Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Ιανουαρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Ιανουαρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 


ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια σταθερότητα αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ο υπέρ καταναλωτισμός και οι  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα δείξτε τον πραγματικό σας τον εαυτό.


ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος είναι καλή για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.  Θα έχετε καθαρό μυαλό, ευχέρεια λόγου και θα είστε αποφασιστικοί. Η επικοινωνία ευνοείται αυτές τις μέρες. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της καθημερινότητας . Αποφύγετε οπωσδήποτε την αδράνεια, κάτι που είναι το μόνο που δεν σας πάει αυτό το διάστημα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε κάποιες τάσεις αυτή την εβδομάδα να γίνετε δικτατορικοί, πιεστικοί και αδιάλλακτοι με τους άλλους αλλά η εποχή των δικτατόρων πέρασε και αν δεν το συνειδητοποιήσατε κάντε το τώρα, αν θέλετε στο μέλλον να μην δημιουργήσετε δυσεπίλυτα προβλήματα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες που χρονίζουν.


ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η σκληρή τακτική και η ανελαστική στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. Οι κινήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν.  Αυτόν τον καιρό ερωτικά ανοίγματα προς άγνωστα άτομα, δεν ευνοούνται.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες αλλαγές ίσως κλονίσουν τις ατομικές σας ισορροπίες. Από την άλλη θα σας δώσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα νιώθετε κουρασμένοι. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες, για να γεμίσετε τις πεσμένες μπαταρίες σας.


ΖΥΓΟΣ

Με την αυτοπεποίθηση, την επιμονή, την ενόραση, την ευστροφία των ημερών, ευνοείστε σε κάθε είδους πρωτοβουλία.  Ανταγωνιστικές δραστηριότητες που είχαν άλλοτε αποτύχει, τώρα μοιάζουν να πραγματοποιούνται, κάποιο έργο που άλλοτε είχε παρεξηγηθεί, είναι ευκαιρία να το παρουσιάσετε τώρα, απελευθερώστε τέλος πάντων όλη αυτή την ορμητικότητα, το περίσσευμα ενέργειας σε κάτι θετικό, ή έστω σε άθληση και παιχνίδια που παρουσιάζουν δράση, ή κάνετε έρωτα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην σας διακατέχει άγχος για τα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες. Κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις από άτομα και καταστάσεις μπορεί να σας κάνουν πιεστικούς προς τους άλλους. Περίεργες συνθήκες στη δουλειά σας, θα σας κάνουν να νιώσετε κάποια αδιέξοδα. Χαλαρώστε, αξιολογήστε σωστά τις καταστάσεις και τροποποιήστε το πρόγραμμά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες κοινωνικές προοπτικές στον δικό σας τον ορίζοντα. Με την διάθεση σας ανεβασμένη, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα και χρήσιμα. Η σοβαρότητα αυτή την εβδομάδα θα είναι η μόνη διέξοδος στα καθημερινά σας προβλήματα. Παράλληλα προσέξτε μην αφήσετε τα ψυχολογικά σας θέματα να επηρεάσουν την σχέση σας. Ζυγίστε τις υποχρεώσεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδέχεται να σας δώσουν συμβουλές για κάποια  προσωπικά σας θέματα. Εκείνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τους ακούσετε πρώτα και στην συνέχεια να αξιολογήσετε τις υποδείξεις τους. Παράλληλα οι μέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν κάποια ένταση.  Στον τομέα της καθημερινότητάς σας, προβλέπονται νέες καταστάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις σας ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε γι’ αργότερα, κυρίως αυτές που αφορούν ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε στο ελάχιστο τις δαπάνες σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην περιμένετε αρνητικά συμπτώματα, για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτή.


ΙΧΘΥΕΣ

Οι ημέρες αυτές θα είναι ημέρες  εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε το ενδιαφέρον για καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Θα είστε μέσα ακριβώς στο στοιχείο σας. Γι’ αυτό και μπορείτε, να αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και να γνωρίσει πράγματα, πρωτοποριακά, διαφορετικά και συναρπαστικά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους παρ’ όλους τους περιορισμούς, θα γίνεται όλο και πιο στενότερη.

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Ιανουαρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:49

ΔΙΑΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΔΙΑΣ στις 6°43’  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 6°43’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τα ρίσκο αυτήν την εποχή δεν ευνοούνται Γι’ αυτό προσπάθησε να βαδίσεις στα χνάρια της βεβαιότητας και της σιγουριάς. Τυχόν ευκαιρίες αυτού του καιρού μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες.

 

Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°15’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.18 ΙΑΝ. ώρα: 03:14 έως ώρα: 07:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Μαρτίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 05:44

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:09:07

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 09:08

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 20:56

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°40’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.18 ΙΑΝ. ώρα: 13:49 έως ώρα: 17:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Μαρτίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°56’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.18 ΙΑΝ. ώρα: 20:14 έως: Τρι.19 ΙΑΝ. ώρα: 00:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Μαρτίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°28’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.19 ΙΑΝ. ώρα: 09:12 έως ώρα: 13:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Απριλίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τρίτη 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 17°34’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.19 ΙΑΝ. ώρα: 17:23 έως ώρα: 21:33

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 05 έως 09 Απριλίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τρίτη 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 22:40

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 12:44

Αν πριν το άτομο αξιολόγησε τη θέση του και οριοθέτησε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του, τώρα θα πρέπει να βρει και άλλους με κοινούς στόχους, προκειμένου να κινηθεί συμπλέοντας μαζί τους, δημιουργώντας συμμαχίες, και να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Επειδή οι φίλοι του ίσως δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν, καλό θα ήταν να τους δώσει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα.

 

Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 10:27

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:20:56

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°49’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.20 ΙΑΝ. ώρα: 07:58 έως ώρα: 12:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 20:56

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 09:43

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:37

ΑΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΡΗΣ στις 6°44’  του ΤΑΥΡΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 6°44’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Προσοχή. Αυτή η διέλευση είναι πολύ επικίνδυνη για ατυχήματα! Προκαλεί ξαφνικά προβλήματα και κάνει το άτομο αδύναμο και νευρικό. Μία καλή αντιμετώπιση του ατόμου είναι να προσπαθήσει να εκτονωθεί είτε με τη γυμναστική είτε με τη διασκέδαση.

 

Τετάρτη 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°01’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.20 ΙΑΝ. ώρα: 20:31 έως: Πεμ.21 ΙΑΝ. ώρα: 00:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Απριλίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Πέμπτη 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°58’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.21 ΙΑΝ. ώρα: 02:30 έως ώρα: 06:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Απριλίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°44’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.21 ΙΑΝ. ώρα: 08:06 έως ώρα: 12:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Απριλίου.

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Πέμπτη 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°00’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.21 ΙΑΝ. ώρα: 08:38 έως ώρα: 12:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Απριλίου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Πέμπτη 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°32’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.21 ΙΑΝ. ώρα: 09:44 έως ώρα: 13:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Απριλίου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 17°01’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΙΑΝ. ώρα: 04:58 έως ώρα: 09:8

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 05 έως 09 Μαΐου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Παρασκευή 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°58’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΙΑΝ. ώρα: 08:56 έως ώρα: 13:06

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°12’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΙΑΝ. ώρα: 13:28 έως ώρα: 17:38

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Μαΐου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Παρασκευή 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα: 23:26

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα:09:43

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°54’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.22 ΙΑΝ. ώρα: 20:57 έως: Σαβ.23 ΙΑΝ. ώρα: 01:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 09:43

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 20:52

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:48

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΑΡΗΣ στις 7°59’  του ΤΑΥΡΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 7°59’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κουραστική περίοδος, γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διαλεύνοντα Δία – αυτό ισχύει κυρίως για το τετράγωνο - πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.

 

Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°50’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.23 ΙΑΝ. ώρα: 14:56 έως ώρα: 19:06

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Μαΐου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 04°17’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.23 ΙΑΝ. ώρα: 15:49 έως ώρα: 19:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Μαΐου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:49

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 19°01’  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 19°01’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.

 

Κυριακή 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°09’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.23 ΙΑΝ. ώρα: 23:33 έως: Κυρ.24 ΙΑΝ. ώρα: 03:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Μαΐου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:01

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΗΛΙΟΣ στις 4°20’  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 4°20’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή. Η υπευθυνότητα είναι το χαρακτηριστικό του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση. Υπάρχει μια τάση υπερβολής στα αισθήματα ευθύνης, όμως, που τελικά μπορεί να αποβούν κουραστικά. Ωστόσο, είναι καλή η διέλευση, ειδικά για την εξέλιξη της καριέρας.

 

Κυριακή 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°03’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.24 ΙΑΝ. ώρα: 21:05 έως: Δευ.25 ΙΑΝ. ώρα: 01:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα. 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου