Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22 έως 28 Απριλίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
22 έως 28 Απριλίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε αυτό τον καιρό να συναντηθείτε με κάποια άτομα με τα οποία επιδιώκετε επανασύνδεση ή με κάποιους ανταγωνιστές συναντηθείτε τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα θα φανείτε στο περιβάλλον σας πιο υπεύθυνοι. Θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο παρελθόν, διεκπεραιώστε τες τώρα. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΤΑΥΡΟΣ
Από απλά καθημερινά σας θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας θα παρουσιάσουν άνοδο. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τον σύντροφο σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες. Για όσους είστε μόνοι, νέα πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Κοντρολάρετε την καθημερινότητα. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές οι ημέρες θα σας δημιουργήσουν υπέρμετρη δραστηριότητα, που είναι δυνατόν, να σας βγάλει έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης, μεταξύ θέλησης και επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας, μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθημερινά θέματα και τη ρουτίνα.  Νέες ιδέες και σχέδια θα σας προτρέπουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Τα πρωτοποριακά πράγματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε εμπειρίες και περιπέτειες. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες, γιατί αν δεν εντυπωσιαστούν τώρα, στο μέλλον στο μέλλον θα δυσκολευτείτε.  Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι η εποχή ξεκαθαρίσματος, παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. Θα σας συμβούλευα όμως,  πριν προβείτε σε οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα, να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να αποφασίσετε για το τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Στο διάστημα αυτό, οι καλές ερωτικές καταστάσεις ισχυροποιούνται, και οι προβληματικές αδρανοποιούνται. Παράλληλα αξιολογήστε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  
ΖΥΓΟΣ
Αυτή την βδομάδα θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας. Φροντίστε την διατροφή σας. Η νηστεία αυτών των ημερών πέρα από την θρησκευτική της διάσταση, θα ήταν ιδανική για σας και την υγεία σας. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετέ το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Εύκολα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και το τι ακριβώς σας ικανοποιεί βραχυπρόθεσμα. Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Τις ημέρες αυτές αρπάξτε ευκαιρίες που τυχόν θα σας παρουσιαστούν αρκεί να μην ζημιώνουν τους άλλους. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διάστημα οι ενέργειές σας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό  το οικονομικό σας μέλλον. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Τα οικονομικά σας αυτόν τον καιρό θα πρέπει να τα φροντίσετε με τάξη. Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Τα ερωτικά και τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου, είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 

ΙΧΘΥΕΣ
Βάλτε τα σε δεύτερο πλάνο την φαντασία  σας και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα κάνατε στο παρελθόν. Έρχονται κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται και μην περιμένετε τις εξωπραγματικές στιγμές. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν μεγάλο κομμάτι από την ψυχική σας την ηρεμία. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
22 έως 28 Απριλίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 22 Απριλίου 00:18
ΗΛΙΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 01°28' του ΤΑΥΡΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 01°28' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 21 Απριλίου 11:00, μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου 11:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου  και από 20 έως 22 Μαρτίου .
Θα αισθάνεστε άβολα σε περιβάλλοντα, που δεν θα διαθέτουν γοητεία και ομορφιά.

Δευτέρα 22 Απριλίου 04:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°27' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 02:48, μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου 04:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Δευτέρα 22 Απριλίου 06:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°22' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 06°22' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 04:26, μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου 06:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 26 έως 28 Μαρτίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Δευτέρα 22 Απριλίου 09:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°08' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°09' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 07:36, μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου 09:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Δευτέρα 22 Απριλίου 20:51
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 02°30' του ΚΡΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 02°30' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 09:56, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 05:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Μαρτίου  και από 21 έως 23 Απριλίου .
Θα  μπορείτε τώρα ν’ απολαύσετε ελεύθερες στιγμές, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα σας, με κάποια ζωντανή μουσική, χορό, ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Απολαύστε περιστασιακές περιπέτειες και ρομαντικές εξόδους.

Δευτέρα 22 Απριλίου 21:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°49' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 14°49' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 19:42, μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου 21:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 4 έως 6 Ιουνίου .
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Τρίτη 23 Απριλίου 01:52
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 02°31' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 12:33, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 13:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου .
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τρίτη 23 Απριλίου 02:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°31' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 02°31' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 23 Απριλίου 00:38, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 02:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τρίτη 23 Απριλίου 02:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°32' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 02°32' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 23 Απριλίου 00:40, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 02:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τρίτη 23 Απριλίου 03:03
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°48' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°48' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 23 Απριλίου 01:08, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 02:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 23 Απριλίου 07:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°28' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 23 Απριλίου 06:04, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 07:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Τρίτη 23 Απριλίου 08:50
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 02°48' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°48' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 22 Απριλίου 19:31, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 20:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Τρίτη 23 Απριλίου 12:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°08' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°09' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 23 Απριλίου 11:02, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 12:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Τρίτη 23 Απριλίου 14:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 24°05' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 23 Απριλίου 12:48, μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου 14:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τρίτη 23 Απριλίου 21:48
Ο ΠΛΟΥΤΩΝ σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος
Την στιγμή της στάσης ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκεται στις 22°25' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποιο ανήσυχο περιβάλλον με κάποια δόση εκνευρισμού .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί οποιαδήποτε αντιπαράθεση.

Τετάρτη 24 Απριλίου 01:50
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τετάρτη 24 Απριλίου 06:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°36' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 02°35' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου 04:51, μέχρι και την Τετάρτη 24 Απριλίου 06:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Δεκεμβρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 24 Απριλίου 09:03
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 03°47' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου 07:07, μέχρι και την Τετάρτη 24 Απριλίου 08:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Δεκεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τετάρτη 24 Απριλίου 10:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 04°23' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου 08:16, μέχρι και την Τετάρτη 24 Απριλίου 10:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Δεκεμβρίου  και από 23 έως 25 Μαρτίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τετάρτη 24 Απριλίου 21:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 10°07' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου 19:18, μέχρι και την Τετάρτη 24 Απριλίου 21:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Δεκεμβρίου  και από 28 έως 30 Μαρτίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Πέμπτη 25 Απριλίου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 16°27' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 25 Απριλίου 07:37, μέχρι και την Πέμπτη 25 Απριλίου 09:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου  και από 6 έως 8 Ιουνίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Πέμπτη 25 Απριλίου 12:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°52' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 25 Απριλίου 10:23, μέχρι και την Πέμπτη 25 Απριλίου 12:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 25 Απριλίου 17:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 20°30' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 25 Απριλίου 15:35, μέχρι και την Πέμπτη 25 Απριλίου 17:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου .
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Πέμπτη 25 Απριλίου 21:48
Ο ΠΛΟΥΤΩΝ γίνεται Ανάδρομος
Την στιγμή που αρχίζει η ανάδρομη πορεία ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκεται στις 22°25' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας βγάζει προς τα έξω όλα εκείνα τα στοιχεία που καταπιέζουν και τυραννούν το άτομο. Και όσα περισσότερα πνίγει μέσα του τόσο και μεγαλύτερη και βιαία είναι η αποβολή αυτών των στοιχείων που είναι απωθημένες επιθυμίες, εκρήξεις, αντικοινωνικότητα, σύνδρομα απομόνωσης, στοιχεία απόρριψης και άλλα ψυχοφθόρα βαρίδια. Μια σταδιακή ελάφρυνση είναι επουλωτική . Μια εκρηκτική αποβολή καθίσταται ψυχοφθόρα . Γι’ αυτό το χρονικό αυτό διάστημα κάποιος ειδικός θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Πέμπτη 25 Απριλίου 22:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 23°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 25 Απριλίου 20:49, μέχρι και την Πέμπτη 25 Απριλίου 22:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου .
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Παρασκευή 26 Απριλίου 00:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°59' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 25 Απριλίου 22:31, μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου 00:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Παρασκευή 26 Απριλίου 12:27
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Παρασκευή 26 Απριλίου 17:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°18' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 17°18' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου 15:06, μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου 17:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Ιανουαρίου  και από 6 έως 8 Ιουνίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Παρασκευή 26 Απριλίου 17:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°44' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 02°44' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου 15:58, μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου 17:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Ιανουαρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 26 Απριλίου 18:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°54' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°54' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου 16:17, μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου 18:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Ιανουαρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Σάββατο 27 Απριλίου 01:19
ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°23' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 06°23' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου 23:18, μέχρι και το Σάββατο  27 Απριλίου 01:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Σάββατο 27 Απριλίου 03:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°43' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 07°42' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  27 Απριλίου 01:58, μέχρι και το Σάββατο  27 Απριλίου 03:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου  και από 27 έως 29 Μαρτίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 27 Απριλίου 06:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°56' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°55' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  27 Απριλίου 04:26, μέχρι και το Σάββατο  27 Απριλίου 06:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Σάββατο 27 Απριλίου 10:24
ΑΡΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 17°46' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 02°46' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου 15:00, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 03:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Μία ξαφνική αλλαγή στους τομείς που επηρεάζονται από τη διέλευση πιθανό να σου προκαλέσει ανησυχία και νευρικότητα. Ίσως τα γεγονότα να συνδέονται μ' επαγγελματικής ή ερωτικής φύσης θέματα. Κυρίως, θα νιώσεις να παρεμποδίζεται ένα έργο σου μέσα από ανταγωνιστικές ενέργειες τις οποίες και θα προσπαθήσεις ν' αποτρέψεις. Προσοχή, όμως, στον τρόπο που θα διαλέξεις.

Σάββατο 27 Απριλίου 15:41
ΑΡΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 17°55' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου 20:17, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 09:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.

Σάββατο 27 Απριλίου 17:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°26' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 14°26' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  27 Απριλίου 15:34, μέχρι και το Σάββατο  27 Απριλίου 17:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου  και από 2 έως 4 Απριλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Κυριακή 28 Απριλίου 00:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°56' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°56' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  27 Απριλίου 22:40, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 00:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Κυριακή 28 Απριλίου 01:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°10' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 18°10' των ΔΙΔΥΜΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  27 Απριλίου 23:10, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 01:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου  και από 8 έως 10 Ιουνίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Κυριακή 28 Απριλίου 05:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°31' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 20°30' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 28 Απριλίου 03:55, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 05:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Κυριακή 28 Απριλίου 11:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°09' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 23°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 28 Απριλίου 09:16, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 11:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Κυριακή 28 Απριλίου 12:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°52' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°51' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 28 Απριλίου 10:43, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 12:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 28 Απριλίου 13:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°25' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 09°25' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 28 Απριλίου 11:51, μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 13:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου  και από 28 έως 30 Μαρτίου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου