Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ 

ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Ανάρτηση: Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΚΡΙΟΣ 

Ο Ωροσκόπος αυτός υποδεικνύει πως ανήκετε στους πρωτοπόρους που καθοδηγούν τους άλλους, θα βρίσκεστε στην κορυφή σε οτιδήποτε και να κάνετε. Είστε γεννημένοι ηγέτες και ολοκληρωμένοι. Η προσωπικότητά σας είναι άμεση και απλή. Είστε προσανατολισμένοι στη δράση, επίμονοι, φλογεροί, πρόθυμοι, φιλόδοξοι, πεισματάρηδες, και επίμονοι. Επιδιώκετε εκείνες τις δραστηριότητες που θα σας ωθούν προωθήσουν προς τα επάνω. Αν δεν το ευνοούν κάποιοι πλανητικοί συνδυασμοί στον αστρολογικό σας χάρτη, δεν θα είστε διανοούμενοι. Γενικά όμως, είστε γρήγοροι στη διατύπωση των σχεδίων και τη άμεση λήψη μέτρων. Για αυτόν τον λόγο είστε καλύτεροι στα πρακτικά θέματα που θέλουν άμεση αντιμετώπιση. Η έμφυτη διαίσθησή σας, σας βοηθά για να ισορροπήσει τις βίαιες σκέψεις και τις ενέργειές σας. Αν και είστε γεμάτοι από ιδέες, μερικές φορές υπεραπλουστεύετε τα πράγματα. Οι έννοιες που δεν μπορούν να μεταφραστούν σε δράση δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ. Στην αγάπη, μπορείτε να γίνεστε καταπιεστικοί και βίαιοι όσο σε άλλα θέματα της ζωής σας. Στον Ερωτά σας είστε προκλητικοί και ενεργείτε κάποιες φορές με συνεχή πειραματισμό μέχρι να κατακτήσετε. Δεδομένου ότι είστε ιδιαίτερα σεξουαλικοί, στο διάστημα της αναζήτησης του συντρόφου η ποικιλία μπορεί να είναι σημαντικότερη σε σας ακόμα και από την ίδια την ποιότητα. Μπορείτε να είστε φλογεροί και ταυτόχρονα ρομαντικοί στις αναζητήσεις σας, και πολύ εμπαθείς στα αρχικά στάδια των ερωτικών σας υποθέσεων. 

 ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΤΑΥΡΟΣ 

 Ο Ωροσκόπος αυτός συμβολίζει τα υλικά αποκτήματα. Όπως και οι άλλοι που έχουν γήινο Ωροσκόπο, είστε αυτοδύναμοι, σταθεροί, επίμονοι, και προσεκτικοί, είστε άτομο που είναι πρακτικό και εποικοδομητικό. Ενδιαφέρεστε για την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία, και υπάρχει μέσα σας μια αγάπη για τη φύση. Προτιμάτε γνωρίζετε εκ των προτέρων τα πάντα από ότι τις εκπλήξεις. Χρειάζεστε τη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια περισσότερο από όλα τα άλλα άτομα με διαφορετικούς ωροσκόπους. Αυτό και σας βοηθά να συσσωρεύετε υλικά αγαθά εκ του ασφαλούς. Είστε ο αιώνιος κυνηγός συμφωνίας, και όχι ο παίκτης. Διανοητικώς δεν είστε και πολύ εύστροφοι. Είστε αργοί όταν πρέπει ν’ αποφασίσετε για κάποιο θέμα, αλλά όταν φθάσετε σε μια απόφαση ή μια άποψη, παραμένετε σταθεροί. Επαγγελματικά δεν επιδιώκετε άμεσα τις ανώτατες θέσεις ή τις θέσεις των ανώτερων υπαλλήλων. Οι γρήγοροι ρυθμοί δεν είναι για σας. Στην αγάπη, είστε πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί εραστές. Τη σεξουαλικότητά σας δεν την διακρίνει το φλογερό και ταραχώδες πάθος αλλά η διαχρονικότητα. Δικό σας είναι ένα εύθυμο, στοργικό, βαθύ είδος αγάπης. Είστε πιστοί, αλλά παράλληλα, κτητικοί και εγωιστές. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο Ωροσκόπος αυτός δίνει έμφαση στην μεταβλητότητα και στην αλλαγή. Είστε καλοί, στοργικοί, ευαίσθητοι, διαισθητικοί, και ιδεαλιστές. Το μυαλό σας είναι ενεργό, γρήγορο στον συλλογισμό, περίεργο, ευπροσάρμοστο. Είστε ερευνητικοί, άγρυπνοι, και επιδέξιοι. Είστε ένα δύσκολο πρόσωπο, που απασχολείται με πολλά πράγματα συγχρόνως, τόσα που οι άλλοι βρίσκουν δυσκολίες ακόμα και να τα βάλουν σε κάποια τάξη. Η υπεραπασχόλησή σας, οι τρόποι σας, και η εξωστρεφής φύση σας μπορούν σας κάνουν ένα επιφανειακό πρόσωπο. Είστε ερωτύλοι, μπορείτε πραγματικά να πειραματιστείτε με διάφορες σχέσεις συγχρόνως και κατέχετε ένα μοναδικό προσόν, στο να φαινόσαστε ειλικρινείς, σε καθεμία από αυτές. Το προνόμιό σας επίσης είναι, ότι μπορείτε να κάνετε ταχυδακτυλουργίες στις διάφορες υποθέσεις σας, χωρίς να περιέρχεστε σε αδιέξοδα. Ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας, μπορείτε να είστε διαφορετικοί από τους γύρω σας, επιφανειακοί, ευπροσάρμοστοι, διεσπαρμένοι σε πολλά, διανοητικοί ή ρηχοί. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτός ο Ωροσκόπος συμβολίζει το σπίτι και τα θεμέλια του. Η σύνδεση και η πίστη σας στην οικογένεια, ειδικότερα στη μητέρα σας, και στους στενούς σας φίλους, δεν έχουν όρια. Είστε άριστοι γονείς, αλλά μπορείτε επίσης να είστε υπερβολικά κτητικοί και προστατευτικοί απέναντι στα παιδιά σας. Είστε πολύ ευαίσθητοι στο περιβάλλον σας. Συμπαθείτε την εκτίμηση, την ευγένεια, τη συμπόνια, τη δημοσιότητα, και την αναγνώριση, φοβάστε όμως τον εμπαιγμό. Βαθιά μέσα σας, είστε ήρεμοι, διαισθητικοί, ευαίσθητοι, προστατευτικοί, και συναισθηματικοί. Αποκρίνεστε ενστικτωδώς σε όλα τα είδη των καταστάσεων. Οι διαθέσεις σας έχουν διακυμάνσεις, διακρίνεστε από αβεβαιότητα φόβο και ανησυχία. Στην αγάπη τείνετε να είστε ευμετάβλητοι αλλά και πολύ αισθησιακοί. Σε μικρά θέματα μπορείτε να είστε ιδιότροποι, κριτικοί, και αδιάλλακτοι. Μπορεί να είστε απόλυτοι, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε προβλήματα στο περιβάλλον σας . Αν μάθετε να εναρμονίζετε το μυαλό σας και τις συγκινήσεις σας, η συμπονετική σας φύση θα επικρατήσει και τότε θα επέλθει σταθερότητα στη ζωή σας. Μάθετε να υπερνικάτε την κατωτερότητά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να αποκομίσετε τα πλήρη οφέλη από το δυνατό μυαλό σας. Παραδείγματος χάριν, με τη δυνατότητά σας να αντιληφθείτε τις λεπτομέρειες των συναισθηματικών αποχρώσεων, θα μπορούσατε να γίνετε άριστος δημοσιογράφος, συγγραφέας, ή ακόμα θεατρικός συγγραφέας. Επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη των θετικών σας στοιχείων. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΛΕΩΝ 

Ο Ωροσκόπος αυτός δίνει τα χαρακτηριστικά του λιονταριού. Είστε θαρραλέοι, ευγενείς, γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι, και υπερήφανοι. Έχετε μεγάλο απόθεμα λεπτών ιδιοτήτων. Αναμφισβήτητα, είστε ηγέτης, ενας ηγέτης που ακολουθείτε τους άλλους που σέβεστε. Είστε δραματικοί και αγαπάτε να είστε στο κέντρο των γεγονότων. Μερικές φορές είστε επιδειξιμανείς. Διανοητικά είστε ένας συνδυασμός συγκίνησης και διαίσθησης. Οι προθέσεις σας είναι σχεδόν πάντα ευγενικές και θετικές. Είστε επίσης ιδεαλιστές και, εντυπωσιακά ρομαντικοί. Δεν είστε απαραίτητα πρόσωπα υπερδιανοητικά, αλλά μπορείτε να δείχνετε διανοητικοί με τους τυπικούς τρόπους σας. Εντούτοις, η ευρύτερη προσέγγισή σας, στη ζωή, είναι άψογη. Επιθυμείτε τα όμορφα πράγματα, Οι προτιμήσεις σας μπορεί να βρίσκονται στην πολυτέλεια και την φαντασία. Αισθάνεστε σαν βασιλιάδες. Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση αυτή, δεν απεικονίζεται απαραίτητα στο σπίτι σας, το οποίο μπορεί να είναι ακατάστατο. Ανάλογα με το πώς επιλέγετε να προβάλετε τις ενέργειές σας, μπορεί να είστε ευγενείς ή φαντασμένοι, μεγαλόψυχοι ή επιδεικτικοί, μαλθακοί ή οκνηροί. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο Ωροσκόπος αυτός συμβολίζει τη διάκριση, την ανάλυση την σύνθεση και τις τελειομανίες του χαρακτήρα. Μπορεί να είστε οι πιο απασχολημένοι από όλα τα άλλα ζώδια. Όπως και οι Δίδυμοι που έχουν τον ίδιο κυβερνήτη πλανήτη με τον Ωροσκόπο σας, το Ερμή. Βαριέστε εύκολα, εάν δεν προκαλείστε από διάφορα προγράμματα συγχρόνως. Διανοητικά έχετε μια τάση να ταξινομήσετε τα πάντα που αφορούν τη ζωή σας. Έχετε εύκαμπτους και βολικούς τρόπους στην αρχή, αλλά που δεν διαρκούν για πολύ, γιατί είστε αδιάλλακτα πρόσωπα, που υποστηρίζουν αυτό που πρεσβεύουν. Κάτω από τη συνεσταλμένη φύση σας, κατέχετε ένα άριστο μυαλό που συνδέεται με τη απόλυτη λεπτομέρεια, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι αυτή επεκτείνεται και σε φιλοσοφικά θέματα. Η προσωπική σας ζωή, τείνει να είναι λιγότερο οργανωμένη και αποδοτική. Εμφανίζεστε να είστε κάπως σεμνότυφοι προς στους άλλους. Στην πραγματικότητα, είστε διακριτικοί. Πρέπει να εκφράζετε τις ενέργειες σας θετικά και να μην γίνεστε επικριτικοί απέναντι στους άλλους, μην αποδιοργανώνετε την ζωή σας με την προσκόλληση σε ασήμαντες λεπτομέρειες. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΖΥΓΟΣ

Ο Ωροσκόπος του Ζυγού συμβολίζει την αρμονία και την τελειότητα, είστε καλοί στο να εξισορροπείτε το ιδανικό με το πραγματικό. Είστε κοινωνικοί, γοητευτικοί, ευπρεπείς, βολικοί, συνεργάσιμοι, και αρεστοί στο περιβάλλον σας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας είναι σημαντικοί για σας. Όπως και οι Αιγόκεροι μπορείτε να είστε κοινωνικοί ορειβάτες. Αλλά το κίνητρό σας δεν είναι η δύναμη. Αγαπάτε τους όμορφους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω από σας. Διανοητικά μπορείτε να είστε οι αντικειμενικότεροι όλων των άλλων. Έχετε μια έμφυτη δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε ολόκληρη την εικόνα, αντίθετα από τους Κριούς, το αντίθετο από σας ζώδιο, που αντιλαμβάνονται μέρος της εικόνας. Μεγάλο μειονέκτημα σας είναι το ότι, είστε αναποφάσιστοι. Συχνά κυμαίνεστε μεταξύ των απόψεων και των αποφάσεων σας, μέχρι να διαλέξετε το κατά την γνώμη σας σωστό. Εντούτοις, μπορείτε να γίνετε πολύ αποτελεσματικοί προϊστάμενοι. Η ηγεσία σας θα είναι πάντα δίκαιη, και ποτέ καταχρηστική. Δεν οδηγείστε από τη δύναμη ή το εγώ. Στην αγάπη, είστε ένας σύνθετος συνδυασμός, αισθησιασμού, ρομαντισμού και απογοήτευσης. Εκφράζετε όλες αυτές τις ιδιότητες με τον γοητευτικό σας τρόπο. Ανάλογα με το πώς επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες σας, μπορείτε να είστε επιεικείς ή οκνηροί, κοινωνικοί ή παρασιτικοί, ειλικρινείς ή ψεύτικοι, ευχάριστοι ή επεμβατικοί. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ωροσκόπος αυτός συμβολίζει την αναγέννηση, την ένταση και το συγχρονισμό. Είστε οι πιο έντονοι και οι πιο μυστικιστικοί όλων των ζωδίων. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να σας θεωρήσουν κάπως άχρωμους, αλλά τουλάχιστον είστε κάτω από τον τέλειο έλεγχο της ιδιοσυγκρασίας σας. Δεν είστε φαφλατάδες. Κάποιος πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας προτού να σας μιλήσει. Κρύβετε τα θέματά σας από τους άλλους. Είστε ο ισχυρός και ο σιωπηλός τύπος. Η επιφύλαξη και η επιφυλακτικότητά, σας κάνουν ατομικιστικό πρόσωπο. Υπάρχουν περιπτώσεις που επιθυμείτε να αποσύρεστε. Η υπερηφάνειά σας είναι το πέπλο στα μεγάλα τα μυστικά σας και η ανεξαρτησία σας είναι μια μάσκα για την εξάρτηση σας. Εάν είστε μόνοι, δεν είναι επειδή το θέλετε. Διανοητικά τείνετε να είστε σοβαροί ή σοβαροφανείς. Είστε επίσης, κάπως ευμετάβλητοι και αρνητικοί. Αν και μπορείτε να χειριστείτε τη λεπτομέρεια πολύ καλά, το μυαλό σας προτιμά την ουσία. Θα επιθυμούσατε να διευρύνετε τις προοπτικές σας, αλλά η ακαμψία σας, σας αποτρέπει πλήρως από το να εκτιμήσετε τις σκέψεις και τις έννοιες που είναι ξένες για σας. Ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας, μπορείτε να είστε πιστοί ή επιπόλαιοι αδιάφοροι ή κτητικοί, ουσιαστικοί ή τελετουργικοί, δημιουργικοί ή καταστρεπτικοί. Διοχετεύστε τις ενέργειές σας σοφά. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Ωροσκόπος του Τοξότη, συμβολίζει, τη φρόνηση και την συνεχή διαμόρφωση. Είστε εξωστρεφείς και ψάχνεστε διαρκώς. Έχετε μια έμφυτη κατανόηση των κινήτρων της ανθρώπινης ύπαρξης. Είστε οι φιλόσοφοι, οι δάσκαλοι, οι καθοδηγητές και οι αιώνιοι σπουδαστές. Την προσωπικότητά σας διακρίνει κάποια αμεσότητα. Είστε ειλικρινείς και σταθεροί στις απόψεις σας. Έχετε απόψεις για όλα τα θέματα. Μπορείτε παράλληλα να είστε οι πιο φιλελεύθεροι και οι πιο επίμονοι συγχρόνως. Διανοητικά, είστε ευρέων αντιλήψεων, γρήγοροι και διαισθητικοί. Είστε επίσης απολαυστικά ειλικρινείς και ανοικτοί. Αφ' ενός η οπτική σας, είναι πολύ ευρεία η σύλληψή σας άριστη και αφ' ετέρου είστε καλοί με τη λεπτομέρεια, και με ικανότητα να μπαίνετε εύκολα την ουσία κάθε θέματος. Όπως και οι Καρκίνοι, μπορείτε να είστε προφητικοί, με την δυνατότητα να προβλέψετε την λογική ακολουθία των γεγονότων. Είστε ανίατα αισιόδοξοι. Και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ανάλογα με το πως επιλέγετε να χειρίζεστε τις ενέργειες σας, μπορεί να είστε γενναιόδωροι ή σπάταλοι, πεπειραμένοι ή αδιάλλακτοι, ειλικρινείς ή αγενείς, να βιώνετε τη ζωή ή την περιπλάνηση.   

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ωροσκόπος αυτός συμβολίζει τον πολιτισμό και τον δημόσιο βίο. Είστε οι αρχιτέκτονες της κοινωνίας. Η φιλοδοξία είναι το γνώρισμα σας. Θα επιθυμούσατε να είστε πάντα στη κορυφή. Η επιτυχία δεν είναι μια φιλοσοφική έννοια για σας. Επιθυμείτε να την επιτύχετε με έναν υλικό και απτό τρόπο. Δεν θέλετε να σας την δώσουν αλλά να αγωνισθείτε για να την αποκτήσετε. Μπορείτε να είστε ο σκληρότερος εργαζόμενος όλων των ζωδίων. Έχετε μια τεράστια ικανότητα, για την υπομονή και την αντοχή. Η εμμονή και η αξιοθαύμαστη πειθαρχία σας, συντείνουν στην επιτυχία σας. Στις σχέσεις και τις επαφές σας, με τους άλλους ανθρώπους, η ιδιοσυγκρασία σας είναι ένας από τους σοβαρούς σας φραγμούς. Κατά κάποιον τρόπο είστε πάρα πολύ ατομιστές. Είστε επίσης συνήθεις και προβλέψιμοι. Αν θέλετε κάτι να πετύχετε, εμφανίζεστε να είστε σκληροί, κρύοι, ακριβείς, και αυστηροί. Ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε τις ενέργειές σας, μπορείτε να είστε φιλόδοξοι ή μέτρια φιλόδοξοι, ευχάριστοι ή δυσάρεστοι, απαιτητικοί, εποικοδομητικοί ή επεμβατικοί, αποδοτικοί ή παρασιτικοί. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ωροσκόπος του Υδροχόου, συμβολίζει τις εξελικτικές δυνάμεις και τον ανθρωπισμό. Τα χαρακτηριστικά σας είναι δύσκολο να επισημανθούν, η προσωπικότητά σας είναι ανοικτή, αλλά όχι πραγματικά εξωστρεφής. Επιδράτε στους άλλους ανθρώπους και αυτοί σε σας, αλλά δεν είστε απαραίτητα κοινωνικοί. Είστε φιλικό, περίεργο, διανοητικό και ήρεμο πρόσωπο. Μπορεί να είστε επίσης, ο μποέμ και ο ατομικιστικός τύπος. Όπως συμβαίνει και με τους Τοξότες, υπάρχει μια αόριστη ποιότητα για σας. Αγαπάτε την ανεξαρτησία και την ελευθερία, και απεχθάνεστε την εξάρτηση, με οποιαδήποτε μορφή. Πολλές φορές σας λείπει η τόλμη και η αποφασιστικότητα. Παράλληλα οι δυσαρμονίες στην προσωπικότητά σας, απεικονίζονται και στο διανοητικό σας επίπεδο. Άλλοτε δίνετε κάποια σαφή εικόνα με τους τρόπους σας και άλλοτε γίνεστε απρόβλεπτοι. Κατέχετε ισχυρές διαισθητικές δυνάμεις και πρωτοτυπία. Εάν η πρωτοτυπία σας μπορεί να εναρμονιστεί με τις σταθερές ιδιότητες σας, είστε σε θέση να κάνετε τα πάντα. Στην αγάπη, είστε ανοικτοί όπως και στα άλλα πράγματα. Όπως και ο Τοξότης δεν αυτοπεριορίζεστε αλλά ούτε και αυτοπεριορίζετε τους άλλους. Δεν είστε τύποι ζηλότυποι ή κτητικοί. Ανάλογα με το πώς επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες σας, μπορεί να είστε ατομικιστικοί ή εκκεντρικοί, περιποιητικοί ή απόμακροι, διαισθητικοί ή διανοητικά διεσπαρμένοι. 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΙΧΘΥΕΣ 

Ο Ωροσκόπος αυτός συμβολίζει τη θυσία και τον οίκτο. Είστε ιδιαίτερα σύνθετο και ευσυγκίνητο άτομο με πολύπλευρες εκφράσεις και μια σειρά ψεύτικων κατώτατων σημείων. Σαν τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, διαθέτετε κάποια καλά χαρακτηριστικά, των ζωδίων, αλλά και μερικά από τα χειρότερα. Είστε το ελάχιστα κατανοητό ζώδιο σε σχέση με τα άλλα. Είστε ένας συνδυασμός του μυστικού Σκορπιού, του πνευματικού Υδροχόου, του ευπροσάρμοστου Διδύμου, και της αγγελικής Παρθένου. Μπορεί να είστε πιο κοινωνικοί από έναν Ζυγό, αλλά και τόσο νοσταλγικοί και τόσο τρωτοί όσο ένας Καρκίνος. Διανοητικά είστε νεφελώδεις όπως ο πλανήτης σας Ποσειδώνας. Στον κόσμο της φαντασίας, της διαίσθησης, και της σύμπτυξης, κανένας, με εξαίρεση τον Καρκίνο, δεν είναι ο ίσος με σας. Το μυαλό σας δεν είναι απόλυτα τοποθετημένο σε λογική βάση. Έχετε έναν δικό σας τρόπο ν’ αποφασίζετε. Η αγάπη και η σεξουαλική έκφραση, σε σας, είναι αδιάσπαστες. Όπως και οι Καρκίνοι, είστε αθεράπευτα ρομαντικοί, αισθησιακοί, και πολύ στοργικοί στην έκφραση αγάπης σας. Έχετε την δυνατότητα να συνδυάζετε την προσωπικότητα σας και αυτή του συντρόφου σας και να γίνεστε η επέκτασή του. Μερικοί μπορούν να αποδώσουν αυτή σας την τάση στον αδύνατο χαρακτήρα σας. Ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείτε τις ενέργειες σας, μπορείτε να γίνετε επινοητικοί ή φαντασιόπληκτοι, πολυμήχανοι ή επεμβατικοί, συντροφικοί ή διεσπαρμένοι. Αναπτύξτε τις δυνατότητές σας μέσα σε κοινώς παραδεκτά πλαίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου