες. Αυτό θα προκαλεί μια προδιάθεση για λανθασμένες κρίσεις και μια γενική κατάσταση στην οποία οι υποθέσεις σας να μην εξελιχθούν όπως εσείς θα το θέλατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε μέχρι το τέλος.  Το πείσμα σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Χαμηλώστε τους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αποφάσεις που θα πάρετε πιθανότατα να είναι σωστές καθώς θα είστε σε φόρμα να κρίνετε κάποια πράγματα και να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες. Θα νοιώθετε παράλληλα μια εσωτερική ανάγκη να το ρίξετε έξω έστω και προσωρινά.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να προκύψει σε φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθήματα, προκατάληψη για άλυτα θέματα από το παρελθόν ίσως μπουν ανάμεσα σε σχέση σας με τους άλλους και ως εκ τούτου να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Ακόμα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάτι που δεν το είχατε στις προτεραιότητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι καταστάσεις θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε θέματα αισθηματικά και συνεργασίας. Μια ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με την οικογένεια σας και το δεσμό σας.  Ρίξτε τους τόνους σας όσο πιο χαμηλά μπορείτε.  Κάποιο πρόσωπο από εκείνα που θεωρούσατε παρελθόν μπορεί να σας απασχολήσει ξανά.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
 18 έως 24 Δεκεμβρίου 2017 


από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από περασμένο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 03:07 έως και Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ώρα 15:32
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 23º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Ο Ήλιος στις 26º του Τοξότη σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 25º του Τοξότη
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 28º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 14º του Σκορπιού
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου και από 05 Νοεμβρίου έως 09 Νοεμβρίου

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 29º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 29º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ώρα 15:33 έως και Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 04:28
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Δεκεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 05º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 06º του Σκορπιού
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Δεκεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου και από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Δεκεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 11º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως 04 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Δεκεμβρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 14º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 14º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιανουαρίου έως 07 Ιανουαρίου και από 05 Νοεμβρίου έως 09 Νοεμβρίου

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 17º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 06:49 έως και Κυριακή 22 Μαρτίου ώρα 05:58
Ο Κρόνος στο ζώδιο της φιλοδοξίας και της ανέλιξης θα ευνοήσει μόνο εκείνα τα άτομα που στα προηγούμενα χρόνια έχουν βάλει γερές βάσεις στον επαγγελματικό τους τομέα αλλά και γενικότερα στην ζωή τους. Ο σχεδιασμός και η ευσυνειδησία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη ή την απαξίωση των ατόμων.  Οι Καρκίνοι θα δοκιμασθούν στα συντροφικά τους θέματα, οι ζυγοί στα οικογενειακά τους και οι Κριοί στα θέματα της καριέρας τους. Οι Αιγόκεροι  έχοντας τον κυβερνήτη πλανήτη τους  μέσα στο ζώδιό τους θα έχουν την τάση να γίνουν πιο φιλόδοξοι και πιο υλιστές προσκολλημένοι στενά με τους στόχους τους.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 07:00 έως Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 20:00.
Η Αφροδίτη στις 23º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 23º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Ιανουαρίου έως 17 Ιανουαρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 έως Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ώρα 02:00.
Ο Ήλιος στις 28º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 14º του Σκορπιού
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου και από 05 Νοεμβρίου έως 09 Νοεμβρίου

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 25º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 έως Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ώρα 01:00.
Ο Ήλιος στις 29º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 00º του Αιγόκερω
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.: Η υπευθυνότητα είναι το χαρακτηριστικό του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση. Υπάρχει μια τάση υπερβολής στα αισθήματα ευθύνης, όμως, που τελικά μπορεί να αποβούν κουραστικά. Ωστόσο, είναι καλή η διέλευση, ειδικά για την εξέλιξη της καριέρας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 27º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 13º του Τοξότη
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιανουαρίου έως 21 Ιανουαρίου και από 03 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 04:29 έως και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ώρα 16:40
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 18:28 έως και Σάββατο 20 Ιανουαρίου ώρα 05:08
Το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική του θέση, την καριέρα και τη φήμη του, απομακρύνοντας το προσωρινά από την καθημερινότητα. Πιθανόν να αξιολογήσει τη μέχρι τώρα στάση του στα προαναφερθέντα και να βελτιώσει κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσει ευκολότερα πιο πέρα. Είναι στο χέρι του το αν θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα που θα βγάλει αλλά και τι εμπνεύσεις που θα έχει.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 07º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 07º του Σκορπιού
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουαρίου και από 29 Οκτωβρίου έως 02 Νοεμβρίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 10º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 25º του Τοξότη
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιανουαρίου έως 02 Φεβρουαρίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ
Από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ώρα 03:51 έως και Κυριακή 24 Δεκεμβρίου ώρα 03:51
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 12º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 13º του Τοξότη
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιανουαρίου έως 04 Φεβρουαρίου και από 03 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 14º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 15º του Σκορπιού
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Φεβρουαρίου έως 06 Φεβρουαρίου και από 06 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 14º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 00º του Αιγόκερω
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Φεβρουαρίου έως 06 Φεβρουαρίου και από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 00º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 15º του Υδροχόου
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου και από 03 Φεβρουαρίου έως 07 Φεβρουαρίου

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 24º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Φεβρουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 26º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 27º του Τοξότη
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Φεβρουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 29º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 00º του Αιγόκερω
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Φεβρουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου και από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ώρα 16:41 έως και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου ώρα 02:25
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 23:00.
Ο Ήλιος στις 02º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 01º των Ιχθύων
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου και από 19 Φεβρουαρίου έως 23 Φεβρουαρίου

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 24 Δεκεμβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 02º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ
Από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου ώρα 03:52 έως και Παρασκευή 3 Μαρτίου ώρα 11:08
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 08º των Ιχθύων σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 09º του Σκορπιού
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου και από 31 Οκτωβρίου έως 04 Νοεμβρίου

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 08º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 10º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 12º των Ιχθύων σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 13º του Τοξότη
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου και από 03 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου ώρα 22:00 έως Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 15º των Ιχθύων σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 15º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Μαρτίου έως 08 Μαρτίου και από 06 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου ώρα 23:00 έως Τρίτη 26 Δεκεμβρίου ώρα 16:00.
Η Αφροδίτη στις 29º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 00º του Αιγόκερω
Το άτομο καταπιέζεται και δεν μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Η αισθηματική του ζωή το απογοητεύει και νιώθει ότι δεν μπορεί να απολαύσει κάποιες ευχάριστες στιγμές, ενώ του λείπει η επιβεβαίωση από το ταίρι του. Παράλληλα δυσκολεύεται να εκτονωθεί κάνοντας κοινωνική ζωή, γιατί αφενός δεν έχει διάθεση και αφετέρου αντιμετωπίζει κάποιες οικονομικές δυσκολίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου