Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 Φεβρουαρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Φεβρουαρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά σας θα πάρετε νέες αποφάσεις και θα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε νέα στοιχεία στη σχέση σας. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας,  γι’ αυτό προσέξτε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι οριοθετημένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του, θα είναι πολύ μεγάλη. Άτομα που δεν τα υπολογίζατε μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές ενεργοποιούνται αλλά χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς. Πιθανόν να έλθετε σε επαφή με κάποιο δημιουργικό  πρόσωπο που  θα σας επηρεάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αποφύγετε καταχρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματά και οι σκέψεις σας σχετικά με άλυτα θέματα του παρελθόντος, μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σε όλους εκείνους που κινούνται μέσα και έξω από το περιβάλλον σας. Συμβουλή μου είναι να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα να. μιλήσετε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα νοιώθετε αχαλίνωτη δύναμη, την οποία θα θέλατε να διοχετεύσετε οπουδήποτε, χωρίς κανένα προγραμματισμό, ώστε κάποιες φορές να κάνετε πράγματα εξοργιστικά και να δημιουργείτε διαφωνίες και καυγάδες.  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι νομίζω, έχοντας επίγνωση της κατάστασης, να ξεκινάτε κάθε μέρα με την απόφαση να αποφύγετε οποιαδήποτε διαφωνία ή κόντρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι περίπλοκο, ιδιαίτερα για τους δεσμούς και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στους νέους δεσμούς κι αυτό γιατί όποιος δεσμός δημιουργηθεί τώρα και στην αρχή θα δημιουργήσει κάποια αισιοδοξία αλλά στην συνέχεια θα κινδυνεύει να διαλυθεί. Την πλεονάζουσα ενέργεια μπορείτε να τη διοχετεύσετε σε εργασίες που προϋποθέτουν σωματική άσκηση.

ΖΥΓΟΣ

Τον καιρό αυτό τα ενδιαφέροντά σας αλλάζουν. Έτσι θα προσπαθείτε να περάσετε τη ζωή σας μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις. Τώρα μπορείτε να μελετήσετε πρακτικά και ωφέλημα έντυπα ή να παρακολουθήσετε ενημερωτικά βίντεο.  Ακόμα αν είσαστε άτομα επιρρεπή στα παραπτώματα θα πρέπει να αποφύγετε σ’ αυτό το διάστημα  κάθε είδους  πράξη, αντίθετη με το αντικειμενικά αποδεκτό δίκαιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα θα πρέπει να προσέξετε από παγίδες συντρόφων κοντινών σας προσώπων. Κάποια γεγονότα μπορούν να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τους χειρισμούς σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσουν σε βιαστικές κινήσεις και αβλεψίες. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας αστραπιαίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα ο εσωτερικός σας κόσμος θα σας παρακινεί σε έλεγχο του εαυτού σας. Παράλληλα όμως θα ελέγχετε και τις πράξεις των άλλων, με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν. Εξισορροπήσετε αυτή την τάση κρίνοντας τα πάντα με επιείκεια. Είναι η κατάλληλη εποχή για ηρεμία, για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι μέρες είναι κατάλληλες για αποτοξίνωση, για γυμναστική και για χάσιμο περιττών κιλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαθείς.  Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα, να μην παίρνετε τώρα μεγάλες αποφάσεις. Η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια, όταν αυτά παίζονται με μέτρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευκαιρίες για φιλίες συνεργασίες και σχέσεις κυρίως για τους αδέσμευτους με προοπτικές επιτυχίας παρουσιάζονται τώρα. Πρέπει να δείξετε την καλή σας διάθεση, αν θέλετε να οριοθετήσετε τις συνθήκες  για το μέλλον σας. Στους γύρω σας δείξτε επιείκεια και κατανόηση. Σκεφτείτε ότι τα μεγάλα πράγματα στη ζωή μας ξεκινούν πολλές φορές από μικρές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις, προθεσμίες, ή μια απροσδόκητη ενασχόληση  μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να τις φέρετε σε πέρας. Τα οικονομικά σας δεν θα  παρουσιάσουν βελτιώσεις, αν εσείς δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Φεβρουαρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°56’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.15 ΦΕΒ. ώρα: 04:52 έως ώρα: 09:02

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Μαρτίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°46’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.15 ΦΕΒ. ώρα: 16:19 έως ώρα: 20:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαρτίου έως και 04 Απριλίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Δευτέρα 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°32’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.15 ΦΕΒ. ώρα: 17:51 έως ώρα: 22:01

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°14’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΦΕΒ. ώρα: 03:09   έως ώρα: 07:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Απριλίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°41’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΦΕΒ. ώρα: 18:02 έως ώρα: 22:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 02:15

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:05:11

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°33’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΦΕΒ. ώρα: 23:46 έως: Τετ.17 ΦΕΒ. ώρα: 03:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Απριλίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 05:12

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 18:04

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°13’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.17 ΦΕΒ. ώρα: 17:17 έως ώρα: 21:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Απριλίου.

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°13’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.17 ΦΕΒ. ώρα: 17:17 έως ώρα: 21:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Απριλίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:08

ΚΡΟΝΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΚΡΟΝΟΣ στις 7°13’  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 7°13’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Απροσδόκητες αντιξοότητες και προβλήματα υγείας υποδηλώνουν αυτές οι όψεις κατά τη διάρκεια των οποίων επαγγελματικές δυσκολίες ή περιοριστικές καταστάσεις μπορεί να καθορίσουν μια περίοδο αστάθειας και άγχους. Κάποια προδοσία είναι πιθανή ή δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο. Προβλήματα υγείας μπορεί να προκύψουν από ατυχήματα, μια γενική έλλειψη ανθεκτικότητας σε ασθένειες ή σε κάποια μορφή ψυχικής διαταραχής. Από τη θετική πλευρά, αυτές οι διελεύσεις φέρνουν τη δυνατότητα απαλλαγής από παλιές συνήθειες.  Η συζυγία είναι αρνητική Μεγάλη ψυχολογική ένταση, έλλειψη ευελιξίας, προκλητική συμπεριφορά, αντιφάσεις, αποξένωση, πένθος, ασθένεια, κακουχίες.

 

Πέμπτη 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°32’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΦΕΒ. ώρα: 02:02 έως ώρα: 06:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Απριλίου έως και 03 Μαΐου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Πέμπτη 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°08’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΦΕΒ. ώρα: 07:20 έως ώρα: 11:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 12:44

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 11:38

Τώρα το άτομο πρέπει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή προβληματικές καταστάσεις, και να δει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σε σχέση με τον σύντροφό του, καλό θα ήταν, για ένα διάστημα τουλάχιστον, να αποφύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί του, ώστε ανεπηρέαστο να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα, θα πρέπει να είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τα λάθη του, αποφεύγοντας όμως την υποβάθμιση της προσωπικότητάς του. 

 

Πέμπτη 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°52’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΦΕΒ. ώρα: 18:59 έως ώρα: 23:09

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°46’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΦΕΒ. ώρα: 22:51 έως: Παρ.19 ΦΕΒ. ώρα: 03:1

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Μαΐου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°29’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΦΕΒ. ώρα: 00:17 έως ώρα: 04:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Μαΐου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°46’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΦΕΒ. ώρα: 06:57 έως ώρα: 11:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 09:27

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:18:03

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 18:04

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 05:53

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Παρασκευή 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°20’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΦΕΒ. ώρα: 18:17 έως ώρα: 22:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Μαΐου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Σάββατο 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:03

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 23°00’  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ στις 23°00’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και το άτομο θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργούνται προστριβές γιατί καταπιέζει και φέρεται απότομα. Η σωματική άσκηση είναι η καλύτερη αντίδραση για να εκτονωθούν τα πολλά νεύρα.

 

Σάββατο 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 02:52

Ο ΕΡΜΗΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Δευτέρα 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:02:51

Αρχική θέση: 11° Υδροχόου -  Τελική θέση: 11° Υδροχόου

Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.   

 

Σάββατο 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°30’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.20 ΦΕΒ. ώρα: 06:44 έως ώρα: 10:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Μαΐου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°02’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.20 ΦΕΒ. ώρα: 13:49 έως ώρα: 17:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως και 03 Ιουνίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°44’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.20 ΦΕΒ. ώρα: 21:16 έως: Κυρ.21 ΦΕΒ. ώρα: 01:26

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°58’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.21 ΦΕΒ. ώρα: 07:39 έως ώρα: 11:49

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Κυριακή 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 20:38

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:05:52

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°16’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.21 ΦΕΒ. ώρα: 18:09   έως ώρα: 22:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Ιουνίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου