Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Εάν μπορείτε να κρατήσετε την υπομονή σας αυτές τις ημέρες, θα δείτε τα πάσης φύσεως, θέματά σας, να ευνοούνται. Θα υπάρχει η αισιοδοξία, ακόμα και κάποια τάση ώστε τα συναισθηματικά σας επίπεδα να γίνονται πιο βαθιά και πιο ειλικρινή.  Το γράψιμο, η αποστολές μηνυμάτων,  ευνοούνται  καθώς οι ιδέες και οι λεκτικές ατάκες, θα σας έρχονται με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια εποχή που μπορείτε να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και το δίκιο των δικών σας ανθρώπων. Είναι όμως ακατάλληλη εποχή για εκκίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον άλλων. Παράλληλα, θα κυριαρχεί στην ζωή σας ένας φιλοσοφικός σκεπτικισμός. Είναι η κατάλληλη εποχή για επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ο ερωτικός σας τομέας ευνοείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένταση   στην   κοινωνική  ζωή,  συγκρούσεις  μεταξύ  των  απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών  ή   συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει πρόκειται να ανακύψουν  τώρα,  απαιτώντας  προσαρμογές  και  συμβιβασμούς  εκ  μέρους σας. Κάποια πλευρά σας, που είναι μέσα  σας κρυμμένη  βαθειά,  θα αναδυθεί . Περιορίστε την φλυαρία σας και εστιάστε τις ενέργειές σας στην ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ
Η αντίληψή σας αυξάνεται και οι επαφές σας με τον υπόλοιπο κόσμο γίνονται πιο ξεκάθαρες .Το μυαλό σας θα δουλεύει θετικά και επεκτατικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Η συμπεριφορά σας και η σκέψη σας γίνονται περισσότερο ρεαλιστικές σε σχέση με αδέρφια και συγγενείς Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, επειδή κάποια οπισθοχώρηση, μπορεί να σας εμποδίσει στο ν’ αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και αυτές τις μέρες θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα χρήσιμα για την μελλοντική σας πορεία.  Παράλληλα θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε θέματα που ίσως σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Οι διαφορετικές απόψεις των άλλων μπορεί να περικλείουν θετικά σημεία, γι’ αυτό μην απορρίπτετε οτιδήποτε πριν το αξιολογήσετε σε βάθος 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας δώσει νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που έχουν δυνατά θεμέλια. Για τους δεσμευμένους δεν εξυπηρετούν σε τίποτα νέοι δεσμοί που μπορούν να σας δημιουργήσουν  συντροφικά προβλήματα. Στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εποχή αυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία διότι καραδοκούν νευροφυτικές διαταραχές. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες για τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από άλλα ενδιαφέροντα της ζωής. Στο διάστημα αυτό, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακριβές αγορές και να τις περιοριστείτε στις απόλυτα αναγκαίες. Στον ερωτικό σας τομέα αποφύγετε στιγμιαία σενάρια της φαντασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σαφήνεια καθώς και  μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού, κυριαρχεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και ενεργοποιεί τις προσπάθειές σας για να προχωρήσετε μπροστά ή να κινηθείτε γι’ αυτό που θέλετε πραγματικά. Η αναγνώριση ή η υποστήριξη από τους ανωτέρους σας  ή από άλλους που είναι σε θέση να βοηθήσουν είναι πιθανή τώρα,  ειδικά εάν είχατε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα είστε δυναμικοι, και θα τολμήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα αισθάνεστε ότι είστε μέσα στις πιο κατάλληλες περιστάσεις και θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ώθηση για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά το περιβάλλον στο οποίο θα κινηθείτε. Η τύχη είναι το ένα σκέλος στη ζωή μας και το δεύτερο η θετική ενέργεια  που ενεργοποιεί τις κινήσεις μας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

 Δευτέρα 25 Ιουνίου 07:28
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Δευτέρα 25 Ιουνίου 07:28 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 18:50.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 10:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 49' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 48' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 08:10 μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 11:41.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 23 έως 25 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 14:05
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 3° 53' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 3° 53' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 12:14 μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 15:45.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουνίου και από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 17:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 25' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 25' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 15:14 μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 18:45.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 18:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 5° 59' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 16:21 μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 19:52.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 27 έως 29 Νοεμβρίου.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 20:19
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 05º51' Καρκίνου  και του ΔΙΑ στις 05º51' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 06:00 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 11:00.
Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι  μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουνίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 00:05
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ - Πριν γίνει Ανάδρομος.
Η στάση του ΑΡΗ πριν ο πλανήτης γίνει Ανάδρομος, έχει διάρκεια από Τρίτη 26 Ιουνίου 00:05 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 00:04 και γίνεται στις 09º12' Υδροχόου.
Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια ένταση και κάποια νευρικότητα Το διήμερο αυτό θα πρέπει να προσχθεί η οδήγηση και ν’ αποφευχθεί στο να παρθούν βιαστικές αποφάσεις

Τρίτη 26 Ιουνίου 00:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 12' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 9° 13' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 25 Ιουνίου ώρα 22:41 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 02:12.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 01:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 53' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 9° 53' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 00:01 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 03:32.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Ιουλίου και από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 09:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 39' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 39' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 07:27 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 10:58.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 10:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 25' ΛΕΟΝΤΑ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 14° 25' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 08:58 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 12:29.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Αυγούστου και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 14:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 28' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 28' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 13:02 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 16:33.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 15:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 51' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16° 51' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 13:47 μέχρι την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 17:18.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 26 Ιουνίου 22:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 24' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 23' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 20:49 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 00:20.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 06:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 24° 13' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 04:27 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 07:58.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 12:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 12' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 27° 12' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 10:26 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 13:57.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Ιουλίου και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 15:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 36' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 28° 36' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 13:13 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 16:44.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 20 έως 22 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 16:28
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º28' Λέοντα  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 16º28' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 26 Ιουνίου ώρα 23:00 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 09:00.
Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξαντλήσουν το άτομο. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 18:51
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Τετάρτη 27 Ιουνίου 18:51 μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 07:35.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 19:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 0' ΛΕΟΝΤΑ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 1° 0' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 18:02 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 21:33.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Αυγούστου και από 22 έως 24 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 21:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 53' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 19:49 μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 23:20.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 00:05
ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Ο ΑΡΗΣ Ανάδρομος παραμένει από  Πέμπτη 28 Ιουνίου 00:05 μέχρι την Κυριακή 26 Αυγούστου ώρα 17:04, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 09º12' Υδροχόου και 28º36' Αιγόκερω.
Ο Άρης , ο εξωτερικός αυτός πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος,  εξουσιάζει την κίνηση, την δραστηριότητα, τον αθλητισμό, τις έριδες, την μαχητικότητα, τα ατυχήματα και την επιθετικότητα.  Κατά την περίοδο που ο Άρης  θα είναι ανάδρομος είναι ασύμβατο διάστημα,  για μεγάλα ταξίδια, για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, για δραστηριότητες που απαιτούν ανταγωνιστικότητα. Σ’ όλο αυτό το διάστημα ριψοκίνδυνες ενέργειες και πράξεις θα πρέπει ν’ αποφεύγονται.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 05:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 5° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 03:43 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 07:14.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 06:41
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º28' Λέοντα  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16º28' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 27 Ιουνίου ώρα 16:00 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 22:00.
Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές ιστορίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 06:53
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 6° 28' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 6° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 05:02 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 08:33.
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουνίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 12:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 12' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 9° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 10:33 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 14:04.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 21:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 33' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 33' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 19:21 μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουνίου ώρα 22:52.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 2 έως 4 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 03:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 28' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 01:15 μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 04:46.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 5 έως 7 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 05:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 36' ΛΕΟΝΤΑ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 17° 36' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 03:33 μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 07:04.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Αυγούστου και από 6 έως 8 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 08:17
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ θα βρίσκεται από Παρασκευή 29 Ιουνίου 08:17 μέχρι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου ώρα 05:38.
Μιλάμε με αυτοπεποίθηση και με ένα επιδεικτικό τρόπο και μοιραζόμαστε τις ιδέες και εμπειρίες μας με τους άλλους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο. Παρουσιάζουμε με δραματικό τρόπο τις ιδέες μας και δεν είμαστε και τόσο καλοί ακροατές, δεδομένου ότι μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μας χωρίς να δείχνουμε ενδιαφέρον στα λόγια των άλλων. Τα λόγια μας είναι υπερβολικά και η υπερηφάνειά μας, μας κάνει να μην αποδεχόμαστε τις επικρίσεις τις οποίες παίρνουμε προσωπικά.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 10:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 20' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 20' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 09:07 μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 12:38.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Σάββατο 30 Ιουνίου 07:36
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Σάββατο 30 Ιουνίου 07:36 μέχρι την Δευτέρα 2 Ιουλίου ώρα 20:29.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Σάββατο 30 Ιουνίου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 27' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 1° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 07:44 μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 11:15.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Σάββατο 30 Ιουνίου 10:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 40' ΛΕΟΝΤΑ και του ΕΡΜΗ στις 1° 40' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 08:09 μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 11:40.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιουλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Σάββατο 30 Ιουνίου 10:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 58' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 58' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 08:46 μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 12:17.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Σάββατο 30 Ιουνίου 16:01
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º17' Λέοντα  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 20º17' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 04:00 μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 04:00.
Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Αυγούστου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Σάββατο 30 Ιουνίου 18:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 37' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 5° 37' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 16:13 μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 19:44.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Ιανουαρίου.

Σάββατο 30 Ιουνίου 19:35
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º07' Καρκίνου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 09º07' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 29 Ιουνίου ώρα 20:00 μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 19:00.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις τετρακόσια ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 01:08
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 9° 6' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 9° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 23:17 μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 02:48.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 01:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 7' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 9° 7' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 23:19 μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 02:50.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 02:29
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º33' Λέοντα  και του ΑΡΗ στις 05º33' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 30 Ιουνίου ώρα 09:00 μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 20:00.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Αυγούστου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 10:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 28' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 13° 28' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 08:12 μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 11:43.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 14:59
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 05º28' Λέοντα  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 05º28' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 00:00 μέχρι την Δευτέρα 2 Ιουλίου ώρα 06:00.
Το να νιώθει κανείς προδομένος είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το φράγμα του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουλίου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 16:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 27' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 14:14 μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 17:45.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 3 έως 5 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 20:30
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º23' Καρκίνου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 13º23' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 06:00 μέχρι την Δευτέρα 2 Ιουλίου ώρα 11:00.
Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους. Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που ναυάγησε. Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιουλίου και από 5 έως 7 Νοεμβρίου.

Κυριακή 1 Ιουλίου 23:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 16' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 1 Ιουλίου ώρα 22:00 μέχρι την Δευτέρα 2 Ιουλίου ώρα 01:31.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου