Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 έως 22 Μαρτίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
16 έως 22 Μαρτίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία, οι σχέσεις σας, αισθηματικές και ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας, που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες αχρείαστες  αγορές για ακριβά είδη, ρουχισμού και εμφάνισης. Το διάστημα αυτό διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η τάση σας για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτή την εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό το οικονομικό σας θέλει συνετή διαχείριση. Στον συναισθηματικό σας τομέα, οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως σας απασχολήσει ξανά. Νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο παρόν τις χειρισθείτε θετικά. Προσπαθήστε να μην παραφερθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συναισθήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στο ερωτικό σας προσκήνιο. Την περίοδο αυτή η σχέση σας θέλει προστασία. Στην καθημερινότητά σας  καταστρώστε τώρα τα  σχέδια για τους τρόπους που θα δράσετε και ενεργήστε χωρίς καθυστέρηση. Η οικονομική σας εύνοια τώρα αυξάνεται. Αλλά παράλληλα αυξάνεται και η πλεονεξία σας που μπορεί να σας απομακρύνει από τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένταση στη ζωή σας προβλέπεται αυτήν την εβδομάδα, ακόμα και  συγκρούσεις  μεταξύ  των απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών. Συναισθηματικές και άλλες  εμπλοκές  που δεν είχατε ή που δεν έχετε ξεδιαλύνει, βγαίνουν στο προσκήνιο, απαιτώντας από μέρους σας συμβιβασμούς. Κάποια πονηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως βγει προς τα έξω και σας μπερδέψει. Περιορίστε την.

ΛΕΩΝ
Οι σχέσεις σας βελτιώνονται και κάποια πρόταση που θα σας γίνει μπορεί να αποδειχτεί μελλοντικά χρήσιμη. Από την άλλη θα νιώθετε απομακρυσμένοι από δικά σας πρόσωπα. Προσέξτε την συμπεριφορά σας προς την οικογένεια σας και μην φέρεστε στα οικεία σας πρόσωπα με νευρικότητα ή απαξίωση. Η περίοδος αυτή σας θέλει επιφυλακτικούς με πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος είναι καλή για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.  Παρ’ όλο του ότι γύρω μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα εσείς θα έχετε καθαρό μυαλό, ευχέρεια λόγου και θα είστε αποφασιστικοί. Η πνευματική επικοινωνία ευνοείται αυτές τις μέρες. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της καθημερινότητας .

ΖΥΓΟΣ
Θα είστε ικανοποιημένοι από επαφές με άτομα του κοντινού  σας περιβάλλοντος. Η προσοχή σας αυτόν τον καιρό θα επικεντρώνεται σε θέματα υγείας  και σε οικονομικά ζητήματα, προκαλώντας σας να κάνετε  κάποιες ρυθμίσεις ή κάποιες επαφές. Η επανεξέταση του παρελθόντος θα σας βοηθήσει για να ρυθμίσετε μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα η φλόγα του έρωτά σας θα αναθερμανθεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και η συνεύρεση αυτό τον καιρό παρουσιάζει δυσκολίες, η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης για τους αδέσμευτους είναι πιθανή. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι ανεβασμένες και εσείς νιώθετε υπερήφανοι. Ακόμα, ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη και την δημιουργία. Αυτή την εποχή μη ρισκάρετε στον τζόγο, γιατί η επιδίωξη του κέρδους  θα καταλήξει σε ζημιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε κουτσομπολιά και τα σχόλια αυτόν τον καιρό, γιατί ίσως σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα τόσο στο οικογενειακό όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον. Ο πλανήτης Άρης σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Δία, θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις σας και το άτομο που σας ενδιαφέρει, αν διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους της συμπεριφοράς σας. Όσες σχέσεις είναι προβληματικές, θα χρειασθούν ιδιαίτερους και λεπτούς χειρισμούς .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις παρά μόνο όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτές τις μέρες  ίσως δημιουργηθούν εντάσεις, στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που είχαν συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή έχουν προβλήματα, προσπαθήστε να τα παρακάμψετε. Το σοβαρότερο αγαθό αυτής της περιόδου είναι η υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση, σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα αφιερώστε τον καιρό σε εξ αποστάσεως επικοινωνία και ενημέρωση. Μην παίρνετε αποφάσεις, παρά μόνο μετά από ώριμη σκέψη. Επαφές με ερωτικά πρόσωπα είναι πολύ πιθανές τώρα, ή μία  πιο ζεστή σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ανάγκες σας αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με αύξηση του βάρους σας. Προσοχή.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
16 έως 22 Μαρτίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 9:43
Ο πλανήτης ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 9:43 έως Σάββατο 11 Απριλίου 2020 ώρα 7:48
Συζητάμε κυρίως για θέματα του παρελθόντος ή για πνευματικά ζητήματα και μας αγγίζουν συναισθηματικά τα προβλήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε τις σωστές λέξεις για να ανακουφίσουμε τον πόνο των άλλων. Μπορεί επίσης να πούμε ψέματα ή ασάφειες καθώς έχουμε σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 11:33
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 11:33 έως Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 18:25
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 11:34
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )
Η Σελήνη στις 26°Τοξότη  & ο Ήλιος στις 26°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 9:24 έως Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 13:34
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Δεκεμβρίου & από 14 έως 18 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 18:26
Σελήνη στον Αιγόκερω.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 3:17
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 18:48
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 00°Αιγόκερω  & ο Ερμής στις 00°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 16:38 έως Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 20:48
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Δεκεμβρίου & από 17 έως 21 Φεβρουαρίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ώρα 2:33
Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 04°Αιγόκερω  & ο Ουρανός στις 04°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ώρα 0:23 έως Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ώρα 4:33
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Δεκεμβρίου & από 21 έως 25 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ώρα 19:31
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 13°Αιγόκερω  & η Αφροδίτη στις 13°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ώρα 17:21 έως Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 ώρα 21:31
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Ιανουαρίου  & από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 5:36
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 18°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 3:26 έως Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 7:36
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιανουαρίου  & από 6 έως 10 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 10:32
Σελήνη σε συζυγία με Άρη
Η Σελήνη & ο Άρης στις 21°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 8:22 έως Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 12:32
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 12:47
Σελήνη σε συζυγία με Δία
Η Σελήνη & ο Δίας στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 10:37 έως Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 14:47
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 16:53
Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα
Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 14:43 έως Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 18:53
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιανουαρίου
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 0:56
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 28°Αιγόκερω  & ο Ήλιος στις 28°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 ώρα 22:46 έως Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 2:56
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Ιανουαρίου  & από 16 έως 20 Μαρτίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 2:48
Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο
Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 0:38 έως Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 4:48
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 2:48
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 2:48 έως Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 3:16
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 3:17
Σελήνη στον Υδροχόο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 14:34
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 12:04
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 04°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 04°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 9:54 έως Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 14:04
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Ιανουαρίου  & από 21 έως 25 Απριλίου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 2:00
ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 29°Ιχθύων  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 29°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 8:00 έως Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 20:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Μαρτίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 5:50
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 5:50 έως Κυριακή 19 Απριλίου 2020 ώρα 17:45
Τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσει το άτομο κάτι καινούργιο. Αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές του διαθέσεις, αλλά και από πραγματικές ευκαιρίες που θα συναντά και από ευοίωνες προϋποθέσεις που θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνατότητές του. Χρειάζεται προσοχή στο πώς θα συγκεράσει τις δικές του επιθυμίες με τις επιθυμίες των άλλων

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 11:00
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 11:00 έως Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 14:33
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 11:01
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 16°Υδροχόου  & η Αφροδίτη στις 16°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 8:51 έως Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 13:01
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Φεβρουαρίου  & από 3 έως 7 Μαΐου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ώρα 13:00
ΆΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΔΙΑ
Ο ΆΡΗΣ στις 22°Αιγόκερω  & ο ΔΙΑΣ στις 22°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ώρα 1:00 έως Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 17:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Ο ενθουσιασμός και η υπέρ κινητικότητα χαρακτηρίζουν το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και «δεν το χωράει ο τόπος». Σίγουρα μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε υπόθεση και να την τελειώσει πολύ πιο γρήγορα απ όσο είναι το σύνηθες.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 14:34
Σελήνη στους Ιχθύες.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 2:59
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 22:39
Σελήνη σε συζυγία με Ερμή
Η Σελήνη & ο Ερμής στις 04°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 20:29 έως Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 ώρα 0:39
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Φεβρουαρίου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 23:51
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 04°Ιχθύων  & ο Ουρανός στις 04°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 21:41 έως Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 ώρα 1:51
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Φεβρουαρίου  & από 21 έως 25 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 ώρα 5:59
Ο πλανήτης ΚΡΟΝΟΣ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 ώρα 5:59 έως Πέμπτη 2 Ιουνίου 2020 ώρα 2:38
Ο Κρόνος σαν παραδοσιακός, κυβερνήτης του Υδροχόου λειτουργεί σαν επαναστάτης μέσα σ’ αυτό το ζώδιο δημιουργεί τάσεις αναδιοργάνωσης και αναθεώρησης των αντιλήψεων μας πέρα από τα κοινώς αποδεκτά όρια. Παλιές αντιλήψεις και συνήθειες παραχωρούν την θέση τους σε ανανεωμένες και σύγχρονες, πολλές φορές όμως μη δοκιμασμένες. Οι πειραματισμοί για νέα πρότυπα μπορούν να ανοίξουν δρόμους για την καινοτομία, αλλά και παράλληλα μπορούν να οδηγήσουν τα άτομα σε ακρότητες. Στο  διάστημα που ο Κρόνος θα διασχίζει το ζώδιο του Υδροχόου θα δημιουργείται μια ατμόσφαιρα ανακαλύψεων και υψηλής τεχνολογίας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τις υπάρχουσες δομές στη ζωή σας για να συνειδητοποιήσετε σε ποια σημεία χρειάζονται αυτές να τροποποιηθούν ή ν’ αντικατασταθούν με άλλες πιο ευέλικτες. Από την διέλευση αυτή -αν δείξουν επιμέλεια και σοβαρότητα- ευνοούνται τα ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι σε ερωτικά θέματα και οι Ζυγοί σε ανώτατες σπουδές και υποθέσεις του εξωτερικού κατά δεύτερον με κάποια προσοχή οι Κριοί σε θέματα επικοινωνίας και οι Τοξότες για σταθερούς στόχους. Από τα σταθερά ζώδια οι Ταύροι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε θέματα ακίνητης περιουσίας και σπιτικού, οι Λέοντες στα συντροφικά τους θέματα και στις σχέσεις τους με συναδέλφους και συνεργάτες και τέλος οι Σκορπιοί σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την εξέλιξη τους.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 ώρα 15:00
ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 04°Ιχθύων  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 04°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 21:00 έως Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 9:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Φεβρουαρίου & από 21 έως 25 Απριλίου
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου