Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Φεβρουαρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες αυτές μπορούν να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας φιλικής γνωριμίας, και για τους αδέσμευτους μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει στην αρχή, στην συνέχεια όμως θα είναι κάπως αμφίβολη η μετέπειτα εξέλιξη της. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε όλη σας την αγάπη, στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές στιγμές μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές τώρα και θα ωφελείστε από κοινωνικές συναντήσεις και συναισθηματικές διασυνδέσεις. Η διάθεσή σας θα είναι επεκτατική και ανοικτή, με αποτέλεσμα, να υπερβείτε σε υποσχέσεις και τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που στη πορεία δεν θα μπορέσετε ν’ ανταποκριθείτε. Παράλληλα αυτές τις μέρες αποφύγετε να έλθετε σε αντιπαραθέσεις και κόντες με φίλους και συγγενείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι υποχωρήσεις σας, στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να περιορισθούν. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να θελήσει πιο πολλά, από όσα είσαστε διευθετημένοι να του δώσετε. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη φροντίδα, επιστρατεύοντας όλη σας την μεθοδικότητα. Είναι καλή εποχή για να ανταλλάξετε απόψεις, με πρόσωπα που γνωρίζουν περισσότερα από σας και μπορούν να σας βοηθήσουν..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΛΕΩΝ
Οι Πλανητικές συνθήκες αυτόν τον καιρό θα φέρουν κάποια αναστάτωση στον τρόπο της σκέψη σας και των ενεργειών σας. Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τις τον επαγγελματικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Προσέξτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας. Στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν προοπτικές επιτυχίας. 

ΖΥΓΟΣ
Στα αισθηματικά σας θα είσαστε κάπως ανεβασμένοι. Θα κάνετε συζητήσεις και επαφές για καινούργιες συνεργασίες ή σχέσεις . Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και παράλληλα να νιώθετε την αγάπη των άλλων. Κάνοντας σωστό προγραμματισμό μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με τις ιώσεις της εποχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον τομέα της δουλειάς και της καριέρας σας θα επικρατεί ανανεωμένο κλίμα. Ίσως  μαζί με αυτό όμως να υπάρξουν και κάποια μυστικά που θα πρέπει να μάθετε για να νιώθετε άνετα. Αν ασχολείστε με τα  κοινά να είστε επιφυλακτικοί για να μη χάσετε το κύρος σας. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν “συμφέρον”.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ερωτικά σας θέματα αυτόν τον καιρό θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές και αν στο παρελθόν είχατε κάνει κακές επιλογές τα αρνητικά τους αποτελέσματα θα σας βλάψουν τώρα. Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά τώρα και  στο μέλλον. Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα προσπαθήστε να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες. Παράλληλα όμως μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά και οι σκέψεις σας σχετικά με άλυτα θέματα του παρελθόντος, μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σε όλους εκείνους που κινούνται μέσα και έξω από το περιβάλλον σας. Συμβουλή μου είναι να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα να. μιλήσετε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Την φαντασία  σας βάλτε την σε δεύτερο πλάνο και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα , γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα απ’ ότι κάνατε στο παρελθόν. Επιτέλους έρχονται και κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα και μην περιμένετε τις ονειρικές εξωπραγματικές στιγμές που θα αργήσουν να έλθουν. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν η ίδια η ψυχική σας ηρεμία.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Φεβρουαρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 02:03
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°26' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 20°27' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 01:14, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 02:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 09:55
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 29°21' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°21' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 22:01, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 21:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 12:39
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 16°45' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 02:21, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 22:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Το άτομο καταπιέζεται και δεν μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Η αισθηματική του ζωή το απογοητεύει και νιώθει ότι δεν μπορεί να απολαύσει κάποιες ευχάριστες στιγμές, ενώ του λείπει η επιβεβαίωση από το ταίρι του. Παράλληλα δυσκολεύεται να εκτονωθεί κάνοντας κοινωνική ζωή, γιατί αφενός δεν έχει διάθεση και αφετέρου αντιμετωπίζει κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 15:22
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 14°22' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°22' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 08:23, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 22:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Τάση γι' ανεξαρτητοποίηση και νευρική υπερένταση ίσως είναι οι μόνες φράσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε τούτη τη διέλευση. Τις περισσότερες φορές, θα προσπαθείς, μέσα από αόριστες και «σκόρπιες» πληροφορίες, να βάλεις σ' εφαρμογή μία καινούργια δραστηριότητά σου, της οποίας όμως η επιτυχία θα είναι αμφίβολη. Η όποια δουλειά ρουτίνας θα σε κάνει να επαναστατείς και να θέλεις να τη διακόψεις. Όμως, κάθε ξαφνική απόφαση ή αναθεώρησή σου υπάρχει φόβος ν' αποβεί σε βάρος σου. Αν σπουδάζεις, ταξιδεύεις, πρόκειται να υπογράψεις ένα συμβόλαιο και γενικά κάνεις πράγματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ερμή (εκδόσεις, εκπαίδευση, εμπόριο κ.λπ.), φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινοτομίες. Ίσως, βρεθείς προ εκπλήξεων καθόλου ευχάριστων.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 16:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°25' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 14°26' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 15:28, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 17:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου  και από 3 έως 5 Μαρτίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 20:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°47' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 19:12, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 20:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 20:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°08' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 17°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 19:45, μέχρι και την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 21:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 01:03
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Τώρα το άτομο πρέπει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή προβληματικές καταστάσεις, και να δει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σε σχέση με τον σύντροφό του, καλό θα ήταν, για ένα διάστημα τουλάχιστον, να αποφύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί του, ώστε ανεπηρέαστο να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα, θα πρέπει να είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τα λάθη του, αποφεύγοντας όμως την υποβάθμιση της προσωπικότητάς του. 

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 01:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°34' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 20°35' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 01:11, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 02:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 04:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°10' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°10' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 03:41, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 05:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 08:28
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 15°33' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 01:20, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 15:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου .
Η διέλευση αυτή δίνει έμπνευση στο άτομο και το κάνει να έχει μία πολύ αξιόπιστη διαίσθηση. Είναι ιδανική διέλευση για σκηνοθέτες ή συγγραφείς, γιατί τους χαρίζει την ικανότητα να μετατρέπουν τη φαντασία τους σε ειρμό. Όμως, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα τάσεις φυγής, το άτομο μπορεί να τεμπελιάσει και να μην αξιοποιήσει την έμπνευσή του.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 15:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°25' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°24' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 15:04, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 16:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 16:46
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 17:53
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  σε Αντίθεση )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°42' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 00°42' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 17:05, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 18:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Φεβρουαρίου .
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 19:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°53' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°53' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 18:57, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 20:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 22:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°23' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 18°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 21:18, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 22:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 22:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 03°38' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 21:43, μέχρι και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 23:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Αυγούστου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 04:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°12' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 03:18, μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 04:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 04:40
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 16°55' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 21:21, μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 11:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Μαρτίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 15:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°26' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°26' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 14:43, μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 16:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 17:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°36' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°37' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 16:34, μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 18:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 19:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°59' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 18:44, μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 20:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 21:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 18°01' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 20:22, μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 21:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 23:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°21' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 04°20' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 22:29, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 00:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 23:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°38' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 19°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 22:56, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 00:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Ιανουαρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 00:55
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 02°00' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 13:00, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 12:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Φεβρουαρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 01:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°51' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 20°51' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 00:53, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 02:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 03:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°13' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 03:03, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 04:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 15:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°28' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°28' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 14:39, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 16:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 16:17
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 20:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°50' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 02°50' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 20:04, μέχρι και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 21:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου  και από 20 έως 22 Φεβρουαρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 00:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°03' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°03' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 23:38, μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 01:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 24 έως 26 Απριλίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 03:44
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 21°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°00' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 17:30, μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 13:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Η εκτίμησή σας για την καλή ποιότητα και την ευημερία θα σας παρακινεί να πετύχετε και να επεκταθείτε, να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να δώσετε ενεργό ρόλο στη ζωή σας.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 09:02
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 20°17' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 05°17' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 01:10, μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 16:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Μαρτίου  και από 24 έως 26 Απριλίου
Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 17:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°41' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°41' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 17:03, μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 18:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 20:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°10' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°10' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 19:30, μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 21:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 22:40
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 21°06' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΔΙΑΣ  στις 21°06' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 14:48, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 06:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Μαρτίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ΄αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 23:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°57' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 03°57' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 22:28, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 00:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 21 έως 23 Φεβρουαρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 02:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°07' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°08' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 02:05, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 03:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 03:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°23' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 21°23' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 02:31, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 04:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 11 έως 13 Μαρτίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 04:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°13' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 22°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 03:56, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 05:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 04:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°16' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°17' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 04:01, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 05:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 05:41
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 22°16' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 19:27, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 15:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Αλλαγές στην αισθηματική ζωή, καθώς με την επίδραση αυτής της διέλευσης  το άτομο θέλει να εκφράσει βαθιά συναισθήματα και να νιώσει απόλυτη ασφάλεια από το ταίρι του. Οι σχέσεις, με αυτή τη διέλευση, είτε γίνονται πιο βαθιές και πιο αξιόλογες, είτε καταστρέφονται. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες των γενέθλιων χαρτών και της συναστρίας.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 17:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°33' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 29°33' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 16:21, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 18:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 17:33
ΑΡΗΣ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 06°12' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°12' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 23:44, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 11:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Ξαφνικά, η ανατροπή μιας κατάστασης σού προκαλεί αναστάτωση. Μη βιαστείς να προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια αλλά ψάξε ψύχραιμα για την αιτία. Κάθε αλλαγή πορείας που θ' αποφασίσεις, αυτή τη φορά, πρέπει να βασίζεται σε προγενέστερες εμπειρίες και σε πολύ καλή πληροφόρηση. Πάντως, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οφείλεις να προστατέψεις τα συμφέροντα σου ελέγχοντας με σοβαρότητα και ακρίβεια τα ζητήματά σου. Για παράδειγμα, μια οικονομική ζημιά μπορεί να προέλθει από απώλεια ενός χρηματικού ποσού που μεταφέρεις, από κλεψιά ή υπερβολικά έξοδα και δαπάνες. Σ' ένα επαγγελματικό ή νομικό ζήτημα, εφόσον ζεις στην αμφιβολία, μη δίνεις τώρα «τη γροθιά στο μαχαίρι» αλλά μετάθεσε το χρονικά, μέχρι να παρέλθει η επιρροή της διέλευσης. Σε θρησκευτικά, φιλοσοφικά, εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα, μην απορρίπτεις αλλά και μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις, γιατί μπορεί ν' απορριφθείς εσύ. Μη βιάζεσαι στις μετακινήσεις ή στη χρήση εργαλείων γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος. Όλα τώρα, εξάρτιουνται από την ταχύτητα στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Δεν είναι τόσο καταστροφική αυτή η διέλευση. Λίγη προσοχή και γρήγορα θα ορθοποδήσεις.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 17:56
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 19:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°43' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°44' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 18:21, μέχρι και το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 20:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 19:18
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 22°18' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°18' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Φεβρουαρίου 11:03, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 03:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Μαρτίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 02:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°05' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 05°06' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 01:52, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 03:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 04:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°16' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 21°16' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 03:54, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 05:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 05:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 06°31' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 04:22, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 06:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 26 έως 28 Απριλίου .
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 07:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 22°59' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 06:53, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 08:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 12 έως 14 Μαρτίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 21:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°46' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 20:37, μέχρι και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 22:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου