Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 10 έως 16 Ιουλίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

10 έως 16 Ιουλίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Πλανητικές αντιθέσεις του Άρη του δικού σας πλανήτη, με τον Κρόνο, αυτόν τον καιρό θα φέρουν κάποια στον τρόπο των ενεργειών σας. Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τις τον επαγγελματικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν με σχετική ευκολία. Τα οικονομικά σας με μικρή προσπάθεια θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και ο επαγγελματικός σας τομέας βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κάποιες αλλαγές στα καθημερινά σας θέματα θα σας ανανεώσουν. Η εύνοια αυτών των ημερών θα εκδηλωθεί μέσω της αγάπης φιλικών σας προσώπων ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε την υγεία σας που έχετε τελευταία παραμελήσει και μην περιμένετε την χειροτέρευση της για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο διάστημα αυτό  αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας ξαφνικές. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε, κυρίως από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον συντροφικό σας τομέα αυτές τις μέρες θα  χτυπάει το ερωτικό σας ρολόι πιο δυνατά αλλά παράλληλα αυτό μπορεί να προξενήσει πολλά προβλήματα σε όσους είστε δεσμευμένοι και έχετε προβλήματα από το παρελθόν. Ακόμα  τις ζαβολιές σας θα πρέπει να τις αναστείλετε καθ’ όσον δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις. Περισσότερο για εκείνους που υπόσχονται απραγματοποίητες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Τα ερωτικά σας συναισθήματα και τα πάθη σας, θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν να είστε πολύ απαιτητικοί προς τα άτομα που αγαπάτε. Οι τάσεις σας όμως αυτές, μπορούν να εξελιχθούν σε εντάσεις  σχέσεων, επειδή ο ένας θα θεωρεί ότι έχει δώσει περισσότερα και ο άλλος ότι έχει πάρει λιγότερα. Για θέματα που σας ενδιαφέρουν ανοίγονται καλές προοπτικές εξέλιξης. Θα χρειαστεί όμως να εργαστείτε με υπευθυνότητα και προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή  θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ανελαστική σας στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Οι κινήσεις σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα αισθανθείτε την ευαισθησία σας και την κυκλοθυμία σας σε όλο τους το μεγαλείο. Θα έχετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου γερά. Παρά όλα αυτά η περίοδος αυτή θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ή κάποιο νέο καθεστώς σε συντροφικά θέματα και σε θέματα συνεργασίας. Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας και προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί τώρα περισσότερο στην οικογένεια και σε θέματα του σπιτιού. Η αναγκαιότητα για ασφάλεια αυξάνει και μαζί της και οι ψυχολογικές σας ανάγκες. Άτομα του παρελθόντος που σας απασχόλησαν, αναβιώνουν μέσα σας. Αφήστε το παρελθόν και ασχοληθείτε με το παρόν και το μέλλον σας. Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας αποφύγετε τα δεσμευτείτε με μελλοντικές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Τώρα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, τι μπορείτε να προσφέρετε και τι αξίζετε. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την ζωή σας και θα πρέπει να τις αρπάξετε. Προσέξτε όμως ως προς την αξιολόγηση των ευκαιριών. Παράλληλα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας από ιώσεις της εποχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα υποστείτε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, που μπορεί να προέρχονται από γεγονότα που αντλούν τις αιτίες τους από το παρελθόν. Ίσως τώρα να προκληθούν προστριβές  με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σύνεση και  ψυχραιμία. Ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητές σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα τα οικονομικά σας και τα έσοδά σας, που εξαρτώνται από άλλους,  θα υποστούν κάποια πίεση. Έτσι, τυχόν αποζημιώσεις ή δανειοδοτήσεις που περιμένετε, να καθυστερούν. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές  σας δυνάμεις. Στον ερωτικό σας τον τομέα επιστρατεύστε όλη σας την τρυφερότητα και δώστε την απλόχερα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Νέες προοπτικές για σχέσεις για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις μέρες αυτές  θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί από ότι συνήθως. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύετε εύκολα την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Τα σχεδία σας υλοποιούνται και θα πετύχετε πολλά αν  κάνετε σωστές κινήσεις και αν προβείτε  στην σωστή ταξινόμηση των προτεραιοτήτων σας. Προσπαθήστε να διορθώστε τα λάθη του παρελθόντος σας.

 


 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

10 έως 16 Ιουλίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα : 0:21   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10  Ιουλίου 2023 ώρα: 2:56   

Ο ΕΡΜΗΣ 27°39’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°39 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου      

 Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.  

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 04:47   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°35' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου   από: 6 Ιουλίου  έως: 11 Ιουλίου και  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου  

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα : 4:48   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης συνειδητοποιείτε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί σε σχέση με την επίτευξη των στόχων σας. Η δράση είναι απαραίτητη είτε προβείτε σε μια διορθωτική ενέργεια είτε κάντε την τελική ώθηση που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η λειτουργία αυτής της φάσης βασίζεται στις εκδηλώσεις. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.     

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα : 6:45   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 376820,  Φωτ.49,2%  

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 08:50   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°53' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου   από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 09:52   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°28' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Απριλίου  έως: 12 Απριλίου   από: 10 Αυγούστου  έως: 15 Αυγούστου και  από: 9 Δεκεμβρίου  έως: 14 Δεκεμβρίου

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα : 13:20  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023  ώρα:14:41   

Ο ΑΡΗΣ εισέρχεται στην Παρθένο. 

Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο που σχεδιάζετε. Οργανωθείτε και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Πάρτε την πρωτοβουλία και μην φοβάστε να ρισκάρετε. Να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προέλθει από μια διαφορετική προσέγγιση. Ωστόσο προσέξτε να μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες ή να γίνετε πολύ επικριτικοί.   

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 19:34   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°54' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου   από: 15 Αυγούστου  έως: 20 Αυγούστου και  από: 14 Δεκεμβρίου  έως: 19 Δεκεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

------------------------------------------------------------------------      

Δευτέρα 10  Ιουλίου 2023 ώρα: 23:47  

Ο ΕΡΜΗΣ 29°23’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Αντίθεση με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 29°23 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου και  από: 16 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου    

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις ενώ οι άλλοι όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια αλλά αντίθετα του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.  

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα : 0:49 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 01:49

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°23' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Απριλίου  έως: 21 Απριλίου   από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου και  από: 16 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα : 2:09 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρι.11-Ιουλ-2023 1:55 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 02:10

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°35' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Απριλίου  έως: 21 Απριλίου   από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου  

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 10 Ιουλίου 2023 ώρα: 02:56

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα: 03:05

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°05' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου και  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα: 03:30

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°19' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου   από: 20 Αυγούστου  έως: 25 Αυγούστου και  από: 19 Δεκεμβρίου  έως: 24 Δεκεμβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023  ώρα:7:11  

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στον Λέοντα. 

Αυτή η διέλευση είναι καλή για την επικοινωνία με τα παιδιά σας. Αυτό είναι επίσης όταν μπορείτε να επικοινωνήσετε πού θα γνωρίσετε τα αληθινά ταλέντα τους και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή τους. Από την άλλη πλευρά σχετικά με τη δική σας παραγωγικότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με από τον εαυτό σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε τις αποφάσεις σας πρακτικά.

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα : 7:32 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 381756,  Φωτ.38,1%  

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα : 14:25      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα: 15:10

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°45' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου   από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

------------------------------------------------------------------------      

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 ώρα: 23:03

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°03' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΔΙΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου   από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου και  από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου     

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες     

------------------------------------------------------------------------      

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ώρα : 1:18    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ώρα : 8:19    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 386479,  Φωτ.27,9%  

------------------------------------------------------------------------      

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ώρα: 15:29   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°55' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου   από: 9 Ιουλίου  έως: 14 Ιουλίου και  από: 7 Μαρτίου  έως: 12 Μαρτίου      

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

------------------------------------------------------------------------      

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ώρα : 15:30  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------      

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ώρα: 16:59   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°43' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου   από: 10 Αυγούστου  έως: 15 Αυγούστου και  από: 7 Φεβρουαρίου  έως: 12 Φεβρουαρίου     

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

------------------------------------------------------------------------      

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 ώρα: 19:41   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°10' του ΤΑΥΡΟΥ σε Συζυγία  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου   από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου  

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.    

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα : 1:51    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 04:23    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°48' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Μαΐου  έως: 19 Μαΐου   από: 16 Αυγούστου  έως: 21 Αυγούστου και  από: 13 Φεβρουαρίου  έως: 18 Φεβρουαρίου  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 05:58    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°38' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου   από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου      

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα : 9:09    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 390830,  Φωτ.18,8%  

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα : 9:09    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πεμ.13-Ιουλ-2023 9:25 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 09:10    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°20' του ΤΑΥΡΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Μαΐου  έως: 22 Μαΐου   από: 19 Σεπτεμβρίου  έως: 24 Σεπτεμβρίου και  από: 16 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 10:26    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΔΙΔΥΜΩΝ.  

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών την ομιλία την ευγλωττία την κίνηση αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια με κοντινούς συγγενείς με φίλους και γνωστούς να πάμε ένα κοντινό ταξίδι να προβάλουμε τις ιδέες μας να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα για να κουτσομπολέψουμε για να στείλουμε e-mail για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε μήπως από παρόρμηση παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.     

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 13:51    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°48' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Μαΐου  έως: 24 Μαΐου   από: 22 Αυγούστου  έως: 27 Αυγούστου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου  

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα : 16:35   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 19:39    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°51' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Μαΐου  έως: 28 Μαΐου   από: 24 Ιουλίου  έως: 29 Ιουλίου και  από: 22 Μαρτίου  έως: 27 Μαρτίου      

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

------------------------------------------------------------------------      

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 ώρα: 23:05    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Μαΐου  έως: 29 Μαΐου   από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου  

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

------------------------------------------------------------------------      

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ώρα : 2:29     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ώρα : 10:00   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 394721,  Φωτ.11,4%  

------------------------------------------------------------------------      

Παρασκευή 14  Ιουλίου 2023 ώρα: 10:43   

Ο ΗΛΙΟΣ 21°38’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 6°38 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 11 Ιουλίου  έως: 16 Ιουλίου και  από: 9 Μαρτίου  έως: 14 Μαρτίου

Αστάθμητοι παράγοντες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα θα κλονίσουν σχεδόν την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό  αφού μπορεί να νιώσεις ξαφνικά ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο σ' αυτήν την περίπτωση είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις λοιπόν είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι δούλεψε μεθοδικά ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και κυρίως προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.    

------------------------------------------------------------------------      

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ώρα : 17:37   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------      

Παρασκευή 14  Ιουλίου 2023 ώρα: 18:16   

Ο ΕΡΜΗΣ 6°37’ του ΛΕΟΝΤΑ  σε κουίνκουνξ  με τον ΚΡΟΝΟ στις 6°37 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 26 Ιουλίου  έως: 31 Ιουλίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου   

Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 14 Ιουλίου 2023 ώρα: 00:36  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°55' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιουνίου  έως: 12 Ιουνίου   από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15  Ιουλίου 2023 ώρα: 2:2    

Ο ΗΛΙΟΣ 22°15’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°15 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 11 Ιουλίου  έως: 16 Ιουλίου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου       

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα έστω και δοκιμαστικά.  

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 14 Ιουλίου 2023 ώρα: 02:40  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°59' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Ιουνίου  έως: 13 Ιουνίου   από: 10 Αυγούστου  έως: 15 Αυγούστου και  από: 7 Απριλίου  έως: 12 Απριλίου  

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα : 3:13   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα : 10:53 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 398110,  Φωτ.5,7%    

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα: 15:26  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°33' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου   από: 17 Αυγούστου  έως: 22 Αυγούστου και  από: 14 Απριλίου  έως: 19 Απριλίου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα : 15:34 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σαβ.15-Ιουλ-2023 7:13 μμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα: 15:35  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°37' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουνίου  έως: 20 Ιουνίου   από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα : 18:36 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα: 19:54  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°50' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Ιουνίου  έως: 23 Ιουνίου   από: 19 Αυγούστου  έως: 24 Αυγούστου και  από: 16 Απριλίου  έως: 21 Απριλίου  

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ώρα: 20:14  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.       

------------------------------------------------------------------------      

Σάββατο 15  Ιουλίου 2023 ώρα: 21:42 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 27°37’ του ΛΕΟΝΤΑ  σε κουίνκουνξ  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 27°37 των ΙΧΘΥΩΝ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 17 Αυγούστου  έως: 22 Αυγούστου και  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου       

Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις για λίγο τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης ή η αντικαταστάτρια να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.  

------------------------------------------------------------------------      

Κυριακή 15 Ιουλίου 2023 ώρα: 02:47  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 03°21' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Ιουνίου  έως: 26 Ιουνίου   από: 23 Αυγούστου  έως: 28 Αυγούστου και  από: 19 Απριλίου  έως: 24 Απριλίου  

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

------------------------------------------------------------------------      

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 ώρα : 4:03   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

------------------------------------------------------------------------      

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 ώρα: 09:05  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°33' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου   από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

------------------------------------------------------------------------      

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 ώρα : 11:46 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 400974,  Φωτ.2,0%    

------------------------------------------------------------------------      

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 ώρα: 19:22  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 11°46' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Ιουνίου  έως: 5 Ιουλίου   από: 1 Σεπτεμβρίου  έως: 6 Σεπτεμβρίου και  από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου  

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

------------------------------------------------------------------------      

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 ώρα : 19:28 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

------------------------------------------------------------------------   

 


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου