Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Μαρτίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Μαρτίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι νέες ιδέες είναι για σας τρόπος και μέθοδος ζωής, και αυτόν τον καιρό τα στοιχεία αυτά τονίζονται έντονα. Παράλληλα το αρνητικό  αυτής της περιόδου είναι πως θα χάνετε εύκολα την υπομονή σας με όσους δεν έχουν γρήγορο και γόνιμο τρόπο σκέψης. Η νευρικότητα, η παρορμητική σας συμπεριφορά και τα βιαστικά συμπεράσματα που θα βγάζετε είναι τα αρνητικά στοιχεία αυτού του καιρού.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Ακόμα είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάτι συναισθηματικό, ερωτικό ή και φιλικό που δεν το είχατε στις προτεραιότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι φιλίες και οι συνεργασίες σας αλλάζουν αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να ψάχνετε ν’ ακουμπήσετε κάπου. Συμβουλή μου είναι να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Έχετε αρκετές από αυτές άλλα η αβεβαιότητα και ο ετεροχρονισμός δεν σας αφήνει να τις εκμεταλλευτείτε. Ψάξτε με απλά μέσα να εντοπίσετε την ευτυχία, είμαι σίγουρος πως βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάλι δύο θέματα στην μέση. Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή όμως τα πράγματα αυτά μπορεί να συμβαίνουν και στον ερωτικό τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που παρουσιάζονται αυτόν τον καιρό, κάτι που αξίζει και διατηρήστε το. Ο Έρωτας χτυπάει την πόρτα σας, ανοίχτε του.

ΛΕΩΝ
Πλανητικές δυσαρμονίες θα σας επηρεάζουν αρνητικά, κριμένες  πτυχές  μιας κατάστασης έρχονται στην επιφάνεια. Τα  αποτελέσματα  της  συμπεριφοράς που τηρείτε είναι η κακή χρήση της προσωπικής  σας  δύναμης. Είναι  πιθανό  να  αναγκαστείτε  να  αντιμετωπίσετε   κάτι που δεν υφίσταται πλέον ή που έχει φθαρεί. Οι χαμηλοί τόνοι είναι απαραίτητοι  αυτό το διάστημα για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβλέπονται δύσκολες καταστάσεις σε ερωτικά σας θέματα και η προσοχή σας θα πρέπει να εστιαστεί σ’ αυτόν τον τομέα. Η  ζωή σας θα κυλάει σε γρήγορους ρυθμούς κάτι που θα σας φέρει δυσκολίες, καθώς δεν  θα μπορείτε να προλάβετε τις λεπτομέρειες των γεγονότων.  Θα είστε υποχρεωμένοι ν’ ασχολείστε με  πολλά  πράγματα  συγχρόνως  και  να  διασκορπίσετε  την ενέργειά σας. Δεθείτε αυτόν τον καιρό με την πραγματικότητα και αφήστε τα όνειρα γι’ αργότερα.

ΖΥΓΟΣ
Στα αισθηματικά σας θα πάρετε νέες αποφάσεις και θα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε νέα στοιχεία στη σχέση σας. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας,  γι’ αυτό προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχετε κάποια συνάντηση ή ακόμα μπορεί να συνάψετε κάποια  στενή σχέση με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας, για να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Κάνετε πιο δυναμικές και πιο αποτελεσματικές κάποιες κινήσεις σας, ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν  τα καθημερινά σας πράγματα κυρίως εκείνα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ερωτικά σας θέματα θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν συμφέρον. Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά τώρα. Στον προσωπικό σας τομέα να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σας για φίλους και για δικά σας άτομα λόγω των ημερών που περιμένουμε  θα είναι βαθύτερα και εντονότερα.  Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή.  Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις,  προθεσμίες, ή κάποια εργασία που προκύπτει ξαφνικά μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση.  Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να περάσετε καλά κι’ ευτυχισμένα. Παράλληλα το διάστημα αυτό  διεγείρει την ερωτική σας φύση.

ΙΧΘΥΕΣ
Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας. Τελευταία μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή τα πράγματα αυτά περνούν και στον ερωτικό σας τον τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που σας παρουσιάζονται και επιλέξτε το καλύτερο. Αν αυτό το έχετε ήδη, διατηρήστε το, αλλιώς ανοίχτε την καρδιά σας στον έρωτα που σας χτυπάει την πόρτα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 
& ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Μαρτίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 05:15
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 21°17' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 21°16' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 17 Μαρτίου 16:25, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 18:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Μαρτίου  και από 11 έως 13 Μαΐου .
Κάποια καλή συνεργασία ή είδηση θα δώσει την ευκαιρία στο άτομο να κάνει κάτι πολύ δημιουργικό και να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 06:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°34' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°34' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 05:16, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 06:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 10:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°03' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 09:17, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 10:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 11:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°53' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 19°53' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 10:37, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 12:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου  και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 13:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°58' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 20°59' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 12:23, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 14:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Μαρτίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 14:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°31' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 21°31' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 13:16, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 14:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Μαΐου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Δευτέρα 18 Μαρτίου 16:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°48' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°48' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 15:20, μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 16:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τρίτη 19 Μαρτίου 00:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°01' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 28°02' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 23:43, μέχρι και την Τρίτη 19 Μαρτίου 01:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Μαρτίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τρίτη 19 Μαρτίου 00:50
ΕΡΜΗΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 20°33' των ΙΧΘΥΩΝ  και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 20°33' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Μαρτίου 11:27, μέχρι και την Τρίτη 19 Μαρτίου 14:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου  και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου .
Αυτό το διάστημα θα σας γοητεύουν, θα σας μαγεύουν  και θα σας προσελκύουν άνθρωποι πνευματικοί  των οποίων ο λόγος είναι αρθρωτός ή λογικός.

Τρίτη 19 Μαρτίου 03:41
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Τρίτη 19 Μαρτίου 04:40
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°36' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 00°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Μαρτίου 03:51, μέχρι και την Τρίτη 19 Μαρτίου 05:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 20 έως 22 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τρίτη 19 Μαρτίου 10:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°07' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Μαρτίου 09:28, μέχρι και την Τρίτη 19 Μαρτίου 11:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 04:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 00°39' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 03:50, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 05:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 20 έως 22 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 06:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°39' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 05:25, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 07:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 10:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°11' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 09:27, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 11:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 10:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°23' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 19°24' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 09:46, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 11:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 9 έως 11 Μαρτίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 13:19
ΑΡΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 22°50' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°50' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Μαρτίου 19:18, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 07:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαΐου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 15:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°29' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 22°29' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 14:41, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 9 έως 11 Φεβρουαρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°51' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 15:16, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:10
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 19°13' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 01:55, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 06:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Μαρτίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°55' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 22°55' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 15:23, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 12 έως 14 Μαΐου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 17:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°39' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 16:33, μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 18:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου  και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 22:55
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 22°51' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 12:53, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 08:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Φεβρουαρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Θα αισθάνεστε παθιασμένοι με κάποια πράγματα και έλκεστε από καταστάσεις και ανθρώπους που κινούνται μέσα σε κόσμους πεπρωμένου και  αόρατου μαγνητισμού.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 23:58
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσει το άτομο κάτι καινούργιο. Αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές του διαθέσεις, αλλά και από πραγματικές ευκαιρίες που θα συναντά και από ευοίωνες προϋποθέσεις που θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνατότητές του. Χρειάζεται προσοχή στο πώς θα συγκεράσει τις δικές του επιθυμίες με τις επιθυμίες των άλλων

Πέμπτη 21 Μαρτίου 03:28
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 03:43
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  σε Αντίθεση )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°09' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 00°09' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 02:55, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 04:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου  και από 20 έως 22 Μαρτίου .
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 10:08
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 23°24' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 23°24' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 00:07, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 20:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Φεβρουαρίου  και από 13 έως 15 Μαΐου .
Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και το άτομο θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργούνται προστριβές γιατί καταπιέζει και φέρεται απότομα. Η σωματική άσκηση είναι η καλύτερη αντίδραση για να εκτονωθούν τα πολλά νεύρα.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 16:17
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 23°43' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°43' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 06:16, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 02:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Φεβρουαρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 17:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°36' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 23°36' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 16:29, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 18:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου  και από 13 έως 15 Μαΐου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 17:33
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 00°43' του ΚΡΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 00°44' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 05:28, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 05:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου  και από 20 έως 22 Απριλίου .
Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία, τώρα μπορείτε να είστε ποιο πρωτοποριακοί και πρωτότυποι, ακόμα και περισσότερο από τους άλλους, το μυαλό σας θα είναι ήταν δυνατό.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 17:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°46' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 23°47' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 16:45, μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 18:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου  και από 11 έως 13 Φεβρουαρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 21:19
ΑΡΗΣ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 23°43' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°44' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 03:17, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 15:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαΐου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Οι επιλογές σας θα πρέπει να ελεγχθούν,  μήπως είναι ασύμβατες με την δική σας τακτική και ιδιοσυγκρασία. Πολλά πράγματα που προκαλούν ενθουσιασμό,  μπορεί να έχουν ελάχιστη ή καμία διασύνδεση με την γραμμή που ακολουθείτε ή με τις  διδασκαλίες που ασπάζεσαι. Το χρονικό αυτό διάστημα θα δαπανήσετε σημαντική ενέργεια προσπαθώντας στο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια καινούρια αρχή. 

Παρασκευή 22 Μαρτίου 06:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°43' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°43' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 05:36, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 07:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 08:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°03' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 18°03' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 07:46, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 09:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 10:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°18' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°19' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 09:49, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 11:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 16:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°52' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°52' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 15:40, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 17:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του -πολλές φορές- γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 17:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°46' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°47' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 17:09, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 18:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 18:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°19' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 24°19' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 18:03, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 19:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 13 έως 15 Μαΐου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 20:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°06' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 25°07' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 19:21, μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαρτίου 20:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Φεβρουαρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 23 Μαρτίου 04:16
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Σάββατο 23 Μαρτίου 05:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°48' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 00°48' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Μαρτίου 04:48, μέχρι και το Σάββατο  23 Μαρτίου 06:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου  και από 20 έως 22 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 23 Μαρτίου 07:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°46' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Μαρτίου 06:23, μέχρι και το Σάββατο  23 Μαρτίου 08:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Σάββατο 23 Μαρτίου 08:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°19' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 02°19' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Μαρτίου 07:20, μέχρι και το Σάββατο  23 Μαρτίου 08:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου  και από 22 έως 24 Μαρτίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Σάββατο 23 Μαρτίου 08:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°28' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 17°29' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Μαρτίου 07:35, μέχρι και το Σάββατο  23 Μαρτίου 09:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Σάββατο 23 Μαρτίου 19:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°50' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°50' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Μαρτίου 18:19, μέχρι και το Σάββατο  23 Μαρτίου 19:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Κυριακή 24 Μαρτίου 08:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°48' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°48' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Μαρτίου 07:59, μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου 09:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Κυριακή 24 Μαρτίου 09:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°59' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 16°59' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Μαρτίου 08:18, μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου 09:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 24 Μαρτίου 11:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°28' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 03°27' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Μαρτίου 10:52, μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου 12:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Μαρτίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Κυριακή 24 Μαρτίου 13:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°26' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 19°26' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Μαρτίου 12:34, μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου 14:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Κυριακή 24 Μαρτίου 18:53
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 16°50' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Μαρτίου 19:23, μέχρι και την Δευτέρα 25 Μαρτίου 18:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαρτίου .
Η διέλευση αυτή δίνει έμπνευση στο άτομο και το κάνει να έχει μία πολύ αξιόπιστη διαίσθηση. Είναι ιδανική διέλευση για σκηνοθέτες ή συγγραφείς, γιατί τους χαρίζει την ικανότητα να μετατρέπουν τη φαντασία τους σε ειρμό. Όμως, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα τάσεις φυγής, το άτομο μπορεί να τεμπελιάσει και να μην αξιοποιήσει την έμπνευσή του.

Κυριακή 24 Μαρτίου 19:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°54' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Μαρτίου 18:39, μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου 20:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Κυριακή 24 Μαρτίου 21:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°53' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°54' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Μαρτίου 20:23, μέχρι και την Κυριακή 24 Μαρτίου 22:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Νοεμβρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη.  Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου