Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Νοεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα είστε θαρραλέοι, και θα τολμήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα αισθάνεστε ότι είστε μέσα στις πιο κατάλληλες περιστάσεις και θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ώθηση για να πετύχετε τα σχέδιά σας, προσωπικά και αισθηματικά. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά το περιβάλλον στο οποίο θα κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας, απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η σκληρή τακτική και η ανελαστική στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί στη μέση του ζωδίου. Οι κινήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσει των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση. Ίσως μάλιστα κάποιο δικό σας άτομο,  συντείνει σε όλη αυτή την αναστάτωσή σας.  Στο χώρο του σπιτιού σας αυτόν τον καιρό θα κάνετε συνεχώς αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, και τον  τρόπο ζωής σας.  Ίσως ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους περισσότερο τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μη σας παρασύρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στις τωρινές σας αποφάσεις.  Αναθεωρήστε την στάση σας προς στα άτομα που σας ζημίωσαν. Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Βασιστείτε στα σταθερά και αποφύγετε ιστορίες επιπόλαιες.

ΛΕΩΝ
Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο συναισθηματικός σας τομέας αυτόν τον καιρό μπορεί να σας επηρεάσει σε κάποιες αποφάσεις σας. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε περισσότερο το μυαλό και την λογική σας και λιγότερο την καρδιά σας για να διαχειρισθείτε σοβαρά την ζωή σας. Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Οι γύρω σας, ίσως να σας εκφράσουν κάποια παράπονα ότι τους έχετε παραγκωνισμένους. Δώστε τους σημασία και πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν και θα φτιάξουν. Αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριά λόγια, ρίξτε τους τόνους σας και μετριάστε τον εγωισμό σας. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη. Αυτόν τον καιρό ερωτικά ανοίγματα προς άγνωστα άτομα, δεν ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ημέρες αυτές μπορεί να σας δώσουν νέες συναισθηματικές προοπτικές άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που θα έχουν δυνατά θεμέλια και ρίζες. Έχει φτάσει τώρα μια περίοδος που θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σαν βάσεις και αρχές και με τα οποία δουλέψατε και λειτουργήσατε μέχρι τώρα.  Οι αντιστάσεις σας θα είναι πιο αδύνατες από ότι συνήθως. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε. Δεθείτε αυτόν τον καιρό με την πραγματικότητα και αφήστε τα όνειρα γι’ αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι υποχωρήσεις σας αυτόν τον καιρό πρέπει να μετριασθούν στο ελάχιστο δυνατό. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως γίνει απαιτητικό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, επιστρατεύοντας όλη την μεθοδικότητά σας. Οι μέρες αυτές όμως είναι κατάλληλες για να απαλλάξετε το σώμα σας από τα περιττά κιλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις. Την περίοδο αυτή ευνοούνται ακόμη οι εμπορικές και οι  νοητικές εργασίες, ως  και κάθε είδους σχέσεις σας, με αδέλφια και συγγενείς. Στον ερωτικό σας τον τομέα περιορίστε την ζήλια σας και δώστε απλόχερα τα συναισθηματικά σας αποθέματα. Περιορίστε τα έξοδά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Προβλέπονται δύσκολες καταστάσεις σε ερωτικά σας θέματα και η προσοχή σας θα πρέπει να εστιαστεί σ’ αυτόν τον τομέα. Η  ζωή σας θα κυλάει σε γρήγορους ρυθμούς κάτι που θα σας φέρει δυσκολίες, καθώς δεν  θα μπορείτε να προλάβετε τις λεπτομέρειες των γεγονότων.  Θα είστε υποχρεωμένοι ν’ ασχολείστε με  πολλά  πράγματα  συγχρόνως  και  να  διασκορπίσετε  την ενέργειά σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Νοεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 01:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°56' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°57' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 00:43, μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 02:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 06:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°47' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°46' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 05:42, μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 07:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 09:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°25' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 20°26' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 08:35, μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 10:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 20:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°56' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 26°57' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 19:57, μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 21:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 20:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°58' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 11°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 19:59, μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 21:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Νοεμβρίου  και από 4 έως 6 Νοεμβρίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 21:29
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 11°57' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 26°57' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 03:03, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 15:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Νοεμβρίου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 23:14
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 21°09' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°09' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 13:33, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 08:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Δεκεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Θα αισθάνεστε παθιασμένοι με κάποια πράγματα και έλκεστε από καταστάσεις και ανθρώπους που κινούνται μέσα σε κόσμους πεπρωμένου και  αόρατου μαγνητισμού.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 03:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°56' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°56' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 02:53, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 04:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 05:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°51' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 04:28, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 06:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 09:40
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε φοβερά δυναμικοί και τρομακτικοί μαχητές. Η αποφασιστικότητά μας είναι τόσο έντονη που κάποιες φορές γινόμαστε αδίστακτοι, θέλουμε να νικήσουμε. Η νίκη είναι τόσο σημαντική που δεν μας ενδιαφέρει ακόμα και να χάσουμε τα πάντα, δεν μπορούμε να υποφέρουμε από μια ατιμωτική ήττα. Βλέπουμε κάθε σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των μικρότερων διαφωνιών, ως τσεκάρισμα της αντοχής και της θέλησής μας. Τα στιγμιαία οφέλη από μια διαμάχη είναι λιγότερο σημαντικά από την τελική νίκη, έτσι αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε μια μικρή αψιμαχία, αν αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσουμε τελικά τον πόλεμο. Δεν βγαίνουμε ανοιχτά στην επίθεση αλλά ελισσόμαστε, υπολογίζοντας τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας, μέχρι να τον κτυπήσουμε.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 12:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°09' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°10' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 11:54, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 13:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 14:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°54' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 21°55' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 13:11, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 14:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 21:11
Ο ΕΡΜΗΣ σε στάση πριν γίνει Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκεται στις 13°25' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί, θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής, καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.   

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 21:36
ΗΛΙΟΣ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 27°09' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 27°10' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 09:41, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 09:30.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Καλές ευκαιρίες και οφέλη σας βοηθούν στο δρόμο της ζωής σας. Αυτά τα τυχερά διαλείμματα, δεν είναι πολύ συχνά, αλλά είναι αρκετά χρήσιμα. Τώρα μπορείτε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες από τις απάτες.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 23:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°10' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 27°11' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 22:13, μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 23:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 23:10
ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°13' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 27°13' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 22:17, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 00:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Αυγούστου  και από 18 έως 20 Νοεμβρίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 03:54
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 04:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°30' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 00°31' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 03:55, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 05:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 23 έως 25 Οκτωβρίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 07:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°57' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 06:22, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 08:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 10:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°42' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°41' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 09:20, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 11:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 14:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°11' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 13:33, μέχρι και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 15:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 19:36
ΑΡΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 00°55' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°56' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 01:21, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 13:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Η διέλευση αυτή, ίσως να συμβολίζει μία εποχή στην οποία επιζητάς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, οι οποίες, όμως, να' ναι απατηλές και επικίνδυνες. Περίεργες φαντασιώσεις, κρυμμένα πάθη, διαστροφή της αισθητικής και του αισθησιασμού επίσης και συνήθειες, όπως το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, που εξυπηρετούν μία φυγή από την πραγματικότητα, μπορεί να σε ωθήσουν σε μία συναισθηματική διέξοδο αυτοκαταστροφής. Λειτούργησε τη ζωική ενέργεια του Άρη σε σωματική δραστηριότητα, μόνο όμως για τον εμπλουτισμό της γνώσης σου και όχι πειραματιζόμενος, και το αποτέλεσμα της διέλευσης δε θα είναι οδυνηρό.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 23:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°35' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 11°35' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 22:40, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 00:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Αυγούστου  και από 3 έως 5 Νοεμβρίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 06:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°56' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°56' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 06:00, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 07:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 07:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°14' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 01°15' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 06:31, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 08:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου  και από 23 έως 25 Οκτωβρίου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 08:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°03' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°03' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 07:52, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 09:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 11:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°40' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°39' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 10:35, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 12:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 15:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°12' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 14:50, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 16:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 21:11
Ο ΕΡΜΗΣ γίνεται Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκεται στις 13°25' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 21:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°47' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 24°47' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 20:48, μέχρι και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 22:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 00:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°41' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 11°42' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 23:59, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 01:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου  και από 3 έως 5 Νοεμβρίου .
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 02:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°38' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 27°38' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 01:33, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 03:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 05:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°30' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 29°31' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 04:40, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 06:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου  και από 21 έως 23 Νοεμβρίου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 06:19
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 09:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°58' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 01°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 08:45, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 10:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου  και από 24 έως 26 Οκτωβρίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 12:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°37' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°37' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 11:30, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 13:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 16:58
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Μια τάση απόρριψης των τετριμμένων της καθημερινότητας και διάθεση διεύρυνσης των οριζόντων του είναι πιθανόν να καταλάβουν το άτομο. Στο μυαλό του θα κυριαρχούν μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά θα πρέπει να σχεδιάζει με γνώμονα την πραγματικότητα. Η επιπολαιότητα μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Η μελέτη, νέες εμπειρίες και ταξίδια συνήθως μπορούν να του προσφέρουν πολλά.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 02:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°00' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 12°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 01:24, μέχρι και το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 03:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου  και από 3 έως 5 Νοεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 08:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°37' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 00°38' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 07:23, μέχρι και το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 09:02.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου  και από 22 έως 24 Νοεμβρίου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 08:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°55' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 07:52, μέχρι και το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 09:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 10:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°14' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 10:02, μέχρι και το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 11:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 17:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°15' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°16' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 16:41, μέχρι και το Σάββατο  23 Νοεμβρίου 18:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 00:52
ΕΡΜΗΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 12°26' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 27°26' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 21:27, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 04:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Νοεμβρίου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Τα συναισθήματα θα μπλέκονται με τη λογική και έτσι χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια. Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι με διακριτικότητα στις συζητήσεις σου και αν ακούσεις κάποια λέξη προσβλητική κάνε πως δεν την άκουσες.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 03:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°35' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 27°35' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 03:09, μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 04:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου  και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 04:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°05' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 28°05' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 03:59, μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 05:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου  και από 19 έως 21 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 07:58
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 09:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°55' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 08:40, μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 10:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 10:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°45' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 01°45' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 10:03, μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 11:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου  και από 23 έως 25 Νοεμβρίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 13:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 03°23' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 12:46, μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 14:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου .
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 13:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°33' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°33' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 13:02, μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 14:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Οκτωβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 15:20
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 28°11' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 05:39, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 01:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Δεκεμβρίου .
Μία πολύ καλή διέλευση, που δίνει την ευκαιρία για κοινωνική ζωή, για καλοπέραση, για ψυχαγωγία. Η δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης είναι πολύ συνηθισμένο γεγονός με αυτή τη διέλευση και μάλιστα μιας σχέσης που μπορεί να υποσχεθεί την αγάπη, τη γενναιοδωρία και την τρυφερότητα. Τα οικονομικά του ατόμου βελτιώνονται σημαντικά και οι επενδύσεις πάνε πολύ καλά.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 18:51
ΑΡΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 03°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°32' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 00:38, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 13:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου