Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
25 Φεβρουαρίου  έως 3 Μαρτίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν αντιληφθείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήσετε να τα διορθώσετε, η καθημερινότητά σας και οι προοπτικές σας για το μέλλον θα  πάρουν θετικό πρόσημο.. Μικρές προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα θα αποδώσουν καρπούς. Κάποιες ευκαιρίες πιθανόν να σας βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο ερωτικός σας τομέας χρειάζεται ριζική ανασυγκρότηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανάμικτα συναισθήματα, για άλυτα θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ίσως μπερδέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να γίνει η αιτία στο να μην είστε και τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε τα ραντεβού και τις συζητήσεις, με άλλους πάνω σε θέματα της εργασίας σας, γιατί κάποιος φόβος ή και κάποια δειλία, ίσως σας εμποδίζει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας.  Έτσι μπορεί να παρεξηγηθείτε, ή να αντιδράσετε με σπασμωδικότητα και εκνευρισμό.  Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν μια τάση για απομόνωση και αυτοκριτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές  τις ημέρες θα σας είναι αδύνατο να μείνετε στις εύκολες λύσεις και δεν ανέχεστε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν απ’ ευθείας  στα μάτια.  Μάλλον  θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους.  Έτσι   πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν με δικούς σας ανθρώπους, συνεργάτες και μ’ εκείνους που έχετε επικοινωνία.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση υπεραισιοδοξίας με αποτέλεσμα και να αγνοείτε τις παγίδες. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτές τις μέρες το στρες σας θα είναι ανεβασμένο για θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν. Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή θα είναι δύσκολη εβδομάδα για σας . Θα νιώθετε τέτοια ταραχή και φοβίες, για τις οποίες δεν θα βρίσκετε καμιά εξήγηση, όπως επίσης και η αδυναμία να κάνετε κάτι θετικό, θα σας οδηγούν σε κόσμους ονειρικούς και εξωπραγματικούς.  Η φαντασία σας θα οργιάζει και θα υπάρχει ο κίνδυνος να δραματοποιείτε τα πάντα, και να  προσπαθείτε να ξεφύγετε με ανορθόδοξους τρόπους από την πραγματικότητα.  Αυτό ακριβώς είναι που θα πρέπει ν’ αποφύγετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν γνωρίζετε από που θα εμφανισθεί και ποιον τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, να την αναγνωρίσετε και να αρπάξετε την ευκαιρία. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν πρόσωπα με κάποια θέση στην κοινωνία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή. Τώρα όμως είναι και η πιο κατάλληλη εποχή να αναθεωρήσετε το παρελθόν και να αποβάλλετε κάθε τι το άχρηστο και το τυραννικό. Νέες προοπτικές ανοίγονται στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας δώσουν  νέα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε άμεσα νέες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι προγραμματισμένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Τώρα ίσως γνωρίσετε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά, δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Θα μπλεχθείτε αν σχολιάσετε συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα γίνεστε πιο αναλυτικοί και θα στεκόσαστε στις λεπτομέρειες περισσότερο από ότι συνήθως και παράλληλα, θα έχετε περισσότερες απαιτήσεις και από τον εαυτό σας. Γι’ αυτό η περίοδος αυτή θα είναι καλή για να αναλάβετε κάποια δύσκολη επαγγελματική υπόθεση, γιατί θα διαθέτετε τη δυνατότητα να σκέφτεστε όλες τις πιθανές εκδοχές.

ΙΧΘΥΕΣ
Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
25 Φεβρουαρίου  έως 3 Μαρτίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 00:20
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°22' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 23:27, μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 01:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 07:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°24' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°24' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 06:43, μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 08:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 09:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°20' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°20' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 08:24, μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 10:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 13:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°30' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 24°30' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 12:21, μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 14:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου  και από 13 έως 15 Μαρτίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 14:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°02' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 25°03' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 13:20, μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 15:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου  και από 13 έως 15 Ιανουαρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 22:40
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°38' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°38' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 21:47, μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 23:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου  και από 19 έως 21 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 23:19
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 03:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°28' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 03:00, μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 04:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 08:45
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 07°22' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 20:49, μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 20:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Φεβρουαρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 13:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°21' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 12:10, μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 13:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 13:27
ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°33' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 07°34' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 12:32, μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 14:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 25 έως 27 Φεβρουαρίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 14:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°08' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 08°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 13:38, μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 15:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 27 έως 29 Απριλίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 21:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°33' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 26°33' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 20:06, μέχρι και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 21:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 15 έως 17 Ιανουαρίου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 03:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°41' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°41' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 02:04, μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 03:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 19 έως 21 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 05:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°51' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°51' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 04:18, μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 06:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 08:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°35' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°35' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 07:37, μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 09:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 16:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 21°41' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 15:35, μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 17:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 17:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°23' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°24' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 16:57, μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 18:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 21:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 08°59' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 20:04, μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 21:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 28 έως 30 Απριλίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 03:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°08' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 27°08' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 02:11, μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 04:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 17 έως 19 Μαρτίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 04:33
ΗΛΙΟΣ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 09°12' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 09°12' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 16:36, μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 16:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου  και από 28 έως 30 Απριλίου .
Υπάρχει η δυνατότητα για το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση να δράσει με καλά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα και να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει να κάνει κάτι.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 05:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°08' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 28°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 04:09, μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 06:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 17 έως 19 Ιανουαρίου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 08:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°44' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°44' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 07:19, μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 09:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου  και από 19 έως 21 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 00:41
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 04:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°52' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 09°52' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 03:27, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 05:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 05:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 10°14' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 04:09, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 06:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 14:32
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 29°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°47' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 04:23, μέχρι και το Σάββατο  2 Μαρτίου 00:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Ιανουαρίου  και από 19 έως 21 Απριλίου .
Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 16:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°57' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 15:38, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 17:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 18:45
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή την περίοδο, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, αναζητώντας γνωριμίες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Το πρωτότυπο και το ασυνήθιστο είναι αυτά που μας ελκύουν στους ανθρώπους που συναντάμε και αναζητούμε έντονη διανοητική διέγερση για να νιώσουμε συναισθηματικά ικανοποιημένοι και να μη βαρεθούμε. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να κάνουμε νέους φίλους ή να ενταχθούμε σε μια ομάδα. Ο ανεξάρτητος και κάπως απρόσωπος τρόπος εκδήλωσης των συναισθημάτων μας, δημιουργεί συναισθηματική απόσταση από τους άλλους, καθώς τώρα προτιμάμε να μην εμπλακούμε συναισθηματικά με τους άλλους διότι δεν θέλουμε τους περιορισμούς. Αυτή τη χρονική περίοδο επιδιώκουμε ερωτικούς συντρόφους που μας δίνουν αφθονία προσωπικού χώρου και χρόνου και οι οποίοι δεν είναι απαιτητικοί, κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Επίσης αμφισβητούμε το κοινωνικό status quo και έχουμε τους δικούς μας αντισυμβατικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 20:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 17°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 1 Μαρτίου 19:22, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 21:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου .
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Σάββατο 2 Μαρτίου 04:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°00' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 03:51, μέχρι και το Σάββατο  2 Μαρτίου 05:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Σάββατο 2 Μαρτίου 05:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 22°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 04:47, μέχρι και το Σάββατο  2 Μαρτίου 06:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Σάββατο 2 Μαρτίου 14:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°36' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 11°37' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 13:12, μέχρι και το Σάββατο  2 Μαρτίου 15:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου  και από 1 έως 3 Μαρτίου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Σάββατο 2 Μαρτίου 14:38
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 00°58' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°59' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 04:29, μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 00:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Δεν είναι τόσο εύκολος ο προσδιορισμός της ερμηνείας, αυτής της πλανητικής σχέσης. Διότι ή μπορεί να δείξεις την επιθυμία να ζήσεις μια έντονη ζωή, όπως την εννοείς εσύ, ή μπορεί να θέλεις ν' αποσυρθείς από όλους και όλα και να μείνεις «εν ηρεμία» μόνος σου. Μπερδεμένη και ασαφής μπορεί να μοιάζει, επίσης, η αισθηματική σου ζωή, και καλά θα κάνεις ν' αποφύγεις τη δημιουργία ενός καινούργιου αισθηματικού δεσμού, ο οποίος αργά ή γρήγορα, μάλλον θα σε απογοητεύσει. Τέλος, η συναισθηματική ηρεμία βρίσκεται σε ενδιαφέροντα που έχουν ως σκοπό τη συντήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας της κοινωνίας που ζεις, σαν ενιαίας ύπαρξης. Επίσης, σε ενδιαφέροντα σχετικά με την τέχνη, τη μόδα, τη διακόσμηση, την αισθητική κ.ά.

Σάββατο 2 Μαρτίου 18:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 28°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 17:53, μέχρι και το Σάββατο  2 Μαρτίου 19:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου  και από 18 έως 20 Μαρτίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Σάββατο 2 Μαρτίου 20:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°50' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 19:47, μέχρι και το Σάββατο  2 Μαρτίου 21:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου  και από 19 έως 21 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 2 Μαρτίου 21:06
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Σάββατο 2 Μαρτίου 23:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°59' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°00' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 22:07, μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 00:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Κυριακή 3 Μαρτίου 00:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  θα βρίσκονται στις 01°26' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Μαρτίου 23:01, μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 01:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου .
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’  αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Κυριακή 3 Μαρτίου 11:40
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°09' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 22°08' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 3 Μαρτίου 10:39, μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 12:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Κυριακή 3 Μαρτίου 20:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°40' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 11°40' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 3 Μαρτίου 19:53, μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου 21:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Κυριακή 3 Μαρτίου 23:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°00' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 13°00' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 3 Μαρτίου 22:35, μέχρι και την Δευτέρα 4 Μαρτίου 00:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 2 έως 4 Μαρτίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου