Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
19 έως 25 Φεβρουαρίου  2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες αυτές μπορούν να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας φιλικής γνωριμίας, και για τους αδέσμευτους μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει στην αρχή, στην συνέχεια όμως θα είναι κάπως αμφίβολη η μετέπειτα εξέλιξη της. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε όλη σας την αγάπη, στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές στιγμές μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές τώρα και θα ωφελείστε από κοινωνικές συναντήσεις και συναισθηματικές διασυνδέσεις. Η διάθεσή σας θα είναι επεκτατική και ανοικτή, με αποτέλεσμα, να υπερβείτε σε υποσχέσεις και τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που στη πορεία δεν θα μπορέσετε ν’ ανταποκριθείτε. Παράλληλα αυτές τις μέρες αποφύγετε να έλθετε σε αντιπαραθέσεις και κόντρες με φίλους και συγγενείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι υποχωρήσεις σας, στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να περιορισθούν. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να θελήσει πιο πολλά, από όσα είσαστε διευθετημένοι να του δώσετε. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη φροντίδα, επιστρατεύοντας όλη σας την μεθοδικότητα. Είναι καλή εποχή για να ανταλλάξετε απόψεις, με πρόσωπα που γνωρίζουν περισσότερα από σας και μπορούν να σας βοηθήσουν..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε που αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, γιατί αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες με τις τωρινές  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα.. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΛΕΩΝ
Πλανητικές θέσεις αυτόν τον καιρό θα φέρουν κάποια αναστάτωση στον τρόπο της σκέψη σας και των ενεργειών σας. Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τις τον επαγγελματικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες,  αρκεί να μπορέσετε να διακρίνετε από αυτές τις καταλληλότερες.  

ΖΥΓΟΣ
Στα αισθηματικά σας, θα είσαστε κάπως ανεβασμένοι. Θα κάνετε συζητήσεις και επαφές για καινούργιες συνεργασίες ή σχέσεις . Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και παράλληλα να νιώθετε την αγάπη των άλλων. Κάνοντας σωστό προγραμματισμό μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με τα κρυολογήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον τομέα της δουλειάς και της καριέρας σας θα επικρατεί ανανεωμένο κλίμα. Ίσως  μαζί με αυτό όμως να υπάρξουν και κάποια μυστικά που θα πρέπει να μάθετε για να νιώθετε άνετα. Αν ασχολείστε με τα  κοινά να είστε επιφυλακτικοί για να μη χάσετε το κύρος σας. Προσέξτε την υγεία σας αν τελευταία την είχατε παραμελήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ερωτικά σας θέματα αυτόν τον καιρό θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές και αν στο παρελθόν είχατε κάνει κακές επιλογές τα αρνητικά τους αποτελέσματα θα σας βλάψουν τώρα. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν συμφέρον.   Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά και οι σκέψεις σας σχετικά με άλυτα θέματα του παρελθόντος, μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σε όλους εκείνους που κινούνται μέσα και έξω από το περιβάλλον σας. Συμβουλή μου είναι να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και να. μιλήσετε παράλληλα  ανοιχτά, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Την φαντασία  σας βάλτε την σε δεύτερο πλάνο και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα , γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα απ’ ότι κάνατε στο παρελθόν. Επιτέλους έρχονται και κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα και μην περιμένετε τις ονειρικές εξωπραγματικές στιγμές που θα αργήσουν να έλθουν.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
19 έως 25 Φεβρουαρίου  2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 02:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 31' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 31' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 00:24 μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 03:55.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 04:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 43' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 7° 43' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 02:37 μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 06:08.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 29 έως 31 Μαρτίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 09:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 26' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 10° 26' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 07:40 μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 11:11.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου και από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 11:06
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 10º32' Ιχθύων  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25º32' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ώρα 21:00 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 01:00.
Πιθανόν να δείχνεις, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αναποφασιστικότητα σε θέματα που αφορούν την κοινωνική κι αισθηματική σου ζωή. Ίσως ξαφνικά αλλάξει η συμπεριφορά σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς ή ίσως αποκτήσεις μία ιδιαίτερη έλξη για καινούργια ενδιαφέροντα, όπως η καλλιτεχνία, η μόδα, η διακόσμηση, ή η δημιουργία κοινωνικών σχέσεων με ανθρώπους περίεργους οι οποίοι θ' ανήκουν σε μια άλλη κοινωνική τάξη. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι μετά το πέρας της διέλευσης θα επιστρέψεις ξανά στον παλιό γνώριμο ρυθμό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου και από 16 έως 18 Απριλίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 15:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 26' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 26' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 13:12 μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 16:43.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 3 έως 5 Απριλίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 17:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 40' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 14° 40' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 15:27 μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 18:58.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Δεκεμβρίου και από 5 έως 7 Απριλίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 19:48
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 1° 1' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 16° 1' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 17:57 μέχρι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 21:28.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Φεβρουαρίου και από 6 έως 8 Απριλίου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 23:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 9' ΙΧΘΥΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 18° 8' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ώρα 21:50 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 01:21.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Φεβρουαρίου και από 8 έως 10 Απριλίου.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 03:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 23' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 01:56 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 05:27.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 08:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 46' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 46' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 06:17 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 09:48.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 13 έως 15 Απριλίου.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 13:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 34' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 33' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 11:20 μέχρι ώρα 14:51.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 15:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 1' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 27° 1' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 13:58 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 17:29.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου και από 17 έως 19 Απριλίου.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 18:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 29' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 29' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 16:37 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 20:08.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 21:11
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 21:11 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 02:06.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 21:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 23' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 0° 23' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 20:02 μέχρι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 23:33.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Δεκεμβρίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 01:16
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 2° 16' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 2° 16' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 23:25 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 02:56.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 05:05
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 05º25' Ιχθύων  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º25' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 14:00.
Στη χρονική διάρκεια που θα δέχεσαι την επιρροή αυτής της διέλευσης, ενδεχομένως να σου παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Το χειρότερο, όμως, για σένα πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπερδεμένος με πολλές σκέψεις και να μην έχεις τη δυνατότητα να τις ταξινομείς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Πάντως, καλό είναι ν' αποφεύγεις, αυτό το χρονικό διάστημα, να 'σαι δογματικός στις ιδέες σου, διότι έτσι θα 'χεις συνεχείς συγκρούσεις με τους άλλους. Είναι εποχή που χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πίστευες ως σωστά στο παρελθόν και να ενεργείς πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις σε κάθε καινούργια περίπτωση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 07:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 35' ΙΧΘΥΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 5° 34' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 05:21 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 08:52.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου και από 26 έως 28 Απριλίου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 09:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 43' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 07:23 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 10:54.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Απριλίου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 20:42
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º32' Ιχθύων  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13º32' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 06:00 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 11:00.
Τα αισθήματα αγάπης βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Η αισθηματική ζωή καλύπτει απόλυτα το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και το κάνει πολύ ήσυχο και ευτυχισμένο. Είναι πιθανή η δημιουργία κάποιας καινούργιας σχέσης που να στηρίζεται στον ρομαντισμό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 21:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 31' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 31' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 19:28 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 22:59.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 4 έως 6 Μαΐου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 21:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 33' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 13° 33' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 19:32 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 23:03.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 4 έως 6 Μαΐου.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 22:23
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 06º45' Ιχθύων  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 06º45' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 13:00 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 08:00.
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 01:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 4' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 16° 4' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ώρα 23:58 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 03:29.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Δεκεμβρίου και από 7 έως 9 Μαΐου.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 09:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 27' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 27' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 07:39 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 11:10.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Μαΐου.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 11:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 21° 48' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 10:02 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 13:33.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 13 έως 15 Μαΐου.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 13:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 53' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 53' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 11:55 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 15:26.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Νοεμβρίου και από 14 έως 16 Μαΐου.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 18:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 39' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 39' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 16:44 μέχρι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 20:15.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 17 έως 19 Μαΐου.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 02:07
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 02:07 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 05:04.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 10:09
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 4° 39' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 39' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 08:18 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 11:49.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Φεβρουαρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 11:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 28' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 09:43 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 13:14.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Μαΐου.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 14:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 53' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 12:09 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 15:40.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 28 έως 30 Μαΐου.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 19:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 19' ΙΧΘΥΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 10° 19' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 21:31.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου και από 1 έως 3 Ιουνίου.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 20:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 42' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 10° 41' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 18:39 μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 22:10.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 1 έως 3 Ιουνίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 00:50
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 10º42' Ιχθύων  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25º42' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 16:00 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 10:00.
Τάση γι' ανεξαρτητοποίηση και νευρική υπερένταση ίσως είναι οι μόνες φράσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε τούτη τη διέλευση. Τις περισσότερες φορές, θα προσπαθείς, μέσα από αόριστες και σκόρπιες πληροφορίες, να βάλεις σ' εφαρμογή μία καινούργια δραστηριότητά σου, της οποίας όμως η επιτυχία θα είναι αμφίβολη. Η όποια δουλειά ρουτίνας θα σε κάνει να επαναστατείς και να θέλεις να τη διακόψεις. Όμως, κάθε ξαφνική απόφαση ή αναθεώρησή σου υπάρχει φόβος ν' αποβεί σε βάρος σου. Αν σπουδάζεις, ταξιδεύεις, πρόκειται να υπογράψεις ένα συμβόλαιο και γενικά κάνεις πράγματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ερμή (εκδόσεις, εκπαίδευση, εμπόριο κ.λπ.), φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινοτομίες. Ίσως, βρεθείς προ εκπλήξεων καθόλου ευχάριστων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου και από 16 έως 18 Απριλίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 01:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 36' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 36' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 23:37 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 03:08.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 4 έως 6 Ιουνίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 06:17
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 05º30' Ιχθύων  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º30' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ώρα 12:00 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 00:00.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 06:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 31' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 16° 32' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 04:35 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 08:06.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Ιουνίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 07:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 25' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 17° 25' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 06:06 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 09:37.
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Δεκεμβρίου και από 8 έως 10 Ιουνίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 13:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 30' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 30' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 11:18 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 14:49.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Ιουνίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 17:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 58' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 22° 58' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 15:28 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 18:59.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 14 έως 16 Ιουνίου.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 21:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 44' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 25° 44' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 20:07 μέχρι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 23:38.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 17 έως 19 Ιουνίου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 05:05
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 05:05 μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ώρα 06:40.
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το κίνητρό μας θα είναι η ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας. Το ενδιαφέρον μας θα περιστρέφεται γύρω από οικογενειακά και οικιακά θέματα και η τάση μας να μείνουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις εξόδους μας θα είναι ανεβασμένη. Όλοι, και ειδικότερα οι γυναίκες θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική ευαισθησία. Η Σελήνη εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι της και δίνει παθητικότητα, υπομονή και καρτερικότητα.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 14:01
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º11' Ιχθύων  και του ΑΡΗ στις 18º11' Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ώρα 11:00 μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ώρα 17:00.
Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και το άτομο θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργούνται προστριβές γιατί καταπιέζει και φέρεται απότομα. Η σωματική άσκηση είναι η καλύτερη αντίδραση για να εκτονωθούν τα πολλά νεύρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαρτίου και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 14:26
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º40' Ιχθύων  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13º40' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 05:00 μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ώρα 00:00.
Η διέλευση αυτή δίνει έμπνευση στο άτομο και το κάνει να έχει μία πολύ αξιόπιστη διαίσθηση. Είναι ιδανική διέλευση για σκηνοθέτες ή συγγραφείς, γιατί τους χαρίζει την ικανότητα να μετατρέπουν τη φαντασία τους σε ειρμό. Όμως, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα τάσεις φυγής, το άτομο μπορεί να τεμπελιάσει και να μην αξιοποιήσει την έμπνευσή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 16:40
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 6° 56' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 6° 56' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 14:49 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 18:20.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου και από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 16:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 3' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 3' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 15:01 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 18:32.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 18:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 1' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 8° 1' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 16:36 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 20:07.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 19:46
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 07º04' Ιχθύων  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 07º04' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ώρα 01:00 μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ώρα 15:00.
Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου