Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Το μυαλό σας θα  στρέφεται στον συντροφικό και συνεργατικό τομέα καθώς και στις επικοινωνίες, με κοντινά και μακρινά πρόσωπα. Θα συζητάτε καθημερινά θέματα που σας αφορούν, θα παίρνετε κάποιες γνώμες, αλλά στην συνέχεια θα ενεργείτε με το δικό σας το σκεπτικό. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν από πράξεις και λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα θα νιώσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη της φιλίας. Αυτές τις μέρες ευνοούνται κοινωνικές και συντροφικές δραστηριότητες. Κάποια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε συναίσθημα ή μεγάλο έρωτα. Τα σχέδιά και οι στόχοι σας βρίσκουν ανταπόκριση και υλοποιούνται. Πλανητικές θέσεις σας προδιαθέτουν στο να προγραμματίσετε τις γιορτινές σας διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα οι στόχοι που είχατε βάλει από το παρελθόν ίσως να συναντούν κάποια εμπόδια.  Αν συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας στο κατά πόσο υπερτιμήσατε τις δυνάμεις σας. Τώρα λειτουργεί για σας ο νόμος της ανταπόδοσης, Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  και να ανταγωνιστείτε, μπορεί όμως και να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες πιθανόν είναι να εξαντληθούν τα αποθέματα της αντοχής σας εξ αιτίας  υπερκόπωσής  ή της λανθασμένης διατροφής σας. Στον τομέα της εργασίας μπορεί να έχετε κάποια τάση ν’ αλλάξετε τις συνθήκες της εργασίας σας. Επειδή θα θέλετε να κινήστε πέρα και μακριά από τα βλέμματα των άλλων, μην αμελήσετε την καθημερινότητα και το  πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα  δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι θα  μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή. Τώρα όμως είναι και η πιο κατάλληλη εποχή να αναθεωρήσετε το παρελθόν και να αποβάλλετε κάθε τι το άχρηστο και το τυραννικό. Νέες προοπτικές ανοίγονται στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας δώσουν  νέα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε άμεσα νέες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν τον καιρό η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να δείξετε συνέπεια  στις υποχρεώσεις σας και μην τάζετε πράγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητές σας. Η νευρικότητα σας παράλληλα θα είναι αυξημένη και μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το περιβάλλον σας. Ίσως μάλιστα κάποιο πρόσωπο συντείνει σε όλη αυτή την αναστάτωσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βάλτε σε δεύτερο πλάνο την φαντασία  σας και προσπαθήστε να  ζείτε με την πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα κάνατε στο παρελθόν. Έρχονται κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται και μην περιμένετε τις εξωπραγματικές στιγμές. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν μεγάλο κομμάτι από την ψυχική σας την ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένταση   στην   οικογενειακή  ζωή,  συγκρούσεις  μεταξύ  των  απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών  ή   συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει πρόκειται να ανακύψουν  τώρα,  απαιτώντας  προσαρμογές  και  συμβιβασμούς  εκ  μέρους σας. Κάποια πλευρά σας, που είναι μέσα  σας κρυμμένη  βαθειά,  θα αναδυθεί . Περιορίστε την λεπτολογία σας και εστιάστε τις ενέργειές σας στην ουσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΙΧΘΥΕΣ
Η δραστηριότητα σας στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη και ικανοποιητική. Η ψυχική σας κατάσταση θα είναι ανανεωμένη και αυτό θα αντανακλά στην εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον αν στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προβλήματα με λίγη δική σας προσπάθεια θα γίνουν από βελτιωμένες έως και καλές.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ
  
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 05:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 50' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 50' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 03:36 μέχρι την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 07:07.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 4 έως 6 Απριλίου.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 08:57
ΑΡΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º07' Ιχθύων  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º07' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 13:00.
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Μαρτίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 16:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 32' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 19° 32' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 14:23 μέχρι την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 17:54.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 17:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 7' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 15:29 μέχρι την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 19:00.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 17:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 21' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 20° 21' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 15:55 μέχρι την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 19:26.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Μαρτίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 00:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 44' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 23° 44' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 22:14 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 01:45.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και από 14 έως 16 Απριλίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 04:27
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 26° 6' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 26° 6' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 02:36 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 06:07.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου και από 16 έως 18 Απριλίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 04:54
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 05º09' Τοξότη  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º09' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 13:00 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 20:00.
Στη χρονική διάρκεια που θα δέχεσαι την επιρροή αυτής της διέλευσης, ενδεχομένως να σου παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Το χειρότερο, όμως, για σένα πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπερδεμένος με πολλές σκέψεις και να μην έχεις τη δυνατότητα να τις ταξινομείς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Πάντως, καλό είναι ν' αποφεύγεις, αυτό το χρονικό διάστημα, να 'σαι δογματικός στις ιδέες σου, διότι έτσι θα 'χεις συνεχείς συγκρούσεις με τους άλλους. Είναι εποχή που χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πίστευες ως σωστά στο παρελθόν και να ενεργείς πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις σε κάθε καινούργια περίπτωση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 09:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 46' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 45' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 07:30 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 11:01.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 09:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 51' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 51' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 07:40 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 11:11.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 11:36
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 11:36 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 16:33.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 22:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 0' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 6° 0' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 20:40 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 00:11.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου και από 26 έως 28 Απριλίου.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 22:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 9' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 6° 9' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 20:57 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 00:28.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου και από 27 έως 29 Απριλίου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 03:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 0' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 9° 0' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 02:03 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 05:34.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 05:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 52' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 52' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 03:36 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 07:07.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 08:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 48' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 11° 48' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 07:03 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 10:34.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου και από 2 έως 4 Μαΐου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 09:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 27° 21' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 12° 20' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 08:01 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 11:32.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Δεκεμβρίου και από 3 έως 5 Μαΐου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 12:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 52' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 51' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 10:42 μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 14:13.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 4 έως 6 Μαΐου.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 23:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 12' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ώρα 21:50 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 01:21.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Μαΐου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 02:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 56' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 21° 56' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 00:51 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 04:22.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Μαρτίου και από 13 έως 15 Μαΐου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 07:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 24° 59' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 06:08 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 09:39.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 16 έως 18 Μαΐου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 14:05
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 28° 32' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 28° 32' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 12:14 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 15:45.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Δεκεμβρίου και από 20 έως 22 Μαΐου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 14:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 44' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 43' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 12:33 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 16:04.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 20 έως 22 Μαΐου.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 16:34
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 16:34 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 18:26.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 18:22
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º44' Τοξότη  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28º44' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 01:00 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 11:00.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Δεκεμβρίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 01:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 14' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 14' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 23:36 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 03:07.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Μαΐου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 07:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 56' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 8° 56' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 05:51 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 09:22.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 08:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 28' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 9° 29' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 06:45 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 10:16.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου και από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 09:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 10° 7' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 07:49 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 11:20.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Ιουνίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 15:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 43' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 13° 42' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 13:49 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 17:20.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 15:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 46' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 13° 46' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 13:55 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 17:26.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 15:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 53' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 53' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 14:07 μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 17:38.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 19:11
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 13º54' Σκορπιού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13º54' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 23:00 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 15:00.
Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 19:37
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º34' Τοξότη  και του ΔΙΑ στις 09º34' Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 03:00 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 12:00.
Η διέλευση αυτή φέρνει μετακίνηση. Είναι ιδανική για ταξίδια και κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών. Οι αποφάσεις του ατόμου είναι θετικές και απόλυτα εύστοχες. Άριστη διέλευση για την έκδοση ενός βιβλίου ή ενός εντύπου. Επίσης, η όψη αυτή είναι πολύ καλή για τους συγγραφείς, γιατί βοηθά πολύ στη δημοτικότητα του βιβλίου τους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 00:23
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 00:23 μέχρι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου ώρα 10:59.
Το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική του θέση, την καριέρα και τη φήμη του, απομακρύνοντας το προσωρινά από την καθημερινότητα. Πιθανόν να αξιολογήσει τη μέχρι τώρα στάση του στα προαναφερθέντα και να βελτιώσει κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσει ευκολότερα πιο πέρα. Είναι στο χέρι του το αν θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα που θα βγάλει αλλά και τι εμπνεύσεις που θα έχει.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 02:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 16' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 16' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 00:40 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 04:11.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Ιουνίου.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 07:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 24' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 23° 24' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 05:50 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 09:21.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαρτίου και από 15 έως 17 Ιουνίου.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 16:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 42' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 42' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 14:30 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 18:01.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 20 έως 22 Ιουνίου.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 18:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 44' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 29° 44' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 16:12 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 19:43.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου και από 21 έως 23 Ιουνίου.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 18:27
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 18:27 μέχρι την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου ώρα 18:57.
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το κίνητρό μας θα είναι η ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας. Το ενδιαφέρον μας θα περιστρέφεται γύρω από οικογενειακά και οικιακά θέματα και η τάση μας να μείνουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις εξόδους μας θα είναι ανεβασμένη. Όλοι, και ειδικότερα οι γυναίκες θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική ευαισθησία. Η Σελήνη εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι της και δίνει παθητικότητα, υπομονή και καρτερικότητα.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 19:41
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 10º14' Τοξότη  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 10º14' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ώρα 17:00 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 22:00.
Πριν αναλύσετε κάποια έννοια ή κάποιο θέμα, κατανοήσετε το πρώτα διεξοδικά.  Ασχολήθηκε με αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν και τα έχετε μελετήσει, γιατί  αλλιώς οι θέσεις σας θα είναι  παραπλανητικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 19:49
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 0° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 0° 49' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 17:58 μέχρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ώρα 21:29.
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Δεκεμβρίου και από 22 έως 24 Ιουνίου.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 10:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 55' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 9° 55' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 08:44 μέχρι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 12:15.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Δεκεμβρίου και από 1 έως 3 Ιουλίου.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 11:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 21' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 10° 21' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 09:26 μέχρι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 12:57.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Ιουλίου.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 13:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 52' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 11° 52' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 11:53 μέχρι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 15:24.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Δεκεμβρίου και από 3 έως 5 Ιουλίου.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 17:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 55' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 55' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 15:12 μέχρι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 18:43.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Ιουλίου.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 19:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 42' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 15° 42' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 18:04 μέχρι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ώρα 21:35.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Ιουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου