Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 12 έως 18 Απριλίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12 έως 18 Απριλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τις ημέρες αυτές δεν θα μπορείτε να μείνετε για πολύ κλεισμένοι στο σπίτι σας. Ο περιορισμός θα σας κουράζει και θα σας εκνευρίζει παράλληλα θα θεωρείτε πως ότι οι γύρω  σας ενεργούν εναντίον σας. Για κάθε τι με το οποίο δεν συμφωνείτε θα εναντιώνεστε και θα παρεξηγήστε. Καλό θα είναι λοιπόν να ρυθμίσετε την συμπεριφορά σας προς το συντροφικό και το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό, σας προσγειώνει και σας δίνει ευκαιρίες και προοπτικές για περαιτέρω εξελίξεις. Σας  βοηθά ακόμα στο να κάνετε καλές συνεργασίες στηριζόμενες  στην αμοιβαιότητα και στην καλοσύνη. Όσοι φροντίζετε τη σιλουέτα σας, να προσέχετε ιδιαίτερα, γιατί οι μέρες αυτές σας δίνουν  την τάση να τρώτε γλυκά και νόστιμα φαγητά, που συνήθως είναι και παχυντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα  αρχίζει για σας μια σημαντική περίοδος, όπου οι σχέσεις σας, θα στηρίζονται σε ορθολογιστικές βάσεις και θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθούν. Κάποια έκτακτα γεγονότα που την βάση τους έχουν στο παρελθόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ηπιότητα. Αν είστε κυνηγοί της τύχης μετριάστε πολυδάπανα τυχερά παιχνίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα σας διακατέχει μια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Ξαφνικά γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα προκαλέσουν κάποια αναστάτωση στους γύρω σας. Οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό απαιτούν, όσο ποτέ άλλοτε, αμοιβαιότητα και τρυφερότητα.

ΛΕΩΝ

Ακολουθούν ημέρες εκπλήξεων. Καθώς δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και επειδή θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας, μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.  Αν περιορίσετε τον εαυτό σας, θα νιώσετε έντονο εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό, υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα.  Στον επαγγελματικό σας τομέα, δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα νέα ανοίγματα, αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικές περιπέτειες. Παλαιές και επιζήμιες για σας καταστάσεις, θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια αναθεώρηση.

ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική.  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό.  Στον οικονομικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές οι μέρες,  μπορεί να σας δημιουργήσουν εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχολούν ή που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε προς τα μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή

ΤΟΞΟΤΗΣ


Αυτές τις μέρες το στρες σας θα είναι ανεβασμένο για καθημερινά θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίσετε τις προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα, σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν. Η εβδομάδα είναι καλή για να υποστηρίξετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα  δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι πνευματικά και δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα. Ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο η φήμη σας θα μεγαλώνει και τα επαγγελματικά σας θα σημειώνουν πρόοδο.  Μην  περιμένετε όμως τίποτα να έλθει χωρίς κάποια προσπάθεια. Θα νιώθετε στοργικοί και θέλετε να μοιραστείτε την άνεση και την τρυφερότητα με καλούς φίλους, με την οικογένεια σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής για σας από δυσαρμονίες που από πέρυσι σας ταλαιπωρούν  Αφήστε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες  και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα.   Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας.  Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν  ή να σας προκύψουν κάποιες νέες.   Ο αυξημένος ερωτισμός σας δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12 έως 18 Απριλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 04:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°24’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΑΠΡ. ώρα: 02:00 έως ώρα: 06:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Απριλίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:20

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 26°44’  του ΚΡΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 26°44’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 05:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°09’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΑΠΡ. ώρα: 03:29 έως ώρα: 07:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Απριλίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 10:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°21’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΑΠΡ. ώρα: 07:54 έως ώρα: 12:04

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°45’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΑΠΡ. ώρα: 10:42 έως ώρα: 14:52

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 14:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°12’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΑΠΡ. ώρα: 11:36 έως ώρα: 15:46

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Απριλίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα: 14:06

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα:19:43

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 19:44

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 08:35

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τρίτη 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°41’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.13 ΑΠΡ. ώρα: 12:47 έως ώρα: 16:57

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 Απριλίου έως και 01 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Τρίτη 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 20:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°15’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.13 ΑΠΡ. ώρα: 18:00 έως ώρα: 22:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως και 04 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 23:09

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

ΗΛΙΟΣ στις 24°14’  του ΚΡΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ στις 24°14’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Υπάρχει η δυνατότητα για το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση να δράσει με καλά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα και να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει να κάνει κάτι.

 

Τετάρτη 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 16:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°53’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.14 ΑΠΡ. ώρα: 13:33 έως ώρα: 17:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τετάρτη 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 20:22

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 09 ΜΑΪΟΥ  ώρα 04:02

Αυτή την περίοδο, θέλουμε να είμαστε πιο πιστοί και σταθεροί, αλλά γινόμαστε κάπως κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αισθανόμαστε την ανάγκη για μακροπρόθεσμη συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί στο να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση και αντίθετα, δυσκολευόμαστε να χωρίσουμε, ειδικά αν αυτό συνεπάγεται οικονομικές απώλειες ή θυσίες. Έχουμε αξιοπιστία στις οικονομικές συναλλαγές μας και έχουμε την τάση να αναζητούμε τα ωραία και πολυτελή πράγματα, αλλά δεν ξοδεύουμε πέρα από τις δυνατότητές μας, φυλάσσοντας κάποια μετρητά για τις δύσκολες ημέρες. Αυτή τη χρονική περίοδο γινόμαστε πιο ρομαντικοί και αισθησιακοί, θέλουμε τη σωματική επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάμε αλλά μπορεί να είμαστε πεισματικά σταθεροί και άκαμπτοι. Αν θέλουμε κάποιον, δεν είμαστε διεκδικητικοί αλλά περιμένουμε.

 

Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 00:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°48’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.14 ΑΠΡ. ώρα: 21:31 έως: Πεμ.15 ΑΠΡ. ώρα: 01:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα: 01:58

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα:08:34

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 01:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°46’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.14 ΑΠΡ. ώρα: 23:29 έως: Πεμ.15 ΑΠΡ. ώρα: 03:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 08:35

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 21:26

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Πέμπτη 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 16:58

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΗΛΙΟΣ στις 25°56’  του ΚΡΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 25°56’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.

 

Παρασκευή 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 09:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°25’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.16 ΑΠΡ. ώρα: 07:22 έως ώρα: 11:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαΐου έως και 04 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Παρασκευή 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:26

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 26°46’  του ΚΡΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 26°46’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 05:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°58’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΑΠΡ. ώρα: 02:45 έως ώρα: 06:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 05:13

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΑΡΗΣ στις 26°12’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 26°12’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°50’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΑΠΡ. ώρα: 10:34 έως ώρα: 14:44

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Ιουνίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°14’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΑΠΡ. ώρα: 11:22 έως ώρα: 15:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 14:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°22’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΑΠΡ. ώρα: 11:38 έως ώρα: 15:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Ιουνίου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 17:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°49’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΑΠΡ. ώρα: 14:32 έως ώρα: 18:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Ιουνίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα: 17:03

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα:21:25

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:59

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 26°16’  του ΚΡΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 26°16’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:09

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

ΕΡΜΗΣ στις 26°33’  του ΚΡΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ στις 26°33’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κάποια καλή συνεργασία ή είδηση θα δώσει την ευκαιρία στο άτομο να κάνει κάτι πολύ δημιουργικό και να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 21:26

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 08:11

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Σάββατο 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 21:49

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 26°47’  του ΚΡΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 26°47’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.

 

Κυριακή 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 05:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 04°11’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.18 ΑΠΡ. ώρα: 03:19 έως ώρα: 07:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Ιουνίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Κυριακή 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ώρα: 17:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°58’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.18 ΑΠΡ. ώρα: 14:48 έως ώρα: 18:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιουνίου έως και 03 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου