Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ 10-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016



 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
10 - 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΚΡΙΟΣ
Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν προοπτικές επιτυχίας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τον προσωπικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν συμφέρον.   Φερθείτε όσο μπορείτε περισσότερο προσεκτικά . Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα προσπαθήστε να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες. Παράλληλα μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε το σώμα σας και προσπαθήστε να μην εξαντλήσετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του. Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά αλλά και με επιείκεια.

ΛΕΩΝ
Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης. Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μία άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή σκέψεων, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους, αλλά και από τις ιδέες των άλλων θα επωφεληθείτε αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε μέχρι το τέλος.  Το πείσμα σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Χαμηλώστε τους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αναδρομή στις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ξεκαθαρίσετε και ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν και αν δεν δείξετε κάποια υποχωρητικότητα. Προσοχή στην υπερκόπωση, αυτόν τον καιρό, γιατί ο οργανισμός σας είναι ευάλωτος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν έχετε να συναντηθείτε αυτές τις μέρες με κάποια πρόσωπα για συνεργασίες ή ξεκαθαρίσματα, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Προσέξτε όμως γιατί κάποιες υπαναχωρήσεις σας η εκρήξεις θυμού μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση. Στον ερωτικό σας τομέα δείξτε επιείκεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτές τις ημέρες θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ίσως γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
10 - 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  10 Οκτωβρίου ώρα 04:32
Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώρα 03:37 μέχρι και  ώρα 07:26.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Ιανουαρίου και από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 ώρα 09:33, έως και Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 15:43.
Μέρες για συμμετοχή σε κοινές δραστηριότητες και ομαδικές καταστάσεις. Ευνοείται οτιδήποτε έχει σχέση με ηλεκτρονικά μηχανήματα και νέες τεχνολογίες. Γίνονται καινούργιες και ξαφνικές γνωριμίες και φιλίες από τις οποίες άλλες μένουν κι άλλες φεύγουν ξαφνικά όπως ήρθαν. Προσοχή γιατί πολλές φορές τα γεγονότα στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά από την εικόνα που είχατε σχηματίσει.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
Ο ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  10 Οκτωβρίου ώρα 10:07
Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 8 Οκτωβρίου ώρα 23:11 μέχρι και Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 23:02.
Ευνοϊκή διέλευση, γιατί η φαντασία και η διαίσθηση δουλεύουν πολύ καλά και χαρίζουν στο άτομο διαύγεια και καλή αίσθηση των πραγμάτων. Το άτομο ξέρει τι αντιμετωπίζει και πράττει ανάλογα, με αποτέλεσμα να κερδίζει αυτό που θέλει.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  10 Οκτωβρίου ώρα 20:08
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Τριγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώρα 19:26 μέχρι και  ώρα 22:49.
Η αρμονία αυτής της όψης κάνει το άτομο να είναι πολύ γλυκό και να εκπέμπει μια αίσθηση ασφάλειας για τους άλλους. Με αυτή την επίδραση οι άλλοι το βλέπουν σαν εξομολογητή, ενώ αυτό είναι πολύ πρόθυμο να τους ακούσει και πολύ εμπνευσμένο, ώστε να τους δώσει την κατάλληλη συμβουλή.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Ιανουαρίου και από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  10 Οκτωβρίου ώρα 20:49
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Συνόδου με τον Δία .
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώρα 09:18 μέχρι και Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 10:19.
 Όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Το άτομο νιώθει ευχαρίστηση συζητώντας φιλοσοφικά θέματα και θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  10 Οκτωβρίου ώρα 22:05
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ώρα 21:11 μέχρι και Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 00:58.
Η γενναιοδωρία και η αγάπη επικρατούν με αυτή την όψη. Το άτομο δέχεται την κατανόηση και την αγάπη του περιβάλλοντός του, ενώ το ίδιο έχει την τάση να βοηθήσει όλο τον κόσμο τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Ιανουαρίου και από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  11 Οκτωβρίου ώρα 08:28
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 07:39 μέχρι και  ώρα 11:16.
Η διέλευση αυτή, παρότι σχηματίζει καλές όψεις, δεν είναι τόσο καλή, γιατί οι φύσεις των πλανητών είναι εντελώς διαφορετικές. Ωστόσο, δίνει έναυσμα για βαθιές σκέψεις και αυτοκριτική. Το ξεκίνημα της ψυχανάλυσης ή κάποια προσπάθεια για περισσότερη εμβάθυνση στον εσωτερικό εαυτό είναι η καλύτερη αντίδραση σ’ αυτή τη διέλευση. Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη, νιώθει λίγο ψυχρό, σαν αντικειμενικός δικαστής. Αν έχει το κουράγιο να «δικάσει» τον εαυτό του, να είναι αμερόληπτος, βλέποντας τόσο τα προτερήματά του όσο και τα ελαττώματά του, αν κάνει κάποια ανασκόπηση των γεγονότων και των πράξεών του, τότε έχει συντονιστεί με αυτή τη διέλευση με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου και από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  11 Οκτωβρίου ώρα 13:08
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Ημιτετράγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 05:59 μέχρι και  ώρα 22:16.
Ίσως ματαιωθεί ή ακυρωθεί μία συνάντηση. Ίσως αλλάξει κάποιο σχέδιο σου. Ίσως αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις τη θέση και τις ιδέες σου σε μία υπόθεση της ημέρας. Επίσης, μπορεί να σου είναι δύσκολο ν' αποφασίσεις σ' ένα ζήτημα. Δες το καλύτερα τελικά, μπορεί ν' αποδειχθεί ενδιαφέρον.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου και από 12 έως 16 Νοεμβρίου.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  11 Οκτωβρίου ώρα 18:10
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 02:23 μέχρι και Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 11:56.
Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα παρουσιάζουν μία ασάφεια και επιπόλαια αντιμετώπιση. Προσπαθείς ξαναγεμίσεις τις ώρες σου με ό,τι σ' ευχαριστεί και σε διασκεδάζει περισσότερο. Δε φτιάχνεις και δεν ακολουθείς στάνταρντ προγράμματα, αλλά, παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί κανείς να σε βρει παντού και σε διαφορετικούς χώρους. Από μια συναυλία κλασικής μουσικής, μέχρι μπουζουξίδικο. Από ένα γάμο μέχρι μια διαδήλωση. Σκοπός σου είναι το πώς θα περάσεις καλύτερα και το μοναδικό σου κριτήριο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, Στις αγορές σου, αυτό το διάστημα, διαπιστώνεις ότι το γούστο σου είναι αβέβαιο. Μπορεί ν' αγοράσεις κάτι μ' ενθουσιασμό και, πριν βγεις από το κατάστημα ακόμα, να το 'χεις μετανιώσει.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου και από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  11 Οκτωβρίου ώρα 19:59
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Τριγώνου με την Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου.
Ενεργοποιείται από Τρίτη 11 Οκτωβρίου ώρα 19:17 μέχρι και  ώρα 22:40.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Οκτωβρίου και από 5 έως 9 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 01:40
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 00:57 μέχρι και  ώρα 04:22.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός, να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου και από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 02:16
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 01:40 μέχρι και  ώρα 04:51.
Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση αισθάνεται πολύ όμορφα, έχει κέφια και θέλει να ξεφαντώσει. Έχει την τάση να καταπιέζει ασυνείδητα τους άλλους, γιατί τους πιέζει να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό του. Όψη που φέρνει διάθεση υπέρμετρου καταναλωτισμού και ωθεί σε σπατάλες για τις οποίες το άτομο αργότερα μπορεί να μετανιώσει.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου και από 12 έως 16 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 02:49
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 02:04 μέχρι και  ώρα 05:33.
Δημιουργική διέλευση που δίνει το έναυσμα στο άτομο να ασχοληθεί με τα κοινά και να κάνει ενέργειες που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά του.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου και από 11 έως 15 Απριλίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 03:18
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 02:45 μέχρι και  ώρα 05:50.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Φεβρουαρίου και από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 06:55
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 06:15 μέχρι και  ώρα 09:34.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Φεβρουαρίου και από 29 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 08:16
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Χιαστή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Οκτωβρίου ώρα 12:59 μέχρι και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 05:32.
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Νοεμβρίου και από 11 έως 15 Απριλίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 13:17
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Χιαστή με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 00:17 μέχρι και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 04:16.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  12 Οκτωβρίου ώρα 15:43
Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 14:58 μέχρι και  ώρα 18:27.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά, σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Φεβρουαρίου και από 3 έως 7 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ στους ΙΧΘΥΕΣ
Από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 ώρα 15:44, έως και Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ώρα 18:08.
Τάση να βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και πιο συναισθηματικά. Καλές μέρες για επισκέψεις σε ασθενείς και νοσοκομεία καθώς και σ’ αυτούς που είναι σε ανάρρωση, οπότε προμηθευτείτε λουλούδια και γλυκά. Άφθονος ρομαντισμός και φαντασία και αλλά συγχρόνως και μεγάλη ροπή για καταχρήσεις και καταστάσεις εκτός πραγματικότητας. Γι’ αυτό προσοχή στη λήψη αποφάσεων γιατί στην ατμόσφαιρα επικρατεί σύγχυση.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 00:19
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 23:44 μέχρι και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 02:53.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Οκτωβρίου και από 21 έως 25 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 01:01
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ώρα 16:09 μέχρι και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 11:52.
 Άσχημη διέλευση για ξεκινήματα και απαράδεκτη για αγορές μηχανημάτων, μέσων μεταφοράς και ηλεκτρικών ειδών. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο δέχεται ανατροπές από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι υποθέσεις του, που σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Αν έχετε μία τέτοια όψη, πρέπει να προσπαθείτε να είστε αντικειμενικοί, να μπαίνετε στη θέση των άλλων και να μην αφήνετε τα νεύρα σας να παίρνουν τη θέση της λογικής. Μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές δεν φταίνε οπωσδήποτε οι άλλοι για μία καθυστέρηση ή κακή έκβαση των πραγμάτων. Μπορεί και σ’ αυτούς να έτυχε κάτι.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 04:11
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Χιαστή με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 03:31 μέχρι και  ώρα 06:50.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Φεβρουαρίου και από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 04:50
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 04:09 μέχρι και  ώρα 07:30.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Φεβρουαρίου και από 11 έως 15 Απριλίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 06:34
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Συνόδου με τον Ποσειδώνα .
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 05:53 μέχρι και  ώρα 09:14.
Η διέλευση αυτή εξυπηρετεί τους καλλιτέχνες, γιατί έχουν έμπνευση και το ταλέντο τους βγαίνει στην επιφάνεια. Η φαντασία εξαίρεται και το άτομο θέλει να «χαθεί» στο δικό του παραμύθι.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Φεβρουαρίου

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 09:01
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Χιαστή με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 08:31 μέχρι και  ώρα 11:30.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου και από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 10:11
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Εξαγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 09:35 μέχρι και  ώρα 12:46.
Η αυτοπεποίθηση και η ευελιξία κάνουν το άτομο ευχάριστο προς το περιβάλλον του. Το άτομο μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, οι οποίες να αποδειχτούν και πολύ σωστές.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 13:19
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 12:38 μέχρι και  ώρα 15:59.
Το άτομο έχει τάσεις να λυπάται τον εαυτό του και επειδή θέλει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του,  ζητά επιβεβαιώσεις από το περιβάλλον του. Ωστόσο, είναι τόσο πολύ πιεστικό με τους άλλους, ώστε τελικά δεν είναι δυνατό να πάρει αυτό που ζητά.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου και από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  13 Οκτωβρίου ώρα 17:21
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 16:40 μέχρι και  ώρα 20:01.
Η ανάγκη για εμβάθυνση και αναζήτηση των πιο απόκρυφων στοιχείων του εσωτερικού μας κόσμου, είναι αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης. Η όψη είναι καλή για ξεκίνημα ψυχανάλυσης ή για συμμετοχή σε ομάδες αυτογνωσίας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Μαρτίου και από 3 έως 7 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  14 Οκτωβρίου ώρα 03:31
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Χιαστή με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ώρα 02:59 μέχρι και  ώρα 06:02.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Οκτωβρίου και από 9 έως 13 Μαρτίου.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  14 Οκτωβρίου ώρα 07:14
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ώρα 19:06 μέχρι και Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ώρα 21:21.
Η όψη αυτή είναι καλή για να πάρει ένα άτομο τις αποφάσεις του. Δείχνει ότι υπάρχει υπευθυνότητα και ότι το άτομο δεν πετά στα σύννεφα, αντίθετα ξέρει πολύ καλά πού βαδίζει. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, το άτομο μπορεί να δεχτεί κάποια σημαντική βοήθεια, για την εκπλήρωση των σκοπών του από κάποιο άτομο ισχύος ή από κάποιο ηλικιωμένο άτομο.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Οκτωβρίου και από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  14 Οκτωβρίου ώρα 10:14
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη Τριγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ώρα 09:43 μέχρι και  ώρα 12:44.
Διέλευση που προκαλεί ευεξία και αισιοδοξία. Το άτομο έχει την τάση να αγαπά όλο τον κόσμο. Συνήθως ωθεί στις διασκεδάσεις. Η όψη αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαρτίου και από 15 έως 19 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ στον ΚΡΙΟ
Από Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 ώρα 18:09, έως και Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 18:04.
Καλές μέρες για ξεκινήματα νέων επιχειρήσεων, καταθέσεις αιτήσεων για εργασίας, για συμμετοχή σε αθλήματα και συναγωνισμούς και γενικά συμμετοχή σε κάθε ασχολία που απαιτεί τόλμη και θάρρος.  Η επιρροή αυτή δείχνει ψυχολογικές και συναισθηματικές μεταπτώσεις, εφόσον είναι εύκολο μια απογοήτευση να μας ρίξει εύκολα και την άλλη στιγμή μια επιτυχία να μας απογειώσει ξεχνώντας τα προηγούμενα. Προσοχή στις βιαστικές και αυθόρμητες κινήσεις, και στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  14 Οκτωβρίου ώρα 23:18
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ώρα 11:47 μέχρι και Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 12:48.
Αυτή η διέλευση, μπορεί να επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή αν αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του ανθρώπου που συνδέεσαι, προς εσένα, ή για τα δικά σου προς αυτόν. Σε σχέση με τα κοινωνικά σου ζητήματα ενδεχομένως σήμερα ν' αλλάζει το βασικό σου πρόγραμμα και από αυτό να χαλάσει για λίγο η καλή σου διάθεση. Επίσης, παρόλο που η επιρροή αυτής της διέλευσης είναι μικρή, προσπάθησε ν' αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας όπως και το να δείχνεις εύκολα πως θίχθηκες.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Νοεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 04:56
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Αντίθεσης με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 04:22 μέχρι και  ώρα 07:29.
Οι ενέργειες του ατόμου χαρακτηρίζονται από κάποια υπερβολή, αλλά η διέλευση δεν είναι κακή. Υπάρχει μία εμμονή για συζητήσεις θεμάτων φιλοσοφικού ενδιαφέροντος και μία τάση του ατόμου να παρουσιάζει την εικόνα του «ξερόλα».
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Μαρτίου και από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 10:58
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 10:30 μέχρι και  ώρα 13:25.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου και από 16 έως 20 Νοεμβρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΑΡΗ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 12:14
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 11:43 μέχρι και  ώρα 14:44.
Τα νεύρα και η κακή διάθεση είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης. Υπάρχει κίνδυνος για καβγάδες και για βιαιότητες. Αν έχετε αυτή τη διέλευση, πρέπει να προσέχετε πολύ από ατυχήματα, κυρίως μέσα στο σπίτι, από αιχμηρά αντικείμενα και επίσης πρέπει να προσέχετε να μην καείτε.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και από 31 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 13:10
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 12:35 μέχρι και  ώρα 15:44.
Η διέλευση αυτή, παρότι σχηματίζει καλές όψεις, δεν είναι τόσο καλή, γιατί οι φύσεις των πλανητών είναι εντελώς διαφορετικές. Ωστόσο, δίνει έναυσμα για βαθιές σκέψεις και αυτοκριτική. Το ξεκίνημα της ψυχανάλυσης ή κάποια προσπάθεια για περισσότερη εμβάθυνση στον εσωτερικό εαυτό είναι η καλύτερη αντίδραση σ’ αυτή τη διέλευση. Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη, νιώθει λίγο ψυχρό, σαν αντικειμενικός δικαστής. Αν έχει το κουράγιο να «δικάσει» τον εαυτό του, να είναι αμερόληπτος, βλέποντας τόσο τα προτερήματά του όσο και τα ελαττώματά του, αν κάνει κάποια ανασκόπηση των γεγονότων και των πράξεών του, τότε έχει συντονιστεί με αυτή τη διέλευση με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 13:44
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Οκτωβρίου ώρα 13:27 μέχρι και Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 16:00.
Οι ξαφνικές αλλαγές προέρχονται από τους άλλους, οι οποίοι, με τις παρεμβάσεις τους, δημιουργούν προβλήματα στο άτομο που δέχεται τη διέλευση. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δείχνετε εμπιστοσύνη στους άλλους, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την εχεμύθειά τους ή την καλή τους διάθεση απέναντί σας.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Οκτωβρίου και από 10 έως 14 Απριλίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 15:05
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Αντίθεσης με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 14:39 μέχρι και  ώρα 17:30.
Τα νεύρα θα γίνουν η αφορμή να ξεσπάσει κρίση με κάποιον ή κάποια. Η διέλευση αυτή πολλές φορές είναι η αιτία που το άτομο τσακώνεται με τη μητέρα του. Η σταθερότητα και η αποφασιστικότητα λείπουν από το άτομο, όταν δέχεται αυτή την πλανητική επίδραση, γι΄αυτό δεν πρέπει να ξεκινά καινούργια πράγματα με τέτοια κατεύθυνση και να μην κλείνει σημαντικά ραντεβού, όπου χρειάζεται να είναι συγκροτημένο.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Απριλίου και από 4 έως 8 Οκτωβρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Ο ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 15:36
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 02:54 μέχρι και Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 06:17.
Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο φέρεται με εγωισμό και απολυτότητα, δείχνοντας σκληρότητα προς τους άλλους. Φυσική συνέπεια μιας τέτοιας συμπεριφοράς είναι να μην του δείχνουν ούτε οι άλλοι κατανόηση.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Οκτωβρίου και από 3 έως 7 Ιανουαρίου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ακριβής όψη:  15 Οκτωβρίου ώρα 16:44
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 16:09 μέχρι και  ώρα 19:18.
Οι ανασφάλειες, οι ενοχές και οι εσωτερικές συγκρούσεις βγαίνουν στην επιφάνεια, όταν ένα άτομο δέχεται την επίδραση αυτής της διέλευσης. Γίνεται εριστικό με το περιβάλλον του και καταπιέζει τα άτομα που αγαπά, πιέζοντάς τα αδικαιολόγητα.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Απριλίου και από 3 έως 7 Ιανουαρίου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ
Ακριβής όψη:  16 Οκτωβρίου ώρα 04:37
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Συνόδου με τον Ουρανό .
Ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 04:03 μέχρι και  ώρα 07:10.
Το άτομο νιώθει την ανάγκη να κάνει πρωτότυπα πράγματα και να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Σε περίπτωση που οι συνθήκες της ημέρας δεν του επιτρέπουν να εκτονωθεί, γίνεται επιθετικό.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Απριλίου

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ) Ο ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΣΕΛΗΝΗ
Ακριβής όψη:  16 Οκτωβρίου ώρα 05:42
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Αντίθεσης με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού .
Ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 05:14 μέχρι και  ώρα 08:09.
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Οκτωβρίου και από 11 έως 15 Απριλίου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΗΜΙΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  16 Οκτωβρίου ώρα 07:55
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Ημιτετράγωνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 07:21 μέχρι και  ώρα 10:28.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Απριλίου και από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ακριβής όψη:  16 Οκτωβρίου ώρα 12:55
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Χιαστή με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 12:28 μέχρι και  ώρα 15:21.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Απριλίου και από 17 έως 21 Νοεμβρίου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΚΡΟΝΟ
Ακριβής όψη:  16 Οκτωβρίου ώρα 13:09
Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού , σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη.
Ενεργοποιείται από Κυριακή 16 Οκτωβρίου ώρα 12:36 μέχρι και  ώρα 15:41.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Απριλίου και από 2 έως 6 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Ο ΗΛΙΟΣ σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ακριβής όψη:  16 Οκτωβρίου ώρα 15:21
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σε όψη Ενάμιση Τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.
Ενεργοποιείται από Σάββατο 15 Οκτωβρίου ώρα 15:42 μέχρι και Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ώρα 17:00.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Ιδιαίτερα επηρεάζει, τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Οκτωβρίου και από 26 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
Η ΣΕΛΗΝΗ στον ΤΑΥΡΟ
Από Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 ώρα 18:05, έως και Τρίτη 18 Οκτωβρίου ώρα 17:29.
Ευνοϊκή περίοδος για συναλλαγές με τράπεζες και άνοιγμα λογαριασμών. Αν αντέχει το πορτοφόλι  σας είναι κατάλληλος καιρός για αγορά ρούχων, κοσμημάτων, επίπλων. Γενικά οτιδήποτε μας προκαλεί ευχαρίστηση, ας το απολαύσουμε ‘’χωρίς ενοχές’’. Αν προσέξουμε και τους ανταγωνισμούς λόγω ξεροκεφαλιάς και κτητικότητας, όλα θα πάνε τέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου