Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΚΡΙΟΣ
Η κριτική των άλλων στις θέσεις και στα πιστεύω σας θα ενεργοποιήσουν τον παρορμητικό σας χαρακτήρα και να σας κάνουν να εκνευρισθείτε. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα συνεχίζουν να σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Χαλαρώστε, ακούστε τους, αξιολογήστε τα θετικά και ότι δεν σας εκφράζει αγνοήστε το ή βγάλτε το από το άλλο σας αυτί.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ανησυχίες σας για τις ανάγκες δικών σας προσώπων  θα σας αποσπούν το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες. Θα παρακινήστε να κάνετε κάτι που εξυπηρετεί τα κοινά, ίσως και κάποια ομάδα ανθρώπων πολιτικά προσκείμενη προς την ιδεολογία σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα βάζετε σε δεύτερη μοίρα ή θα ετεροχρονίζετε τα προβλήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν θα σας είναι αρκετό, αυτές τις μέρες, να αισθανθείτε απλά την αγάπη, θα θέλετε και να την εκφράσετε. Για τους αδέσμευτους μια ευκαιρία για κάποιον ερωτικό δεσμό ή για κάποια φιλία είναι πιθανή σε χώρους με πολλά άτομα. Συμφωνίες και συνεργασίες, μπορούν να έχουν θετική έκβαση τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή είναι καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, και για αναζωογόνηση. Το θάρρος και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και θα είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Οι ημέρες είναι κατάλληλες  για  να προσεγγίσετε κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν.

ΛΕΩΝ
Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ευαίσθητοι και ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  το ανέβασμα τώρα. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας ανεβασμένη. Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τις αιτίες και να τις διορθώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλες εποχές που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Η ανυπομονησία, μια ξαφνική έκρηξη επιθυμιών ή ακόμα η ανάγκη σας να βρείτε έξω από  τους καθημερινούς ρυθμούς, μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια αναστάτωση. Για να μετριάσετε αυτήν σας την τάση, ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό. Οι ημέρες αυτές σας θέλουν ευαίσθητους και ονειροπόλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σχέσεις σας, με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να αποκατασταθεί κλίμα αλληλοκατανόησης και καλής συνεννόησης, με κοντινά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε τα θέματά σας, στο μέλλον να εξελιχθούν, σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διάστημα οι ενέργειές σας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό  το οικονομικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Η ακατάστατη ζωή του παρελθόντος μερικών από εσάς μπορεί να δημιουργήσει τώρα κάποια προβλήματα. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες σας και κυρίως εκείνες που αφορούν διασκέδαση και επίδειξη. Κάποιο δικό σας πρόσωπο μπορεί να χρειασθεί την βοήθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυξημένες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας δημιουργήσουν εντάσεις και να σας απομακρύνουν, από  το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό ρυθμίστε  με τρόπο ελαστικό, τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας, για το άτομο της καρδιάς σας. Όσο για εσάς που περιμένετε κάποια νέα σχέση, τώρα, νέες ερωτικές ημέρες ξημερώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δεσμευμένοι , αυτή την εποχή θα βρεθούν μπροστά σε πολλούς πειρασμούς και αν αποφασίσουν να ενδώσουν, τα πράγματα γι’ αυτούς μελλοντικά, δεν θα είναι και τόσο ρόδινα, επειδή μπορεί να τους δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις για κάποια συντροφικά τους προβλήματα. Αντίθετα οι αδέσμευτοι,  αν δράσουν προσεχτικά, ευνοούνται για νέους μακροχρόνιους δεσμούς.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτές τις ημέρες θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ίσως γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από την περασμένη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ώρα 20:40 έως και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ώρα 06:59
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 26º του Σκορπιού σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Νοεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ώρα 04:00 έως Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 07:00.
Ο Ερμής στις 20º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 21º του Τοξότη
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ώρα 07:00 έως και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 19:23
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 00º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 02º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 01º του Τοξότη
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Σεπτεμβρίου έως 27 Σεπτεμβρίου και από 22 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 06º του Τοξότη σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 06º της Παρθένου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου και από 28 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 10º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 26º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Δεκεμβρίου έως 05 Δεκεμβρίου και από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 11º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Δεκεμβρίου έως 06 Δεκεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 11º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Δεκεμβρίου έως 06 Δεκεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 12º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 13º της Παρθένου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου και από 04 Σεπτεμβρίου έως 08 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 21º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 23º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 24º της Παρθένου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από 16 Σεπτεμβρίου έως 20 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 26º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 27º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου και από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 26º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 19:24 έως και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 07:39
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 22:36 έως και Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 22:36
Ο ανάδρομος Πλούτωνας βγάζει προς τα έξω όλα εκείνα τα στοιχεία που καταπιέζουν και τυραννούν το άτομο. Και όσα περισσότερα πνίγει μέσα του τόσο και μεγαλύτερη και βιαία είναι η αποβολή αυτών των στοιχείων που είναι απωθημένες επιθυμίες, εκρήξεις, αντικοινωνικότητα, σύνδρομα απομόνωσης, στοιχεία απόρριψης και άλλα ψυχοφθόρα βαρίδια. Μια σταδιακή ελάφρυνση είναι επουλωτική . Μια εκρηκτική αποβολή καθίσταται ψυχοφθόρα . Γι’ αυτό το χρονικό αυτό διάστημα κάποιος ειδικός θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 08:00.
Ο Ήλιος στις 05º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 04º του Αιγόκερω
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου και από 24 Δεκεμβρίου έως 28 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 έως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00.
Ο Ερμής στις 26º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Σεπτεμβρίου έως 21 Σεπτεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 09º του Αιγόκερω σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 10º της Παρθένου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Δεκεμβρίου έως 03 Ιανουαρίου και από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 11º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιανουαρίου έως 05 Ιανουαρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 14º του Αιγόκερω σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 14º της Παρθένου
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιανουαρίου έως 07 Ιανουαρίου και από 05 Σεπτεμβρίου έως 09 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 16º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 09:00 έως Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00.
Η Αφροδίτη στις 11º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 έως Κυριακή 01 Οκτωβρίου ώρα 00:00.
Η Αφροδίτη στις 11º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 17:00 έως Κυριακή 01 Οκτωβρίου ώρα 15:00.
Η Αφροδίτη στις 11º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 27º του Ζυγού 
Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα παρουσιάζουν μία ασάφεια και επιπόλαια αντιμετώπιση. Προσπαθείς ξαναγεμίσεις τις ώρες σου με ό,τι σ' ευχαριστεί και σε διασκεδάζει περισσότερο. Δε φτιάχνεις και δεν ακολουθείς στάνταρντ προγράμματα, αλλά, παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί κανείς να σε βρει παντού και σε διαφορετικούς χώρους. Από μια συναυλία κλασικής μουσικής, μέχρι μπουζουξίδικο. Από ένα γάμο μέχρι μια διαδήλωση. Σκοπός σου είναι το πώς θα περάσεις καλύτερα και το μοναδικό σου κριτήριο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, Στις αγορές σου, αυτό το διάστημα, διαπιστώνεις ότι το γούστο σου είναι αβέβαιο. Μπορεί ν' αγοράσεις κάτι μ' ενθουσιασμό και, πριν βγεις από το κατάστημα ακόμα, να το 'χεις μετανιώσει.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Σεπτεμβρίου έως 06 Σεπτεμβρίου και από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ
Από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρα 22:37 έως και Κυριακή 22 Απριλίου ώρα 18:25
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Πλούτωνας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για σεξουαλική συνεύρεση , για προσωπική αναγέννηση  για ελεύθερη έκφραση, αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης της αναζωογόνησης μετά την φθορά.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 26º του Αιγόκερω σε Ενάμιση Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 12º της Παρθένου
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 03 Σεπτεμβρίου έως 07 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 26º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 27º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 26º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης—οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 27º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 27º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιανουαρίου έως 20 Ιανουαρίου και από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 03:43 έως και Τρίτη 17 Οκτωβρίου ώρα 09:59
Έχουμε την τάση να αποφεύγουμε σκόπιμα να συζητήσουμε επίμαχα ζητήματα, λόγω του ότι θέλουμε να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λέμε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν και όχι να μιλάμε και τόσο ειλικρινά. Επίσης, φοβόμαστε να ακούσουμε δυσάρεστες αλήθειες και πραγματικότητες.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 29º του Αιγόκερω σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 00º του Ζυγού 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιανουαρίου έως 23 Ιανουαρίου και από 21 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 07:40 έως και Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ώρα 17:25
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 00º του Υδροχόου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 15º της Παρθένου
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιανουαρίου έως 23 Ιανουαρίου και από 06 Σεπτεμβρίου έως 10 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 13:00 έως Τρίτη 03 Οκτωβρίου ώρα 16:00.
Ο Άρης στις 15º της Παρθένου σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Σεπτεμβρίου έως 10 Σεπτεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 06º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Ιανουαρίου έως 29 Ιανουαρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 έως Κυριακή 01 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Ο Ήλιος στις 07º του Ζυγού  σε Τρίγωνο με τη Σελήνη από τις 06º του Υδροχόου
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Σεπτεμβρίου έως 03 Οκτωβρίου και από 26 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουαρίου

Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 01 Οκτωβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 12º του Υδροχόου σε Χιαστί με την Αφροδίτη από τις 13º της Παρθένου
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Φεβρουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου και από 04 Σεπτεμβρίου έως 08 Σεπτεμβρίου

Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 01 Οκτωβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 15º του Υδροχόου σε Χιαστί με τον Άρη από τις 16º της Παρθένου
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Φεβρουαρίου έως 07 Φεβρουαρίου και από 07 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου

Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 01 Οκτωβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 17º του Υδροχόου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 02º του Ζυγού 
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Φεβρουαρίου έως 09 Φεβρουαρίου και από 24 Σεπτεμβρίου έως 28 Σεπτεμβρίου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου