Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 12 έως 18 Νοεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
12 έως 18 Νοεμβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθημερινά θέματα και τη ρουτίνα.  Νέες ιδέες και σχέδια θα σας προτρέπουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Τα πρωτοποριακά πράγματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε εμπειρίες και περιπέτειες. Παράλληλα όμως θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αναστάτωση

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η βδομάδα θα έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και θα υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή στην δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων και θα σας κρατήσει απασχολημένους όλη αυτή την περίοδο.  Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας κάτι πολύ θετικό για τις σχέσεις  σας επαγγελματικές και αισθηματικές αφού θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τον απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Όσοι και όσες από σας όμως έχετε καλή συντροφική σχέση αποφύγετε ερωτικές παρεκτροπές. Παράλληλα αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας (όσοι έχετε) από κινδύνους που προέρχονται από απροσεξία. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι προγραμματισμένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Τώρα ίσως γνωρίσετε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά, δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Θα μπλεχθείτε αν σχολιάσετε συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

ΛΕΩΝ
Αυτόν τον καιρό, θα βρίσκεστε σε αναζήτηση απολαύσεων.  Οι επιθυμίες σας, θα έχουν σαν χαρακτηριστικό τους το ανικανοποίητο. Θα αντιδράτε έντονα και ίσως αυτό γίνει αιτία  για κάποιους εκνευρισμούς. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας, σε σημείο τέτοιο, που να δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυνατά  όνειρα, επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, προβλέπονται αυτές τις μέρες, γι’ αυτό μπορεί να ξεμυαλιστείτε με κάποιο άτομο που μπορεί να γνωρίσετε  αυτή  την  περίοδο  και θα απογοητευτείτε αργότερα όταν θα ανακαλύψετε ότι   δεν θα καλύπτει καμιά από τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να δείτε τον κόσμο πιο αντικειμενικά και όχι κάτω από το πρίσμα του ατομικού σας συμφέροντος. 

ΖΥΓΟΣ
Είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τώρα.  Θα νοιάζεστε λιγότερο αυτές τις μέρες για το αν σας αποδέχονται οι άλλοι  και αυτό θα σας κάνει να φέρεστε όπως θέλετε και να κάνετε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχατε το κουράγιο να το κάνετε. Η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί καραδοκούν εναλλαγές καταστάσεων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλους καιρούς  που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα με τον δικό σας τον πλανήτη, στο δικό σας το ζώδιο, θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σας κάνει πολύ δημιουργικούς και θα νιώθετε ότι μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας σε όλα τα επίπεδα.. Θα διαθέτετε αυτοπεποίθηση και θα πιστεύετε ότι δεν θα έχετε κανέναν ανάγκη, θέση που θα είναι λανθασμένη. Κάποιες φορές  θα φέρεστε με πλεονεξία και η φαντασίωση σας κυνηγώντας την τύχη και το κέρδος θα σας οδηγεί στην ουτοπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κριτική των άλλων στις θέσεις και στα πιστεύω σας, θα ενεργοποιήσουν τον ιδιόρρυθμό σας χαρακτήρα και να σας κάνουν να εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα συνεχίζουν να σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Χαλαρώστε, ακούστε τους και ότι δεν σας εκφράζει βγάλτε το από το άλλο σας το αυτί .

ΙΧΘΥΕΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς. Στα κοινωνικά και στα καθημερινά σας θέματα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Παράλληλα θα είστε ανεβασμένοι, αλλά υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείτε σε κάποιες διαφωνίες, που θα πρέπει οπωσδήποτε να τις αποφύγετε.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
12 έως 18 Νοεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 05:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 52' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 11° 51' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 03:26 μέχρι την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 06:57.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 07:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 44' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 12° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 05:10 μέχρι την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 08:41.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου και από 1 έως 3 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 09:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 44' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 07:10 μέχρι την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 10:41.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 2 έως 4 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 13:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 52' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 15° 52' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 11:25 μέχρι την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 14:56.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου και από 4 έως 6 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 19:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 18:06 μέχρι την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 21:37.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 22:21
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 23' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 20:30 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 00:01.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 08:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 27' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 27' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 06:41 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 10:12.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 12:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 35' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 27° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 11:00 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 14:31.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 13:42
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º03' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 06º03' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ώρα 18:00 μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 09:00.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 14:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 32' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 28° 32' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 12:56 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 16:27.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Φεβρουαρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 15:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 44' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 13:20 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 16:51.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 17:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 44' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 15:22 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 18:53.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 17:44
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 13 Νοεμβρίου 17:44 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 06:39.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 20:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 9' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 1° 9' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 18:14 μέχρι την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ώρα 21:45.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 06:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 6' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 04:18 μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 07:49.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 20:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 6' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 13° 6' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 18:34 μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 22:05.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 21:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 43' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 43' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 19:49 μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 23:20.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου και από 1 έως 3 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 08:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 15' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 15' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 07:04 μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 10:35.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 6 έως 8 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 11:31
ΑΡΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 29º40' Υδροχόου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29º40' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ώρα 08:00 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 15:00.
Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Φεβρουαρίου και από 20 έως 22 Απριλίου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 12:51
ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ - Πριν γίνει Ορθόδρομος.
Η στάση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ πριν ο πλανήτης γίνει Ορθόδρομος, έχει διάρκεια από Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 12:51 μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 12:50 και γίνεται στις 25º15' Ζυγού.
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ή ανάδρομη Αφροδίτη, καθυστερήσεις ή ανατροπές ερωτικών, συναισθηματικών και οικονομικών θεμάτων αρχίζουν να ομαλοποιούνται  με αργούς ρυθμούς.   

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 12:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 21° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 11:04 μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 14:35.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 16:54
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 23° 11' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 23° 11' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 15:03 μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 18:34.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 21:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 15' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 15' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 19:14 μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ώρα 22:45.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου και από 12 έως 14 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 00:21
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 00:21 μέχρι την Τρίτη 1 Ιανουαρίου ώρα 04:19.
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και δυναμικοί και ενστικτωδώς αποφεύγουμε οποιαδήποτε σύγκρουση καθώς αντιπαθούμε τον πόλεμο και τη βία. Έχουμε φόβο και δειλία επειδή αμφιβάλλουμε ότι θα κερδίσουμε τη μάχη. Αυτή τη χρονική περίοδο χρησιμοποιούμε έμμεσο και όχι ευθύ τρόπο για να πάρουμε ό, τι θέλουμε, αποφεύγοντας την άμεση αντιπαράθεση. Χρησιμοποιούμε συναισθηματική πίεση ακόμα και χειραγώγηση ή δόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα για να υπερισχύσουμε. Στην καλύτερη περίπτωση, κάνουμε μεγάλες πράξεις καλοσύνης και προσωπικές θυσίες προς το συμφέρον της ειρήνης και της συμφιλίωσης, υποχωρώντας. Η ενέργειά μας δεν εκδηλώνεται άμεσα αλλά βρίσκεται σε συναισθηματικό και υποσυνείδητο επίπεδο, έτσι είναι μια χρονική περίοδος όπου δεν τίθενται πρακτικοί στόχοι ή σημαντικές φιλοδοξίες. Ασχολούμαστε με δραστηριότητες που μας παρέχουν μια διέξοδο από την εγκόσμια πραγματικότητα και ευνοούν τον εσωτερικό προβληματισμό.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 03:34
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ - Πριν γίνει Ανάδρομος.
Η στάση του ΕΡΜΗ πριν ο πλανήτης γίνει Ανάδρομος, έχει διάρκεια από Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 03:34 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 03:33 και γίνεται στις 13º25' Τοξότη.
Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 05:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 38' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 38' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 04:07 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 07:38.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 06:40
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 06:40 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 17:54.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 07:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 10' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 0° 10' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 05:11 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 08:42.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 10:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 43' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 1° 43' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 08:19 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 11:50.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Νοεμβρίου και από 19 έως 21 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 15:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 17' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 4° 16' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 13:27 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 16:58.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 19:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 21' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 6° 21' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 17:36 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 21:07.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 03:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 15' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 10° 15' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 01:24 μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 04:55.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου και από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 09:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 29' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 13° 29' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 07:50 μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 11:21.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου και από 2 έως 4 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 10:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 42' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 42' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 08:16 μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 11:47.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 11:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 36' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 14° 36' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 10:02 μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 13:33.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 12:51
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε Ορθή πορεία.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε Ορθή πορεία, βρίσκεται από  Σάββατο 17 Νοεμβρίου 12:51 μέχρι την Τρίτη 12 Μαΐου 2019 ώρα 09:45, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 25º15' Ζυγού και 21º49' Διδύμων .
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που η Αφροδίτη θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για σύναψη ερωτικών σχέσεων, συνεργασιών, τέλεση αρραβώνων, γάμων και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο ερωτικός αυτός πλανήτης.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 18:35
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 25º16' Σκορπιού  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25º16' Ζυγού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 01:00 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 13:00.
Στο διάστημα αυτό, θα αισθάνεστε άβολα, σε περιβάλλοντα που δεν έχουν έστω και ένα μικρό βαθμό γοητείας και ομορφιάς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Νοεμβρίου και από 18 έως 20 Οκτωβρίου.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 21:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 18' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 19:19 μέχρι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ώρα 22:50.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 03:34
ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Ο ΕΡΜΗΣ Ανάδρομος παραμένει από  Κυριακή 18 Νοεμβρίου 03:34 μέχρι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ώρα 23:21, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 13º25' Τοξότη και 27º21' Σκορπιού.
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 08:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 18' ΖΥΓΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 18' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 07:01 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 10:32.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου και από 14 έως 16 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 10:04
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 25° 55' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 25° 55' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 08:13 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 11:44.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Νοεμβρίου και από 15 έως 17 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 17:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 33' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 33' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 15:13 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 18:44.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 18 έως 20 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 17:55
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 18 Νοεμβρίου 17:55 μέχρι την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ώρα 01:41.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 21:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 46' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 1° 46' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 19:29 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 23:00.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 22:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 17' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 2° 17' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 20:27 μέχρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώρα 23:58.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Νοεμβρίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου