Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ από: 15 έως: 21 Μαΐου 2023 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από: 15 έως: 21  Μαΐου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέυ

 

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που έχετε την προσοχή των ανθρώπων που έχουν εξουσία. Ωστόσο, μην κάνετε τίποτα σημαντικό σε δράση έως ότου τελειώσει αυτή η εβδομάδα. Μην προσφέρετε την συνδρομή και την βοήθειά σας σε άτομα που στο παρελθόν σας φέρθηκαν αχάριστα. Μην συμφωνείτε σε τίποτα σημαντικό. Και σας παρακαλώ να εφαρμόσετε τα πιο πάνω , ειδικά στις συζητήσεις σας σχετικά με την περιουσία, τον δανεισμό, τα χρέη και τα ασφαλιστικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μια περίοδος ενδυνάμωσης. Οι πλανήτες σας δίνουν την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η εβδομάδα αυτή προσελκύει σημαντικά άτομα κοντά σας, καθώς ευνοϊκές συνθήκες προκύπτουν από το πουθενά. Θα έχετε επίγνωση αυτής της τύχης γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Η Αφροδίτη ο δικός σας πλανήτης θα εξομαλύνει τις σχέσεις με φίλους και γνωστούς, ορισμένες ωστόσο εντάσεις, σας δίνουν μια ευκαιρία να εξασκηθείτε στην υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία. Σημειώστε πως οι ευκαιρίες στην ζωή μας είναι περαστικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοιτάξτε γύρω σας στο σπίτι σήμερα και κάντε μια λίστα με το τι θα μπορούσατε να κάνετε για να βελτιώσετε τα πράγματα. Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται δραστηριότητες του νου ή δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Οι επαφές με τον τύπο, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες θα βρουν τώρα τις πιο κατάλληλες συνθήκες.

ΛΕΩΝ

Οι φιλίες και οι συνεργασίες σας αλλάζουν αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να ψάχνετε ν’ ακουμπήσετε κάπου. Συμβουλή μου είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Έχετε αρκετές αυτές άλλα η αβεβαιότητα και ο ετεροχρονισμός δεν σας αφήνει να τις εκμεταλλευτείτε. Ψάξτε με απλά μέσα να εντοπίσετε την ευτυχία, είμαι σίγουρος πως βρίσκεται πολύ κοντά σας. Απολαύστε την αυξημένη δημοτικότητά σας και σκεφτείτε πώς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε κάτι για να ικανοποιήσετε την παρόρμησή σας για περιπέτεια. Τα ταξίδια είναι μια καλή επιλογή. Ή μπορεί να βιώσετε κάτι φρέσκο ​​μαθαίνοντας κάτι νέο ή θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε ένα μάθημα. Μπορείτε να ανακαλύψετε ένα άγνωστο μέρος ης πόλης σας που νομίζατε πως το ξέρατε και να γοητευτείτε. Τα νέα μέρη για φαγητό και τα δροσερά στέκια θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να είσαστε σε διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι παθιασμένη. Το σεξ θα έχει προτεραιότητα. Αλλά αυτό είναι και το δεδομένο. Θα υπερασπιστείτε επίσης με πάθος τα καλύτερα συμφέροντά σας όταν μοιράζεστε οτιδήποτε, όπως μια διεκδίκηση ή μια διαφωνία για διάφορα θέματα ή κοινά περιουσιακά. Να περιμένετε να επικεντρωθείτε σε δικές σας υποχρεώσεις ή ευθύνες για άλλους. Παρά όλα αυτά στη δουλειά τα θέματα θα είναι ομαλά. Κάποιοι από σας θα επαινεθούν για την εργασία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η αγάπη για τη ζωή θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ότι το καλύτερο για την επιτυχία σας και τον αυτοσεβασμό σας. Οι δουλειές σας αυτή την εβδομάδα θα πάνε καλά, το ίδιο και τα αισθηματικά σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται και γενικά θα σας συμβαίνουν πράγματα που θα σας κάνουν χαρούμενους. Μικρές παρεξηγήσεις θα πρέπει να αποφευχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά. και θέλετε τα πράγματα να κυλούν αρμονικά στο σπίτι. Πολλοί από εσάς θα ασκηθείτε και στο γυμναστήριο γιατί θέλετε να γεμίσετε το σώμα σας και να αποκτήσετε φόρμα. Φτιάξτε μια λίστα και δώστε προτεραιότητα σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό. Όταν αντιμετωπίζετε κάτι δώστε διεξόδους στον εαυτό σας και  πάρτε τον στα σοβαρά. Όταν αντιμετωπίζετε κάτι σαν επαγγελματίας, ζυγίστε το προς το συμφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε όλες σας τις ενέργειες με γνώμονα την κοινή προσπάθεια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.  Μπορείτε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής. Παράλληλα την εβδομάδα αυτή είστε πιο ιδιότροποι ότι συνήθως. 

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται δραστηριότητες του νου ή δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Οι επαφές με τον τύπο, οι συμφωνίες και οι συνεργασίες θα βρουν τώρα τις πιο κατάλληλες συνθήκες. Οι μικροενοχλήσεις των άλλων θα σας εκνευρίζουν κάπως αυτόν τον καιρό.

 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Λευκωσία-Κύπρου) : 99693850

 

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

από: 15 έως: 21  Μαΐου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα: 00:16    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°49' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Μαρτίου  έως: 16 Μαρτίου   από: 11 Μαΐου  έως: 16 Μαΐου και  από: 11 Ιανουαρίου  έως: 16 Ιανουαρίου

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα : 3:19     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα: 05:29    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°51' των ΙΧΘΥΩΝ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου   από: 16 Ιουλίου  έως: 21 Ιουλίου και  από: 16 Νοεμβρίου  έως: 21 Νοεμβρίου    

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα: 05:56    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°06' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου   από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου    

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα : 5:56     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευ.15-Μαϊ-2023 9:55 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας

ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα : 9:16     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 373575,  Φωτ.21,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα: 10:56    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΡΙΟΥ  

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα την ένταση την βιασύνη την φλογερότητα τον ενθουσιασμό το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα: 11:28    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°19' του ΚΡΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Μαρτίου  έως: 23 Μαρτίου   από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 ώρα : 15:23   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 15  Μαίου 2023 ώρα: 16:44    

Ο ΑΡΗΣ 27°07’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°07 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 16 Ιουλίου  έως: 21 Ιουλίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου      

Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 15 Μαΐου 2023 ώρα: 02:41  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°05' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου   από: 27 Ιουνίου  έως: 2 Ιουλίου και  από: 27 Δεκεμβρίου  έως: 1 Ιανουαρίου    

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα : 3:47   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα: 06:17  

Ο ΕΡΜΗΣ Ορθόδρομος στις 05°50’ του Ταύρου.     

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων για το εμπόριο για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα : 10:03 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 375913,  Φωτ.12,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα: 11:48  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°19' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Απριλίου  έως: 6 Απριλίου   από: 3 Αυγούστου  έως: 8 Αυγούστου και  από: 3 Δεκεμβρίου  έως: 8 Δεκεμβρίου   

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα : 16:29 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 ώρα: 18:29  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°07' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 16 Μαΐου 2023  ώρα:20:21  

Ο ΔΙΑΣ εισέρχεται στον Ταύρο.    

Αυτό θα φέρει ευκαιρίες για συναισθηματική και ψυχολογική θεραπεία απελευθέρωση παλαιών μοτίβων και επίλυση ανεπίλυτων ζητημάτων από το παρελθόν. Θα νιώσετε ελκυσμένοι να βοηθήσετε άλλους που έχουν ανάγκη να εργαστείτε εθελοντικά ή να υποστηρίξετε κοινωνικούς σκοπούς. Είναι καιρός να επαναξιολογήσετε τις οικονομικές σας στρατηγικές να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα και να αποφύγετε παρορμητικές οικονομικές αποφάσεις. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι ορατές μακριά από την τρέχουσα τοποθεσία σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα : 4:14     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα : 10:50    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 378772,  Φωτ.6,2%    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα : 12:08    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.17-Μαϊ-2023 2:27 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 12:09     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°08' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Απριλίου  έως: 20 Απριλίου   από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 15:28     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 15:47     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°11' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου και  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου  

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 16:00     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°18' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 20 Ιουλίου  έως: 25 Ιουλίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα : 17:35    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 20:43     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°57' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Απριλίου  έως: 24 Απριλίου   από: 19 Απριλίου  έως: 24 Απριλίου και  από: 19 Απριλίου  έως: 24 Απριλίου  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 02:26     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°09' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΕΡΜΗ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου   από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου  

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 17 Μαΐου 2023 ώρα: 02:57     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°26' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου   από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18  Μαίου 2023 ώρα: 4:10

Ο ΔΙΑΣ 0°18’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°18 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου

Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων. 

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18  Μαίου 2023 ώρα: 4:10

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 0°18’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΔΙΑ  στις 0°18 του ΤΑΥΡΟΥ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου και  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου    

Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων. 

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ώρα : 4:43

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ώρα : 11:37    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 382127,  Φωτ.1,9%    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18  Μαίου 2023 ώρα: 11:59     

Ο ΗΛΙΟΣ 27°11’ του ΤΑΥΡΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°11 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου     

Η διαίσθηση του ατόμου λειτουργεί πολύ καλά και το βοηθά να ξεπερνά τις κακοτοπιές αναγνωρίζοντας εύκολα τους κινδύνους.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ώρα: 12:17     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°38' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου   από: 30 Ιουνίου  έως: 5 Ιουλίου και  από: 28 Φεβρουαρίου  έως: 4 Μαρτίου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ώρα: 17:35     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°34' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου   από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου και  από: 31 Ιανουαρίου  έως: 5 Φεβρουαρίου

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 ώρα : 18:42    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 18 Μαΐου 2023 ώρα: 02:28      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°27' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου   από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου  

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα : 5:15

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19  Μαίου 2023 ώρα: 9:39 

Ο ΕΡΜΗΣ 6°30’ του ΤΑΥΡΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ στις 6°30 των ΙΧΘΥΩΝ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα : 12:27     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 385893,  Φωτ.0,1%    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα: 16:38      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°12' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου   από: 16 Ιουλίου  έως: 21 Ιουλίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου      

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα: 18:53      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°25' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΗΛΙΟ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου   από: 16 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου και  από: 16 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου       

Νέα ξεκινήματα ξαφνικές αλλαγές θετική συναισθηματική έκφραση επαφή με την θηλυκή πλευρά η με κάποια γυναίκα συναισθηματική χαρά επαφή με κόσμο ερωτισμός.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα : 18:53     

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    

Διαμορφώστε τις προθέσεις σας. Αξιολογήστε τα εσωτερικά σας οράματα και δημιουργήστε μια εικόνα σύμφωνη με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας δυνατότητες. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους σας. Στόχος σας έχοντας να αφήσετε τον στόχο να γίνει ξεκάθαρος χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα επιτευχθεί. Είναι καιρός να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα : 19:48     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα : 20:49     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.19-Μαϊ-2023 8:47 μμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα: 20:50      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°29' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Μαΐου  έως: 22 Μαΐου   από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου και  από: 17 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου      

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα: 21:48      

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΔΙΔΥΜΩΝ.  

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών την ομιλία την ευγλωττία την κίνηση αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια με κοντινούς συγγενείς με φίλους και γνωστούς να πάμε ένα κοντινό ταξίδι να προβάλουμε τις ιδέες μας να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα για να κουτσομπολέψουμε για να στείλουμε e-mail για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε μήπως από παρόρμηση παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 ώρα: 22:19      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°17' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου   από: 20 Σεπτεμβρίου  έως: 25 Σεπτεμβρίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Μαΐου 2023 ώρα : 5:52    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Μαΐου 2023 ώρα: 09:57    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°33' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Μαΐου  έως: 29 Μαΐου   από: 26 Αυγούστου  έως: 31 Αυγούστου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου  

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Μαΐου 2023 ώρα : 13:19   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 389907,  Φωτ.0,7%    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Μαΐου 2023  ώρα:18:32    

Ο ΑΡΗΣ εισέρχεται στον Λέοντα.    

Αυτό θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κοινωνικούς. Είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με φίλους ή να εγγραφείτε σε νέα κλαμπ και οργανισμούς. Αυτή η διέλευση θα τονώσει επίσης το μυαλό σας επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή να μάθετε κάτι νέο. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και την πειθώ σας για να πάρετε τους ανθρώπους με το μέρος σας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν προσπαθείτε να πετύχετε κάτι. Τα πράγματα μπορεί να μην συμβαίνουν τόσο γρήγορα αλλά μην αποθαρρύνεστε.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Μαΐου 2023 ώρα : 20:53   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 20 Μαΐου 2023 ώρα: 01:29    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°49' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Ιουνίου  έως: 7 Ιουνίου   από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου και  από: 1 Απριλίου  έως: 6 Απριλίου    

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21  Μαίου 2023 ώρα: 6:11      

Ο ΑΡΗΣ 0°16’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°16 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 20 Ιουλίου  έως: 25 Ιουλίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου    

Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη δεδομένου ότι το άγχος οι πιέσεις ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ώρα : 6:35     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ώρα: 08:09    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°20' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Ιουνίου  έως: 11 Ιουνίου   από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ώρα: 10:10    

Ο ΗΛΙΟΣ είσέρχεται στους Διδύμους.  

Η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και ουσιαστική και είναι πιθανό να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους. Από επαφές και συζητήσεις μέχρι και κάποια κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα το άτομο ίσως χρειαστεί να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και κάποιες αλλαγές εκεί. Αναφορικά με τα αισθηματικά μπορεί να σχηματίσει κάποια άλλη άποψη για κάποιες σχέσεις του.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ώρα : 14:13   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 393937,  Φωτ.3,6%    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21  Μαίου 2023 ώρα: 16:58    

Ο ΗΛΙΟΣ 0°16’των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τρίγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 0°16 του ΥΔΡΟΧΟΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου   

Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους.Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ώρα : 21:55   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου