Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 15-21 ΜΑΪΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
15-21 ΜΑΪΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Όσοι είστε μόνοι ή αισθάνεστε μόνοι, να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε αυτή την περίοδο. Διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με όπλο σας την αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες θα κυνηγήσετε σταθερά σχέδια και  στόχους. Θα προσπαθήσετε να διευρύνετε  τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα κάνοντας προσωρινά έστω στην άκρη την επιφυλακτικότητά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερη φροντίδα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνετε, δίνοντας σας κυρίαρχη θέση μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας.  Για τους μοναχικούς, ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν σφάλματα και παραλήψεις του συντρόφου σας. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν μικροπροβλήματα με τον στενό αλλά και τον ευρύτερο, κοινωνικό σας περίγυρο. Αναθεωρήστε όλα εκείνα που σας κάνουν να στεναχωριέστε,  και φροντίστε να αντιδράτε  με τρόπο εποικοδομητικό και ήπιο σε τυχόν αντιξοότητες που σας δημιουργούν συνεργάτες σας και τρίτα πρόσωπα .

ΛΕΩΝ

Όσοι είστε χωρίς σύντροφο, να είστε προσεκτικοί σε άτομα που εμφανίζονται χωρίς να τα περιμένατε, ξαφνικά στη ζωή σας. Τις μέρες αυτές ίσως να σας απασχολήσει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και καλύψτε πιεστικές υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε αμφίβολες επενδύσεις και τα οικονομικά ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε να δώσετε εξηγήσεις για μπερδεμένες καταστάσεις και παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι είχατε παλαιά συντροφικά προβλήματα ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφο σας για να αναθερμάνετε την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει. Αποφύγετε να είστε συγκρατημένοι και απόμακροι προς άτομα που σας εκδηλώνουν την ευαισθησία τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο με αποτέλεσμα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές ενέργειες και επενδύσεις θα ενεργοποιηθούν, γι’ αυτό αξιολογήστε σωστά το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό, χωρίς συναισθηματικές παρενθέσεις. Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ικανοποίηση. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Τολμήστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πορεία ίσως να σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αποβαλόντας το άγχος, τα θέματά σας θα πάρουν την σωστή τους πορεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως,  θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε την ευκαιρία τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον περίγυρό  σας. Τις μέρες αυτές στον συναισθηματικό τομέα θα προβληματιστείτε σχετικά με το αν ανταποκρίνεται στα αισθήματα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Πριν αξιολογήσετε την συμπεριφορά του εξετάστε σε βάθος την δική σας τακτική. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις,  κάνοντας λογικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες που θα σας προβληματίσουν. Παράλληλα οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν αυτοσυγκράτηση και σχεδιασμό επειδή σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Τακτοποιήστε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Τέλος η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση υπεραισιοδοξίας με αποτέλεσμα και να αγνοείτε τις παγίδες των άλλων. Παράλληλα όμως θα έχετε εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται τώρα με υποκειμενικά κριτήρια. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση, κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.


 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15-21 ΜΑΪΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από χθες Κυριακή 14 Μαΐου ώρα 08:37 έως και Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 20:48
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Μαΐου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Ο Ήλιος στις 24º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 08º του Αιγόκερω
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Μαΐου έως 17 Μαΐου και από 28 Δεκεμβρίου έως 01 Ιανουαρίου

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Μαΐου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 09º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 10º του Κριού 
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Δεκεμβρίου έως 03 Ιανουαρίου και από 29 Μαρτίου έως 02 Απριλίου

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 13º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιανουαρίου έως 06 Ιανουαρίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 13º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 14º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιανουαρίου έως 07 Ιανουαρίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Μαΐου από ώρα 16:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 15º του Αιγόκερω σε Χιαστί με τον Άρη από τις 16º των Διδύμων 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Ιανουαρίου έως 09 Ιανουαρίου και από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Μαΐου ώρα 22:00 έως Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 18º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 07:07 έως και Τετάρτη 7 Ιουνίου ώρα 01:15
Δύσκολα εκφράζουμε τη γνώμη μας και σκεφτόμαστε την πρακτικότητα ενός ζητήματος, πριν μιλήσουμε και εκφέρουμε την άποψή μας. Επίσης, δεν απαντάμε αμέσως σε ερωτήματα που μας τίθενται, αλλά εκφέρουμε πρακτικές και λογικές συμβουλές. Το αρνητικό είναι ότι στις συζητήσεις μας υπάρχει πείσμα και άρνηση να δούμε την αλήθεια και εμμένουμε στη δική μας άποψη.

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 09:00 έως Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 07:00.
Ο Ήλιος στις 25º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Μαΐου έως 18 Μαΐου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 25º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τη Σελήνη από τις 25º του Αιγόκερω
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Μαΐου έως 18 Μαΐου και από 14 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 25º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Μαΐου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 28º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιανουαρίου έως 21 Ιανουαρίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 20:00 έως Τετάρτη 17 Μαΐου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 29º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 00º του Ταύρου 
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιανουαρίου έως 23 Ιανουαρίου και από 19 Απριλίου έως 23 Απριλίου

Τρίτη 16 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 20:49 έως και Παρασκευή 19 Μαΐου ώρα 06:50
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 17 Μαΐου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 01º του Υδροχόου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 17º των Διδύμων 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Ιανουαρίου έως 25 Ιανουαρίου και από 06 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 17 Μαΐου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 10º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 17 Μαΐου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 11º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 12º του Κριού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιανουαρίου έως 04 Φεβρουαρίου και από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 17 Μαΐου ώρα 23:00 έως Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 13º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Φεβρουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
ΑΡΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 06:00 έως Κυριακή 21 Μαΐου ώρα 03:00.
Ο Άρης στις 18º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
ΟΙ φιλόδοξες κινήσεις σας δεν συνάδουν με την ψυχολογική σας δυναμική. Έτσι  μπορείτε να υπονομεύσετε τις δικές σας τις προσπάθειες και να προβληματισθείτε για το τι θα πρέπει να κάνετε. Θα αισθάνεστε ότι υπάρχει κάποιο παράδοξο στην  ψυχοδυναμική χρήσης της εξουσίας. Φαίνεται πως κάποιο δίλλημα που θα πρέπει να υπερπηδήσετε προκειμένου να  μπείτε στη διαδικασία να διεκδικήσετε εκείνα που δικαιωματικά σας ανήκουν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουνίου έως 11 Ιουνίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Μαΐου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 17º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 18º των Διδύμων 
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Φεβρουαρίου έως 09 Φεβρουαρίου και από 07 Ιουνίου έως 11 Ιουνίου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 15:00 έως Σάββατο 20 Μαΐου ώρα 20:00.
Η Αφροδίτη στις 12º του Κριού  σε Αντίθεση με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Απριλίου έως 05 Απριλίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 20:00 έως Σάββατο 20 Μαΐου ώρα 18:00.
Ο Ήλιος στις 27º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Μαΐου έως 21 Μαΐου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 19 Μαΐου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 25º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 19 Μαΐου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 25º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 (03:33)
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ)
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Μαΐου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Ο Ήλιος στις 28º του Ταύρου  σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 27º του Υδροχόου
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Μαΐου έως 21 Μαΐου και από 15 Φεβρουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Μαΐου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 27º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 13º του Κριού 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Φεβρουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου και από 01 Απριλίου έως 05 Απριλίου

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Μαΐου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 27º του Υδροχόου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Παρασκευή 19 Μαΐου ώρα 06:51 έως και Κυριακή 21 Μαΐου ώρα 13:09
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 02º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 03º του Ταύρου 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 21 Απριλίου έως 25 Απριλίου

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Μαΐου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 03º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Μαΐου ώρα 15:00 έως Τρίτη 23 Μαΐου ώρα 20:00.
Ο Ερμής στις 03º του Ταύρου  σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 19º των Διδύμων 
Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Απριλίου έως 25 Απριλίου και από 08 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Μαΐου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 10º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Μαΐου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 13º των Ιχθύων σε Χιαστί με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Μαΐου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 13º των Ιχθύων σε Συζυγία με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Μαΐου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 18º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 04º του Ταύρου 
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου και από 22 Απριλίου έως 26 Απριλίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Μαΐου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 18º των Ιχθύων σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαρτίου έως 11 Μαρτίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Μαΐου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 19º των Ιχθύων σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 19º των Διδύμων 
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Μαρτίου έως 12 Μαρτίου και από 09 Ιουνίου έως 13 Ιουνίου

Σάββατο 20 Μαΐου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από Σάββατο 20 Μαΐου ώρα 23:31 έως και Τετάρτη 21 Ιουνίου ώρα 07:24
Η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και ουσιαστική και είναι πιθανό να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους. Από επαφές και συζητήσεις μέχρι και κάποια κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα το άτομο ίσως χρειαστεί να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και κάποιες αλλαγές εκεί. Αναφορικά με τα αισθηματικά, μπορεί να σχηματίσει κάποια άλλη άποψη για κάποιες σχέσεις του.

Κυριακή 21 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 21 Μαΐου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 25º των Ιχθύων σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Κυριακή 21 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 21 Μαΐου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Ο Ήλιος στις 00º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 29º των Ιχθύων
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Μαΐου έως 24 Μαΐου και από 18 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου

Κυριακή 21 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Από Κυριακή 21 Μαΐου ώρα 13:10 έως και Τρίτη 23 Μαΐου ώρα 15:31
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου