Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 26 Ιουνίου 2023 έως 2 Ιουλίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

26 Ιουνίου 2023  έως

02 Ιουλίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Οι απαιτήσεις και οι αντιθέσεις θα κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές πτυχές του ερωτικού σας συντρόφου. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας  να φορτώνεστε με μεγάλες υποχρεώσεις αντίθετα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε την βοήθεια για λύση οικονομικών σας θεμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν αυτόν τον καιρό θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. Στα οικονομικά σας θέματα δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ανοίγματα, αν δεν θέλετε να μπλέξετε σε μελλοντικές περιπέτειες. Κάποιες νέες γνωριμίες ίσως σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον αν τις χειριστείτε προσεχτικά και με μεθοδικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ημέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς με το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως με την πατρική σας την οικογένεια. Αποφύγετε τις μικρό-παρεξηγήσεις και μην εναντιώνεστε με τους οικείους σας. Αυτές τις μέρες προσέξτε την υγεία σας, κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα σας και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα σας κάνουν ζημιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά καλές αυτό το διάστημα. Κάποιοι όμως που θα θελήσουν να επιβάλουν την λογική τους πάνω στις αποφάσεις σας θα σας εκνευρίσουν φοβερά. Στην εργασία σας θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά σχόλια, γιατί οι σχολιασμοί των άλλων και τα κουτσομπολιά δεν σας ευνοούν αυτόν τον καιρό. Παράλληλα θα χρειασθείτε την ηθική υποστήριξη του προσώπου που σας ενδιαφέρει  για να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Οι σωστές γνώμες των σοβαρών ατόμων, μπορούν να σας βγάλουν τώρα από πολλά αδιέξοδα που από μόνοι σας θα αδυνατούσατε να βγείτε. Νομίζω πως η επομένη ενδεδειγμένη λύση είναι ο συνετός προγραμματισμός.  Η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη για την εξέταση των  νομιμοποιημένων ή μη σχέσεών σας. Για τους μοναχικούς από σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά  πράγματα  θα  σας  φαίνονται  δύσκολα  καθώς τώρα, τα  εξωτερικά γεγονότα θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα  ώστε  να σας  είναι   αρκετά δύσκολο για να τα παρακολουθήσετε. Καθόλου απίθανο δεν είναι το να  αναστατώνεστε  στη στιγμή, μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο σας περιβάλλον. Φροντίστε να ηρεμίσετε και αφήστε τις ανησυχίες, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει πολύ γρήγορα κάποιες θετικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθείτε να κρύψετε τον εαυτό σας από τους άλλους αλλά και παράλληλα να εκβαθύνετε στο πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού σας. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητα σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από αμέλειες. Η εποχή αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ανάγκες σας αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με αύξηση του βάρους σας. Προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να  αναθεωρήσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Τα σχέδιά σας για το μέλλον και η υλοποίηση τους απαιτούν συντονισμό και προγραμματισμό.  Η διάθεση σας για δημιουργικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στο συντροφικό σας το περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Στο ίδιο διάστημα θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους.  Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. 

ΙΧΘΥΕΣ

Την εποχή αυτή είστε πιο ιδιότροποι, πιο θερμόαιμοι και ενεργείτε σύμφωνα με το συναίσθημα και την επιθυμία σας , παρά με τη λογική σας.  Οι μικροενοχλήσεις και οι ιδιαιτερότητες των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από ότι συνήθως.  Θα έχετε μαχητική διάθεση.  Έτσι πολύ πιθανό θα είναι, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας να είναι έντονες

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

26 Ιουνίου 2023  έως

02 Ιουλίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ώρα : 0:40   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:23   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευ.26-Ιουν-2023 0:57 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2023 ώρα: 01:24   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°43' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Σεπτεμβρίου  έως: 24 Σεπτεμβρίου   από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου και  από: 17 Μαΐου  έως: 22 Μαΐου       

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26  Ιουνίου 2023 ώρα: 1:35   

Ο ΕΡΜΗΣ 27°40’των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°40 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου      

Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα που όμως στρέφονται εναντίον του.

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26  Ιουνίου 2023 ώρα: 1:35   

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 27°40’των ΙΧΘΥΩΝ σε Τετράγωνο με τον ΕΡΜΗ στις 27°40 των ΔΙΔΥΜΩΝ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου

Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα που όμως στρέφονται εναντίον του.

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2023 ώρα: 01:57   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΖΥΓΟΥ  

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι διπλωματικοί κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων για νέες επαγγελματικές συνεργασίες για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.       

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ώρα: 10:49   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°29' του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Σεπτεμβρίου  έως: 29 Σεπτεμβρίου   από: 23 Δεκεμβρίου  έως: 28 Δεκεμβρίου και  από: 23 Ιουνίου  έως: 28 Ιουνίου   

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ώρα : 10:50  

ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Ξεκινήσετε την πραγματοποίηση του οράματός σας. Προσδιορίστε τις  ανασφάλειες που σε εμποδίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η συναισθηματική ευαισθησία όπως και τα συναισθήματα της παρεξήγησης μπορούν να εμποδίσουν την κίνησή σας προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα ​​από την ανάγκη για έγκριση από άλλους. 

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26  Ιουνίου 2023 ώρα: 12:22  

Ο ΑΡΗΣ 21°29’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 21°29 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου  

Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.  

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26  Ιουνίου 2023 ώρα: 12:22  

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ 21°29’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΑΡΗ στις 21°29 του ΛΕΟΝΤΑ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου   

Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.  

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ώρα : 12:54  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 ώρα : 19:03  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 396657,  Φωτ.53,5%  

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27  Ιουνίου 2023 ώρα: 0:6   

Ο ΕΡΜΗΣ 29°42’των ΔΙΔΥΜΩΝ.  σε κουίνκουνξ  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 29°42 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Ιουνίου  έως: 23 Ιουνίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου    

Αυτή είναι μια περίεργη εποχή στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις πάλι από την αρχή. Η μόνη λύση για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση αυτό το διάστημα είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια σωστή οργάνωση και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων. 

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:04 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023  ώρα:3:24  

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στον Καρκίνο.    

Αυτή η διέλευση έχει γίνει αρκετά θετική ειδικά στα οικονομικά. Ωστόσο αυτό είναι όταν το μυαλό το σώμα και η ψυχή σας θα ευθυγραμμιστούν τέλεια. Τότε αυτός ο Ερμής θα σας δώσει περισσότερη εικόνα για το πώς μπορείτε να μειώσετε τα χρέη σας. Θα βρείτε μια νέα λύση ή μονοπάτι προς την ειρήνη την αρμονία και την επιτυχία στη ζωή σας.

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα : 13:52      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα: 13:56

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°24' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Οκτωβρίου  έως: 13 Οκτωβρίου   από: 7 Δεκεμβρίου  έως: 12 Δεκεμβρίου και  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα: 15:08

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°02' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Οκτωβρίου  έως: 14 Οκτωβρίου   από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου και  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου  

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα: 16:21

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°40' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Οκτωβρίου  έως: 15 Οκτωβρίου   από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να αισθάνεστε ένα κενό όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και δεν θα ξέρετε πως θα μπορούσατε να διορθώσετε αυτό που νιώθετε.     

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα : 19:45      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 391597,  Φωτ.63,6%  

--------------------------------------------------------------------    

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 ώρα: 21:25

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°19' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Οκτωβρίου  έως: 17 Οκτωβρίου   από: 11 Δεκεμβρίου  έως: 16 Δεκεμβρίου και  από: 12 Αυγούστου  έως: 17 Αυγούστου  

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:29    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα : 11:17  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.28-Ιουν-2023 10:55 πμ      

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα: 11:18   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°40' του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Οκτωβρίου  έως: 25 Οκτωβρίου   από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου και  από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα: 11:56   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ  

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες δανεισμούς αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα: 13:20   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου   από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου και  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου  

Τα συναισθήματα υφίστανται κάποια αλλοίωση ειδικά αν είσαστε άτομο που δυσκολεύεστε να εκφράσετε την ευαίσθητη πλευρά σας με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας βλέπουν  σαν ψυχρούς και πιο αδιάφορους από ότι είστε στην πραγματικότητα. 

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα : 14:54  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα: 18:31   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 03°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Οκτωβρίου  έως: 29 Οκτωβρίου   από: 19 Φεβρουαρίου  έως: 24 Φεβρουαρίου και  από: 22 Ιουνίου  έως: 27 Ιουνίου  

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

--------------------------------------------------------------------    

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα : 20:29  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 385764,  Φωτ.73,4%  

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:48    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°57' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου   από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου και  από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου  

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2023 ώρα: 01:06    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°06' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου   από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου και  από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ώρα : 1:56    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ώρα: 04:28    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°56' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Οκτωβρίου  έως: 3 Νοεμβρίου   από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου και  από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου  

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 29  Ιουνίου 2023 ώρα: 4:42    

Ο ΗΛΙΟΣ 7°06’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°06 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου   

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ώρα : 15:59   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ώρα : 21:17   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 379549,  Φωτ.82,5%  

--------------------------------------------------------------------    

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ώρα: 23:10    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°18' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Νοεμβρίου  έως: 13 Νοεμβρίου   από: 5 Φεβρουαρίου  έως: 10 Φεβρουαρίου και  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου      

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:07    

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  σε στάση στις 27°41’ των Ιχθύων.( Πριν γίνει Ανάδρομος.)

Θα αρχίσουν  να δημιουργείτε κάποιο περιβάλλον παραλογισμού γύρω μας .  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί η κατανάλωση παραισθητικών ποτών και ουσιών.

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2023 ώρα: 00:32    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°03' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Νοεμβρίου  έως: 14 Νοεμβρίου   από: 6 Φεβρουαρίου  έως: 11 Φεβρουαρίου και  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου      

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα : 2:29     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα: 03:22    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°39' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Νοεμβρίου  έως: 16 Νοεμβρίου   από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου     

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα: 07:05    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Νοεμβρίου  έως: 18 Νοεμβρίου   από: 10 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου και  από: 13 Αυγούστου  έως: 18 Αυγούστου   

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30  Ιουνίου 2023 ώρα: 9:23     

Ο ΕΡΜΗΣ 7°04’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°04 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου και  από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου   

Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.  

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα: 13:57    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°41' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου   από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα : 17:08   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα : 17:19   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.30-Ιουν-2023 4:59 μμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα: 17:20    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°37' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Νοεμβρίου  έως: 23 Νοεμβρίου   από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου και  από: 19 Σεπτεμβρίου  έως: 24 Σεπτεμβρίου    

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα: 18:00    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΟΞΟΤΗ     

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης φιλελευθερίας αισιοδοξίας περιπέτειας ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε για τη θρησκεία για ξένες γλώσσες για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας. 

--------------------------------------------------------------------    

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 ώρα : 22:11   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 373438,  Φωτ.90,3%  

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 ώρα : 3:08    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 ώρα: 06:08    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°03' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Νοεμβρίου  έως: 1 Δεκεμβρίου   από: 23 Φεβρουαρίου  έως: 28 Φεβρουαρίου και  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου  

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1  Ιουλίου 2023 ώρα: 8:5

Ο ΗΛΙΟΣ 9°08’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε σύνοδο με τον ΕΡΜΗ στις 9°08’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 27 Ιουνίου  έως: 2 Ιουλίου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.      

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1  Ιουλίου 2023 ώρα: 10:10   

Ο ΕΡΜΗΣ 9°20’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ  στις 9°20 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 28 Ιουνίου  έως: 3 Ιουλίου και  από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου    

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά. 

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1  Ιουλίου 2023 ώρα: 13:25   

Ο ΗΛΙΟΣ 9°21’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ  στις 9°21 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 28 Ιουνίου  έως: 3 Ιουλίου και  από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου    

Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.   

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 ώρα : 18:19   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 ώρα : 23:10   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 367975,  Φωτ.96,1%  

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 00:07    

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ανάδρομος στις 27°41’ των Ιχθύων.

Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο φανταστικός κόσμος έρχεται ν’ αντικαταστήσει τον πραγματικό και η ψευδαίσθηση προσπαθεί να γίνει τρόπος ζωής. Η φαντασία οργιάζει και υποδουλώνει. Τα άτομα που ξεφεύγουν με ουσίες κι’ οινοπνεύματα γίνονται εξαιρετικά ευάλωτα αλλά και άτομα που δεν είναι εθισμένα ωθούνται από τον ανάδρομο Ποσειδώνα  να δοκιμάσουν τους τεχνητούς παραδείσους που οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.  Η αυτοσυγκέντρωση και η προσευχή θα βοηθήσουν αποτελεσματικά σ’ αυτή την  απεξάρτηση

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 03:07    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°32' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου   από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου και  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου  

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 03:29    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°45' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου   από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου και  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα : 3:58     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 06:21    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°29' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Δεκεμβρίου  έως: 15 Δεκεμβρίου   από: 8 Απριλίου  έως: 13 Απριλίου και  από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 12:18    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°05' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Δεκεμβρίου  έως: 19 Δεκεμβρίου   από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου και  από: 15 Αυγούστου  έως: 20 Αυγούστου  

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα : 16:32   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Κυρ.2-Ιουλ-2023 7:20 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 16:33    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°41' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Δεκεμβρίου  έως: 21 Δεκεμβρίου   από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου και  από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2  Ιουλίου 2023 ώρα: 17:33   

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 21°46’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 21°46 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου  

Εντελώς απρόσμενα τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.      

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2  Ιουλίου 2023 ώρα: 17:33   

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ 21°46’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 21°46 του ΛΕΟΝΤΑ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 11 Αυγούστου  έως: 16 Αυγούστου   

Εντελώς απρόσμενα τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.      

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα : 19:30   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 20:20    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Η Σελήνη στο φιλόδοξο παρορμητικό γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση την καριέρα την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.   

--------------------------------------------------------------------    

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 ώρα: 21:11    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°31' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Δεκεμβρίου  έως: 24 Δεκεμβρίου   από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου και  από: 20 Αυγούστου  έως: 25 Αυγούστου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

--------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου