Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 5 έως 11 Οκτωβρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

5 έως 11 Οκτωβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα θα σας κατακυριεύσει, το πάθος και η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών με αποτέλεσμα να τονισθούν η ζήλια και η αποκλειστικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευθείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα  δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι θα  μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση. Ίσως μάλιστα κάποιο πρόσωπο συντείνει σε όλη αυτή την αναστάτωσή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από την απροσεξία τους. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο επαγγελματικό σας τομέα θα βάλετε τις βάσεις για να αποκομίσετε σημαντικό μελλοντικό όφελος. Οι αδέσμευτοι από σας πιθανόν να κάνετε κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε μακριά από τον καναπέ του σπιτιού σας και κινηθείτε σε χώρους που επιτρέπουν τις κοινωνικές επαφές και τις γνωριμίες 

 

ΛΕΩΝ

Τις ημέρες αυτές θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε κάποια αναθεώρηση θεμάτων που σας είχαν πάει πίσω στο παρελθόν προχωρώντας σε νέες θέσεις. Οι ημέρες είναι κατάλληλες και είναι αυτές που περιμένατε από καιρό για να δράσετε. Δράστε συγκροτημένα σε όλους τους τομείς και θα έχετε επιτυχίες. Ακούστε την γνώμη των άλλων εκτιμήστε τις καταστάσεις και  κρατήστε από ότι σας λένε μόνο τα πολύ σημαντικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα, δεν θα έχουν και μεγάλη διάρκεια. Γι’ αυτό μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα πριν εξετάσετε σε βάθος τα πράγματα.  Τα όνειρα σας αφήστε τα για αργότερα. Κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από σας, ίσως σας αναστατώσει αυτή την εποχή. Μην δημιουργείτε αυτές τις μέρες νέες συνεργασίες γιατί ενδέχεται να υπάρξουν μελλοντικές διαφωνίες. Δείξτε ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε εξελίξεις στη δουλειά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα τα περισσότερα ζευγάρια αναθεωρούν τις σχέσεις τους και άλλοτε τις διαλύουν και άλλοτε τις στηλιτεύουν κάνοντάς τες διαχρονικές. Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για την σύναψη γάμων και συνεταιρισμών. Και αν παρ’ ελπίδα γίνουν, λόγω της αμφίβολης πορείας τους, χρειάζονται προσοχή. Όσοι είστε μόνοι, να είστε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή  σας υπόσχεται ανανέωση στην προσωπική σας ζωή. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει χωρίς την δική σας την προσπάθεια. Γι’ αυτό αφήστε την μυστικοπάθεια κατά μέρος και φροντίστε να γίνεται πιο κατανοητοί και εξωστρεφείς, τουλάχιστον στα πρόσωπα που θα θέλατε να είναι κοντά σας και να σας στηρίξουν. Aπoφύγετε  άσκοπες δαπάνες και αλόγιστα έξοδα. Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις θέλουν ξεκαθαρίσματα και  διευθετήσεις

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όρεξη  για δουλειά δεν έχετε.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε δύσκολες επαγγελματικές συναντήσεις.  Ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να κάνουν σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων, με κίνδυνο λανθασμένων αποφάσεων. Καθημερινές ασχολίες ρουτίνας ευνοούνται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευθείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους. Είναι ευνοϊκή περίοδος για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φανείτε πιο συνεπείς προς τους άλλους και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή στην υγεία σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε πρωτότυπες ιδέες, θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα σας ενώ προβλέπονται συναντήσεις με το αντίθετο φύλο.  Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και σκέψεις.  Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για μακροχρόνιες αποφάσεις. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές. 

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

5 έως 11 Οκτωβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 7:06

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 18°Ταύρου  & ο Δίας στις 18°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 4:56 έως Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 9:06

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαΐου & από 6 έως 10 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 8:36

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 19°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 6:26 έως Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 10:36

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Μαΐου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:50

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 22°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 22°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 13:40 έως Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 17:50

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Μαΐου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 20:40

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 20:40 έως Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ώρα 6:02

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 21:40

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 25°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 25°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 19:30 έως Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 23:40

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαΐου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ώρα 7:03

Σελήνη στους Διδύμους.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:46

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ώρα 14:00

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΟΥΡΑΝΟ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 09°Σκορπιού  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 09°Ταύρου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ώρα 20:00 έως Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 8:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου & από 26 έως 30 Απριλίου

Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.

 

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:40

Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 04°Διδύμων  & η Αφροδίτη στις 04°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ώρα 13:30 έως Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ώρα 17:40

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Μαΐου & από 24 έως 28 Αυγούστου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 12:17

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 15°Διδύμων  & ο Ήλιος στις 15°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 10:07 έως Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 14:17

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Ιουνίου & από 5 έως 9 Οκτωβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 20:50

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 19°Διδύμων  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:40 έως Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ώρα 22:50

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Ιουνίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:56

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:56 έως Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 17:45

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 4:57

Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 23°Διδύμων  & ο Άρης στις 23°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 2:47 έως Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 6:57

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουνίου & από 10 έως 14 Απριλίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:46

Σελήνη στον Καρκίνο.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:25

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 9:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 07°Παρθένου  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:00 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Αυγούστου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 9:16

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 08°Καρκίνου  & η Αφροδίτη στις 08°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 7:06 έως Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 11:16

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου & από 28 Αυγούστου  έως 1 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 11:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 07°Παρθένου  & ο ΆΡΗΣ στις 22°Κριού .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 17:00 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 5:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Αυγούστου & από 9 έως 13 Απριλίου

Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα ξαφνικά παίρνουν μία άλλη τροπή και αυτό θα σε εκνευρίζει επειδή θα υποχρεώνεσαι ν' αλλάξεις τ' αρχικά σου σχέδια. Μπορεί όμως να προβληματιστείς και να νιώσεις αναστάτωση μετά από κάποιο τηλεφώνημα του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή μετά από μία συμπωματική συνάντηση. Καινούργιες γνωριμίες που γίνονται με την επιρροή αυτής της διέλευσης όχι μόνο δεν έχουν διάρκεια, αλλά μπορεί και από το ξεκίνημά τους να είναι προβληματικές.

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 13:15

Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 10°Καρκίνου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 11:05 έως Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:15

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:00

ΆΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ο ΆΡΗΣ στις 22°Κριού  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:00 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 19:48

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Απριλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:02

Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 11°Καρκίνου  & ο Ερμής στις 11°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 12:52 έως Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ώρα 17:02

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου & από 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:39

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )

Η Σελήνη στις 17°Καρκίνου  & ο Ήλιος στις 17°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 1:29 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 5:39

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιουλίου & από 7 έως 11 Οκτωβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 6:16

Σελήνη σε αντίθεση με Δία

Η Σελήνη στις 19°Καρκίνου  & ο Δίας στις 19°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 4:06 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 8:16

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουλίου & από 7 έως 11 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 6:43

Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 19°Καρκίνου  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 4:33 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 8:43

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουλίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 13:06

Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 22°Καρκίνου  & ο Άρης στις 22°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 10:56 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:06

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουλίου & από 9 έως 13 Απριλίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 13:36

Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Καρκίνου  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 11:26 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:36

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:02

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:02 έως Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 2:24

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 19:03

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο

Η Σελήνη στις 25°Καρκίνου  & ο Κρόνος στις 25°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 16:53 έως Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 21:03

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Ιουλίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:25

Σελήνη στον Λέοντα.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 ώρα 7:56

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 16:00

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 18°Ζυγού  & ο ΔΙΑΣ στις 18°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 ώρα 22:00 έως Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ώρα 10:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Οκτωβρίου & από 6 έως 10 Ιανουαρίου

Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:00

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 18°Ζυγού  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 18°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 0:00 έως Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ώρα 12:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Οκτωβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 20:28

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 10°Λέοντα  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 18:18 έως Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 22:28

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου  & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 21:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 10°Παρθένου  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 25°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:00 έως Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ώρα 15:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Αυγούστου  έως 3 Σεπτεμβρίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Αυτή η διέλευση, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις σχέσεις με τους ιδιαίτερα αγαπημένους σου ανθρώπους.Η συχνή αλλαγή της ψυχολογικής σου διάθεσης, από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και αντίστροφα, ενδεχομένως να 'χει ως αιτία την άστατη συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου ή την κακή συμπεριφορά ορισμένων φιλικών ατόμων απέναντι σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις μια απέραντη μοναξιά και εγκατάλειψη, εξαιτίας ενός αισθηματικού δεσμού που «ναυάγησε». Ασχολήσου με οτιδήποτε, αρκεί αυτό με το οποίο ασχολείσαι να σε απορροφά ολοκληρωτικά. Ασχολίες με τον καλλωπισμό σου όσο και τον εξωραϊσμό κάποιων χώρων σε αποσπούν από καταθλιπτικά συναισθήματα, διότι έτσι και αλλιώς σε κάνουν να νιώθεις κάποια ευχαρίστηση.

 

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 23:50

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 11°Λέοντα  & ο Ερμής στις 11°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 ώρα 21:40 έως Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ώρα 1:50

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου  & από 31 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου