Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Αυγούστου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Αυγούστου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Θα δείτε τα πράγματα τώρα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα.  Παράλληλα θα έχετε κάποιο άγχος, καθώς θα αμφιβάλλετε για το πόσο καλά μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχετε κάποια συνάντηση ή ακόμα μπορεί να συνάψετε κάποια  στενή σχέση με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση ή κάποια εκκρεμότητα σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Εύκολα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και το τι ακριβώς σας ικανοποιεί βραχυπρόθεσμα. Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Τις ημέρες αυτές αρπάξτε ευκαιρίες που τυχόν θα σας παρουσιαστούν αρκεί να μην ζημιώνουν τους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην  δώσετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε μελλοντικά να ανταποκριθείτε στην υλοποίησή τους.  Πιθανώς αυτή την εβδομάδα ν’ αντιμετωπίσετε κάτι που δεν το είχατε υπολογίσει. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αναθερμάνετε την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, θα είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε μια επιτυχημένη γνωριμία. 

 

ΛΕΩΝ

 Το  μυαλό σας θα δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς  αλλά κάπως σπασμωδικά αυτές τις μέρες. Θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε ταυτόχρονα.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός.  Με ένα καλό πρόγραμμα, όλα μπορούν να πάνε ρολόι.  Ασχοληθείτε με λιγότερα, προγραμματίζοντας τα καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Είναι μια περίοδος, ευτυχώς όχι μεγάλη, όπου η ορμητικότητα και η αυτοπεποίθηση σας φθάνουν στο ζενίθ τους.  Από το γεγονός αυτό πηγάζουν τα καλά ή κακά επακόλουθα.  Προσέξτε λοιπόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε, ώστε αυτές οι μέρες να είναι αποδοτικές, παραγωγικές, ή αντίθετα να εύχεστε να μην ξαναρθούν. Τι θα πρέπει να κάνετε: εκτονώστε την μεγάλη ενεργητικότητα σας σε τομείς που χρειάζεται προσπάθεια, αλλά πριν από κάθε ενέργειά σας, σκεφθείτε αρκετά. 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν αυτόν τον καιρό θέλουν περισσότερη πρακτικότητα και λιγότερο συναισθηματισμό. Στα οικονομικά σας θέματα δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ανοίγματα, αν δεν θέλετε να μπλέξετε σε μελλοντικές περιπέτειες. Κάποιες νέες γνωριμίες ίσως σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον αν τις χειριστείτε προσεχτικά και με μεθοδικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας και προσέξτε τον τρόπο που θα κάνετε τις συναλλαγές σας με τους άλλους, αφού τα λάθη καραδοκούν σε κάθε στιγμή αυτές τις μέρες. Οι σχέσεις σας γενικά με τους ανθρώπους θα κρύβουν κάποια στοιχεία ανησυχίας. Στον ερωτικό σας τομέα πιθανόν να έχετε κάποιες δυσκολίες, πιστεύοντας πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν αναγνωρίζει αυτά που κάνετε γι’ αυτόν. Μην εκνευρίζεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδος θα είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική ή κουραστική είναι, θα την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά για τις προσπάθειές σας. Αν έχετε χρόνιες ενοχλήσεις υγείας, είναι ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες εξετάσεις και την κατάλληλη αγωγή .

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Παλιές υποχρεώσεις φαίνονται πως ήρθε η στιγμή να διεκπεραιωθούν.  Είναι η μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον για σας. Δηλαδή το τέλος μιας περιόδου και η αρχή κάποιας άλλης πιο σημαντικής.  Παρ’ όλα αυτά συναισθήματα, προκαταλήψεις ή άλυτα θέματα παρελθούσης χρήσεως μπορεί να σας κρατούν δεμένους στο παρελθόν. Μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα τώρα αν ενεργήσετε σωστά. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Αυτή την εβδομάδα θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών, κυρίως με νεαρά άτομα, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας, αλλά και από τις ιδέες των άλλων θα ωφεληθείτε πολλαπλά.

ΙΧΘΥΕΣ

 Μία τάση θα σας καταλάβει αυτές τις ημέρες να θέλετε να περάσετε πάνω από τα επίπεδα εκείνα που σας επιτρέπουν οι προσωπικές σας δυνάμεις. Είναι μια περίοδος, που η αυτοπεποίθηση σας φθάνει στο ζενίθ. Τα νεύρα σας θα πρέπει να τα περιορίσετε ιδιαίτερα προς τον σύντροφό σας, αν δεν θα θέλατε να δημιουργήσετε μελλοντικό αρνητικό κλίμα για σας. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους που βρίσκονται στο καθημερινό σας περιβάλλον και δεν θα χάσετε.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Αυγούστου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 1:42

Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 08°Σκορπιού  & ο Ερμής στις 08°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 ώρα 23:32 έως Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 3:42

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου & από 28 Αυγούστου  έως 1 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 7:00

Σελήνη σε αντίθεση με Ουρανό

Η Σελήνη στις 11°Σκορπιού  & ο Ουρανός στις 11°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 4:50 έως Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 9:00

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου & από 28 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 16:52

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 17°Σκορπιού  & η Αφροδίτη στις 17°Καρκίνου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 14:42 έως Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 18:52

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Ιουλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 19:20

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 18°Σκορπιού  & ο Δίας στις 18°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 17:10 έως Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 21:20

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 22:00

ΆΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ

Ο ΆΡΗΣ στις 26°Κριού  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 26°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 ώρα 10:00 έως Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 2:48

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Απριλίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, Γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 22:47

Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 20°Σκορπιού  & ο Ποσειδώνας στις 20°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 20:37 έως Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 0:47

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Νοεμβρίου & από 8 έως 12 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 3:35

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Σκορπιού  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 1:25 έως Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 5:35

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 4:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΔΙΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 17°Καρκίνου  & ο ΔΙΑΣ στις 17°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ώρα 10:00 έως Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 22:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιουλίου & από 5 έως 9 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 8:26

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 8:26 έως Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 14:49

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 9:27

Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 26°Σκορπιού  & ο Κρόνος στις 26°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 7:17 έως Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 11:27

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Νοεμβρίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 15:50

Σελήνη στον Τοξότη.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 20:37

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 20:58

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΠΡΩΤΟ τέταρτο Σελήνης )

Η Σελήνη στις 03°Τοξότη  & ο Ήλιος στις 03°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 18:48 έως Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 22:58

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Νοεμβρίου & από 23 έως 27 Αυγούστου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 2:00

ΕΡΜΗΣ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 11°Παρθένου  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 26°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 8:00 έως Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 20:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Αυγούστου  έως 4 Σεπτεμβρίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.

 

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 7:00

ΕΡΜΗΣ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 11°Παρθένου  & ο ΆΡΗΣ στις 26°Κριού .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ώρα 13:00 έως Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 1:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Αυγούστου  έως 4 Σεπτεμβρίου & από 13 έως 17 Απριλίου

Ξαφνικές πληροφορίες, αλλαγή σχεδίων, απρόοπτα νέα μπορεί να σε διασπάσουν από το πρόγραμμα της ημέρας. Στις συζητήσεις που θα κάνεις, συχνά θα υπάρχει ασυμφωνία και ασυνέπεια στις υποσχέσεις και αποφάσεις. Στις μετακινήσεις μπορεί ν' αντιμετωπίζεις απρόοπτα προβλήματα (παρακάμψεις, καθυστερήσεις, βλάβες κ.α.). Έτσι πρέπει να 'σαι προετοιμασμένος για τυχόν βραχυπρόθεσμες αποφάσεις και γρήγορες ενέργειες.

 

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 12:47

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 12°Τοξότη  & ο Ερμής στις 12°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 10:37 έως Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ώρα 14:47

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Δεκεμβρίου & από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 2:42

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 20°Τοξότη  & ο Ποσειδώνας στις 20°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 0:32 έως Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 4:42

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Δεκεμβρίου & από 8 έως 12 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 13:59

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 13:59 έως Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 19:36

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 15:00

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 27°Τοξότη  & ο Άρης στις 27°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 12:50 έως Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 17:00

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Δεκεμβρίου & από 14 έως 18 Απριλίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 ώρα 20:37

Σελήνη στον Αιγόκερω.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 3:38

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 6:09

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 05°Αιγόκερω  & ο Ήλιος στις 05°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 3:59 έως Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 8:09

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Δεκεμβρίου & από 25 έως 29 Αυγούστου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 15:52

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 11°Αιγόκερω  & ο Ουρανός στις 11°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 13:42 έως Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 17:52

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου  & από 28 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 19:00

ΗΛΙΟΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 05°Παρθένου  & η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 20°Καρκίνου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ώρα 1:00 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 13:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Αυγούστου & από 9 έως 13 Ιουλίου

Επειδή θα δείχνεις μια λεπτή ευαισθησία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι ν' ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σ' ευχαριστούν. Ακόμα, αν αυτό που σ' ευχαριστεί είναι η μοναξιά μείνε μ' αυτήν. Η απομόνωση είναι καλύτερη από το να υποχρεωθείς να κάνεις υποχωρήσεις όταν δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σου.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 3:05

Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 17°Αιγόκερω  & ο Ερμής στις 17°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 0:55 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 5:05

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Ιανουαρίου  & από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 4:56

Σελήνη σε συζυγία με Δία

Η Σελήνη & ο Δίας στις 18°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 2:46 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 6:56

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιανουαρίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 8:53

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 20°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 20°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 6:43 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 10:53

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιανουαρίου  & από 8 έως 12 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 11:51

Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 22°Αιγόκερω  & η Αφροδίτη στις 22°Καρκίνου

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 9:41 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 13:51

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου  & από 11 έως 15 Ιουλίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 14:12

Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα

Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 12:02 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 16:12

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 19:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 22°Καρκίνου  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 1:00 έως Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 13:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 20:18

Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο

Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 26°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 18:08 έως Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 22:18

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 21:30

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 21:30 έως Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 2:37

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 22:31

Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 27°Αιγόκερω  & ο Άρης στις 27°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 20:21 έως Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 0:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Ιανουαρίου  & από 14 έως 18 Απριλίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 3:38

Σελήνη στον Υδροχόο.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:35

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 9:00

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 19°Παρθένου  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 19°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 ώρα 15:00 έως Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 ώρα 3:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.

 

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 23:32

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 11°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 11°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 ώρα 21:22 έως Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 ώρα 1:32

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιανουαρίου  έως 2 Φεβρουαρίου  & από 28 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του. 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου