Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Από απλά καθημερινά σας θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζει μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις σας που στηρίζεται όμως περισσότερο σε ορθολογιστική βάση και λιγότερο στο ρομαντικό στοιχείο. Ίσως να παραπονεθείτε ότι αισθάνεστε  πεζά. Αν θέλετε όμως αλήθεια ίσως αυτός ο καιρός είναι καλύτερος από κάποιον περασμένο που οι ρομαντικές σας σχέσεις αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ενεργητικότητά σας αυτόν τον καιρό θα είναι πεσμένη, γι’ αυτό φροντίστε να την ενισχύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις μέρες η συναισθηματικότητά σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Παράλληλα όμως το άγχος σας θα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Προσέξτε τα οικονομικά σας και περιορίστε τις δαπάνες σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Μην προσπαθήσετε αυτόν τον καιρό να εναντιωθείτε σε άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες, ευνοείτε η επαγγελματική σας εξέλιξη και δημιουργούνται καλές προοπτικές για την καριέρα σας. Οι δημόσιες σχέσεις σας και η κοινωνικότητα σας βρίσκουν έδαφος να διευρυνθούν. Τα άτομα που μπαίνουν αυτή την εποχή στην καθημερινή ζωή σας ενδέχεται να είναι απαιτητικά. Ίσως μάλιστα κάποιο πρόσωπο, συντείνει σε όλη αυτή την πρόσκαιρη αναστάτωσή σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα  δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι θα  μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολλές εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν , κυρίως κοινωνικές  θα προσπαθήσετε να τις διεκπεραιώσετε. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας ή που είχατε στενές σχέσεις στο παρελθόν μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι προγραμματισμένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Τώρα ίσως γνωρίσετε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά, δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Θα μπλεχθείτε αν σχολιάσετε συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα και τις ιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε στον σύντροφο σας την αγάπη σας, γιατί τώρα θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες, για φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή. Μην δίνετε όλα τα αποθέματα της καλοσύνης σας, γιατί ίσως πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Επικεντρώστε την προσοχή σας, σε πρόβλημα του επαγγελματικού σας χώρου. Η θετική σας σκέψη, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα. Θα μπορέσετε να πετύχετε αξιοσημείωτη βελτίωση σε καθημερινά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για πρόοδο και εξέλιξη. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αρκετά κατάλληλο το χρονικό αυτό διάστημα  για  να έλθετε σε επικοινωνία με τα δικά σας τα πρόσωπα,  να τηλεφωνήσετε να στείλετε κάποιο μήνυμα αγάπης. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να αγοράσετε κάτι το όμορφο,  που θα προκαλεί, ή που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον των άλλων. Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί  και η καθημερινότητά  σας θα είναι αρμονική και ανεβασμένη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αγάπη και η ομορφιά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας τώρα.  Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αισθητική σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είναι πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον σας. Θα αποκτήσετε νέες φιλοδοξίες και πιστεύω,

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

4 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4  Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 1:19     

Ο ΑΡΗΣ 6°49’ του ΤΟΞΟΤΗ  σε κουίνκουνξ  με τον ΔΙΑ  στις 6°49 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 26 Νοεμβρίου  έως: 1 Δεκεμβρίου και  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου    

Οι επιλογές σας θα πρέπει να ελεγχθούν  μήπως είναι ασύμβατες με την δική σας τακτική και ιδιοσυγκρασία. Πολλά πράγματα που προκαλούν ενθουσιασμό  μπορεί να έχουν ελάχιστη ή καμία διασύνδεση με την γραμμή που ακολουθείτε ή με τις  διδασκαλίες που ασπάζεσαι. Το χρονικό αυτό διάστημα θα δαπανήσετε σημαντική ενέργεια προσπαθώντας στο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια καινούρια αρχή. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 4:10     

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευ.4-Δεκ-2023 5:50 πμ   

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 04:11    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°11' του ΛΕΟΝΤΑ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Αυγούστου  έως: 24 Αυγούστου   από: 19 Οκτωβρίου  έως: 24 Οκτωβρίου και  από: 17 Ιουνίου  έως: 22 Ιουνίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 5:08     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 404071,  Φωτ.60,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 05:50    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας την προσφορά μας προς τους άλλους την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας την ενασχόλησή μας με την υγεία μας αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 08:26    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°17' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Αυγούστου  έως: 26 Αυγούστου   από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου.

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 12:00   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 12:11    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 03°08' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Αυγούστου  έως: 28 Αυγούστου   από: 22 Δεκεμβρίου  έως: 27 Δεκεμβρίου και  από: 19 Απριλίου  έως: 24 Απριλίου  

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 19:32    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°45' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου   από: 25 Δεκεμβρίου  έως: 30 Δεκεμβρίου και  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου    

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 19:53    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°56' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Συζυγία  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου.  

Ισχυρές ενεργοποιήσεις αχαλίνωτων συναισθημάτων επιθυμιών και λαγνείας μπορεί να σας γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εάν συνήθως μπορείτε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορεί να σας βάραιναν.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 20:51    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°24' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου   από: 26 Νοεμβρίου  έως: 1 Δεκεμβρίου και  από: 25 Μαΐου  έως: 30 Μαΐου     

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023  ώρα:20:51    

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον Σκορπιό.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ζητήματα σχετικά με την αυτοεκτίμηση τη ζήλια και τη δυναμική δύναμης στις σχέσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτές τις πιθανές προκλήσεις ώστε να μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με εποικοδομητικό τρόπο. Αυτή είναι επίσης μια περίοδος μεγάλης μεταμόρφωσης στις σχέσεις σας. Εάν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας μπορείτε να βγείτε από την άλλη πλευρά με μια πολύ βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 23:05   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 5:50   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 404250,  Φωτ.50,9%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 07:49  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°48' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Σεπτεμβρίου  έως: 7 Σεπτεμβρίου   από: 2 Δεκεμβρίου  έως: 7 Δεκεμβρίου και  από: 31 Μαΐου  έως: 5 Ιουνίου     

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 7:49   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης συνειδητοποιείτε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί σε σχέση με την επίτευξη των στόχων σας. Η δράση είναι απαραίτητη είτε προβείτε σε μια διορθωτική ενέργεια είτε κάντε την τελική ώθηση που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η λειτουργία αυτής της φάσης βασίζεται στις εκδηλώσεις. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 12:25 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 15:22  

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  σε στάση στις 24°53’ των Ιχθύων.( Πριν γίνει Ορθόδρομος.)   

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ποσειδώνας αυταπάτες παραλογισμοί έξεις  αρχίζουν να εκλείπουν.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 22:44  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°10' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Σεπτεμβρίου  έως: 14 Σεπτεμβρίου   από: 7 Ιανουαρίου  έως: 12 Ιανουαρίου και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου     

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 0:02     

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6  Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 0:51     

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 1°22’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 1°22 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου.   

Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 6:29     

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 403041,  Φωτ.41,3%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 08:16     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°53' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Σεπτεμβρίου  έως: 19 Σεπτεμβρίου   από: 12 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου.

Η διάθεση του ατόμου θα είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια θα χαρακτηρίζει τις πράξεις και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα κυρίως στα υδραυλικά που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 12:48    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6  Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 14:24    

Ο ΕΡΜΗΣ 5°09’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 20°09 του ΤΑΥΡΟΥ       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 23 Δεκεμβρίου  έως: 28 Δεκεμβρίου και  από: 21 Απριλίου  έως: 26 Απριλίου    

Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν τελικά βρεις τον τρόπο κράτησε τις επιφυλάξεις σου έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται ή σε διαγωνισμούς εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 15:49     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°38' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Σεπτεμβρίου  έως: 23 Σεπτεμβρίου   από: 16 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου και  από: 16 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου       

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 15:49    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.6-Δεκ-2023 6:34 μμ    

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 18:35     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΖΥΓΟΥ  

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι διπλωματικοί κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων για νέες επαγγελματικές συνεργασίες για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.       

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 0:58

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 05:59     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°42' του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Σεπτεμβρίου  έως: 30 Σεπτεμβρίου   από: 24 Δεκεμβρίου  έως: 29 Δεκεμβρίου και  από: 24 Ιουνίου  έως: 29 Ιουνίου   

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 7:09

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 400518,  Φωτ.31,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 13:11    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 13:15     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°20' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Σεπτεμβρίου  έως: 4 Οκτωβρίου   από: 28 Νοεμβρίου  έως: 3 Δεκεμβρίου και  από: 29 Ιουλίου  έως: 3 Αυγούστου    

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 15:22     

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ορθόδρομος στις 24°53’ των Ιχθύων.   

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ποσειδώνας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για καλλιτεχνικές δημιουργίες  πραγματοποίηση του οράματός μας εμπνεύσεις  αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης του βαθέως ψυχισμού.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 01:36      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°35' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Οκτωβρίου  έως: 10 Οκτωβρίου   από: 4 Δεκεμβρίου  έως: 9 Δεκεμβρίου και  από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου  

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 01:39      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°37' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Οκτωβρίου έως:10 Οκτωβρίου και από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου  

Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να αισθάνεστε ένα κενό όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και δεν θα ξέρετε πως θα μπορούσατε να διορθώσετε αυτό που νιώθετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 1:55

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8  Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 6:8  

Ο ΕΡΜΗΣ 6°28’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο με τον ΔΙΑ  στις 6°28 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 25 Δεκεμβρίου  έως: 30 Δεκεμβρίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου    

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 7:49

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 396863,  Φωτ.22,9%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 13:35     

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 14:22      

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°07' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Οκτωβρίου  έως: 17 Οκτωβρίου και  από: 9 Απριλίου  έως: 14 Απριλίου      

Τα συναισθήματα υφίστανται κάποια αλλοίωση ειδικά αν είσαστε άτομο που δυσκολεύεστε να εκφράσετε την ευαίσθητη πλευρά σας με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας βλέπουν  σαν ψυχρούς και πιο αδιάφορους από ότι είστε στην πραγματικότητα. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 2:55    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 3:04    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σαβ.9-Δεκ-2023 5:34 πμ   

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 03:05    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°41' του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Οκτωβρίου  έως: 24 Οκτωβρίου   από: 16 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου και  από: 18 Ιουλίου  έως: 23 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 05:35    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ  

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες δανεισμούς αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 8:32    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 392359,  Φωτ.14,9%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 08:33    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°33' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Οκτωβρίου  έως: 27 Οκτωβρίου   από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου και  από: 20 Ιουνίου  έως: 25 Ιουνίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 14:01   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 16:23    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°40' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Συζυγία  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Οκτωβρίου  έως: 31 Οκτωβρίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 17:41    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°22' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Οκτωβρίου  έως: 31 Οκτωβρίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου.    

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 19:46    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°28' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου   από: 26 Δεκεμβρίου  έως: 31 Δεκεμβρίου και  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου  

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 19:48    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°29' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου   από: 26 Δεκεμβρίου  έως: 31 Δεκεμβρίου και  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου  

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 3:58   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10  Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 5:34   

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 6°20’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση με τον ΔΙΑ  στις 6°20 του ΤΑΥΡΟΥ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 26 Οκτωβρίου  έως: 31 Οκτωβρίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου     

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 9:18   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 387367,  Φωτ.8,2%    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 ώρα : 14:31 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 ώρα: 19:02  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°59' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Νοεμβρίου  έως: 14 Νοεμβρίου  και  από: 6 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου