Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Μαΐου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Μαΐου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου, είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους με κάποια τάση αισιοδοξίας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια περίοδος, ευτυχώς όχι μεγάλη, όπου η ορμητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας φθάνουν στο ζενίθ τους.  Από το γεγονός αυτό πηγάζουν τα καλά ή κακά επακόλουθα.  Προσέξτε λοιπόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε εσείς, ώστε αυτές οι μέρες να είναι αποδοτικές, παραγωγικές, ή αντίθετα να εύχεστε να μην ξαναρθούν. Τι θα πρέπει να κάνετε: εκτονώστε την μεγάλη ενεργητικότητα σας σε τομείς που χρειάζεται μυϊκή προσπάθεια, αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, σκεφθείτε λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκό το χρονικό αυτό διάστημα για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τη ρουτίνα.  Κάπου οι επαναστατικές ιδέες έρχονται να σας βγάλουν από τα λιμνάζοντα νερά, θα σας ελκύει  καθετί το πρωτοποριακό και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε πρωτόγνωρες εμπειρίες και να μπαίνετε σε νέες περιπέτειες. Το διάστημα αυτό υπόσχεται και ερωτικές περιπέτειες πέρα από κάθε συμβατικότητα.

ΛΕΩΝ

Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλους καιρούς  που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Μέσα στ’ αυτούς σας τους στόχους ενυπάρχει και ο ερωτικός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια και στην μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε το μεγάλο ρίσκο. Αυτόν τον καιρό ίσως όμως αντιμετωπίσετε κάποια ερωτικό πρόβλημα ή κάποια παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο, ο συμβιβασμός και η σωστή αντιμετώπιση είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση . Ο Δίας εξ άλλου υπόσχεται πολλά για τα συντροφικά σας θέματα, κατά τους επόμενους μήνες, αν ετοιμασθείτε από τώρα θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από άλλα ενδιαφέροντα της ζωής. Στο διάστημα αυτό, θα πρέπει να αποφύγετε τις ακριβές αγορές και να τις περιοριστείτε στις απόλυτα αναγκαίες. Στον ερωτικό σας τομέα αποφύγετε στιγμιαία σενάρια της φαντασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα  πρέπει να είστε  προσεκτικοί, αν δεν θα θέλατε ν’ αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό. Η αποκλειστικότητά  σας, μπορεί να σας κάνει πολύ κυριαρχικούς στα άτομα που αγαπάτε και κυρίως στο ταίρι σας με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Φροντίστε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε μια ερωτική διάθεση αυτές τις ημέρες,  και αυτή σας η διάθεση σας θα είναι μεταδοτική.  Γι’ αυτό οι γύρω σας θα σας ακολουθούν με αποτέλεσμα να αισθάνεστε  ενωμένοι με ένα επικοινωνιακό σύνολο.  Η επιμελημένη εργασία και η συγκεντρωμένη προσπάθεια  θα είναι δύσκολες για σας τώρα,  και η παραγωγικότητα είναι πολύ πιθανό να μειωθεί.  Οι ημέρες αυτές εξ άλλου μας καλούν να ξεφύγουμε από την  συνηθισμένη καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα για συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μία περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθείς η τύχη θα σας ευνοήσει αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας, που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με κυρίαρχο τον εγωισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λόγω περιοριστικών τάσεων που θα επιβάλετε εσείς στον εαυτό σας, η κοινωνικότητά σας θα είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τεταμένες. Ίσως να διερωτάσθε ακόμα αν σας εκτιμούν οι γύρω σας. Αναζητήστε την απάντηση στην δικιά σας τακτική. Στον ερωτικό σας τομέα εκδηλωθείτε θετικά προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην σας διακατέχει άγχος για τα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες. Κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν πιεστικούς προς τους άλλους. Ο φόρτος στη δουλειά σας θα σας κάνει να νιώσετε κάποια αδιέξοδα. Χαλαρώστε, αξιολογήστε σωστά τις καταστάσεις και τροποποιήστε το πρόγραμμά σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Μαΐου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 24 ΜΑΪΟΥ  ώρα 05:01

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 26 ΜΑΪΟΥ  ώρα 04:40

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Δευτέρα 24 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 06:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°00’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.24 ΜΑΪ. ώρα: 04:07 έως ώρα: 08:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Οκτωβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 24 ΜΑΪΟΥ  ώρα: 11:19

Ο ΚΡΟΝΟΣ σε ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Κυριακή 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα:04:16

Αρχική θέση: 13° Υδροχόου -  Τελική θέση: 06° Υδροχόου

Ο Ανάδρομος Κρόνος,  βγάζει προς τα πάνω και υπερτονίζει, όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Δηλαδή την έλλειψη ευελιξίας,  τον αρνητισμό, την κατάθλιψη, τις μεγάλες απαιτήσεις, τις φοβίες, την μοναχικότητα και την αναποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος μειώνει την υπομονή και την επιμονή του δημιουργικού ανθρώπου και τον αποσυντονίζει. Μια ισχυρή παρότρυνση δυναμικά εκπεφρασμένη θα μπορούσε να καταστεί  το αντίδοτο αυτής της περιόδου.

 

Τρίτη 25 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 00:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°02’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.24 ΜΑΪ. ώρα: 21:44 έως: Τρι.25 ΜΑΪ. ώρα: 01:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Νοεμβρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τρίτη 25 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 02:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°30’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.25 ΜΑΪ. ώρα: 00:04 έως ώρα: 04:14

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Νοεμβρίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τρίτη 25 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 12:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°27’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.25 ΜΑΪ. ώρα: 09:30 έως ώρα: 13:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Νοεμβρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Τρίτη 25 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 17:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°56’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.25 ΜΑΪ. ώρα: 15:00 έως ώρα: 19:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Νοεμβρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 25 ΜΑΪΟΥ  ώρα: 23:18

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 26 ΜΑΪΟΥ  ώρα:04:39

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 25 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 23:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°37’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.25 ΜΑΪ. ώρα: 20:49 έως: Τετ.26 ΜΑΪ. ώρα: 00:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Νοεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 26 ΜΑΪΟΥ  ώρα 04:40

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 28 ΜΑΪΟΥ  ώρα 04:24

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Τετάρτη 26 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 06:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°09’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.26 ΜΑΪ. ώρα: 03:59 έως ώρα: 08:09

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Νοεμβρίου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τετάρτη 26 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 13:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 05°25’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.26 ΜΑΪ. ώρα: 10:43 έως ώρα: 14:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Νοεμβρίου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Πέμπτη 27 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 02:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°30’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.26 ΜΑΪ. ώρα: 23:31 έως: Πεμ.27 ΜΑΪ. ώρα: 03:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Δεκεμβρίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 27 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 16:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°44’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.27 ΜΑΪ. ώρα: 14:12 έως ώρα: 18:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Δεκεμβρίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Πέμπτη 27 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 17:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°58’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.27 ΜΑΪ. ώρα: 14:35 έως ώρα: 18:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Πέμπτη 27 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 19:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°31’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.27 ΜΑΪ. ώρα: 17:5 έως ώρα: 21:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Δεκεμβρίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Πέμπτη 27 ΜΑΪΟΥ  ώρα: 19:35

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 28 ΜΑΪΟΥ  ώρα:04:23

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 27 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 19:24

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 22°58’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 22°58’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

 

Παρασκευή 28 ΜΑΪΟΥ  ώρα 04:24

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 30 ΜΑΪΟΥ  ώρα 06:05

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Παρασκευή 28 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 06:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°19’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.28 ΜΑΪ. ώρα: 04:00 έως ώρα: 08:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Δεκεμβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 29 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 00:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°15’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.28 ΜΑΪ. ώρα: 21:51 έως: Σαβ.29 ΜΑΪ. ώρα: 02:01

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως και 04 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 29 ΜΑΪΟΥ  ώρα: 00:34

Ο ΕΡΜΗΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Δευτέρα 31 ΜΑΪΟΥ  ώρα:00:33

Αρχική θέση: 24° Διδύμων -  Τελική θέση: 24° Διδύμων

Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα ή αθέτηση σε συμφωνίες και θετικές απαντήσεις που περιμένατε. Το διήμερο αυτό συζητήσεις δεν θα δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και υποσχέσεις θα αδρανοποιούνται.

 

Σάββατο 29 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 05:12

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΕΡΜΗΣ στις 24°41’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 24°41’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ημέρα ευχάριστων συναναστροφών και επισκέψεων! Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία.

 

Σάββατο 29 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 16:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°02’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.29 ΜΑΪ. ώρα: 14:05 έως ώρα: 18:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Ιανουαρίου.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Σάββατο 29 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 18:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.29 ΜΑΪ. ώρα: 15:43 έως ώρα: 19:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 30 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 00:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°34’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.29 ΜΑΪ. ώρα: 21:44 έως: Κυρ.30 ΜΑΪ. ώρα: 01:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Κυριακή 30 ΜΑΪΟΥ  ώρα: 00:14

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 30 ΜΑΪΟΥ  ώρα:06:04

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 30 ΜΑΪΟΥ  ώρα 06:05

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 11:08

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Κυριακή 30 ΜΑΪΟΥ 2021 ώρα: 22:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°38’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.30 ΜΑΪ. ώρα: 20:12 έως: Δευ.31 ΜΑΪ. ώρα: 00:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Ιανουαρίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου