Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13 έως 19 Νοεμβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

13 έως 19 Νοεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα  νιώσετε πιο δυνατοί και αρκετά πιο συναισθηματικοί προς τον σύντροφο σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα μεγαλώνει και οι άλλοι θα σας θεωρούν πιο δυνατούς. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα  υλοποιήσουν τους στόχους σας.  Ξεκαθαρίστε οριστικά καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει κάποια βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Αποφύγετε ανόητες κοινωνικές συζητήσεις που σας αποσπούν από το πρόγραμμά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις κάντε υπομονή, ο χρόνος θα δείξει πως έχω δίκιο. Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες, και τα θέματα ομορφιάς. Πολύ πιθανόν αν είστε μόνοι ή αν αισθάνεστε μόνοι, τώρα να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση για σας, Ίσως ακόμα, μπορεί να στραφείτε σε αναδρομές του νου σας, σε πράγματα και καταστάσεις από τα περασμένα, που μπορεί να σας παρασύρουν σε ψυχολογικές μεταπτώσεις.  Εξετάστε αντικειμενικά την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα ίσως χρειασθεί να επανεξετάσετε την στάση των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Νέες εμπειρίες προκύπτουν και οι αναζητήσεις του νου μεγιστοποιούνται. Τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα αλλάζουν. Όσοι είστε δεσμευμένοι φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν παραλήψεις του συντρόφου σας. Τώρα η περίοδος είναι κατάλληλος να ανασυνταχθείτε πνευματικά και να οριοθετήσετε την ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τώρα τα περισσότερα ζευγάρια αναθεωρούν τις σχέσεις τους και άλλοτε τις διαλύουν και άλλοτε τις στηλιτεύουν κάνοντάς τες διαχρονικές. Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για την σύναψη γάμων και συνεταιρισμών. Και αν παρ’ ελπίδα γίνουν, λόγω της αμφίβολης πορείας τους, χρειάζονται προσοχή. Όσοι είστε μόνοι, να είστε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό, υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα.  Στον επαγγελματικό σας τομέα, δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα νέα ανοίγματα, αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικές περιπέτειες. Παλαιές και επιζήμιες για σας καταστάσεις, θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια αναθεώρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική..  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό.  Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές οι μέρες  ίσως σας δημιουργήσουν εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε προς τα μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες το στρες σας θα είναι ανεβασμένο για θέματα που σας απασχολούν. Θα είστε ανήσυχοι πνευματικά και δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν. Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα  δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα. Η στιγμή είναι καλή για να υποστηρίξετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο η φήμη σας θα μεγαλώνει και τα επαγγελματικά σας θα σημειώνουν πρόοδο.  Μην  περιμένετε όμως τίποτα να έλθει χωρίς κάποια προσπάθεια. Θα νιώθετε στοργικοί και θέλετε να μοιραστείτε την άνεση και την τρυφερότητα με καλούς φίλους, με την οικογένεια σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολιτιστικές εκδηλώσεις

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

13 έως 19 Νοεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 6:15     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 11:27    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°43' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΗΛΙΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου.

Νέα ξεκινήματα ξαφνικές αλλαγές θετική συναισθηματική έκφραση επαφή με την θηλυκή πλευρά η με κάποια γυναίκα συναισθηματική χαρά επαφή με κόσμο ερωτισμός.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 11:27   

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    

Διαμορφώστε τις προθέσεις σας. Αξιολογήστε τα εσωτερικά σας οράματα και δημιουργήστε μια εικόνα σύμφωνη με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας δυνατότητες. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους σας. Στόχος σας έχοντας να αφήσετε τον στόχο να γίνει ξεκάθαρος χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα επιτευχθεί. Είναι καιρός να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 11:28   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 386574,  Φωτ.0,0%    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 12:05    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°04' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου   από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου     

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 14:18    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°16' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΡΗ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Νοεμβρίου  έως: 16 Νοεμβρίου  

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο μ΄αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ΄αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση.Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης που για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 16:34   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 19:20   

Ο ΗΛΙΟΣ 21°03’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 21°03 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 10 Νοεμβρίου  έως: 15 Νοεμβρίου και  από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου   

Οι ξαφνικές αλλαγές προέρχονται από τους άλλους οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους δημιουργούν προβλήματα στο άτομο που δέχεται τη διέλευση. Σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δείχνετε εμπιστοσύνη στους άλλους αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την εχεμύθειά τους ή την καλή τους διάθεση απέναντί σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 19:20    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°01' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου   από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου και  από: 14 Ιουλίου  έως: 19 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 13  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 23:33   

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 6°03’ του ΖΥΓΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 21°03 του ΤΑΥΡΟΥ       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 26 Σεπτεμβρίου  έως: 1 Οκτωβρίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου     

Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 1:02  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρι.14-Νοε-2023 4:22 πμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 01:03 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°10' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 18 Σεπτεμβρίου  έως: 23 Σεπτεμβρίου    

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 04:23 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΟΞΟΤΗ     

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης φιλελευθερίας αισιοδοξίας περιπέτειας ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε για τη θρησκεία για ξένες γλώσσες για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 05:27 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°35' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Νοεμβρίου  έως: 24 Νοεμβρίου   από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου και  από: 20 Αυγούστου  έως: 25 Αυγούστου   

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 7:22  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 12:20

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 382796,  Φωτ.1,3%    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 12:49 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°40' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Νοεμβρίου  έως: 28 Νοεμβρίου   από: 20 Φεβρουαρίου  έως: 25 Φεβρουαρίου και  από: 24 Αυγούστου  έως: 29 Αυγούστου   

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 16:03 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°28' του ΤΟΞΟΤΗ σε Συζυγία  με τον ΕΡΜΗ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Νοεμβρίου  έως: 30 Νοεμβρίου.  

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 16:44 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°51' του ΤΟΞΟΤΗ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Νοεμβρίου  έως: 1 Δεκεμβρίου   από: 24 Ιανουαρίου  έως: 29 Ιανουαρίου και  από: 27 Σεπτεμβρίου  έως: 2 Οκτωβρίου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 17:13

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 8:29     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 09:26    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°13' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Δεκεμβρίου  έως: 10 Δεκεμβρίου   από: 3 Απριλίου  έως: 8 Απριλίου και  από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 13:17   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 379423,  Φωτ.5,0%    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 15  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 14:48   

Ο ΕΡΜΗΣ 7°52’ του ΤΟΞΟΤΗ  σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 7°52 του ΖΥΓΟΥ

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 27 Νοεμβρίου  έως: 2 Δεκεμβρίου και  από: 28 Σεπτεμβρίου  έως: 3 Οκτωβρίου    

Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 18:01   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 21:59    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°19' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Δεκεμβρίου  έως: 17 Δεκεμβρίου   από: 10 Απριλίου  έως: 15 Απριλίου και  από: 13 Αυγούστου  έως: 18 Αυγούστου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 0:55      

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πεμ.16-Νοε-2023 9:41 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 00:56     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°00' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Δεκεμβρίου  έως: 19 Δεκεμβρίου   από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου και  από: 14 Σεπτεμβρίου  έως: 19 Σεπτεμβρίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 5:34      

Ο ΕΡΜΗΣ 8°47’ του ΤΟΞΟΤΗ  σε κουίνκουνξ  με τον ΔΙΑ  στις 8°47 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 28 Νοεμβρίου  έως: 3 Δεκεμβρίου και  από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου    

Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως παράλληλα νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή όπως γράψιμο σπουδές εμπόριο ταξίδια κ.α. μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 9:35      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 09:42     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Η Σελήνη στο φιλόδοξο παρορμητικό γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση την καριέρα την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 9:48      

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 8°45’ του ΖΥΓΟΥ  σε κουίνκουνξ  με τον ΔΙΑ  στις 8°45 του ΤΑΥΡΟΥ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 28 Σεπτεμβρίου  έως: 3 Οκτωβρίου και  από: 25 Απριλίου  έως: 30 Απριλίου     

Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι μπαρ γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις χωρίς ανταπόκριση.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 10:48     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Δεκεμβρίου  έως: 24 Δεκεμβρίου   από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου και  από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου    

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 14:17    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 376556,  Φωτ.11,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 18:15     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 04°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Δεκεμβρίου  έως: 28 Δεκεμβρίου   από: 21 Απριλίου  έως: 26 Απριλίου και  από: 25 Αυγούστου  έως: 30 Αυγούστου  

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 18:58    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 00:47     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°41' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Δεκεμβρίου  έως: 1 Ιανουαρίου   από: 24 Απριλίου  έως: 29 Απριλίου και  από: 29 Αυγούστου  έως: 3 Σεπτεμβρίου  

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 02:15     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Δεκεμβρίου  έως: 2 Ιανουαρίου   από: 27 Μαρτίου  έως: 1 Απριλίου και  από: 29 Σεπτεμβρίου  έως: 4 Οκτωβρίου  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 10:34    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 10:35    

Ο ΑΡΗΣ 24°59’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 24°59 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου και  από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου

Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 13:40     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιανουαρίου  έως: 8 Ιανουαρίου   από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου και  από: 6 Οκτωβρίου  έως: 11 Οκτωβρίου   

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 15:18    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 374224,  Φωτ.19,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 16:51    

Ο ΗΛΙΟΣ 24°59’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 24°59 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου και  από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου

Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 20:04    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 21:50     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°53' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Ιανουαρίου  έως: 13 Ιανουαρίου   από: 7 Μαΐου  έως: 12 Μαΐου και  από: 10 Σεπτεμβρίου  έως: 15 Σεπτεμβρίου    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 01:49   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Ιανουαρίου  έως: 15 Ιανουαρίου   από: 10 Απριλίου  έως: 15 Απριλίου και  από: 13 Οκτωβρίου  έως: 18 Οκτωβρίου   

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 04:52   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Ιανουαρίου  έως: 17 Ιανουαρίου   από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου και  από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου    

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 05:48   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°31' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου    

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 05:51   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°33' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου    

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18  Νοεμβρίου 2023 ώρα: 7:41    

Ο ΗΛΙΟΣ 25°36’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε σύνοδο με τον ΑΡΗ στις 25°36’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Νοεμβρίου  έως: 20 Νοεμβρίου  

Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης που για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας. Παράλληλα πολύ ερωτική είναι αυτή η διέλευση δείχνει  πάθος και σεξουαλικότητα. Το άτομο έχει την τάση να κάνει κάποιες συναισθηματικές υπερβολές    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 10:27   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Συζυγία  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Η προθυμία σου να ρισκάρεις συναισθηματικά σε οδηγεί σε γενική εκκαθάριση κατά περιόδους στις πιο σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 10:27  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σαβ.18-Νοε-2023 1:27 μμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 11:25  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 13:28   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας για φιλανθρωπικό έργο για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 16:17  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 372405,  Φωτ.29,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 21:14  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 03:49    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°25' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Ιανουαρίου  έως: 30 Ιανουαρίου   από: 24 Απριλίου  έως: 29 Απριλίου και  από: 28 Οκτωβρίου  έως: 2 Νοεμβρίου     

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 10:11    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°09' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Ιανουαρίου  έως: 3 Φεβρουαρίου   από: 30 Μαΐου  έως: 4 Ιουνίου και  από: 2 Οκτωβρίου  έως: 7 Οκτωβρίου     

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 12:08   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 12:38    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°36' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 30 Ιανουαρίου  έως: 4 Φεβρουαρίου   από: 31 Μαρτίου  έως: 5 Απριλίου και  από: 2 Δεκεμβρίου  έως: 7 Δεκεμβρίου   

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 16:50    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°04' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Φεβρουαρίου  έως: 7 Φεβρουαρίου   από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου και  από: 5 Δεκεμβρίου  έως: 10 Δεκεμβρίου

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 17:14   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 371067,  Φωτ.40,9%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ώρα : 22:26   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου