Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 Αυγούστου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Αυγούστου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε αυτόν τον καιρό τοποθετήσεις χρημάτων σε αβέβαιες επιχειρήσεις και μην καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφιερώσετε αυτές τις μέρες κάποιο χρόνο, σε φίλους σας και σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κληθείτε να δώσετε κάποιες εξηγήσεις, σε κάποια άτομα και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Κάποιες δυσκολίες θα περιορισθούν και θα έχετε καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι είστε μόνοι, ίσως ξαφνικά εντοπίσετε τον σύντροφο της ζωής σας, βρίσκοντας την πολυπόθητη ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν μπορείτε να κρατήσετε την υπομονή σας αυτές τις ημέρες, θα δείτε τα πάσης φύσεως, θέματά σας, να ευνοούνται. Θα υπάρχει η αισιοδοξία, ακόμα και κάποια τάση ώστε τα συναισθηματικά σας επίπεδα να γίνονται πιο βαθιά και πιο ειλικρινή.  Το γράψιμο, η αποστολές μηνυμάτων,  ευνοούνται  καθώς οι ιδέες και οι λεκτικές ατάκες, θα σας έρχονται με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΛΕΩΝ

Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη. Κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε αυτές τις μέρες στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη, ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την καριέρα σας.  Ο τομέας των ερωτικών θα είναι ευνοημένος την περίοδο αυτή αλλά παράλληλα θα εξαρτάτε και από την δική σας τακτική.

ΖΥΓΟΣ

Η ανταγωνιστική φύση σας θα είναι στο φόρτε της αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα, να μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποια θέματα που τα είχατε παραμελήσει. Οι φιλίες και οι αισθηματικές σχέσεις, χρειάζονται προσοχή, ιδίως αν αυτές έχουν δημιουργηθεί μέσα από φιλικό ή εργασιακό περιβάλλον. Αν κάποιος έχει το προβάδισμα σε σχέση με σας μην θελήσετε να τον ανταγωνιστείτε με κανένα τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δραστηριότητα σας στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη και ικανοποιητική. Η ψυχική σας κατάσταση θα είναι ανανεωμένη και αυτό θα αντανακλά στην εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον αν στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προβλήματα με λίγη δική σας προσπάθεια θα γίνουν από βελτιωμένες έως και καλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδος είναι σε συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική είναι, την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά. Τα συναισθηματικά σας θέματα θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς. Αν έχετε χρόνια νοσήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε την κατάλληλη αγωγή και να προστατεύσετε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κριτική των άλλων στις θέσεις και στα πιστεύω σας θα ενεργοποιήσουν τον δυαδικό σας χαρακτήρα και να σας κάνουν να εκνευριστείτε. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα συνεχίζουν να σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Χαλαρώστε, ακούστε τους και ότι δεν σας εκφράζει βγάλτε το από το άλλο αυτί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να μην σας καταλάβει ματαιοδοξία. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις επάνω σας  κάνοντάς σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τα κοινά σας θέματα. Ενδιαφερθείτε τώρα για την σωματική σας υγεία και για μια ισορροπημένη δίαιτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες τώρα.  Αυτή την περίοδο τονίζεται η εγκαρδιότητα στις σχέσεις και μια εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε κάπως έξω έστω και προσωρινά. Ακόμα κάποια επιθυμία σας για διασκέδαση μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μπορεί να προκύψει. Το μυαλό σας θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση.


 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Αυγούστου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ώρα: 00:27

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 26°45’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°45’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαΐου  έως:19 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Μια κακή σχέση Πλούτωνα - Άρη πάντα δηλώνει κάποιο πρόβλημα. Κατ' αρχήν σου προκαλεί μια ψυχική και σωματική αποδιοργάνωση. Επίσης, αδυναμία να συμβιβαστείς και να υποχωρήσεις μπρος σε κάποια προβλήματα που σου δημιουργούν τρίτοι, έστω και δίκαια, ενώ μπορεί ν' αφήνεις ανεξέλεγκτα ορισμένα πάθη σου όπως είναι η ζήλια, ο δεσποτισμός, η σεξουαλική διαστροφή, η εκδίκηση. Πρόσεχε, λοιπόν, γιατί και αυτή η διέλευση, έστω και αν είναι δευτερεύουσας σημασίας, δεν παύει να περιέχει τα αυτοκαταστροφικά της στοιχεία.

 

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°08’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ώρα: 05:42 έως ώρας: 07:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Μαρτίου  έως:26 Μαρτίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°12’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:48 έως ώρας: 14:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Μαρτίου  έως:30 Μαρτίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:34

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 17°31’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 17°31’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Σεπτεμβρίου  έως:11 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 5 Μαΐου  έως: 9 Μαΐου

Η όψη αυτή δίνει μεγάλη έμφαση στη διάνοια και την επικοινωνία. Γι' αυτό σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να αναπτύξετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της ζωής με τη βοήθεια της αναλυτικής και λογικής σας σκέψης. Ένα μειονέκτημα με αυτή την όψη είναι ότι μπορεί να συμβαδίζετε με ό,τι είναι δημοφιλές αυτόν τον καιρό, διασκορπίζοντας τις διανοητικές σας ενέργειες.

 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:05

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 23°10’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΔΙΑΣ 8°10’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Αυγούστου  έως:17 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 26 Μαρτίου  έως: 30 Μαρτίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη.

 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°46’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 13:03 έως ώρας: 14:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Απριλίου  έως:13 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 16 Αυγούστου ώρα: 17:47

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°43' του ΚΡΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΑΥΡΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 16 Αυγούστου ώρα: 17:47 έως: Τρίτη 17 Αυγούστου ώρα: 05:23

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 17:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°43’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:37 έως ώρας: 18:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Απριλίου  έως:15 Απριλίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:46

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 18°53’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°53’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Σεπτεμβρίου  έως:13 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 7 Μαΐου  έως: 11 Μαΐου

Τάση γι' ανεξαρτητοποίηση και νευρική υπερένταση ίσως είναι οι μόνες φράσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε τούτη τη διέλευση. Τις περισσότερες φορές, θα προσπαθείς, μέσα από αόριστες και «σκόρπιες» πληροφορίες, να βάλεις σ' εφαρμογή μία καινούργια δραστηριότητά σου, της οποίας όμως η επιτυχία θα είναι αμφίβολη. Η όποια δουλειά ρουτίνας θα σε κάνει να επαναστατείς και να θέλεις να τη διακόψεις. Όμως, κάθε ξαφνική απόφαση ή αναθεώρησή σου υπάρχει φόβος ν' αποβεί σε βάρος σου. Αν σπουδάζεις, ταξιδεύεις, πρόκειται να υπογράψεις ένα συμβόλαιο και γενικά κάνεις πράγματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ερμή (εκδόσεις, εκπαίδευση, εμπόριο κ.λπ.), φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινοτομίες. Ίσως, βρεθείς προ εκπλήξεων καθόλου ευχάριστων.

 

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 23:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°43’ του ΚΡΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:07 έως ώρας: 23:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Απριλίου  έως:18 Απριλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 ώρα: 05:23

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΑΥΡΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ  μέχρι Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:06

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 ώρα: 18:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°12’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 ώρα: 17:43 έως ώρας: 19:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Απριλίου  έως:29 Απριλίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:56

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 24°48’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°48’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Αυγούστου  έως:19 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου

Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 11:02

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 8°02’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΔΙΑΣ 8°02’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουλίου  έως:1 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 26 Μαρτίου  έως: 30 Μαρτίου

Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα παρουσιάζουν μία ασάφεια και επιπόλαια αντιμετώπιση. Προσπαθείς ξαναγεμίσεις τις ώρες σου με ό,τι σ' ευχαριστεί και σε διασκεδάζει περισσότερο. Δε φτιάχνεις και δεν ακολουθείς στάνταρντ προγράμματα, αλλά, παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί κανείς να σε βρει παντού και σε διαφορετικούς χώρους. Από μια συναυλία κλασικής μουσικής, μέχρι μπουζουξίδικο. Από ένα γάμο μέχρι μια διαδήλωση. Σκοπός σου είναι το πώς θα περάσεις καλύτερα και το μοναδικό σου κριτήριο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, Στις αγορές σου, αυτό το διάστημα, διαπιστώνεις ότι το γούστο σου είναι αβέβαιο. Μπορεί ν' αγοράσεις κάτι μ' ενθουσιασμό και, πριν βγεις από το κατάστημα ακόμα, να το 'χεις μετανιώσει.

 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 17:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°54’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:09 έως ώρας: 17:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Μαΐου  έως:11 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:05

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 21°35’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 21°35’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Σεπτεμβρίου  έως:16 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 8 Φεβρουαρίου  έως: 12 Φεβρουαρίου

Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.

 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°35’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:23 έως ώρας: 23:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Μαΐου  έως:13 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 22:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°37’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 ώρα: 21:27 έως ώρας: 23:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Μαΐου  έως:13 Μαΐου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 04:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°46’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:38 έως ώρας: 05:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαΐου  έως:17 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°12’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:25 έως ώρας: 08:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαΐου  έως:18 Μαΐου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°40’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:21 έως ώρας: 09:11

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαΐου  έως:19 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου ώρα: 14:05

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°29' του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00' των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 19 Αυγούστου ώρα: 14:05 έως: Παρασκευή 19 Αυγούστου ώρα: 15:06

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 14:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°29’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:55 έως ώρας: 14:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Μαΐου  έως:22 Μαΐου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:07

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 ώρα: 03:28

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 19:09

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 26°39’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°39’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Αυγούστου  έως:21 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

 

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 ώρα: 20:55

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 9°45’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°46’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιουλίου  έως:3 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου

Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.

 

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ώρα: 06:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°54’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ώρα: 05:41 έως ώρας: 07:31

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Μαΐου  έως:30 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:57

Είσοδος ΑΡΗ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ.

Ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ. μέχρι Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 ώρα: 14:45

Με αυτή την διέλευση, ενεργούμε χρησιμοποιώντας την ευφυΐα μας και την ευελιξία μας. Υπάρχει μια υποκείμενη λεκτική επιθετικότητα όταν προκύπτει οποιαδήποτε ανταγωνιστική κατάσταση που φτάνει μέχρι τη σκληρή κριτική, την αγένεια και το σαρκασμό. Μας αρέσουν οι διανοητικές κόντρες καθώς θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πνευματικά ανώτεροι από τους άλλους ανθρώπους. Εξαιτίας αυτού, θέλουμε να έχουμε πάντα την τελευταία λέξη. Υπάρχει ταχύτητα στον τρόπο σκέψης μας και χρησιμοποιούμε το κατάλληλο λεξιλόγιο και τις γνώσεις μας για να κερδίσουμε οποιαδήποτε μάχη. Όταν θυμώνουμε, η οργή μας περνάει γρήγορα. Έχουμε την παρόρμηση να επιβληθούμε στο μυαλό των άλλων και να επιδείξουμε τα πνευματικά κατορθώματά μας. Αυτό το χρονικό διάστημα ευνοούνται οποιοδήποτε είδος σπουδών και η βελτίωση των  γνώσεων και δεξιοτήτων.

 

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ώρα: 12:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°32’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:58 έως ώρας: 12:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Μαΐου  έως:2 Ιουνίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°24’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 08:53 έως ώρας: 10:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιουνίου  έως:13 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:40

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 24°43’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°43’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Σεπτεμβρίου  έως:19 Σεπτεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Μαρτίου  έως: 17 Μαρτίου

Αυτό το διάστημα θα  απολαμβάνετε εμπνευσμένα μηνύματα, ιδέες και φανταστικές ιδέες. Μια ζωή με απλές κοσμικές ανησυχίες θα είναι τώρα πολύ βαρετή για σας.

 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°43’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 15:36 έως ώρας: 17:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 17:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°04’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ώρα: 16:18 έως ώρας: 18:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουνίου  έως:17 Ιουνίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου