Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 22-28 ΜΑΪΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
22-28 ΜΑΪΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Εάν μπορείτε να κρατήσετε την υπομονή σας αυτές τις ημέρες, θα δείτε τα πάσης φύσεως, θέματά σας, να ευνοούνται. Θα υπάρχει η αισιοδοξία, η πίστη και κάποια τάση τα συναισθηματικά σας επίπεδα να γίνονται πιο βαθιά και πιο ειλικρινή.  Το γράψιμο, η αποστολές μηνυμάτων,  ευνοούνται  και οι ιδέες, θα σας έρχονται με μεγάλη ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοήσετε τα αισθηματικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανταγωνιστική φύση σας θα είναι στο φόρτε της αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποια θέματα που τα είχατε παραμελήσει. Οι φιλίες και οι αισθηματικές σχέσεις, χρειάζονται προσοχή, ιδίως αν αυτές έχουν δημιουργηθεί μέσα από οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον. Αν κάποιος έχει το προβάδισμα σε σχέση με σας μην θελήσετε να τον ανταγωνισθείτε με κανένα τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν βρίσκεστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση μην ανησυχήσετε,  θεωρήστε την σαν προσωρινή και δραστηριοποιηθείτε να την ξεπεράσετε. Εάν έχετε οποιαδήποτε νομικά θέματα αυτές τις ημέρες θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Κάποια δυσκολία στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία αλλά με υπομονή και με προσπάθεια θα μπορέσετε να την ξεπεράσετε.

ΛΕΩΝ
Μεγιστοποιείστε  την κινητικότητά σας αυτές τις ημέρες και δραστηριοποιηθείτε για να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια της καθημερινότητάς σας. Αυτό τον καιρό θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας ότι η πρόληψη είναι σπουδαιότερη από την θεραπεία σε όλα τα θέματα. Ένα αίσθημα θα αναπτερωθεί μέσα σας και θα σας κάνει να κινείστε,  σε βαθιά συναισθηματικά επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επικοινωνία σας ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα είναι όπως θα την θέλατε και ως εκ τούτου θα αισθανθείτε κάποιου είδους ενόχληση με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Τα συναισθηματικά σας από την άλλη θα χρειαστούν ιδιαίτερους χειρισμούς εκ μέρους σας, απαλλαγμένους από παρατηρήσεις, γκρίνιες, αυθαίρετες υποθέσεις και σενάρια του νου σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα είναι από εκείνες που δεν θα θέλετε να τριγυρίζετε σε επισκέψεις ή σπίτια φίλων θα προτιμάτε την ησυχία και το σπίτι σας.  Παράλληλα θα σας απασχολούν κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα του παρελθόντος σας. Η εργασία σας ενδέχεται να είναι παραγωγική αλλά ενδεχομένως και στερεότυπη. Εκμεταλλευθεί τον χρόνο να αξιολογήσετε μελλοντικές σας κινήσεις προς το συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να εκφράζετε με άνεση και χιούμορ. Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αισθηματικές και ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες  επιδείξεις κοινωνικής ευημερίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα γύρω σας με αντικειμενικότητα. Συζυγικές και συντροφικές σχέσεις, δημόσιες σχέσεις και τα νομικά θέματα ευνοούνται. Στην Εργασία και τα  οικονομικά σας  καταστρώστε τώρα τα  σχέδια για τρόπους δράσης σας, και ενεργήστε χωρίς καμιά καθυστέρηση. Για το καλό της υγείας σας,  αποφύγετε τις κάθε είδους καταχρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει τώρα να τις εκμεταλλευθείτε. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε δύσκολα προβλήματα στη εργασία. Δεν θα σας κουράζει η δουλειά για να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας ή για να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Προστατέψτε τον οργανισμό σας από την υπερκόπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείτε να κληθείτε να φέρετε σε πέρας κάποια ιδιαίτερη εργασία αυτές τις ημέρες. Εάν ψάχνετε για την υποστήριξη από κάποια πρόσωπα δεν θα είναι απαραίτητο να κοιτάξετε μακριά, η υποστήριξη που ζητάτε θα είναι πολύ κοντά σας. Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε ιδέες πρωτότυπες και  θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τον εσωτερικό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτές τις μέρες θα μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε , δυσκολίες, φραγμούς και επίμαχα σημεία που σας κρατούσαν δεσμώτες του παρελθόντος σας. Βρείτε μια λύση αρκετά ρεαλιστική και γρήγορη που δεν θα επηρεάσει το μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι αύριο θα πάρετε κάποια πρωτοβουλία για τον εργασιακό σας χώρο και για το σπίτι σας. Οι σωστές κινήσεις επικοινωνίας θα προωθήσουν τα σχέδιά σας.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
της εβδομάδας
22-28 ΜΑΪΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Από χθες Κυριακή 21 Μαΐου ώρα 13:10 έως και Τρίτη 23 Μαΐου ώρα 15:31
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 22 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 12º του Κριού  σε Αντίθεση με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαρτίου έως 04 Απριλίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 22 Μαΐου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Ο Ήλιος στις 01º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 15º του Κριού 
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Μαΐου έως 25 Μαΐου και από 03 Απριλίου έως 07 Απριλίου

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 22 Μαΐου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 15º του Κριού  σε Συζυγία με την Αφροδίτη από τις 16º του Κριού 
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Απριλίου έως 08 Απριλίου

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 22 Μαΐου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 18º του Κριού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Απριλίου έως 11 Απριλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 23 Μαΐου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 20º του Κριού  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 21º των Διδύμων 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου και από 10 Ιουνίου έως 14 Ιουνίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 23 Μαΐου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 25º του Κριού  σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 23 Μαΐου από ώρα 09:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 25º του Κριού  σε Συζυγία με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 23 Μαΐου από ώρα 13:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 28º του Κριού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από Τρίτη 23 Μαΐου ώρα 15:32 έως και Πέμπτη 25 Μαΐου ώρα 15:14
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου από ώρα 02:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 06º του Ταύρου  σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 22º των Διδύμων 
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Απριλίου έως 29 Απριλίου και από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 07º του Ταύρου  σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 08º του Ταύρου 
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Απριλίου έως 01 Μαΐου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου ώρα 06:00 έως Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 06:00.
Ο Ήλιος στις 03º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Μαΐου έως 26 Μαΐου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 10º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Απριλίου έως 03 Μαΐου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 12º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαΐου έως 05 Μαΐου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου από ώρα 13:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 13º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Μαΐου έως 06 Μαΐου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου ώρα 17:00 έως Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 21:00.
Η Αφροδίτη στις 18º του Κριού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Απριλίου έως 10 Απριλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 24 Μαΐου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 18º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαΐου έως 11 Μαΐου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 25 Μαΐου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 25º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Μαΐου έως 18 Μαΐου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 25 Μαΐου ώρα 10:00 έως Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 19:00.
Ο Ερμής στις 10º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Η απρόσμενη διακοπή μιας επαγγελματικής σχέσης, μπορεί να σου δημιουργήσει ποια αναστάτωση. Αν δεν είσαι απόλυτα καταρτισμένος πρέπει να αποφεύγεις τις γρήγορες αποφάσεις επανεξετάζοντας τα θέματα που αναζητούν λύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Απριλίου έως 02 Μαΐου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 25 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ταύρου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Μαΐου έως 21 Μαΐου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από Πέμπτη 25 Μαΐου ώρα 15:15 έως και Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 14:23
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 25 Μαΐου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 03º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 19º του Κριού 
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Μαΐου έως 27 Μαΐου και από 07 Απριλίου έως 11 Απριλίου

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 25 Μαΐου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 03º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Μαΐου έως 27 Μαΐου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 (22:44)
ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ)
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 25 Μαΐου ώρα 22:00 έως Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 00:00.
Ο Ήλιος στις 04º των Διδύμων  σε Συζυγία με τη Σελήνη από τις 04º των Διδύμων 
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Μαΐου έως 27 Μαΐου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 26 Μαΐου από ώρα 09:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 11º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαΐου έως 04 Ιουνίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 26 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 12º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 26 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 13º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουνίου έως 06 Ιουνίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 26 Μαΐου από ώρα 20:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 18º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουνίου έως 11 Ιουνίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 26 Μαΐου ώρα 22:00 έως Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 19º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 20º του Κριού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου και από 08 Απριλίου έως 12 Απριλίου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 27 Μαΐου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 23º των Διδύμων  σε Συζυγία με τον Άρη από τις 24º των Διδύμων 
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Ιουνίου έως 17 Ιουνίου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
ΕΡΜΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 06:00 έως Κυριακή 28 Μαΐου ώρα 14:00.
Ο Ερμής στις 12º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Μαΐου έως 05 Μαΐου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 27 Μαΐου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 25º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 25º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 27 Μαΐου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 25º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 27 Μαΐου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 27º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 12º του Ταύρου 
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου και από 01 Μαΐου έως 05 Μαΐου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 14:24 έως και Δευτέρα 29 Μαΐου ώρα 15:11
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 27 Μαΐου ώρα 18:00 έως Δευτέρα 29 Μαΐου ώρα 02:00.
Ο Ερμής στις 13º του Ταύρου  σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Μαΐου έως 06 Μαΐου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Κυριακή 28 Μαΐου 2017
ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 28 Μαΐου ώρα 02:00 έως Τρίτη 30 Μαΐου ώρα 18:00.
Ο Άρης στις 24º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 25º του Τοξότη
Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Κυριακή 28 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 28 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 12º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 13º του Ζυγού 
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου και από 05 Οκτωβρίου έως 09 Οκτωβρίου

Κυριακή 28 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 28 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 13º του Καρκίνου  σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 14º του Ταύρου 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου και από 03 Μαΐου έως 07 Μαΐου

Κυριακή 28 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 28 Μαΐου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 13º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 14º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουλίου έως 07 Ιουλίου και από 03 Μαρτίου έως 07 Μαρτίου

Κυριακή 28 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 28 Μαΐου από ώρα 20:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 18º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου