Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

14 έως 20 Φεβρουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα.. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά  πράγματα  θα  σας  φαίνονται  δύσκολα  καθώς τώρα, τα  εξωτερικά γεγονότα θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα  ώστε  να σας  είναι   αρκετά δύσκολο για να τα παρακολουθήσετε. Καθόλου απίθανο δεν είναι το να  αναστατώνεστε  στη στιγμή, μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο σας περιβάλλον. Φροντίστε να ηρεμήσετε και αφήστε τις ανησυχίες, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει πολύ γρήγορα κάποιες θετικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθείτε να κρύψετε τον εαυτό σας από τους άλλους αλλά και παράλληλα να εκβαθύνετε στο πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού σας. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητα σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από αμέλειες. Η εποχή αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ανάγκες σας αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με αύξηση του βάρους σας. Προσοχή.

ΛΕΩΝ

Συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να  αναθεωρήσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Τα σχέδιά σας για το μέλλον και η υλοποίηση τους απαιτούν συντονισμό και προγραμματισμό.  Η διάθεση σας για δημιουργικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στο συντροφικό σας το περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Στο ίδιο διάστημα θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους.  Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός. 

ΖΥΓΟΣ

Την εποχή αυτή είστε πιο ιδιότροποι, πιο θερμόαιμοι και ενεργείτε σύμφωνα με το συναίσθημα και την επιθυμία σας , παρά με τη λογική σας.  Οι μικροενοχλήσεις και οι ιδιαιτερότητες των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από ότι συνήθως.  Θα έχετε μαχητική διάθεση.  Έτσι πολύ πιθανό θα είναι, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας να είναι έντονες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα περάσετε ευχάριστα βάζοντας νέους επαγγελματικούς στόχους. Παράλληλα θα αναζητάτε την συντροφιά και την βοήθεια των φίλων σας. Τα προβλήματα που σας απασχολούν θα βρουν λύση με μικρές προσπάθειες σας.  Νέα ερωτικά σας ξεκινήματα ευνοούνται. Οι πλανήτες θα σας διευκολύνουν σε θέματα συναισθηματικά και σε θέματα συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας θα  στρέφεται στον συντροφικό και συνεργατικό τομέα καθώς και στις επικοινωνίες με κοντινά και μακρινά πρόσωπα. Θα συζητάτε καθημερινά θέματα που σας αφορούν, θα παίρνετε κάποιες γνώμες, αλλά στην συνέχεια θα ενεργείτε με το δικό σας το σκεπτικό. Αποφύγετε όμως τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν από πράξεις και λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να έλθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια. Παράλληλα κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται εκμεταλλευθείτε τες, παραμερίζοντας ενδοιασμούς και φόβους.  Βγείτε από τον κλειστό σας κόσμο και αναζητήστε την  πραγματικότητα. Όσοι και όσες είστε μόνοι αναζητήστε τον έρωτα και την συντροφικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση. Νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα, μπορεί να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από την απροσεξία τους. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό. Η εβδομάδα αυτή ενδέχεται να σας δημιουργήσει την προδιάθεση για μικρές συντροφικές εντάσεις.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ &

ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

14 έως 20 Φεβρουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 08:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°21’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:56 έως ώρας: 08:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ώρα: 12:26

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°34' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ώρα: 12:26 έως: Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ώρα: 13:18

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°34’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 11:16 έως ώρας: 13:06

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Ιουλίου  έως:23 Ιουλίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:17

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:42

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 10:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°09’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 09:45 έως ώρας: 11:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Αυγούστου  έως:5 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:50

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 27°06’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 27°06’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Φεβρουαρίου  έως:18 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου

Μπορείτε  να ευθυγραμμίσετε τη συνειδητή αίσθηση του εαυτού σας  με την αποστολή της ψυχής σας. Το εγώ και η ορμή σας μπορούν να υποστηρίξουν τους πνευματικούς σας στόχους, αλλά πρέπει να εργαστείτε αρκετά για να ευθυγραμμίσετε αυτές τις δύο παραμέτρους

 

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°15’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 21:28 έως ώρας: 23:18

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Αυγούστου  έως:11 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:28

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 16°53’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΡΗΣ16°53’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιανουαρίου  έως:9 Ιανουαρίου

Ερωτική αυτή η σύνοδος, δείχνει ότι το «θερμόμετρο» ανεβαίνει στα ύψη. Οι στιγμές για δύο είναι δεδομένες, ωστόσο δεν θα λείψουν οι κοινωνικές δραστηριότητες και η διασκέδαση ανάμεσα στο πλήθος.

 

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ώρα: 18:56

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°59' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ώρα: 18:56 έως: Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ώρα: 22:43

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:56

Πανσέληνος του Χιονιού

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°59’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 17:46 έως ώρας: 19:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Αυγούστου  έως:22 Αυγούστου

Αισθάνεστε ασφαλείς σε στιγμές που μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να λάβετε επαίνους και θαυμασμό. Ωστόσο, όταν βρεθείτε στο προσκήνιο, μπορεί να βρεθείτε παράλληλα σε μια απώλεια. Ίσως πρέπει να παραδεχτείτε το φόβο σας για την κριτική και την ανικανότητά σας να δεχτείτε κριτική. Είναι πολύ σημαντικό να αποδεχτείτε τα σχόλια και να τα χρησιμοποιήσετε για βελτίωση.

 

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 22:43

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:50

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 19:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°08’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:15 έως ώρας: 20:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Σεπτεμβρίου  έως:5 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 19:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°12’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:22 έως ώρας: 20:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Σεπτεμβρίου  έως:5 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 02:12

ΔΙΑΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΔΙΑΣ 11°13’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 11°13’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Φεβρουαρίου  έως:4 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 29 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου

Τα ρίσκο αυτήν την εποχή δεν ευνοούνται Γι’ αυτό προσπάθησε να βαδίσεις στα χνάρια της βεβαιότητας και της σιγουριάς. Τυχόν ευκαιρίες αυτού του καιρού μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°51’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 06:36 έως ώρας: 08:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Σεπτεμβρίου  έως:12 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου ώρα: 08:13

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 18°06' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου ώρα: 08:13 έως: Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ώρα: 05:51

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 08:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°06’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 07:03 έως ώρας: 08:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Σεπτεμβρίου  έως:12 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°01’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 14:11 έως ώρας: 16:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Σεπτεμβρίου  έως:16 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 18:43

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στους ΙΧΘΥΕΣ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ. μέχρι Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:33

Τώρα το άτομο πρέπει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή προβληματικές καταστάσεις, και να δει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σε σχέση με τον σύντροφό του, καλό θα ήταν, για ένα διάστημα τουλάχιστον, να αποφύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί του, ώστε ανεπηρέαστο να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα, θα πρέπει να είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τα λάθη του, αποφεύγοντας όμως την υποβάθμιση της προσωπικότητάς του. 

 

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 01:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°29’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 00:09 έως ώρας: 01:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Σεπτεμβρίου  έως:22 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 05:51

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 11:18

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 14:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°41’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:07 έως ώρας: 14:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Σεπτεμβρίου  έως:29 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 13:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°48’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 12:35 έως ώρας: 14:25

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Οκτωβρίου  έως:12 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°23’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 15:23 έως ώρας: 17:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Οκτωβρίου  έως:14 Οκτωβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ώρα: 17:24

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 19°52' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ώρα: 17:24 έως: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου ώρα: 11:19

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 17:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°52’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 ώρα: 16:14 έως ώρας: 18:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Οκτωβρίου  έως:14 Οκτωβρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σαν να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά αντικείμενα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου