Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή περιορίζει τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές από αυτές προκύψουν ίσως δεν θα διατηρηθούν στο μέλλον. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης για τους αδέσμευτους είναι πιθανή αυτό τον καιρό. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι ανεβασμένες και εσείς νιώθετε υπερήφανοι. Ακόμα, ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη και την δημιουργία. Αυτή την εποχή μη ρισκάρετε στον τζόγο, γιατί η επιδίωξη του κέρδους  θα καταλήξει σε ζημιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης. Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαντλητική και ταραγμένη, γιατί δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή επειδή θα νιώθετε κάπως αδύναμοι. Δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του. Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά.

ΛΕΩΝ
Θα  πρέπει να είστε  προσεκτικοί, αν δεν θα θέλατε ν’ αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό. Η αποκλειστικότητά  σας, μπορεί να σας κάνει πολύ κυριαρχικούς στα άτομα που αγαπάτε και κυρίως στο ταίρι σας με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Φροντίστε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ
Θα κυνηγάτε αυτές τις μέρες την επιτυχία, με όσα μέσα διαθέτετε με αποτέλεσμα να προκαλείτε την ενόχληση των άλλων. Αντιρρήσεις και εγωισμοί αυτόν τον καιρό μπορούν να σας κάνουν να κινηθείτε υποτονικά στον ερωτικό αλλά και στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ανώτερούς σας, αποφύγετε την αλαζονεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια  ευνοούνται αυτόν τον καιρό και ιδίως εκείνων από σας που έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Η σωστή κρίση σας λαμβάνεται υπ’ όψιν. Επίσης είναι πιθανό να προσεγγίσετε άτομα που θα  προσφέρουν κάποια βοήθεια στην εργασία σας. Ακόμα  ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλείες σας σε σωστή σειρά. Στα συναισθηματικά σας τέλος θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες πληροφορίες θα έχετε για την βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης, ή ακόμα πιθανόν να έχετε συζητήσεις με τον εργοδότη σας για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας.  Δεν είναι όμως κατάλληλη εποχή για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων αψηφώντας την σταθερότητα του παρόντος. Προς το τέλος της εβδομάδας π προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη δίνετε σημασία, σε παροδικά ξεσπάσματα κάποιων ατόμων, που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα, στα επαγγελματικά σας, για να έχετε όφελος. Οι σωστές αποφάσεις θα βοηθήσουν το μέλλον σας. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα προάγουν τις προοπτικές σας. Κάποια ταξίδια, θα σας ξεκουράσουν και  θα σας ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια εσωτερική ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένεια φαίνεται πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες για να καταξιωθεί.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες παραμερίζοντας οποιουσδήποτε  φοβίες και ενδοιασμούς.  Βγείτε από τον κόσμο της φαντασίας και προσγειώστε τις αναζητήσεις σας στην πραγματικότητα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα ζημιά σας προκαλούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Ξαφνική απρόκλητη πρόταση θα κάνετε ή θα σας κάνουν πάνω στον ερωτικό τομέα. Άτομο που θαυμάζατε από καιρό πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις δραστηριοποιηθείτε και κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 01:15
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 24° 2' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 24° 2' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 23:24 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 02:55.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 14:06
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 14:06 μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 02:50.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 16:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 29' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 1° 30' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 14:16 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 17:47.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 16:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 54' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 15:06 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 18:37.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 18:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 38' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 38' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 16:34 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 20:05.
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 22:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 44' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 4° 44' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 20:47 μέχρι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ώρα 00:18.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 00:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 27' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 5° 27' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 22:12 μέχρι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ώρα 01:43.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Οκτωβρίου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 18:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 47' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ώρα 17:03 μέχρι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ώρα 20:34.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 3 έως 5 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 02:01
ΑΡΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º52' Υδροχόου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 01º52' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 14:00 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 09:00.
Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 03:03
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 47' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 47' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 01:12 μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 04:43.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 05:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 57' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 57' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 03:34 μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 07:05.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 16:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 19' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 25° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 14:28 μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 17:59.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 19:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 26° 42' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 26° 42' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 17:19 μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 20:50.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 01:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 44' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 29° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 23:30 μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 03:01.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 02:51
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 02:51 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 15:25.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 05:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 50' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 49' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 03:44 μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 07:15.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 06:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 2° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 04:32 μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 08:03.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 07:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 42' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 42' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 05:30 μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 09:01.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 15:45
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 50' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 6° 49' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 13:54 μέχρι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 17:25.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου και από 25 έως 27 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 04:24
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 28° 4' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 13° 4' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 02:33 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 06:04.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 04:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 5' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 13° 5' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 02:36 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 06:07.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου και από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 04:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º03' Παρθένου  και του ΕΡΜΗ στις 28º03' Παρθένου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ώρα 08:00 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 02:00.
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 07:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 42' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 42' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 05:53 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 09:24.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 13:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 43' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 43' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 11:58 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 15:29.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 5 έως 7 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 15:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 46' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 14:06 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 17:37.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 6 έως 8 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 19:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 24' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 24' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 17:22 μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 20:53.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 00:20
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º44' Υδροχόου  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º44' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ώρα 07:00 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 13:00.
Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει να κάνετε ορισμένες θυσίες για να διεκπεραιώσετε κάποια βαρετή δουλειά. Η  ικανότητά σας  στο να αντιμετωπίσετε ευθύνες παρά να τις αποφεύγετε θα σας βοηθήσουν για ένα ισορροπημένο μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 06:40
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 06:40 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 03:40.
Έχουμε την τάση να αποφεύγουμε σκόπιμα να συζητήσουμε επίμαχα ζητήματα, λόγω του ότι θέλουμε να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λέμε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν και όχι να μιλάμε και τόσο ειλικρινά. Επίσης, φοβόμαστε να ακούσουμε δυσάρεστες αλήθειες και πραγματικότητες.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 13:15
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 29° 24' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 29° 24' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 11:24 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 14:55.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου και από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 15:26
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 15:26 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 02:02.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 16:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 47' ΖΥΓΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 0° 46' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 14:09 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 17:40.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου και από 18 έως 20 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 17:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 45' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 45' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 16:05 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 19:36.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 19 έως 21 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 19:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 45' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 18:05 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 21:36.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 20 έως 22 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 20:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 1' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 3° 0' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 18:35 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 22:06.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 20 έως 22 Φεβρουαρίου.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 21:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 3° 46' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 20:06 μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 23:37.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 04:55
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 04:55 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 14:22.
Περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί έντονα στους συντρόφους ή και στους συνεργάτες του και γενικά σε αυτούς με τους οποίους σχετίζεται. Ευκαιρία να βελτιώσει τις σχέσεις του, να συνεργαστεί με άλλους, να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από αυτούς. Πιθανόν να ενοχληθεί από κάποια κριτική σε σχέση με τα φανερά του ενδιαφέροντα. Γενικά όμως, είναι ευνοϊκή φάση για θέματα γάμου ή σχέσεων. 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 05:46
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º44' Ζυγού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 01º44' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00 μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 15:00.
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία  αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 06:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 1' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 8° 1' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 04:31 μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 08:02.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου και από 25 έως 27 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 19:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 39' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 39' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 17:31 μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 21:02.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 19:46
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º47' Ζυγού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º47' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 06:00.
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 23:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 42' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16° 42' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 21:33 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 01:04.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου