Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 4 έως 10 Ιουνίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
4 έως 10 Ιουνίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον περίγυρό  σας. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα προβληματιστείτε σχετικά με το αν ανταποκρίνεται στα αισθήματα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις κάνοντας λογικές σκέψεις. Τον καιρό αυτό θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας

ΤΑΥΡΟΣ
Θα σας γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό. Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ικανοποίηση. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Η εποχή αυτή παράλληλα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις νέες διασυνδέσεις, νέα ξεκινήματα , και πιθανόν και νέα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες αλλαγές ίσως κλονίσουν τις ατομικές σας ισορροπίες. Από την άλλη θα σας δώσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα νιώθετε κουρασμένοι. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες, για να γεμίσετε τις πεσμένες μπαταρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μακριά από παράνομες σχέσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε κατηφορικές λεωφόρους.  Τις ημέρες ακόμα αυτές θα δοκιμασθούν  άλλες διαπροσωπικές σας σχέσεις από αυτές θα παραμείνουν ακλόνητες εκείνες που έχουν σταθερές βάσεις.  Το πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάζεται στην προσπάθεια σας να εκφράσετε όλα σας τα καλά συναισθήματα με μία.  Οι μέρες αυτής της εβδομάδας δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. 

ΛΕΩΝ
Μην  δώσετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε μελλοντικά να ανταποκριθείτε στην υλοποίησή τους.  Πιθανώς αυτή την εβδομάδα ν’ αντιμετωπίσετε κάτι που δεν το είχατε υπολογίσει. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αναθερμάνετε την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, θα είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε μια επιτυχημένη γνωριμία. Κάποιες μετακινήσεις είναι πολύ πιθανές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια εσωτερική σας ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένεια φαίνεται πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες για να καταξιωθεί.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες παραμερίζοντας οποιεσδήποτε  φοβίες και οποιουσδήποτε ενδοιασμούς.  Βγείτε από τον κόσμο της φαντασίας και προσγειώστε τις αναζητήσεις σας στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Νέες προκλήσεις φέρνει αυτό το διάστημα, τονίζοντας την ευαίσθητη πλευρά της φύσης σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια διανοητική ανησυχία για κάποιο θέμα και θα θέλετε να το ανακοινώσετε σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κοινοποίηση των σκέψεών σας  εξετάστε καλά το τι θα πείτε.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο με αποτέλεσμα να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές ενέργειες και επενδύσεις θα ενεργοποιηθούν, γι’ αυτό αξιολογήστε σωστά το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αντοχές σας τώρα θα είναι πιο αδύναμες και ως εκ τούτου θα έχετε την τάση να αποσύρεστε παθητικά παρά να ενεργείτε αποφασιστικά. Η σύγχυση και  η ασάφεια, μπορούν να επεκταθούν και στις σχέσεις σας.  Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, δώστε πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας ταίρι  και αφεθείτε στα ερωτικά του τεχνάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφωνίες θα ξεσπούν χωρίς σοβαρές αιτίες αυτόν τον καιρό  Παρ’ όλα αυτά θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες αν δεν αφήσετε τον θυμό σας να σας οδηγήσει έξω από κάθε έλεγχο.  Θα έχετε πολλούς ανταγωνιστές αυτό το διάστημα. Μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα. Ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός και καλύτερα θα ήταν να περιμένετε λίγο. Αν βέβαια έχετε προγραμματίσει πολύ καλά τι θα κάνετε, μπορείτε να το επιχειρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν νέες συναισθηματικές προοπτικές άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που θα έχουν δυνατά θεμέλια. Ακόμα θ’ αναγκασθείτε να αναθεωρήσετε αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σαν ταμπού και θα κάνετε κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις για να συμβιβασθείτε με τις τωρινές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές, θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε θέματα αισθηματικά και συνεργασίας. Προσέξτε όμως ν’ αποφύγετε προστριβές, με την οικογένεια σας  Μια εσωτερική αναζήτηση  για περισσότερη προσωπική ασφάλεια θα είναι τονισμένη ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ατυχήματα λάθη που γίνονται από βιασύνη και εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να συμβούν.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
4 έως 10 Ιουνίου 2018

από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 03:22
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 13° 24' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 13° 23' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 01:31 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 05:02.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Ιουνίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 07:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 16' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 15° 16' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 05:19 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 08:50.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 09:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 26' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 26' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 07:41 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 11:12.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 3 έως 5 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 14:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 59' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 18° 59' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 12:51 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 16:22.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουλίου και από 6 έως 8 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 18:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 52' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 51' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 16:39 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 20:10.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 21:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 27' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 22° 27' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 19:52 μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουνίου ώρα 23:23.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 9 έως 11 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 5 Ιουνίου 13:52
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Τρίτη 5 Ιουνίου 13:52 μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 00:24.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Τρίτη 5 Ιουνίου 14:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 2' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 1' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 13:06 μέχρι την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 16:37.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 18 έως 20 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 5 Ιουνίου 23:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º06' Διδύμων   και του ΔΙΑ στις 15º06' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 07:00 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 16:00.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Ιουνίου και από 7 έως 9 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 00:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 37' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 5° 38' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 22:16 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 01:47.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου και από 22 έως 24 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 00:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 50' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 50' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 22:41 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 02:12.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 02:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 39' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 6° 39' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 00:18 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 03:49.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 02:21
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º20' Διδύμων   και του ΔΙΑ στις 15º20' Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 19:00 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 10:00.
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Ιουνίου και από 6 έως 8 Ιουνίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 03:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 22' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 22' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 01:44 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 05:15.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 05:02
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º50' Καρκίνου  και του ΕΡΜΗ στις 20º50' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 15:00 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 19:00.
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουλίου

Τετάρτη 6 Ιουνίου 05:25
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º05' Διδύμων   και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 01º05' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 5 Ιουνίου ώρα 15:00 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 20:00.
Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 13:01
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º27' Διδύμων   και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16º27' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 05:00 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 21:00.
Τάση γι' ανεξαρτητοποίηση και νευρική υπερένταση ίσως είναι οι μόνες φράσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε τούτη τη διέλευση. Τις περισσότερες φορές, θα προσπαθείς, μέσα από αόριστες και σκόρπιες πληροφορίες, να βάλεις σ' εφαρμογή μία καινούργια δραστηριότητά σου, της οποίας όμως η επιτυχία θα είναι αμφίβολη. Η όποια δουλειά ρουτίνας θα σε κάνει να επαναστατείς και να θέλεις να τη διακόψεις. Όμως, κάθε ξαφνική απόφαση ή αναθεώρησή σου υπάρχει φόβος ν' αποβεί σε βάρος σου. Αν σπουδάζεις, ταξιδεύεις, πρόκειται να υπογράψεις ένα συμβόλαιο και γενικά κάνεις πράγματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ερμή (εκδόσεις, εκπαίδευση, εμπόριο κ.λπ.), φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινοτομίες. Ίσως, βρεθείς προ εκπλήξεων καθόλου ευχάριστων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 17:07
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º05' Διδύμων   και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 01º05' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 09:00 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 01:00.
Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 18:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 1' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 15° 1' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 16:47 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 20:18.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 20:31
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 16° 0' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 15° 59' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 18:40 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 22:11.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 20:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 5' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16° 5' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 18:51 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 22:22.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 21:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 27' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 27' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 19:34 μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 23:05.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 22:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 2' ΔΙΔΥΜΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 17° 2' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 20:42 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 00:13.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιουνίου και από 6 έως 8 Μαρτίου.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 23:54
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º27' Διδύμων   και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16º27' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 05:00 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 19:00.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 05:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 49' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 04:02 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 07:33.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαρτίου.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 08:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 56' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 21° 56' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 06:12 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 09:43.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Μαρτίου.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 08:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 13' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 22° 13' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 06:44 μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 10:15.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουλίου και από 11 έως 13 Μαρτίου.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 08:58
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 07º13' Υδροχόου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 07º13' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 15:00 μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 03:00.
Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει.. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 23:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 55' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 29° 55' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 21:25 μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 00:56.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου και από 19 έως 21 Μαρτίου.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 00:25
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 8 Ιουνίου 00:25 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 07:02.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 01:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 8' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 8' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 7 Ιουνίου ώρα 23:44 μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 03:15.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 22 έως 24 Μαρτίου.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 12:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 12' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 7° 12' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 11:05 μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 14:36.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Μαρτίου.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 12:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 13' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 11:06 μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 14:37.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 28 έως 30 Μαρτίου.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 15:22
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 20º47' Διδύμων   και του ΚΡΟΝΟΥ στις 20º47' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 02:00 μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουνίου ώρα 11:00.
Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει να κάνετε ορισμένες θυσίες για να διεκπεραιώσετε κάποια βαρετή δουλειά. Η  ικανότητά σας  στο να αντιμετωπίσετε ευθύνες παρά να τις αποφεύγετε θα σας βοηθήσουν για ένα ισορροπημένο μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουνίου και από 9 έως 11 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 16:32
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 22º22' Διδύμων   και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 07º22' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 8 Ιουνίου ώρα 09:00 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 00:00.
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου και από 25 έως 27 Ιανουαρίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 02:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 48' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 14° 48' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 01:04 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 04:35.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Απριλίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 05:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 28' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 28' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 04:05 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 07:36.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 6 έως 8 Απριλίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 09:29
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 18° 25' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 18° 25' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 07:38 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 11:09.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου και από 8 έως 10 Απριλίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 09:54
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 27º12' Διδύμων   και του ΑΡΗ στις 27º12' Καρκίνου
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 01:00 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 19:00.
Ξαφνικές πληροφορίες, αλλαγή σχεδίων, απρόοπτα νέα μπορεί να σε διασπάσουν από το πρόγραμμα της ημέρας. Στις συζητήσεις που θα κάνεις, συχνά θα υπάρχει ασυμφωνία και ασυνέπεια στις υποσχέσεις και αποφάσεις. Στις μετακινήσεις μπορεί ν' αντιμετωπίζεις απρόοπτα προβλήματα (παρακάμψεις, καθυστερήσεις, βλάβες κ.α.). Έτσι πρέπει να 'σαι προετοιμασμένος για τυχόν βραχυπρόθεσμες αποφάσεις και γρήγορες ενέργειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Ιουνίου και από 19 έως 21 Ιουλίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 13:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 46' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 11:51 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 15:22.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Απριλίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 18:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 12' ΔΙΔΥΜΩΝ και του ΕΡΜΗ στις 23° 12' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 16:12 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 19:43.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου και από 13 έως 15 Απριλίου.

Σάββατο 9 Ιουνίου 21:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 12' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 12' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 19:46 μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου ώρα 23:17.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Ιουλίου και από 15 έως 17 Απριλίου.

Κυριακή 10 Ιουνίου 07:03
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 10 Ιουνίου 07:03 μέχρι την Τρίτη 12 Ιουνίου ώρα 09:51.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Κυριακή 10 Ιουνίου 08:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 14' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 14' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 06:23 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 09:54.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου.

Κυριακή 10 Ιουνίου 08:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 28' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 1° 28' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 06:47 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 10:18.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Κυριακή 10 Ιουνίου 14:01
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 19° 34' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 34' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 12:10 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 15:41.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου και από 25 έως 27 Απριλίου.

Κυριακή 10 Ιουνίου 18:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 4' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 7° 4' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 16:30 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 20:01.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και από 28 έως 30 Απριλίου.

Κυριακή 10 Ιουνίου 19:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 39' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 7° 39' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 17:30 μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου ώρα 21:01.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου