Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Νέες επαγγελματικές προοπτικές σας στον ορίζοντα. Θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με ανοιχτό μυαλό. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από συμβιβασμούς. Με την διάθεση σας ανεβασμένη θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι  συζητήσεις  αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια δόση νοσταλγίας. Μπορείτε να συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με κάποιους που   εμπιστεύεστε. Οι επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται αυτόν τον καιρό, ιδίως εκείνες που αφορούν μεγάλες δεσμεύσεις. Αν άτομο σας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση ανταποδώστε του ανάλογα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι διαφωνίες θα ξεσπούν χωρίς σοβαρές αιτίες αυτόν τον καιρό  Παρ’ όλα αυτά θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες αν δεν αφήσετε τον θυμό σας να σας οδηγήσει έξω από κάθε έλεγχο.  Θα έχετε πολλούς ανταγωνιστές αυτό το διάστημα. Μην κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα. Ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός και καλύτερα θα ήταν να περιμένετε λίγο. Αν βέβαια έχετε προγραμματίσει πολύ καλά τι θα κάνετε, μπορείτε να το επιχειρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ημέρες αυτές σας θέλουν επιφυλακτικούς στις νέες γνωριμίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην έχουν μέλλον. Αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις γι’ αυτό η συμβουλή κάποιου ειδικού θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη πριν από κάθε τελική σας απόφαση. Μην ρισκάρετε αν δεν έχετε σιγουριά για το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ
Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα και σχέσεις με εργοδότες ή υφισταμένους σας. Οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ο εγωισμός σας επίσης με αποτέλεσμα μια τάση αντιπαράθεσης. Στα συναισθηματικά σας αν υπάρχει κάποια ένταση αναθεωρήστε την τακτική σας. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε καλόν δρόμο,  φερθείτε με αγάπη και κατανόηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι χώροι του σπιτιού σας, θα σας κουράζουν και θα σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας θα θεωρηθεί παράλογη από τους άλλους και οι αντιδράσεις σας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Η εβδομάδα αυτή, θα τονίσει τις  ευαισθησίες και τις ανασφάλειές σας.

ΖΥΓΟΣ
Πιθανόν να χρειασθείτε τώρα να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις  σε θέματα που είχατε αναθέσει να διευθετήσουν κάποιοι άλλοι. Βασισθείτε στις δικές σας δυνάμεις και οριοθετήστε τα θέματά σας από μόνοι σας. Αποφύγετε τώρα σοβαρές συζητήσεις δια θέματα που αντιδρά το περιβάλλον σας. Κοινωνικά γεγονότα, πολιτιστικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία ευνοούνται τώρα ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προετοιμασθείτε για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας  που θα σας οδηγήσουν σε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Τώρα θα είστε σε θέση για  αποφασιστική δράση και θα έχετε τη δύναμη να φέρετε σε πέρας καταστάσεις που κάποια άλλη εποχή δεν θα το τολμούσατε. Οι στόχοι σας όμως αυτές τις μέρες πρέπει να μπουν σε κάποιο σχέδιο, γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, σε σχέση με κρυολογήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικές  εμπλοκές  που δεν έχετε ξεδιαλύνει στο παρελθόν πρόκειται να βγουν στο προσκήνιο πάλι  τώρα,  απαιτώντας συμβιβασμούς   εκ μέρους σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά καλές αν στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Κάποιοι που θα θελήσουν να επιβάλουν την λογική τους πάνω στις ερωτικές σας αποφάσεις θα σας εκνευρίσουν φοβερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα χωρίζονται προσωρινά καθώς οι νοητικές καταστάσεις θα έρχονται σε αντίθεση με το αίσθημα ή την συγκινησιακή πλευρά της φύσης.  Συχνά αυτό θα προκαλεί λανθασμένες κρίσεις. Αυτή την βδομάδα ίσως συναντήσετε άτομα τα οποία θα είναι υπερβολικά κατηγορηματικά και θα γίνουν φιλόνικα απέναντι σας αν δεν είστε συνέχεια σε επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις διαφωνίες και αν δεν συγκρατείτε κάθε παρορμητική δράση και απερίσκεπτη ομιλία θα τα βρείτε σκούρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις μέρες αυτές  θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί από ότι συνήθως. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύετε εύκολα την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Τα σχεδία σας υλοποιούνται και θα πετύχετε πολλά αν  κάνετε την σωστή ταξινόμηση των προτεραιοτήτων σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 01:12
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 17° 49' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 17° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ώρα 23:21 μέχρι την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 02:52.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Δεκεμβρίου και από 6 έως 8 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 05:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 03:29 μέχρι την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 07:00.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 09:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 4' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 22° 4' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 07:50 μέχρι την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 11:21.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 22:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 30' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 28° 30' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 20:47 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 00:18.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 23:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 46' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 21:19 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 00:50.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 23:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 54' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 21:36 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 01:07.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 01:38
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 01:38 μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 14:38.
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, θα αισθανόμαστε έλξη για οτιδήποτε νέο και ασυνήθιστο, καθώς και την ανάγκη για πρόοδο. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο διανοητικές παρά συναισθηματικές, και οι σχέσεις μας με τους άλλους θα γίνονται απρόσωπες. Θα μας αρέσουν οι κοινωνικές συγκεντρώσεις, οι ανταλλαγές ιδεών και, η θεσμοθέτηση μελλοντικών μας στόχων. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί: ασυνήθιστες δραστηριότητες, κοινωνικές επιδιώξεις, ομαδικές εργασίες και πειραματισμούς.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 03:42
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 1' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 1° 0' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 01:51 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 05:22.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 10:12
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 19° 13' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 08:21 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 11:52.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Δεκεμβρίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 13:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 36' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 5° 36' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 11:09 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 14:40.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Οκτωβρίου και από 24 έως 26 Ιανουαρίου.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 13:38
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º53' Σκορπιού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28º53' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ώρα 08:00 μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 14:00.
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία  αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Νοεμβρίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 16:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 21' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 7° 21' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 14:42 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 18:13.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Ιανουαρίου.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 19:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 1' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 1' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 18:05 μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 21:36.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 03:26
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º57' Τοξότη  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19º57' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ώρα 10:00 μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 21:00.
Σε αυτό το διάστημα κάποιες αλλαγές σχετικές με την καθημερινότητα και με τον εαυτό σας μπορούν να προκύψουν. Πριν ενεργήστε, σκεφτείτε και προβληματιστείτε.  Τέτοιες στιγμές δίνουν το πραγματικό νόημα και την αξία στη ζωή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Δεκεμβρίου και από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 05:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 46' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 46' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 03:46 μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 07:17.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 1 έως 3 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 11:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 54' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 16° 54' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 10:08 μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 13:39.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Μαρτίου και από 4 έως 6 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 18:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 58' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 19° 58' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 16:24 μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 19:55.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 19:36
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 38' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 38' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 17:45 μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ώρα 21:16.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Δεκεμβρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 01:43
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 01:43 μέχρι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου ώρα 05:39.
Έχουμε αισιόδοξες σκέψεις και αυτοπεποίθηση κατά τη λήψη αποφάσεων, αλλά ή ωμή ειλικρίνειά μας μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας. Η ελευθερία του λόγου που προσδίδει ο Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί άνεση στην ομιλία αλλά και άρνηση να αποσιωπήσουμε, ειδικά όταν θίγονται τα ιδανικά μας ή εντοπίζουμε αδικία ή υποκρισία στο περιβάλλον μας. Αυτή τη χρονική περίοδο συζητάμε πνευματικά θέματα όπως η θρησκεία, η φιλοσοφία και η μεταφυσική και μπορεί να είμαστε δογματικοί στις απόψεις μας.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 02:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 9' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 24° 10' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 00:56 μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 04:27.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 12:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 51' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 51' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 10:29 μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 14:00.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 14:39
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 14:39 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 02:42.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 15:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 29' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 0° 29' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 13:48 μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 17:19.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου και από 17 έως 19 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 00:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 1' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 5° 0' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 22:59 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 02:30.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 06:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 39' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 7° 39' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 04:19 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 07:50.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου και από 24 έως 26 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 06:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 55' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 7° 55' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 04:53 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 08:24.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 09:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 18' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 18' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 07:40 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 11:11.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Φεβρουαρίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 17:59
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 08º02' Σκορπιού  και του ΔΙΑ στις 08º02' Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 10:00 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 01:00.
Την περίοδο αυτή θα εκτιμάτε περισσότερο την ποιότητα και την ευημερία, η τάση σας αυτή θα σας παρακινήσει να επεκταθείτε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους, που θα παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου και από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 18:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 48' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 48' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 16:44 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 20:15.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 18:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 49' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 13° 49' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 16:46 μέχρι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ώρα 20:17.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 04:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 40' ΙΧΘΥΩΝ και του ΑΡΗ στις 18° 40' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 02:28 μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 05:59.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Μαρτίου.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 07:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 3' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 20° 3' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 05:13 μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 08:44.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιανουαρίου και από 9 έως 11 Μαρτίου.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 13:11
ΟΥΡΑΝΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΟΥΡΑΝΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º49' Κριού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13º49' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ώρα 22:00 μέχρι την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου ώρα 23:00.
Αυτή η διέλευση, δε θα πραγματοποιηθεί για όσους γεννήθηκαν στον 20ο αιώνα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 13:49
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 23° 27' ΤΟΞΟΤΗ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 23° 26' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 11:58 μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 15:29.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Δεκεμβρίου και από 12 έως 14 Μαρτίου.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 14:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 42' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 23° 42' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 12:28 μέχρι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 15:59.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Μαρτίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 00:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 48' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 28° 48' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 22:32 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 02:03.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 18 έως 20 Μαρτίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 02:43
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 02:43 μέχρι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 11:35.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 08:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 6' ΤΟΞΟΤΗ και του ΕΡΜΗ στις 3° 6' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 06:57 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 10:28.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου και από 24 έως 26 Μαρτίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 16:08
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 24º34' Τοξότη  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 09º34' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ώρα 11:00 μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 21:00.
Επειδή θα δείχνεις μια λεπτή ευαισθησία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι ν' ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σ' ευχαριστούν. Ακόμα, αν αυτό που σ' ευχαριστεί είναι η μοναξιά μείνε μ' αυτήν. Η απομόνωση είναι καλύτερη από το να υποχρεωθείς να κάνεις υποχωρήσεις όταν δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Δεκεμβρίου και από 1 έως 3 Νοεμβρίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 16:26
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º34' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 09º34' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ώρα 15:00 μέχρι την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου ώρα 18:00.
Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου και από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 19:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 29' ΤΟΞΟΤΗ και του ΔΙΑ στις 8° 28' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 17:21 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 20:52.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου και από 29 έως 31 Μαρτίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 21:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 9° 35' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 19:30 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 23:01.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 21:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 9° 44' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 19:47 μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ώρα 23:18.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου και από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου