Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 05 έως 11 Ιουλίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

05 έως 11 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Με όπλο σας την αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες θα κυνηγήσετε σταθερά σχέδια και  στόχους. Θα προσπαθήσετε να διευρύνετε  τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα κάνοντας προσωρινά έστω στην άκρη την επιφυλακτικότητά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερη φροντίδα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις ιδέες σας, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ορθότητά τους. Ίσως αυτές τις μέρες δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με αξιόλογο άτομο ή κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας.  Μια εναλλακτική κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη είναι πολύ πιθανόν να δώσει  αξιόλογες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο  ενθουσιασμός και η βιασύνη σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις ή αγορές που δεν θα έχετε καλά μελετήσει. Οι βιαστικές σας ενέργειες μπορεί να σας σπρώξουν σε μεγάλα έξοδα και ως εκ τούτου σε οικονομικό άδειασμα. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να περιορίσετε την τάση για δημιουργία μεγάλων υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και οι αντιθέσεις κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές ερωτικές πτυχές. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας. Οι πλανήτες σας εφιστούν την προσοχή σε ότι έχει να κάνει με κρυφές σας υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Οι ημέρες αυτές θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε προσωπικά και συναισθηματικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν σας θέλουν να κινήστε  μεταξύ πρακτικότητας και συναισθήματος. Το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση και οι συζητήσεις σας με τους άλλους θα γίνονται εποικοδομητικές και στοχευόμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές μπορούν να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας φιλικής γνωριμίας, και για τους αδέσμευτους μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει στην αρχή, στην συνέχεια όμως θα είναι κάπως αμφίβολη η μετέπειτα εξέλιξη της. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε όλη σας την αγάπη, στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές στιγμές μαζί του.

ΖΥΓΟΣ

Οι σωστές γνώμες των σοβαρών ατόμων, μπορούν να σας βγάλουν τώρα από πολλά αδιέξοδα που από μόνοι σας θα αδυνατούσατε να βγείτε. Η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη για την εξέταση των  νομιμοποιημένων ή μη σχέσεών σας. Για τους μοναχικούς από σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παράτολμες ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σφάλματα και να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση σας. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή αυτόν τον καιρό. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει. Εξ άλλου τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται από έλλειψη προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβλέπονται δύσκολες καταστάσεις σε ερωτικά σας θέματα και η προσοχή σας θα πρέπει να εστιαστεί σ’ αυτόν τον τομέα. Η  ζωή σας θα κυλάει σε γρήγορους ρυθμούς κάτι που θα σας φέρει δυσκολίες, καθώς δεν  θα μπορείτε να προλάβετε τις λεπτομέρειες των γεγονότων.  Θα είστε υποχρεωμένοι ν’ ασχολείστε με  πολλά  πράγματα  συγχρόνως  και  να  διασκορπίσετε  την ενέργειά σας. Δεθείτε αυτόν τον καιρό με την πραγματικότητα και αφήστε τα όνειρα γι’ αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο διάστημα αυτό θα αισθανθείτε μια τάση για επικρίσεις και σκεπτικισμό, ακόμα η διάθεσή σας θα είναι κάπως βαριά  Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους σας και με το περιβάλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να εξελιχθούν τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθήματα, προκατάληψη για άλυτα θέματα από το παρελθόν ίσως μπουν ανάμεσα σε σχέση σας με τους άλλους και ως εκ τούτου να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματα σας θα χωρίζονται προσωρινά καθώς οι νοητικές καταστάσεις θα έρχονται σε αντίθεση με το αίσθημα ή την συγκινησιακή πλευρά της φύσης.  Συχνά αυτό θα προκαλεί λανθασμένες κρίσεις. Αυτή την βδομάδα ίσως συναντήσετε άτομα τα οποία θα είναι υπερβολικά κατηγορηματικά και θα γίνουν φιλόνικα απέναντι σας αν δεν είστε συνέχεια σε επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις διαφωνίες και αν δεν συγκρατείτε κάθε παρορμητική δράση και απερίσκεπτη ομιλία θα τα βρείτε σκούρα.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

05 έως 11 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°10’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.05 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:59 έως ώρα: 15:09

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 05 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 18:55

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 06 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:03:23

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°51’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.05 ΙΟΥΛ. ώρα: 16:26 έως ώρα: 20:36

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Δευτέρα 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:14

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΗΛΙΟΣ στις 13°58’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 13°58’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 ΙΟΥΛΙΟΥ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

 

Τρίτη 06 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 03:24

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 15:51

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Τρίτη 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 07:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°47’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.06 ΙΟΥΛ. ώρα: 04:32 έως ώρα: 08:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τρίτη 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 07:39

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 23°10’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 23°10’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.

 

Τετάρτη 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°58’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.07 ΙΟΥΛ. ώρα: 01:11 έως ώρα: 05:21

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως και 03 Ιουνίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τετάρτη 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°01’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.07 ΙΟΥΛ. ώρα: 01:16 έως ώρα: 05:26

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαΐου έως και 04 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 02:35

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 12°01’  του ΛΕΟΝΤΑ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ στις 12°01’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του «εγώ» τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.

 

Τετάρτη 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 11:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 15°59’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.07 ΙΟΥΛ. ώρα: 09:17 έως ώρα: 13:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Ιουνίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 02:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°09’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.07 ΙΟΥΛ. ώρα: 23:41 έως: Πεμ.08 ΙΟΥΛ. ώρα: 03:51

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 06:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°13’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.08 ΙΟΥΛ. ώρα: 03:49 έως ώρα: 07:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Ιουνίου.

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 06:20

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:15:50

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 15:51

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 02:21

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Πέμπτη 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°39’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.08 ΙΟΥΛ. ώρα: 16:38 έως ώρα: 20:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Πέμπτη 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:25

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 14°04’  του ΛΕΟΝΤΑ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 14°04’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

 

Παρασκευή 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°06’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.09 ΙΟΥΛ. ώρα: 17:08 έως ώρα: 21:18

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Ιουλίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°01’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.10 ΙΟΥΛ. ώρα: 00:46 έως ώρα: 04:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιουλίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Σάββατο 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°08’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.10 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:40 έως ώρα: 14:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Ιουλίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°44’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.10 ΙΟΥΛ. ώρα: 15:39 έως ώρα: 19:49

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Ιουλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Σάββατο 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 18:09

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:02:20

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 02:21

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΛΕΟΝΤΑ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 10:31

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Κυριακή 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 22:36

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 03:12

Είμαστε καλοί ακροατές και μιλάμε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούμε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον. Μπορούμε αυτό το χρονικό διάστημα να κατανοήσουμε τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τα λόγια των άλλων αλλά τα συναισθήματά μας επηρεάζουν την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε λογικά και αντικειμενικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα προκειμένου να επηρεάσουμε τις απόψεις των άλλων. 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου