Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες η συναισθηματικότητά σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Παράλληλα όμως το άγχος σας θα είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Προσέξτε τα οικονομικά σας και περιορίστε τις δαπάνες σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ημέρες αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι μπορεί να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία. Στο διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία σε διαδόσεις που δεν μπορείτε να τις διασταυρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Εύκολα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και το τι ακριβώς σας ικανοποιεί βραχυπρόθεσμα. Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Τις ημέρες αυτές αρπάξτε ευκαιρίες που τυχόν θα σας παρουσιαστούν αρκεί να μην ζημιώνουν τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
H περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαντλητική και ταραγμένη, γιατί δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή επειδή θα νιώθετε κάπως αδύναμοι. Δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του. Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά.

ΛΕΩΝ
Οι αποφάσεις σας ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε γι’ αργότερα, κυρίως αυτές που αφορούν ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην περιμένετε αρνητικά συμπτώματα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα ερωτικά σας θέματα θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν συμφέρον. Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά τώρα. Στον προσωπικό σας τομέα να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετε το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκό αυτό το διάστημα για σας, αν στο παρελθόν είχατε αξιοποιήσει θετικά τις ευκαιρίες που σας είχαν παρουσιασθεί. Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Μην βασιστείτε στους άλλους βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα θα σας διακατέχει μια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Ξαφνικά γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα προκαλέσουν κάποια αναστάτωση στους γύρω σας. Οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό απαιτούν, όσο ποτέ άλλοτε, αμοιβαιότητα και τρυφερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια διαφορετική διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.




ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
11 έως 17 Δεκεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από το περασμένο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ώρα 01:08 έως και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ώρα 06:59
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 27º της Παρθένου σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Σκορπιού
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Σεπτεμβρίου έως 22 Σεπτεμβρίου και από 03 Νοεμβρίου έως 07 Νοεμβρίου

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 28º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 28º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ώρα 07:00 έως και Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 15:57
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 10º του Ζυγού  σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Οκτωβρίου έως 06 Οκτωβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 12º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 13º του Τοξότη
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Οκτωβρίου έως 08 Οκτωβρίου και από 04 Δεκεμβρίου έως 08 Δεκεμβρίου

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Δεκεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 17º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 έως Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 13:00.
Ο Ήλιος στις 20º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 21º του Τοξότη
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 έως Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 00:00.
Ο Ήλιος στις 20º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 20º του Ζυγού 
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 20º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 21º του Τοξότη
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 23º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Οκτωβρίου έως 19 Οκτωβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 25º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 28º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 29º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Οκτωβρίου έως 24 Οκτωβρίου και από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 29º του Ζυγού  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 15º του Τοξότη
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου και από 05 Δεκεμβρίου έως 09 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 15:58 έως και Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 03:06
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 02º του Σκορπιού σε Συζυγία με τον Άρη από τις 02º του Σκορπιού
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ΄ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 04º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 20º του Τοξότη
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου και από 10 Δεκεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Ο Ήλιος στις 22º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 06º του Σκορπιού
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου και από 28 Οκτωβρίου έως 01 Νοεμβρίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 10º του Σκορπιού σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Νοεμβρίου έως 05 Νοεμβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου ώρα 15:00 έως Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ώρα 15:00.
Ο Ερμής στις 19º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 03º του Σκορπιού
Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Δεκεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου και από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 12º του Σκορπιού σε Συζυγία με τον Δία από τις 13º του Σκορπιού
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Νοεμβρίου έως 08 Νοεμβρίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 13º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 29º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Νοεμβρίου έως 08 Νοεμβρίου και από 19 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 17º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ώρα 07:00 έως Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 01:00.
Ο Ερμής στις 18º του Τοξότη σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 17º του Τοξότη
Ημέρα ευχάριστων συναναστροφών και επισκέψεων! Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ώρα 15:00 έως Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 23º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό .Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 23º του Σκορπιού σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 έως Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ώρα 21:00.
Η Αφροδίτη στις 17º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 03º του Σκορπιού
Αυτή η διέλευση, μπορεί να επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή αν αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του ανθρώπου που συνδέεσαι, προς εσένα, ή για τα δικά σου προς αυτόν. Σε σχέση με τα κοινωνικά σου ζητήματα ενδεχομένως σήμερα ν' αλλάζει το βασικό σου πρόγραμμα και από αυτό να χαλάσει για λίγο η καλή σου διάθεση. Επίσης, παρόλο που η επιρροή αυτής της διέλευσης είναι μικρή, προσπάθησε ν' αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας όπως και το να δείχνεις εύκολα πως θίχθηκες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Δεκεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου και από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 03:07 έως και Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου ώρα 15:32
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 02º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 18º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Νοεμβρίου έως 27 Νοεμβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 21:00 έως Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 08º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 24º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Νοεμβρίου έως 03 Δεκεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 10º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Δεκεμβρίου έως 05 Δεκεμβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 15º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 15º του Τοξότη
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 19º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 05º του Σκορπιού
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Δεκεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου και από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 19º του Τοξότη σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 20º του Τοξότη
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Δεκεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου