Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 έως 22 Αυγούστου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

16 έως 22 Αυγούστου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις ερωτικές και επαγγελματικές ενεργοποιούνται αλλά χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς. Πιθανόν να έλθετε σε επαφή με κάποιο δημιουργικό  πρόσωπο που  θα σας επηρεάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην κάνετε άσκοπα έξοδα. Η υγεία σας χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, αποφύγετε καταχρήσεις. Αυτή την εποχή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβαστείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και ασχοληθείτε με άμεσες υποχρεώσεις σας. Αυτόν τον καιρό θα υπάρχει, κάποια τάση για απερίσκεπτες δαπάνες, και απαιτείται  αυτοέλεγχος. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνετε.  Όσοι είχατε συντροφικά προβλήματα ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και αναθερμάνετε την σχέση σας. Για τους μοναχικούς από σας, η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο, και ο έρωτας την πόρτα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις μέρες αυτές θα περάσετε ευχάριστα βάζοντας νέους επαγγελματικούς στόχους. Παράλληλα θα αναζητάτε την συντροφιά και την βοήθεια των φίλων σας. Τα προβλήματα που σας απασχολούν θα βρουν λύση με μικρές προσπάθειες σας.  Νέα ερωτικά σας ξεκινήματα ευνοούνται. Οι πλανήτες θα σας διευκολύνουν σε θέματα συναισθηματικά και σε θέματα συνεργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πείσμα και τα νάζια δεν ευνοούνται και ίσως γίνουν η αιτία για μελλοντικά σας προβλήματα.  Προσέξτε την υγεία σας μην εκτίθεστε σε κινδύνους και σε ρεύματα.  Ακόμα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή που περιμένατε από καιρό για να δράσετε η διαφορά είναι όμως ο τρόπος.  Αφήστε κατά μέρος τις λεπτομέρειες και τα ψαχουλέματα και μπείτε στην ουσία.  Η σχέση σας αν δεν ενεργήσετε σωστά αυτό τον καιρό θα περάσει κινδύνους του παρελθόντος. 

ΛΕΩΝ

Τώρα θα σας διακατέχει μια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Ξαφνικά γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα προκαλέσουν αναστάτωση στους γύρω σας. Οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό απαιτούν, όσο ποτέ άλλοτε, αμοιβαιότητα και τρυφερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα  είναι η κατάλληλη εποχή για  να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, και  να οργανώσετε τις λεπτομέρειες τους. Αυτόν τον καιρό παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται αρμονικές. 

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις με τον σύντροφο σας και μη γίνεστε κτητικοί και υπερβολικά ζηλιάρηδες. Για όσους είστε μόνοι, νέα πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας που  θα σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Κοντρολάρετε την καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θα έχετε τέτοια διαύγεια που θα δείτε αμέσως τις λύσεις για προβλήματα που χρονίζουν.  Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε ή είχατε πολύ στενές σχέσεις.  Η επαφή με τις ρίζες σας θα είναι κάτι το σημαντικό για σας αυτή την περίοδο .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια αντιφατική εποχή που μπορεί κάπως να σας μπερδέψει. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες σας θα γίνονται πιο έντονες. Λόγω αυτών των καταστάσεων και στην προσπάθειά σας να κοντρολάρετε την ζωή σας μπορεί να ξεφύγετε από την κοινώς αποδεκτή τακτική.  Στον ερωτικό σας τον τομέα μην βιάζεστε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δράστε με σύνεση

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα τονίζονται ιδιαίτερα τα ερωτικά σας θέματα. Έτσι θα δείτε κάποια πράγματα ν’ αλλάζουν θετικά σ’ αυτόν τον τομέα και να δημιουργούνται νέες συναισθηματικές προοπτικές. Η Αφροδίτη σας συνιστά να είστε προσεχτικοί στην ερωτική σας επικοινωνία. Μην ενεργείτε με γνώμονα και μέτρο τον εαυτό σας. Εντοπίστε τις διαφορετικές αντιλήψεις των γύρω σας και συμβιβαστείτε μ’  αυτές,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι προγραμματισμένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Τώρα ίσως γνωρίσετε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά, δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Θα μπλεχθείτε αν σχολιάσετε συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν τον καιρό, μπορείτε να ασχοληθείτε είτε με δουλειές που χρειάζονται δυναμική αντιμετώπιση, κάνοντας νέα ξεκινήματα, είτε προωθώντας δουλειές που στο παρελθόν είχαν προσκρούσει σε διάφορα εμπόδια. Καιρός να επωφεληθείτε τώρα αναπτύσσοντας τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας.  Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την ανανέωση στων αισθηματικών σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

16 έως 22 Αυγούστου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 01:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°45’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.15 ΑΥΓ. ώρα: 22:53 έως: Δευ.16 ΑΥΓ. ώρα: 03:03

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Νοεμβρίου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 05:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 29°55’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.16 ΑΥΓ. ώρα: 02:34 έως ώρα: 06:44

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Νοεμβρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα: 05:04

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα:05:11

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 05:12

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 07:58

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 06:27

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον ΖΥΓΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 22:39

Αυτή την περίοδο,, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την εμφάνισή μας, είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς και αναζητούμε περισσότερο την αρμονία και τη συντροφικότητα στις σχέσεις μας. Δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι αλλά με πολύ κόσμο και στην προσπάθειά μας να βρισκόμαστε με τους άλλους και να γίνουμε αποδεκτοί, γινόμαστε ανειλικρινείς, αποκρύπτοντας την αλήθεια και τα ειλικρινή συναισθήματά μας.  Αυτή τη χρονική περίοδο συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και γλυκύτητα και αποφεύγουμε τις διαμάχες και τα έντονα επιχειρήματα. Αποδίδουμε μεγαλύτερη αξία στις φιλίες μας και την ερωτική μας ζωή και κάνουμε τα πάντα για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο, έχουμε περισσότερο την ανάγκη να βρισκόμαστε σε μια ερωτική σχέση.

 

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 19:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°42’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.16 ΑΥΓ. ώρα: 17:26 έως ώρα: 21:36

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Νοεμβρίου έως και 02 Δεκεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 20:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°07’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.16 ΑΥΓ. ώρα: 18:09   έως ώρα: 22:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Νοεμβρίου έως και 03 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 00:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°24’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.16 ΑΥΓ. ώρα: 22:01 έως: Τρι.17 ΑΥΓ. ώρα: 02:11

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Δεκεμβρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σαν να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Τρίτη 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 19:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°30’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.17 ΑΥΓ. ώρα: 16:48 έως ώρα: 20:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Τρίτη 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 23:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°11’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.17 ΑΥΓ. ώρα: 21:20 έως: Τετ.18 ΑΥΓ. ώρα: 01:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Δεκεμβρίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Τετάρτη 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα: 03:41

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα:07:57

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 03:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°28’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.18 ΑΥΓ. ώρα: 01:12 έως ώρα: 05:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Δεκεμβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 07:58

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 10:49

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Τετάρτη 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 12:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°39’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.18 ΑΥΓ. ώρα: 09:57 έως ώρα: 14:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Δεκεμβρίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα: 03:41

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Σάββατο 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα:03:40

Αρχική θέση: 14° Ταύρου -  Τελική θέση: 14° Ταύρου

Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποια κατάσταση ρουτίνας που θα κουράζει .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η απαξίωση προς κοντινά μας πρόσωπα.

 

Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 03:27

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

ΕΡΜΗΣ στις 12°48’  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ στις 12°48’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο, πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο, δεν αποκλείεται.

 

Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 05:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°48’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.19 ΑΥΓ. ώρα: 03:06 έως ώρα: 07:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως και 04 Ιανουαρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 05:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°48’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.19 ΑΥΓ. ώρα: 03:07 έως ώρα: 07:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως και 04 Ιανουαρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 08:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°47’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.19 ΑΥΓ. ώρα: 06:28 έως ώρα: 10:38

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Ιανουαρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Πέμπτη 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 21:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°27’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.19 ΑΥΓ. ώρα: 19:28 έως ώρα: 23:38

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 01:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°49’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.19 ΑΥΓ. ώρα: 23:29 έως: Παρ.20 ΑΥΓ. ώρα: 03:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα: 01:59

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα:10:48

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 00:28

ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

ΗΛΙΟΣ στις 27°13’  του ΛΕΟΝΤΑ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ στις 27°13’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 18 έως 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να

 

Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 08:05

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΕΡΜΗΣ στις 14°47’  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 14°47’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

 

Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 10:49

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 14:43

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Παρασκευή 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 20:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 05°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.20 ΑΥΓ. ώρα: 17:31 έως ώρα: 21:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Ιανουαρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Σάββατο 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 01:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°49’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.20 ΑΥΓ. ώρα: 23:25 έως: Σαβ.21 ΑΥΓ. ώρα: 03:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Ιανουαρίου.

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Σάββατο 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα: 03:41

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σε ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Δευτέρα 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ώρα:17:26

Αρχική θέση: 14° Ταύρου -  Τελική θέση: 10° Ταύρου

Ο Ανάδρομος Ουρανός  αλλάζει  την διάθεσή μας την κάνει επαναστατική αλλά με μια δόση νευρικής υπερέντασης. Το άτομο εναγωνίως αναζητά αλλαγές στον εαυτό του, στη ζωή του και στο περιβάλλον του, χωρίς σχέδιο και προοπτική.  Προς επίτευξη αυτών των επιδιώξεών του αρχίζει ένα ψάξιμο, χωρίς τέλος, με αποτέλεσμα να μην οριοθετεί το νέο του μοντέλο και αυτό να του φέρνει θλίψη και απογοήτευση, χάνοντας  ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του. Μια σωστή ταπεινή καθοδήγηση θα είναι το μοναδικό φάρμακο για την περίπτωσή του.

 

Σάββατο 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 12:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°47’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.21 ΑΥΓ. ώρα: 09:41 έως ώρα: 13:51

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Φεβρουαρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 06:37

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΡΗΣ στις 14°47’  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 14°47’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.

 

Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 09:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°55’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.22 ΑΥΓ. ώρα: 06:48 έως ώρα: 10:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Φεβρουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ώρα: 14:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 29°37’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.22 ΑΥΓ. ώρα: 11:31 έως ώρα: 15:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Φεβρουαρίου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα: 14:02

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα:14:42

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 14:43

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 20:57

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 23:35

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 21:21

Πιθανόν η καθημερινότητα του ατόμου να αποκτήσει άλλους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα επωμιστεί. Επιπλέον το ενδιαφέρον του θα στραφεί και σε πιο συγκεκριμένα και εξειδικευμένα τμήματα των σχεδίων που διαμόρφωσε πριν. Πιο απλά,, οι λεπτομέρειες θα του είναι πολύ πιο σημαντικές. Δείχνει ενδιαφέρον για την υγεία του και λαμβάνει υποστήριξη από τους συντρόφους του. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου