Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Ιανουαρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Ιανουαρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Συναισθήματα, προκατάληψη για άλυτα θέματα από το παρελθόν ίσως μπουν ανάμεσα σε σχέση σας με τους άλλους και ως εκ τούτου να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 


ΤΑΥΡΟΣ

Το   μυαλό   σας  θα  είναι   πολύ   σοβαρό   και εύκολα, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε εργασίες που  απαιτούν  δράση. Είναι καλή εποχή για να φροντίσετε τον επαγγελματικό σας τον τομέα. Προσπαθείτε  να  αποφύγετε άσκοπες κινήσεις που θα σας  απασχολούν από την εργασία σας. Τα ερωτικά σας θέματα απαιτούν υπεύθυνη διαχείριση. Λάθη, ειδικά αυτόν τον καιρό σ’ αυτόν τον τομέα, δεν επιτρέπονται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας. Τελευταία μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή τα πράγματα αυτά περνούν και στον ερωτικό σας τον τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που σας παρουσιάζονται και επιλέξτε το καλύτερο. Αν αυτό το έχετε ήδη, διατηρήστε το, αλλιώς ανοίχτε την καρδιά σας στον έρωτα που σας χτυπάει την πόρτα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πισωγυρίσματα  της ζωής σας, είναι η αιτία πολλών αρνητικών καταστάσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτές οι μέρες όμως προσφέρονται για κάποιες διορθωτικές κινήσεις και για προσγείωση στην πραγματικότητα. Ζήστε τη σιγουριά του παρόντος και αφήστε το παρελθόν  και τα προβλήματά του να κυλίσουν προς τα πίσω. Ότι θα φτιάξετε τώρα θα αξίζει περισσότερο.


ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας θα το απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Επιλέξτε την επίλυση σοβαρών θεμάτων και αφήστε το παρελθόν στην λησμονιά του χρόνου ιδίως αν πρόκειται για καταστάσεις που σας ενοχλούν. Μην δίνετε σημασία σε αβάσιμες πληροφορίες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σε σχέση με παρελθούσες εποχές. Προσέξτε τα μικροατυχήματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα θα νιώσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη της φιλίας. Αυτές τις μέρες ευνοούνται κοινωνικές και συντροφικές δραστηριότητες. Κάποια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε συναίσθημα ή μεγάλο έρωτα. Τα σχέδιά και οι στόχοι σας βρίσκουν ανταπόκριση και υλοποιούνται. Η Σελήνη θα σας προδιαθέσει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας.


ΖΥΓΟΣ

Τώρα μπορείτε να διακριθείτε στην καριέρα σας ή σε κάποιο ανώτερο πόστο που επιθυμείτε. Προσέχετε όμως, γιατί ή αλαζονική σας συμπεριφορά, μπορεί να έχει για σας καταστροφικές συνέπειες. Προσπαθήστε να γίνετε μετριόφρονες. Δείτε αντικειμενικά τα πάντα και όχι πάντα με γνώμονα την δική σας γνώμη. Στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε στο μέλλον τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι κατάλληλη αυτή η εποχή για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας.  Ακόμα αυτή η περίοδος μπορεί να φανερώσει μυστικά σας θέματα. Κάποια σύγχυση ή κάποια ασάφεια μπορεί να υπάρξει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα μπορεί να λάβετε μια σημαντική βοήθεια από κάπου που δεν υπολογίζετε


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία σας για άνεση, στοργή και απολαύσεις και ίσως αυτό γίνει εμπόδιο για τη δουλειά σας ή να περιπλέξει κάποιες καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και συζητάτε τα πολύ προσωπικά σας θέματα με κάποιους που εμπιστεύεστε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε περιπέτειες. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα.  Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική, καλλιτεχνική ή άλλη διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει και συντάσσεται με τον βαθύτερο εαυτό σας. Παράλληλα μην υπερασπίζεστε θέσεις και ιδέες, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτές. Ζητήστε την γνώμη ατόμων που σκέφτονται πρακτικά και αντικειμενικά


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γοητεία σας θα αφοπλίζει το αντίθετο φύλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα το αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει να αδιαφορήσετε για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, ιδίως αν αυτό σας στηρίζει στην καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα, με λίγη προσπάθεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των άλλων. 


ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή περιορίζει τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές από αυτές προκύψουν ίσως δεν θα διατηρηθούν στο μέλλον. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Ιανουαρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 15:30

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 18:44

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Δευτέρα 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°14’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.11 ΙΑΝ. ώρα: 16:45 έως ώρα: 20:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Δευτέρα 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:19

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 5°15’  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ στις 5°15’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η διέλευση αυτή φέρνει μετακίνηση. Είναι ιδανική για ταξίδια και κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών. Οι αποφάσεις του ατόμου είναι θετικές και απόλυτα εύστοχες. Άριστη διέλευση για την έκδοση ενός βιβλίου ή ενός εντύπου. Επίσης, η όψη αυτή είναι πολύ καλή για τους συγγραφείς, γιατί βοηθά πολύ στη δημοτικότητα του βιβλίου τους.

 

Δευτέρα 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°59’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.11 ΙΑΝ. ώρα: 19:44 έως ώρα: 23:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Δεκεμβρίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Τρίτη 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°43’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.12 ΙΑΝ. ώρα: 00:20 έως ώρα: 04:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Δεκεμβρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τρίτη 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:59

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΕΡΜΗΣ στις 6°43’  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 6°43’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.

 

Τρίτη 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°43’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.12 ΙΑΝ. ώρα: 20:46 έως: Τετ.13 ΙΑΝ. ώρα: 00:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°13’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΙΑΝ. ώρα: 04:30 έως ώρα: 08:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Ιανουαρίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°35’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΙΑΝ. ώρα: 06:51 έως ώρα: 11:01

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 09:22

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:18:43

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 10:37

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Παρασκευή 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:10:36

Αρχική θέση: 06° Ταύρου -  Τελική θέση: 06° Ταύρου

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Κρόνος θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταγωνιστικότητα,  ανέλιξη,  διεκδίκηση , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο σοβαρός πλανήτης.

 

Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:01

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΡΗΣ στις 3°04’  του ΤΑΥΡΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 3°04’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, Γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

 

Τετάρτη 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 18:44

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 00:17

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°07’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΙΑΝ. ώρα: 21:40 έως: Πεμ.14 ΙΑΝ. ώρα: 01:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Ιανουαρίου.

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°18’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.13 ΙΑΝ. ώρα: 21:59 έως: Πεμ.14 ΙΑΝ. ώρα: 02:09

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Ιανουαρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:21

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 6°43’  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 6°43’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 05°49’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΙΑΝ. ώρα: 02:24 έως ώρα: 06:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Ιανουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°43’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΙΑΝ. ώρα: 03:58 έως ώρα: 08:8

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Ιανουαρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°33’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.14 ΙΑΝ. ώρα: 08:57 έως ώρα: 13:7

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Ιανουαρίου.

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 11:28

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:00:17

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:18

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 24°38’  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°38’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων .Το διάστημα αυτό εξάρει τον εγωισμό και ωθεί το άτομο να παρουσιάζει εικόνα υδροκέφαλου. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή όψη για επενδυτές ή επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν κεφάλαια. Με μία τέτοια διέλευση το άτομο μπορεί να κερδίσει κάποια υπόθεση κληρονομιάς. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε και να μην είστε εγωιστές με τους άλλους.

 

Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 00:17

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 09:08

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Παρασκευή 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 10:37

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σε ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα:03:40

Αρχική θέση: 06° Ταύρου -  Τελική θέση: 14° Ταύρου

Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο φανταστικός κόσμος έρχεται ν’ αντικαταστήσει τον πραγματικό και η ψευδαίσθηση προσπαθεί να γίνει τρόπος ζωής. Η φαντασία οργιάζει και υποδουλώνει. Τα άτομα που ξεφεύγουν με ουσίες κι’ οινοπνεύματα γίνονται εξαιρετικά ευάλωτα, αλλά και άτομα που δεν είναι εθισμένα ωθούνται από τον ανάδρομο Ποσειδώνα  να δοκιμάσουν τους τεχνητούς παραδείσους που οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.  Η αυτοσυγκέντρωση και η προσευχή θα βοηθήσουν αποτελεσματικά σ’ αυτή την  απεξάρτηση

 

Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 04°26’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.16 ΙΑΝ. ώρα: 05:59 έως ώρα: 10:9

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Φεβρουαρίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°43’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.16 ΙΑΝ. ώρα: 10:13 έως ώρα: 14:23

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Φεβρουαρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°05’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.16 ΙΑΝ. ώρα: 16:31 έως ώρα: 20:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 Φεβρουαρίου έως και 02 Μαρτίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Κυριακή 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°50’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.17 ΙΑΝ. ώρα: 09:4 έως ώρα: 13:14

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Μαρτίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Κυριακή 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°44’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.17 ΙΑΝ. ώρα: 20:25 έως: Δευ.18 ΙΑΝ. ώρα: 00:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου