Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 28 Σεπτεμβρίου2020 έως 4 Οκτωβρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

25 Σεπτεμβρίου 2023

έως 1 Οκτωβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Ο καιρός αυτός εγγυάται επιτυχίες. Νέες προοπτικές για πρόοδο στα επαγγελματικά, ή για κάποιον ιδανικό στόχο. Ένας γρήγορος ρυθμός κινήσεων των άλλων θα σας κάνει να αισθανθείτε διανοητικά ανήσυχοι και ανυπόμονοι, θέλοντας να τρέξετε μπροστά από τα γεγονότα και να τα προλάβετε πρώτοι. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα τείνουν να διορθωθούν, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και οι αντιθέσεις θα κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές ερωτικές πτυχές. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας. Πλανητικές όψεις εφιστούν την προσοχή σας σε ότι έχει να κάνει με κρυφές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης - ευνοούνται όσοι είναι χωρίς δεσμό -, αντίθετα δεν ευνοούνται όσοι έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον χρόνιο δεσμό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές τονίζουν περισσότερο την εσωτερικότητά σας και κάποια τάση φυγής. Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας κόσμο που μπορεί να έχει να κάνει και με το παρελθόν.. Συμβουλή μου γι’ αυτό το διάστημα είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον σας και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Οι σεξουαλικές και επιθετικές ενέργειές σας ενεργοποιούνται, και θα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές από τρίτους, ιδίως αν στο παρελθόν αυτοί είχαν εντοπίσει την επιθετική συμπεριφορά σας. Τις ημέρες αυτές, θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση και θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε τα αρνητικά σας αισθήματα. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τραυματικές  εμπειρίες του παρελθόντος, θα πρέπει να σας προβληματίσουν και να σας αποτρέψουν από το να κάνετε τα ίδια τα λάθη. Αυτό το διάστημα, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι βεβιασμένο, σε επίπεδο των ερωτικών σας θεμάτων, που θα το μετανιώσετε στην συνέχεια. Αφήστε τα πράγματα να βαδίσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Στον τομέα της υγείας, οι πλανήτες  σας θέλουν προσεκτικούς.

ΖΥΓΟΣ

Πάλι δύο θέματα στην μέση. Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή όμως τα πράγματα αυτά μπορεί να συμβαίνουν και στον ερωτικό τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που παρουσιάζονται αυτόν τον καιρό, κάτι που αξίζει και διατηρήστε το. Ο Έρωτας χτυπάει την πόρτα σας, ανοίχτε του, και αν τον έχετε διατηρήστε τον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν, με γνωστούς, φίλους και συγγενείς λύστε τες με την αγάπη που αρμόζει αυτές τις ημέρες. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Άσκοπες ενέργειες δεν σας ευνοούν. Το νευρικό σας σύστημα χρειάζεται αποφόρτιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα καθημερινότητας,  φερθείτε λογικά και ψύχραιμα. Στον προσωπικό σας τον τομέα ίσως εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες. Καθυστερημένες υποθέσεις σας, θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε ζήλιες και αντιπαραθέσεις. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία, διότι η αδιαθεσία καραδοκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με τα κρυολογήματα και τις ιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθήματά και σκέψεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σ’ εκείνους που κινούνται στο δικό σας περιβάλλον. Συμβουλή μου είναι να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα και να μιλάτε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μία άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή σκέψεων, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους, αλλά και από τις ιδέες των άλλων θα επωφεληθείτε αρκετά.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

25 Σεπτεμβρίου

έως 1 Οκτωβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 1:24  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:30 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας για φιλανθρωπικό έργο για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 05:26 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°46' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Ιανουαρίου  έως: 24 Ιανουαρίου   από: 19 Μαΐου  έως: 24 Μαΐου και  από: 21 Σεπτεμβρίου  έως: 26 Σεπτεμβρίου    

Πολύ καλές επαφές με το άλλο φύλο χαρά συναισθηματική εξωστρέφεια καλή περίοδος για βόλτα επαφές με κόσμο με γυναίκες για ερωτικά ραντεβού.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 6:9   

Ο ΗΛΙΟΣ 1°48’ του ΖΥΓΟΥ  σε κουίνκουνξ  με τον ΚΡΟΝΟ στις 1°48 των ΙΧΘΥΩΝ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 21 Σεπτεμβρίου  έως: 26 Σεπτεμβρίου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου  

Αστάθμητοι παράγοντες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα θα κλονίσουν σχεδόν την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό  αφού μπορεί να νιώσεις ξαφνικά ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο σ' αυτήν την περίπτωση είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις λοιπόν είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι δούλεψε μεθοδικά ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και κυρίως προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:9  

Ο ΕΡΜΗΣ 14°51’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΔΙΑ  στις 14°51 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 4 Σεπτεμβρίου  έως: 9 Σεπτεμβρίου και  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου  

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση το βοηθούν στο να έλξη τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 16:30

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 21:31

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 363965,  Φωτ.81,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 2:39      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:48     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°49' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 1 Φεβρουαρίου  έως: 6 Φεβρουαρίου   από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου και  από: 4 Νοεμβρίου  έως: 9 Νοεμβρίου     

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 08:32     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°21' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Φεβρουαρίου  έως: 9 Φεβρουαρίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 7 Δεκεμβρίου  έως: 12 Δεκεμβρίου

Όταν ο Χείρωνας κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη σας δίνεται η  δυνατότητα να θεραπεύσετε τις πληγές σας μέσω των συναισθημάτων σας. Ψάχνοντας θα βρείτε τα εργαλεία για να τις θεραπεύσετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 10:12     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 19°22' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Φεβρουαρίου  έως: 10 Φεβρουαρίου   από: 7 Ιουνίου  έως: 12 Ιουνίου και  από: 9 Οκτωβρίου  έως: 14 Οκτωβρίου   

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης πολλές φορές λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 11:46     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 20°21' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Αντίθεση  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Φεβρουαρίου  έως: 11 Φεβρουαρίου   από: 10 Αυγούστου  έως: 15 Αυγούστου και  από: 10 Αυγούστου  έως: 15 Αυγούστου    

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:38     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°44' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Φεβρουαρίου  έως: 13 Φεβρουαρίου   από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου και  από: 12 Νοεμβρίου  έως: 17 Νοεμβρίου    

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 15:38    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.27-Σεπ-2023 2:18 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 17:10    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:50     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°58' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 17 Φεβρουαρίου   από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου και  από: 14 Δεκεμβρίου  έως: 19 Δεκεμβρίου   

Αυτή η ευεργετική όψη ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 22:28    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 361166,  Φωτ.90,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:07 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°15' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Αντίθεση  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Φεβρουαρίου  έως: 20 Φεβρουαρίου   από: 19 Αυγούστου  έως: 24 Αυγούστου και  από: 19 Αυγούστου  έως: 24 Αυγούστου   

Το διάστημα αυτό άστοχες ανασφάλειες και άγχος μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας χωρίς μα μπορείτε να κοντρολάρετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 03:18 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  των ΙΧΘΥΩΝ      

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς πιο ευαίσθητους πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα ένα ποτάμι ή μια λίμνη.      

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 3:54  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 06:00 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°41' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΚΡΟΝΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου   από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου   

Η κούραση οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη παρότι θα είναι πολύ αργή. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 17:44

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 23:22

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 359943,  Φωτ.96,3%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:45  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°40' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΔΙΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Μαρτίου  έως: 7 Μαρτίου   από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου και  από: 2 Ιανουαρίου  έως: 7 Ιανουαρίου    

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 5:09   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 09:18  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°46' των ΙΧΘΥΩΝ σε Αντίθεση  με τον ΕΡΜΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Μαρτίου  έως: 11 Μαρτίου   από: 8 Σεπτεμβρίου  έως: 13 Σεπτεμβρίου και  από: 8 Σεπτεμβρίου  έως: 13 Σεπτεμβρίου    

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:35  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°41' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου   από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου και  από: 10 Ιανουαρίου  έως: 15 Ιανουαρίου  

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:15 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:53  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°01' των ΙΧΘΥΩΝ σε Συζυγία  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου    

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 23:57  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°55' των ΙΧΘΥΩΝ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Μαρτίου  έως: 20 Μαρτίου   από: 15 Μαΐου  έως: 20 Μαΐου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 23:57 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.29-Σεπ-2023 2:17 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 0:13   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 360531,  Φωτ.99,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 03:18  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΚΡΙΟΥ  

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα την ένταση την βιασύνη την φλογερότητα τον ενθουσιασμό το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.     

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 6:22   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 12:57  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 06°00' του ΚΡΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΗΛΙΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 23 Μαρτίου  έως: 28 Μαρτίου   από: 26 Σεπτεμβρίου  έως: 1 Οκτωβρίου και  από: 26 Σεπτεμβρίου  έως: 1 Οκτωβρίου  

Προσοχή θα χρειαστεί στις προσπάθειες για συναισθηματική η δημιουργική έκφραση γιατί μπορεί να γίνουν με υπερβολές η να μην πιάσουν τόπο και να φέρουν απογοήτευση. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 12:57 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ   

Παρατηρήστε όλα όσα αντανακλώνται μέσα σας. Η λειτουργία αυτής της φάσης είναι να ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης των στόχων σύμφωνα με την επίγνωση του αληθινού νοήματος του αρχικού οράματος. Πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία σχέσεων προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία. Κατά τη φάση της Πανσελήνου  πρέπει να εμπλέκετε και άλλους στις δραστηριότητές σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:45 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:52 

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 22°40’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°40 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 12 Αυγούστου  έως: 17 Αυγούστου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου

Εντελώς απρόσμενα τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 29  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:52 

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ 22°40’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 22°40 του ΛΕΟΝΤΑ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου και  από: 12 Αυγούστου  έως: 17 Αυγούστου   

Εντελώς απρόσμενα τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 1:04 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 362962,  Φωτ.99,6%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 7:34 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 08:44

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°10' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τη Σελήνη δημιουργείται έντονη η ανάγκη στο άτομο να έρχεται σε επαφή περισσότερο με το συναισθηματικό κόσμο των άλλων παρά με το δικό του.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:19

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°10' του ΚΡΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΡΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Απριλίου  έως: 14 Απριλίου   από: 12 Οκτωβρίου  έως: 17 Οκτωβρίου και  από: 12 Οκτωβρίου  έως: 17 Οκτωβρίου   

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 17:08

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 23°16' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Απριλίου  έως: 15 Απριλίου   από: 13 Αυγούστου  έως: 18 Αυγούστου και  από: 12 Δεκεμβρίου  έως: 17 Δεκεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 19:14      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 19:55      

Ο ΕΡΜΗΣ 22°38’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°38 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 12 Σεπτεμβρίου  έως: 17 Σεπτεμβρίου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου     

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 21:14

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°45' του ΚΡΙΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου   από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου και  από: 12 Απριλίου  έως: 17 Απριλίου  

Οι εσωτερικές σας αξίες θα είναι σε αρμονία με τις κυρίαρχες κοινωνικές τάσεις και τα ιδανικά υποστηρίζοντας τη δημοτικότητα και τη γενναιοδωρία σας με τους ανθρώπους. Αυτές οι ιδιότητες θα σας  κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να επωφεληθείτε από αυτές τις κοινωνικές τάσεις και ακόμη και να γίνετε εκπρόσωπος ή υποστηρικτής τους. Προσέξτε όμως στο να μην παρασυρθείτε από νεοτερισμούς και τα τερτίπια της εποχής.  Μάθετε να αναπτύσσετε την αυτονομία σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 0:48      

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Κυρ.1-Οκτ-2023 3:18 πμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 00:49

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°54' του ΚΡΙΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Απριλίου  έως: 19 Απριλίου   από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 1:54      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 367044,  Φωτ.96,7%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 03:49     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°43' του ΚΡΙΟΥ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Απριλίου  έως: 21 Απριλίου   από: 19 Αυγούστου  έως: 24 Αυγούστου και  από: 18 Δεκεμβρίου  έως: 23 Δεκεμβρίου

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 04:18     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΑΥΡΟΥ      

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 4:47      

Ο ΗΛΙΟΣ 7°38’ του ΖΥΓΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°38 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 27 Σεπτεμβρίου  έως: 2 Οκτωβρίου και  από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου     

Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 06:45     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°28' του ΤΑΥΡΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου   από: 19 Ιουνίου  έως: 24 Ιουνίου και  από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 7:38      

Ο ΑΡΗΣ 22°38’ του ΖΥΓΟΥ  σε κουίνκουνξ  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°38 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 13 Οκτωβρίου  έως: 18 Οκτωβρίου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου

Παρ’ όλη τη διάθεσή σου ν' αλλάξεις κάποια πράγματα εντούτοις σου φαίνεται δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις καθώς τα βλέπεις μέσα από μία αντικειμενική σκοπιά και υποθέτεις ότι η όποια αλλαγή μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Πραγματικά επαγγελματικές αποφάσεις κινήσεις και προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν στόχος αντιθέσεων και αλλαγών κατεύθυνσης. Η μόνη λύση για ν' απαλλαγείς από κάθε είδους ενοχλητική κατάσταση είναι ν' αποδεσμευτείς απ' όλους κι όλα και να ενεργήσεις με δική σου πρωτοβουλία. Επίσης κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί κάτω απ' την επιρροή αυτής της διέλευσης είναι ένα ατύχημα μία ζημιά μία δυσμενής κριτική σε βάρος σου ή μια βίαιη διαμάχη χωρίς ουσιαστική αιτία. Τέτοιες καταστάσεις θα σ' εξωθήσουν να διακόψεις με ανθρώπους και καταστάσεις. Η καλύτερη όμως αντιμετώπιση είναι να μπορέσεις να έρθεις σε μία συμφωνία τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους. Αν όμως από την αρχή έχεις προετοιμαστεί ανάλογα στα θέματα που επηρεάζονται από τη διέλευση θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ' τις δυσκολίες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 8:45      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 19:46    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου