Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 5 έως 11 Μαρτίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
5 έως 11 Μαρτίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Δεν θα ήταν σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις. Διατηρήστε τους τόνους σας χαμηλούς και ήπιους. Το διάστημα αυτό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα σας, αν έχετε σαν στόχο σας την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε  όσοι διατηρείτε παράλληλες και επιπόλαιες σχέσεις.  Οι καιροί είναι πονηροί και οι κίνδυνοι για προβλήματα  μεγάλοι. Οι επιπόλαιες αποφάσεις καραδοκούν για να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι καιρός ν’ αποφορτίσετε τον εαυτό σας, από το άγχος και την ανυπομονησία. Ο διαλογισμός θα ωφελήσει ιδιαίτερα τον ψυχικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας, σε όλους τους τομείς εκείνους που θέλουν χαλαρή αντιμετώπιση. Όταν μιλάτε μην επιμένετε και μην φανατίζεσθε με την δική σας άποψή, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις, απωθεί τους συνομιλητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια για την μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκο. Από την άλλη ίσως να αντιμετωπίσετε ερωτικό πρόβλημα ή παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο. Σε κάτι τέτοιο ο συμβιβασμός και η μεθοδική αντιμετώπιση είναι η πιο ενδεδειγμένες λύσεις .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοείστε αυτές τις μέρες στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη, ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την καριέρα σας.  Ο τομέας των ερωτικών θα είναι ευνοημένος την περίοδο αυτή αλλά παράλληλα θα εξαρτάτε και από την δική σας τακτική.

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλους καιρούς  που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι για σας ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν που σας έδινε αναποφασιστικότητα, έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας πρόοδος θα είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική ή κουραστική είναι, θα την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά για τις προσπάθειές σας. Αν έχετε χρόνιες ενοχλήσεις υγείας, είναι ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες εξετάσεις και την κατάλληλη αγωγή .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κούραση θα εκτοπιστεί από την ανάγκη της επιτυχίας. Αντιρρήσεις και εγωισμούς αυτές τις μέρες θα πρέπει να τις αποφύγετε και ιδίως μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με συγγενικά σας άτομα, αποφύγετε τους αλαζονικούς τρόπους.Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά αλλά και με επιείκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι εξαντλητική και ταραγμένη για σας, γιατί δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή επειδή θα νιώθετε κάπως αδύναμοι. Στο διάστημα αυτό δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε. Φροντίστε το σώμα σας και προσπαθήστε να μην εξαντλήσετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας θα είναι ανεβασμένη. Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγανε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  τώρα ακόμα πιο καλά.  Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τα αίτια που τις προκάλεσαν

ΙΧΘΥΕΣ
Θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ανάλογη η εντύπωση που θα κάνετε στους άλλους.  Προσοχή όμως γιατί αυτό μπορεί και σε σας να δημιουργήσει κάποια αλαζονεία, αλλά και την αντίδραση των άλλων μπορεί να προκαλέσει.   Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και καλύτερα μόνοι σας, επειδή οι συνεργασίες δεν ευνοούνται και πολύ το διάστημα αυτό. Για την ώρα προσέξτε λίγο την υγεία σας. 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
5 έως 11 Μαρτίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ


Δευτέρα 5 Μαρτίου 02:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 37' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 22° 36' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 00:09 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 03:40.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Δεκεμβρίου και από 15 έως 17 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 03:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 11' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 23° 11' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 01:12 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 04:43.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 16 έως 18 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 08:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 6' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 26° 6' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 06:27 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 09:58.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 19 έως 21 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 11:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 2' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 28° 2' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 09:57 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 13:28.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου και από 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 12:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 27' ΙΧΘΥΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 28° 26' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 10:42 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 14:13.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου και από 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 13:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 58' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 58' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 11:39 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 15:10.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 22 έως 24 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 15:13
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 14° 54' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 29° 54' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 13:22 μέχρι την Δευτέρα 5 Μαρτίου ώρα 16:53.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 22 έως 24 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 15:22
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα 5 Μαρτίου 15:22 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 00:01.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Τρίτη 6 Μαρτίου 02:07
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 23º13' Τοξότη  και του ΔΙΑ στις 23º13' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 4 Μαρτίου ώρα 19:00 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 09:00.
Στο διάστημα αυτό,  θα σας κάνει ν’ αψηφάτε τους κινδύνους και να γίνεστε πιο παραγωγικοί και επιτυχημένοι,  προσοχή όμως στα μεγάλα ρίσκο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Δεκεμβρίου και από 15 έως 17 Νοεμβρίου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 05:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 40' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 03:40 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 07:11.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 06:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 19' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 8° 19' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 04:52 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 08:23.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Δεκεμβρίου και από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 09:35
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 6 Μαρτίου 09:35 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 15:40.
Οι απαντήσεις μας είναι αυθόρμητες και έξυπνες και μιλάμε με έναν παθιασμένο τρόπο που εμπνέει ενθουσιασμό αλλά μερικές φορές και εκνευρισμό. Θέλουμε πάντα να είμαστε οι πρώτοι σε μια νέα ιδέα ή γνώμη. Έχουμε επίσης την τάση να βγάζουμε στη φόρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις συνέπειες. Οι ιδέες μας εμπνέουν τους άλλους ανθρώπους και είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Τρίτη 6 Μαρτίου 17:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 0' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 0' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 15:32 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 19:03.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 18:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 37' ΙΧΘΥΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 14° 37' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 16:41 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 20:12.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 20:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 48' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 15° 48' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 18:56 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 22:27.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Μαρτίου και από 7 έως 9 Νοεμβρίου.

Τρίτη 6 Μαρτίου 21:27
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 16° 10' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 16° 10' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 19:36 μέχρι την Τρίτη 6 Μαρτίου ώρα 23:07.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 01:46
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 7 Μαρτίου 01:46 μέχρι το Σάββατο 31 Μαρτίου ώρα 07:53.
Αυτή την περίοδο, είμαστε  ανοιχτοί συναισθηματικά και πολύ στοργικοί και είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί να ερωτευτούμε κεραυνοβόλα και γρήγορα. Επιδιώκουμε την περιπέτεια στην αγάπη και θέλουμε να έχουμε έναν ηγετικό ρόλο στις σχέσεις μας. Ο τρόπος που εκδηλώνουμε την αγάπη μας είναι αφελής και παιδιάστικος, δείχνουμε εμπιστοσύνη, συνήθως παρορμητικά, και περιμένουμε πάντα το καλύτερο. Για το λόγο αυτό μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα και πολύ ξαφνικά, και κάνουμε σχέσεις χωρίς σύνεση. Το πάθος μας είναι βραχύβιο και σβήνει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Το καλό με την Αφροδίτη στον Κριό είναι ότι δεν κρατάμε μνησικακία, συγχωρούμε και ξεχνάμε και ξεκινάμε και πάλι από την αρχή. Αυτή τη χρονική περίοδο είναι ζωτικής σημασίας να νιώθουμε προσωπική ελευθερία και να διατηρήσουμε την ατομικότητά μας στις σχέσεις μας.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 06:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 04:21 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 07:52.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 10:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 22° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 08:10 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 11:41.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 14 έως 16 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 10:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 23° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 09:04 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 12:35.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 15 έως 17 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 12:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 3' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 24° 3' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 10:40 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 14:11.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Δεκεμβρίου και από 16 έως 18 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 16:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 13' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 26° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 14:51 μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 18:22.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 18 έως 20 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 00:02
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Πέμπτη 8 Μαρτίου 00:02 μέχρι το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 11:50.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 02:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 17' ΚΡΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 1° 17' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 00:42 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 04:13.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Μαρτίου και από 23 έως 25 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 06:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 10' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 3° 10' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 04:24 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 07:55.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Μαρτίου και από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 06:46
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ - Πριν γίνει Ανάδρομος.
Η στάση του ΔΙΑ πριν ο πλανήτης γίνει Ανάδρομος, έχει διάρκεια από Πέμπτη 8 Μαρτίου 06:46 μέχρι το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 06:45 και γίνεται στις 23º13' Σκορπιού.
Θα αρχίσουν να δημιουργούνται κάποιοι κλονισμού εξ αιτίας ανευθυνότητας κι’ επιπολαιότητας.  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί μια τάση απαισιοδοξίας λόγω αναποδιών

Πέμπτη 8 Μαρτίου 11:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 47' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 47' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 09:32 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 13:03.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 15:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 50' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 49' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 13:34 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 17:05.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 22:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 16' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 11° 16' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 20:24 μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου ώρα 23:55.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 3 έως 5 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 03:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 6' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 6' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 02:01 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 05:32.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 13:20
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 18° 49' ΙΧΘΥΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 18° 50' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 11:29 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 15:00.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαρτίου και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 17:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 49' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 15:28 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 18:59.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 22:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 23° 13' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 20:19 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 23:50.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 14 έως 16 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Μαρτίου 02:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 34' ΤΟΞΟΤΗ και του ΑΡΗ στις 25° 34' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 01:03 μέχρι το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 04:34.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Μαρτίου 04:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 20' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 26° 20' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 02:36 μέχρι το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 06:07.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Απριλίου και από 17 έως 19 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 10 Μαρτίου 06:46
ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ
Ο ΔΙΑΣ Ανάδρομος παραμένει από  Σάββατο 10 Μαρτίου 06:46 μέχρι την Δευτέρα 9 Ιουλίου ώρα 19:02, μεταξύ των ζωδιακών μοιρών 23º13' Σκορπιού και 13º20' Σκορπιού.
Είναι μία περίοδος που η αισιοδοξία εναλλάσσεται με τον πεσιμισμό. Το άτομο ενεργεί μάλλον αυτόνομα και απομονωμένα. Ο Δίας, , κάνει το άτομο να στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο, ως προς τη θεώρηση της ζωής. Χαρακτηριστικό του είναι αυτή την περίοδο η σοβαρότητα. Προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ και τείνει προς τη ταπεινότητα παράλληλα όμως διακατέχεται από απαισιοδοξία, ανευθυνότητα και επιπολαιότητα 

Σάββατο 10 Μαρτίου 11:51
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Σάββατο 10 Μαρτίου 11:51 μέχρι την Τρίτη 13 Μαρτίου ώρα 00:43.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Σάββατο 10 Μαρτίου 21:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 45' ΚΡΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 4° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 19:40 μέχρι το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 23:11.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 03:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 40' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 7° 39' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 01:34 μέχρι την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 05:05.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 04:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 02:14 μέχρι την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 05:45.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 04:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 8° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 02:42 μέχρι την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 06:13.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 10:00
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 08º00' Κριού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 08º00' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 21:00 μέχρι την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 22:00.
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 13:40
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 08º13' Κριού  και του ΔΙΑ στις 23º13' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 01:00 μέχρι την Δευτέρα 12 Μαρτίου ώρα 01:00.
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου και από 15 έως 17 Νοεμβρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 14:23
ΑΡΗΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 26º24' Τοξότη  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 26º24' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 04:00 μέχρι την Δευτέρα 12 Μαρτίου ώρα 23:00.
Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Δεκεμβρίου και από 17 έως 19 Απριλίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 14:56
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º51' Ιχθύων  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20º51' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 10 Μαρτίου ώρα 20:00 μέχρι την Δευτέρα 12 Μαρτίου ώρα 08:00.
Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Κυριακή 11 Μαρτίου 16:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 12' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 14:52 μέχρι την Κυριακή 11 Μαρτίου ώρα 18:23.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 3 έως 5 Ιανουαρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου