Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αν έχετε να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα  είναι η κατάλληλη εποχή για  να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, και  να οργανώσετε τις λεπτομέρειες τους. Αυτόν τον καιρό παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται αρμονικές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Μπορεί ακόμα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ταιριάζει πολύ. Αυτό το διάστημα θα τονίσετε παράλληλα τόσο τις υλικές όσο και συναισθηματικές σας κτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει κάποια υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως είναι δυνατόν να σας βγάλει πολύ έξω από τις δυνατότητές σας και να σας δώσει κάποια τάση διαμάχης μεταξύ της θέλησης και της επιθυμίας. Πολύ το πείσμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, περιμένει να βρει την ευκαιρία να σας κυριαρχήσει. Θα έλεγα πως είναι καιρός να του δώσετε πόδι. Τα αισθηματικά σας παράλληλα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, ιδίως αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιο σχετικό πρόβλημα. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να σας διδάξουν το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας σας  μπορεί να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας και να ενισχύσει την υπερβολή στον συναισθηματικό σας τον τομέα με αποτέλεσμα τις  επιζήμιες βιαστικές κινήσεις. Η τάση αυτή θα εξασθενίσει προς το τέλος της εβδομάδας. Προσπαθήστε να βγείτε για λίγο από τον ατομικό σας κόσμο. ΟΙ ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό.

ΛΕΩΝ
Καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε μέχρι το τέλος.  Το πείσμα σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Χαμηλώστε τους τόνους σας και συμβιβασθείτε. Στον τομέα της υγεία φροντίστε κάποιες χρόνιες παλιές παθήσεις εφ’ όσον υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα συναισθήματα σας θα χωρίζονται προσωρινά καθώς οι νοητικές καταστάσεις θα έρχονται σε αντίθεση με το αίσθημα ή την συγκινησιακή πλευρά της φύσης.  Συχνά αυτό θα προκαλεί λανθασμένες κρίσεις. Αυτή την βδομάδα ίσως συναντήσετε άτομα τα οποία θα είναι υπερβολικά κατηγορηματικά και θα γίνουν φιλόνικα απέναντι σας αν δεν είστε συνέχεια σε επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ
Βρείτε το θάρρος, να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις, στα προβλήματα σας. Δικά σας πρόσωπα, θα σας εκφράσουν κάποια παράπονα τους, για το τελευταίο διάστημα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν σιγουριά για τις ικανότητες σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις, με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συναισθηματικός σας τομέας αυτόν τον καιρό μπορεί να σας επηρεάσει σε κάποιες αποφάσεις σας. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε περισσότερο το μυαλό και την λογική σας και λιγότερο την καρδιά σας για να διαχειρισθείτε σοβαρά την ζωή σας. Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τώρα θα σας ελκύουν πιο πολύ άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Μπορεί να έχετε κάποια καινούρια γνωριμία, να νιώσετε έλξη από ένα άγνωστο πρόσωπο, αλλά οι γνωριμίες αυτές εγγυώνται ελάχιστα μια μόνιμη σχέση.   Στον κοινωνικό σας χώρο υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας, αν και εσείς θα είσαστε σίγουροι για τις προθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αρμονία που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η προσοχή σας όμως θα πρέπει να εστιασθεί στην παρόρμηση σας που μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε. Αν δεν συγκρατείτε την παρορμητική σας δράση και την απερίσκεπτη ομιλία, στο μέλλον θα τα βρείτε σκούρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παράτολμες ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σφάλματα και να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτόν τον καιρό. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει. Εξ άλλου τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται από έλλειψη προγραμματισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό τον καιρό μικτές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας από την μια τα ερωτικά σας θα σημειώνουν θετική πορεία και από την άλλη η σκέψη σας θα σας οδηγεί σε κάποιες αμφισβητήσεις που βασίζονται σε καταστάσεις παρελθούσης χρήσεως. Το Σαββατοκύριακο θα σας διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία με αποτέλεσμα να θέλετε να δίνετε συνεχώς, αλλά και να ζητάτε από τα συντροφικά σας πρόσωπα  περισσότερα.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
17 έως 23 Φεβρουαρίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020
Ερμής Ανάδρομος
Από Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 [ 12° Ιχθύων ] έως Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 [ 28° Υδροχόου ]
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 1:06
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 10°Τοξότη  & η Αφροδίτη στις 10°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 22:56 έως Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 3:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου & από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 5:09
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 12°Τοξότη  & ο Ερμής στις 12°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 2:59 έως Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 7:09
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Δεκεμβρίου & από 29 Φεβρουαρίου  έως 4 Μαρτίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 13:48
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 17°Τοξότη  & ο Ποσειδώνας στις 17°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:38 έως Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 15:48
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Δεκεμβρίου & από 5 έως 9 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:02
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 29°Τοξότη  & ο Ήλιος στις 29°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 8:52 έως Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 13:02
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Δεκεμβρίου & από 16 έως 20 Φεβρουαρίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:02
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:02 έως Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 12:36
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 12:37
Σελήνη στον Αιγόκερω.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21:42
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 15:16
Σελήνη σε συζυγία με Άρη
Η Σελήνη & ο Άρης στις 01°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 13:06 έως Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 17:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Δεκεμβρίου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 18:45
Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 03°Αιγόκερω  & ο Ουρανός στις 03°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:35 έως Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 20:45
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Δεκεμβρίου & από 20 έως 24 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:57
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:57 έως Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 5:50
Τώρα το άτομο πρέπει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή προβληματικές καταστάσεις, και να δει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σε σχέση με τον σύντροφό του, καλό θα ήταν, για ένα διάστημα τουλάχιστον, να αποφύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί του, ώστε ανεπηρέαστο να κάνει τις επιλογές του. Ακόμα, θα πρέπει να είναι έτοιμο να αναγνωρίσει τα λάθη του, αποφεύγοντας όμως την υποβάθμιση της προσωπικότητάς του. 

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:56
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 12°Αιγόκερω  & ο Ερμής στις 12°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 9:46 έως Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 13:56
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου  & από 29 Φεβρουαρίου  έως 4 Μαρτίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 14:09
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 13°Αιγόκερω  & η Αφροδίτη στις 13°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:59 έως Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:09
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Ιανουαρίου  & από 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21:49
Σελήνη σε συζυγία με Δία
Η Σελήνη & ο Δίας στις 17°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:39 έως Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 23:49
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Ιανουαρίου
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 22:05
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 17°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 17°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:55 έως Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 0:05
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Ιανουαρίου  & από 5 έως 9 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 1:00
ΕΡΜΗΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 12°Ιχθύων  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 27°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 7:00 έως Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Φεβρουαρίου  έως 4 Μαρτίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Ευθύνες, περιορισμοί και εμπόδια είναι αυτά που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί ν' αναβάλλονται, να καθυστερούν ή ν' ακυρώνονται τηλεφωνήματα και προγραμματισμένες συναντήσεις. Αυτά συμβαίνουν διότι, συχνά, νιώθεις λυπημένος και εξαντλημένος από απαισιόδοξες σκέψεις — οι οποίες μπορεί να μην είναι καν δικαιολογημένες—. Αν τα επαγγελματικά προσόντα σου είναι ανεπαρκή μελέτησε προσεχτικά τις ελλείψεις σου και άρχισε να αξιοποιείς μόνον τα εφόδια και τις γνώσεις που έχεις, καταστρώνοντας κάποια νέα σχέδια.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 10:06
Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα
Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 7:56 έως Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 12:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιανουαρίου
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:18
Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο
Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 27°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 14:08 έως Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 18:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:18
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:18 έως Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21:41
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 21:42
Σελήνη στον Υδροχόο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 8:38
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 4:14
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 03°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 03°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 2:04 έως Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Ιανουαρίου  & από 20 έως 24 Απριλίου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11:00
ΆΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΆΡΗΣ στις 03°Αιγόκερω  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 03°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 23:00 έως Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 15:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Δεκεμβρίου & από 20 έως 24 Απριλίου
Εκεί που δεν το περιμένει κανείς παρουσιάζονται ευκαιρίες που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και να έχει μια αλματώδη πρόοδο.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:08
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:08 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 8:37
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:09
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 16°Υδροχόου  & η Αφροδίτη στις 16°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 3:59 έως Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 8:09
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Φεβρουαρίου  & από 3 έως 7 Απριλίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:00
ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 03°Ιχθύων  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 03°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 22:00 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 10:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Φεβρουαρίου & από 20 έως 24 Απριλίου
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 8:38
Σελήνη στους Ιχθύες.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 20:48
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 15:30
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 03°Ιχθύων  & ο Ουρανός στις 03°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 13:20 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 17:30
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Φεβρουαρίου  & από 20 έως 24 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 17:32
Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )
Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 04°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 15:22 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:32
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Φεβρουαρίου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 18:31
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 04°Ιχθύων  & ο Άρης στις 04°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 16:21 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 20:31
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Φεβρουαρίου  & από 23 έως 27 Δεκεμβρίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 18°Κριού  & ο ΔΙΑΣ στις 18°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 1:00 έως Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 13:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Απριλίου & από 6 έως 10 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου