Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 8η έως 14η ΜΑΪΟΥ 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
8-14 ΜΑΪΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Το διάστημα αυτό θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι επείγουσες, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από την εύθυμη όψη, θα σας δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά σας.  Θα προτιμάτε να το ρίχνετε έξω, παρά να ασχολείστε σοβαρά με τη δουλειά σας. Περιορίστε αυτή σας την τάση, όσο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή και θα ξεπερνάτε εύκολα τις δυσκολίες. Επειδή πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν, αποφασίστε ποιες θα διεκπεραιώσετε. Σας δίνετε τώρα η ευκαιρία  να δείτε τα πράγματα  αντικειμενικά. Επειδή όμως παράλληλα ενδέχεται να παρασυρθείτε από κάποιους πειρασμούς προσπαθήστε να τους αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή είναι καλή για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε.  Θα έχετε ξεκάθαρο μυαλό, ευχέρεια λόγου και θα είστε αποφασιστικοί. Την περίοδο αυτή όμως παράλληλα επειδή θα προέχει το εγώ και η προσωπική σας ελευθερία, είναι δυνατόν να παραμελείτε πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας ή που τα έχετε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες θα είστε έτοιμοι για σοβαρές διανοητικές δραστηριότητες και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δύσκολα επαγγελματικά σας θέματα. Δεν θα σας κουράζει η δουλειά για να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας ή για να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Κινηθείτε μέσα σε θεμιτά όρια και προστατέψτε τον οργανισμό σας από την υπερκόπωση.

ΛΕΩΝ
Μην υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις ιδέες σας, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ορθότητα των απόψεών σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας στον χώρο της εργασίας. Στα οικονομικά, η τάση σας να ξοδεύετε, αυτόν τον καιρό, θα αυξήσει την ανάγκη των εσόδων σας,  με αποτέλεσμα να βρεθείτε  αργότερα σε κάποια δύσκολη θέση. Περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα θα κριθεί η εικόνα σας που παρουσιάζετε προς τα έξω.  Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα στη συμπεριφορά σας. Τώρα θα σας ελκύουν, άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Στον εργασιακό σας χώρο υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας, ενώ  εσείς θα είσαστε σίγουροι για τις προθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι μέρες αυτές μπορούν να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας φιλικής γνωριμίας, που θα σας συναρπάσει στην αρχή, στην συνέχεια όμως θα είναι αμφίβολης εξέλιξης. Επωφεληθείτε το διάστημα αυτό να κάνετε κάποιες ανασυγκροτήσεις στο χώρο της εργασίας σας, να τακτοποιήσετε τα πράγματα σας, να ασχοληθείτε με δουλειές που δεν παίρνουν αναβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να παρεξηγηθείτε αυτή την περίοδο, ή ακόμα να αντιδράσετε με σπασμωδικότητα. Ίσως απαιτήσετε από τον ερωτικό σας σύντροφο με τρόπο επιτακτικό να συμφωνήσει με την γνώμη και την θέλησή σας.  Ίσως και να εκδηλώσετε αισθήματα ζήλιας με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε δύσκολα ραντεβού και αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους ίσως  προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Ιδιαίτερη εύνοια από άτομο, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όρεξη  για δουλειά δεν έχετε.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις.  Ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να κάνουν σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Κάνετε την αυτοκριτική σας και διορθώστε πιθανά σας σφάλματα. Αποφύγετε όσο μπορείτε το στρες και περιορίστε τα νεύρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχετε αυτές τις μέρες, έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό και μια γοητεία και νιώθετε παράλληλα πολύ τρυφεροί.  Οι σχέσεις σας, συναισθηματικές και ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας αυτό το διάστημα θα  πρέπει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά που έχουν την τάση να πάνε προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ
Καθοριστικές αποφάσεις μπορούν  να βγάλουν από αδιέξοδα.  Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στην σχέση σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε τάξη.




ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ  ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ
ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
8-14 ΜΑΪΟΥ 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από προχθές Σάββατο 6 Μαΐου ώρα 21:20 έως και Τρίτη 9 Μαΐου ώρα 07:59
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 08 Μαΐου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 14º του Ζυγού  σε Συζυγία με τον Δία από τις 14º του Ζυγού 
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Οκτωβρίου έως 10 Οκτωβρίου

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 08 Μαΐου από ώρα 06:00 έως ώρα 10:00.
Ο Ήλιος στις 17º του Ταύρου  σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 16º του Ζυγού 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Μαΐου έως 10 Μαΐου και από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 08 Μαΐου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 18º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου και από 09 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 08 Μαΐου ώρα 21:00 έως Τετάρτη 10 Μαΐου ώρα 21:00.
Ο Ήλιος στις 18º του Ταύρου  σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους. παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Μαΐου έως 11 Μαΐου και από 09 Ιανουαρίου έως 13 Ιανουαρίου

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 08 Μαΐου ώρα 21:00 έως Τρίτη 09 Μαΐου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 24º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ερμή από τις 25º του Κριού 
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 08 Μαΐου ώρα 22:00 έως Τρίτη 09 Μαΐου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 24º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Τρίτη 09 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 09 Μαΐου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 26º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 11º των Διδύμων 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου και από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου

Τρίτη 09 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 09 Μαΐου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 26º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τρίτη 09 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 09 Μαΐου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 27º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τρίτη 9 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Τρίτη 9 Μαΐου ώρα 08:00 έως και Πέμπτη 11 Μαΐου ώρα 19:58
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Τρίτη 09 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 09 Μαΐου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 05º του Σκορπιού σε Χιαστί με την Αφροδίτη από τις 06º του Κριού 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου και από 25 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου ώρα 03:00 έως Κυριακή 28 Μαΐου ώρα 05:00.
Ο Κρόνος στις 26º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Η εφευρετικότητα, η οργάνωση και νέες μέθοδοι εργασίας θα μπορούσαν να φέρουν αναγνώριση και να κάνουν αυτό το διάστημα εποικοδομητικό. Επίσης είναι καλή εποχή για πνευματικές αναζητήσεις σχετικά με σοβαρά θέματα. Η βοήθεια έρχεται με ασυνήθιστους τρόπους και οι ηλικιωμένοι είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί. Είστε τώρα πιο ικανοί για έλεγχο των καταστάσεων. Η επιμονή και η ακούραστη ενέργεια βοηθούν στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων της ζωής, στις επαγγελματικές αλλαγές ή την αλλαγή κατοικίας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 11º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Νοεμβρίου έως 05 Νοεμβρίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 12º του Σκορπιού σε Χιαστί με τον Άρη από τις 12º των Διδύμων 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Νοεμβρίου έως 06 Νοεμβρίου και από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου ώρα 08:00 έως Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 09:00.
Ο Ερμής στις 25º του Κριού  σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου ώρα 09:00 έως Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 09:00.
Ο Άρης στις 12º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 13º του Σκορπιού σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Νοεμβρίου έως 07 Νοεμβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου ώρα 21:00 έως Πέμπτη 11 Μαΐου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 18º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 (00:43)
ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ)
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 10 Μαΐου ώρα 23:00 έως Πέμπτη 11 Μαΐου ώρα 02:00.
Ο Ήλιος στις 20º του Ταύρου  σε Αντίθεση με τη Σελήνη από τις 19º του Σκορπιού
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Μαΐου έως 13 Μαΐου και από 10 Νοεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 11 Μαΐου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 21º του Σκορπιού σε Ενάμιση Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 07º του Κριού 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου και από 26 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017
ΑΡΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 11 Μαΐου ώρα 06:00 έως Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 21:00.
Ο Άρης στις 13º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 14º του Ζυγού 
Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Ιουνίου έως 06 Ιουνίου και από 06 Οκτωβρίου έως 10 Οκτωβρίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 11 Μαΐου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 25º του Σκορπιού σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Νοεμβρίου έως 19 Νοεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 11 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 25º του Σκορπιού σε Χιαστί με τον Ερμή από τις 26º του Κριού 
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Νοεμβρίου έως 20 Νοεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 11 Μαΐου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 28º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 14º του Ζυγού 
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Νοεμβρίου έως 23 Νοεμβρίου και από 06 Οκτωβρίου έως 10 Οκτωβρίου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από Πέμπτη 11 Μαΐου ώρα 19:59 έως και Κυριακή 14 Μαΐου ώρα 08:36
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Μαΐου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 03º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 19º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου και από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Μαΐου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 07º του Τοξότη σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 08º του Κριού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου και από 27 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Μαΐου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 10º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Δεκεμβρίου έως 05 Δεκεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Μαΐου από ώρα 19:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 11º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 27º του Κριού 
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Δεκεμβρίου έως 06 Δεκεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Μαΐου ώρα 23:00 έως Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 13º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 14º του Ζυγού 
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου και από 06 Οκτωβρίου έως 10 Οκτωβρίου

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 12 Μαΐου ώρα 23:00 έως Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 13º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Δεκεμβρίου έως 07 Δεκεμβρίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Σάββατο 13 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 13 Μαΐου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 13º του Τοξότη σε Αντίθεση με τον Άρη από τις 14º των Διδύμων 
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Δεκεμβρίου έως 08 Δεκεμβρίου και από 03 Ιουνίου έως 07 Ιουνίου

Σάββατο 13 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 13 Μαΐου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.
Ο Ήλιος στις 22º του Ταύρου  σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 22º του Τοξότη
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Μαΐου έως 16 Μαΐου και από 12 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου

Σάββατο 13 Μαΐου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 18:00 έως Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 07:00.
Ο Ερμής στις 27º του Κριού  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 13º των Ιχθύων
Απογοητευτικές σκέψεις, που πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο κοινή φαντασία, μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές συναλλαγές σου. Αντί, λοιπόν, να χάνεσαι μέσα σε ψεύτικες ονειροπαρμένες σκέψεις, κατεύθυνε το μυαλό σου σε δημιουργικές σκέψεις. Για παράδειγμα γράψε ή κατασκεύασε κάτι με τα χέρια σου. Δεν αποκλείεται, όμως, και το ενδεχόμενο, ενώ η δική σου σκέψη να είναι λογική, να υπάρχει αοριστία, υποκρισία και τάση σε παρανοήσεις από άλλους ανθρώπους, ικανούς, όμως, να δημιουργούν προβλήματα στη δική σου ζωή. Το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι να απομακρυνθείς για λίγο καιρό από κοντά τους ή να μην τους λαμβάνεις σοβαρά υπόψη. Έτσι, ελαττώνεις τον κίνδυνο να παρασυρθείς, κάποια στιγμή, και να κάνεις πράγματα ζημιογόνα για σένα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου και από 02 Μαρτίου έως 06 Μαρτίου

Σάββατο 13 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 13 Μαΐου ώρα 23:00 έως Κυριακή 14 Μαΐου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 25º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Κυριακή 14 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Μαΐου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 25º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Κυριακή 14 Μαΐου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Μαΐου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 27º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 28º του Κριού 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου και από 16 Απριλίου έως 20 Απριλίου

Κυριακή 14 Μαΐου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Κυριακή 14 Μαΐου ώρα 08:37 έως και Τρίτη 16 Μαΐου ώρα 20:48
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Κυριακή 14 Μαΐου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 14 Μαΐου ώρα 10:00 έως Πέμπτη 29 Ιουνίου ώρα 01:00.
Ο Ήλιος στις 23º του Ταύρου  σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 09º του Κριού 
Επειδή θα δείχνεις μια λεπτή ευαισθησία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι ν' ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σ' ευχαριστούν. Ακόμα, αν αυτό που σ' ευχαριστεί είναι η μοναξιά μείνε μ' αυτήν. Η απομόνωση είναι καλύτερη από το να υποχρεωθείς να κάνεις υποχωρήσεις όταν δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Μαΐου έως 16 Μαΐου και από 28 Μαρτίου έως 01 Απριλίου. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου