Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22 έως 28 Ιανουαρίου 2024 από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

22 έως 28 Ιανουαρίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
 

ΚΡΙΟΣ

Παλιές υποχρεώσεις φαίνονται πως ήρθε η στιγμή να διεκπεραιωθούν.  Είναι η μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον για σας. Δηλαδή το τέλος μιας περιόδου και η αρχή κάποιας άλλης πιο σημαντικής.  Παρ’ όλα αυτά συναισθήματα, προκαταλήψεις ή άλυτα θέματα παρελθούσης χρήσεως μπορεί να σας κρατούν δεμένους στο παρελθόν. Μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα τώρα αν ενεργήσετε σωστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευκαιρίες για σας δίνονται αυτές τις μέρες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε επαρκώς. Τώρα σας δίνεται η τάση και η ευκαιρία για νέες κατακτήσεις. Σε κάποιες συναντήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει,  ίσως αναζητηθούν και συζητηθούν  κοινά σας προβλήματα. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν και μια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις. Προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με δικά του πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές θετικές εξελίξεις σ’ όλους τους τομείς σας υπόσχεται αυτό το χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Για τον λόγο αυτό τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται σε ορισμένους από σας από έλλειψη προγραμματισμού. Ιδιαίτερη δύναμη υπάρχει αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό σας τον τομέα, όπου οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχετε κάποια συνάντηση ή ακόμα μπορεί να συνάψετε κάποια  στενή σχέση με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο μέλλον τις χειρισθείτε θετικά.

ΛΕΩΝ

Συναισθήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο ερωτικό σας προσκήνιο. Την περίοδο αυτή η σχέση σας θέλει προστασία. Στην καθημερινότητά σας  καταστρώστε τώρα τα  σχέδια για τους τρόπους που θα δράσετε και ενεργήστε χωρίς καθυστέρηση. Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα παθήματα του παρελθόντος αυτόν τον καιρό θα πρέπει να σας συνετίσουν. Καιρός είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, αρκετά φροντίσατε τους άλλους. Τις μέρες αυτές θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές που είναι στο στοιχείο σας. Συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων θα είναι πολύ γόνιμες αυτό το διάστημα. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει.

ΖΥΓΟΣ

Την φαντασία  σας βάλτε την σε δεύτερο πλάνο και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα , γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα απ’ ότι κάνατε στο παρελθόν. Επιτέλους, έρχονται κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα και μην περιμένετε τις ονειρικές εξωπραγματικές στιγμές που θα αργήσουν να έλθουν. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν η ίδια η ψυχική σας ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα υπάρξουν πνευματικές αναζητήσεις άλλα και μία σύγχυση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κάποιος αποπροσανατολισμός που μπορεί να σας παρεκτρέψει από τους στόχους σας. Ακόμα νέες ιδέες μπορεί να υποκαταστήσουν παλαιότερες.  Ευνοείτε η εξέλιξή σας αυτές τις μέρες και δημιουργούνται νέες προοπτικές για σας. Οι δημόσιες σχέσεις, βρίσκονται σε ψηλό σημείο και η κοινωνικότητά σας μεγαλώνει. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας θα είναι πολύ ερευνητικό αυτή την εβδομάδα  και θα ψάχνετε να βρείτε το πώς και το γιατί για όλα σας τα θέματα και κυρίως σ’ αυτά που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά και τα οικογενειακά σας.  Εάν δεν καταφέρετε να ρυθμίσετε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει η ζωή σας, αργότερα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολες. Αποφύγετε αυτή ην εβδομάδα το ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε την αγάπη στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές και έντονες στιγμές μαζί του. Οι αδέσμευτοι αυτή την εβδομάδα ευνοούνται στις νέες γνωριμίες. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα και ασχοληθείτε με δουλειές που άλλοτε θα τις βρίσκατε ανιαρές. Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές και καταναλώστε άφθονα φρούτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας.  Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους. Οι σχέσεις σας όμως στον επαγγελματικό σας τομέα, πολύ πιθανόν να είναι ανήσυχες. Το κλειδί, που θα σας ξεμπλοκάρει, ονομάζεται καλή θέληση. Στον οικονομικό τομέα, κάντε διαπραγματεύσεις για παλιά χρέη  και μην δημιουργείτε νέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα, οι συνεργάτες σας και οι σύντροφοι σας γίνονται περισσότερο απαιτητικοί απέναντί σας, με αποτέλεσμα συνεργασίες και δεσμοί που δεν έχουν εδραιωθεί με βαθιές ρίζες να κλονίζονται. Στο διάστημα αυτό θα κάνετε μια γενική αναθεώρηση των σχέσεων σας και για εκείνους που βρίσκονται κοντά σας που θα στηρίζεται όμως σε υποκειμενικά κριτήρια. Προσέξτε μην κάνετε, σοβαρά λάθη εκτιμήσεων.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

22 έως 28 Ιανουαρίου 2024

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 04:21  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 04:33   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°45' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Ιουνίου  έως: 12 Ιουνίου   από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 13:50  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 15:21   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°30' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιουνίου  έως: 18 Ιουνίου   από: 15 Σεπτεμβρίου  έως: 20 Σεπτεμβρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 21:34  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 392596,  Φωτ.91,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 22:38  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 11:50 μμ. 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 22:39   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°22' των ΔΙΔΥΜΩΝ. σε Αντίθεση  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Ιουνίου  έως: 22 Ιουνίου και  από: 18 Δεκεμβρίου  έως: 23 Δεκεμβρίου.  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 23:51   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ  

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό.       

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 05:19

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 10:14 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°28' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Ιουνίου  έως: 29 Ιουνίου   από: 25 Οκτωβρίου  έως: 30 Οκτωβρίου και  από: 21 Φεβρουαρίου  έως: 26 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024  ώρα:10:51 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον Αιγόκερω.     

Όσοι είναι σε σχέση μπορεί να διαπιστώσουν ότι ο σύντροφός τους γίνεται πιο απαιτητικός ενώ όσοι είναι ελεύθεροι μπορεί να έλκονται από κάποιον που είναι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό. Ωστόσο αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να προκαλέσει κάποιες διαφωνίες και διαφωνίες επομένως είναι σημαντικό να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας. Συνολικά θα ωφεληθείτε από το να ρισκάρετε και να είστε πιο τολμηροί στην προσέγγισή σας στην αγάπη.      

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 12:12 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°30' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Ιουνίου  έως: 30 Ιουνίου   από: 26 Αυγούστου  έως: 31 Αυγούστου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου  

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 14:44

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 22:29

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 395884,  Φωτ.96,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 22:53 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°04' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Ιουλίου  έως: 6 Ιουλίου και  από: 30 Δεκεμβρίου  έως: 4 Ιανουαρίου.    

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 23:43 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°31' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Ιουλίου  έως: 6 Ιουλίου   από: 2 Σεπτεμβρίου  έως: 7 Σεπτεμβρίου και  από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου.    

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 03:43   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°36' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Ιουλίου  έως: 8 Ιουλίου και  από: 2 Ιανουαρίου  έως: 7 Ιανουαρίου.      

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 06:03   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°48' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Ιουλίου  έως: 9 Ιουλίου   από: 6 Οκτωβρίου  έως: 11 Οκτωβρίου και  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 06:11  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 12:23   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°05' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Ιουλίου  έως: 13 Ιουλίου   από: 8 Σεπτεμβρίου  έως: 13 Σεπτεμβρίου και  από: 5 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου     

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 13:26   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°38' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Ιουλίου  έως: 13 Ιουλίου   από: 10 Οκτωβρίου  έως: 15 Οκτωβρίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου.

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 15:43  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 23:22  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 398840,  Φωτ.99,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 00:57    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°34' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιουλίου  έως: 20 Ιουλίου   από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου    

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 00:57   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 09:36 πμ      

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 06:55   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:37    

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΛΕΟΝΤΑ     

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση χορό ξεφάντωμα για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:52    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°08' του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Ιουλίου  έως: 24 Ιουλίου  και  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου.  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 16:44   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 19:53    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°14' του ΛΕΟΝΤΑ σε Αντίθεση  με τον ΗΛΙΟ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 25 Ιουλίου  έως: 30 Ιουλίου και  από: 22 Ιανουαρίου  έως: 27 Ιανουαρίου.   

Προσοχή θα χρειαστεί στις προσπάθειες για συναισθηματική η δημιουργική έκφραση γιατί μπορεί να γίνουν με υπερβολές η να μην πιάσουν τόπο και να φέρουν απογοήτευση. 

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 19:54   

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ   

Παρατηρήστε όλα όσα αντανακλώνται μέσα σας. Η λειτουργία αυτής της φάσης είναι να ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης των στόχων σύμφωνα με την επίγνωση του αληθινού νοήματος του αρχικού οράματος. Πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία σχέσεων προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία. Κατά τη φάση της Πανσελήνου  πρέπει να εμπλέκετε και άλλους στις δραστηριότητές σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 22:46    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°42' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Ιουλίου  έως: 31 Ιουλίου   από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου  

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 00:12    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 401409,  Φωτ.99,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 07:31    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:35     

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ  σε στάση στις 19°05’ του Ταύρου.( Πριν γίνει Ορθόδρομος.)   

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ουρανός  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για διεύρυνση του φιλικού περιβάλλοντος για κοινωνικότητα και πρόοδο  αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης των αλλαγών. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 16:55     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°52' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου   από: 5 Δεκεμβρίου  έως: 10 Δεκεμβρίου και  από: 2 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου    

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 17:45    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26  Ιανουαρίου 2024 ώρα: 18:32    

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 4°05’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 19°05 του ΤΑΥΡΟΥ       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 22 Δεκεμβρίου  έως: 27 Δεκεμβρίου και  από: 20 Απριλίου  έως: 25 Απριλίου.   

Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 23:19     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°05' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου   από: 8 Νοεμβρίου  έως: 13 Νοεμβρίου και  από: 5 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου     

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 23:19    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 9:11 μμ.      

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 00:08  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°30' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Αυγούστου  έως: 14 Αυγούστου   από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου και  από: 6 Απριλίου  έως: 11 Απριλίου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 00:58 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 403503,  Φωτ.98,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 08:02 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 27  Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:18 

Ο ΗΛΙΟΣ 6°49’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΔΙΑ  στις 6°49 του ΤΑΥΡΟΥ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 24 Ιανουαρίου  έως: 29 Ιανουαρίου και  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου    

Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας. 

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 27  Ιανουαρίου 2024 ώρα: 16:58 

Ο ΕΡΜΗΣ 17°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε σύνοδο με τον ΑΡΗ στις 17°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου.       

Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο δεν αποκλείεται.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 18:45 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 21:12  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας την προσφορά μας προς τους άλλους την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας την ενασχόλησή μας με την υγεία μας αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 01:41  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 404995,  Φωτ.95,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28  Ιανουαρίου 2024 ώρα: 08:03  

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 6°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ στις 6°00 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 24 Δεκεμβρίου  έως: 29 Δεκεμβρίου και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου.  

Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 08:29  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:19   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°01' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Αυγούστου  έως: 31 Αυγούστου  και  από: 22 Φεβρουαρίου  έως: 27 Φεβρουαρίου.  

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:27   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°05' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 26 Αυγούστου  έως: 31 Αυγούστου   από: 24 Δεκεμβρίου  έως: 29 Δεκεμβρίου και  από: 22 Απριλίου  έως: 27 Απριλίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 09:35   

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ Ορθόδρομος στις 19°05’ του Ταύρου.

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ουρανός  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για διεύρυνση του φιλικού περιβάλλοντος για κοινωνικότητα και πρόοδο  αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης των αλλαγών. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 11:09   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°55' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Αυγούστου  έως: 1 Σεπτεμβρίου   από: 25 Δεκεμβρίου  έως: 30 Δεκεμβρίου και  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου.   

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα : 19:43  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28  Ιανουαρίου 2024 ώρα: 23:06  

Ο ΕΡΜΗΣ 19°05’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 19°05 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 6 Ιανουαρίου  έως: 11 Ιανουαρίου και  από: 5 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου.

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 ώρα: 23:37   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°04' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Συζυγία  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Σεπτεμβρίου  έως: 7 Σεπτεμβρίου.

Ισχυρές ενεργοποιήσεις αχαλίνωτων συναισθημάτων επιθυμιών και λαγνείας μπορεί να σας γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εάν συνήθως μπορείτε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορεί να σας βάραιναν.     

-----------------------------------------------------------------------------------

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου