Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Οκτωβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


            ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Οκτωβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΚΡΙΟΣ

Η δύναμη, και η αποφασιστικότητα θα προωθήσουν τα σχέδιά σας. Θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ανάλογη η εντύπωση που θα κάνετε στους άλλους.  Προσοχή όμως γιατί αυτό μπορεί και σε σας να δημιουργήσει κάποια αλαζονεία. Συναισθήματα του παρελθόντος που επανέρχονται στο ερωτικό σας προσκήνιο, μπορούν να σας μπερδέψουν.



ΤΑΥΡΟΣ

Καθοριστικές αποφάσεις μπορούν  να βγάλουν από αδιέξοδα.  Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στην σχέση σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή γενικότερα στην ζωή σας. 



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι προγραμματισμένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Τώρα ίσως γνωρίσετε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από άλλη σκοπιά, δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Θα μπλεχθείτε αν σχολιάσετε συνεργάτες ή συναδέλφους σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολλές εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν , κυρίως κοινωνικές  θα προσπαθήσετε να τις διεκπεραιώσετε. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας ή που είχατε στενές σχέσεις στο παρελθόν μαζί τους.



ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία προέχει και ευνοείται αυτές τις μέρες. Την περίοδο αυτή θα προέχει το εγώ σας και η προσωπική σας ελευθερία, με αποτέλεσμα να παραμελείτε το πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σας. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε δύσκολα προβλήματα στη δουλειά. Προστατέψτε τον οργανισμό σας από την υπερκόπωση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις ιδέες σας, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ορθότητά τους. Ίσως αυτές τις μέρες δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με αξιόλογο άτομο ή κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας.  Μια εναλλακτική κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη είναι πολύ πιθανόν να δώσει  αξιόλογες γνωριμίες.



ΖΥΓΟΣ

Τώρα θα σας ελκύουν πιο πολύ άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Μπορεί να έχετε κάποια καινούρια γνωριμία, να νιώσετε έλξη από ένα άγνωστο πρόσωπο, αλλά οι γνωριμίες αυτές εγγυώνται ελάχιστα μια μόνιμη σχέση.   Στον κοινωνικό σας χώρο υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας, αν και εσείς θα είσαστε σίγουροι για τις προθέσεις σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές μπορούν να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας φιλικής γνωριμίας, και για τους αδέσμευτους μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει στην αρχή, στην συνέχεια όμως θα είναι κάπως αμφίβολη η μετέπειτα εξέλιξη της. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε όλη σας την αγάπη, στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές στιγμές μαζί του.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις μέρες μπορείτε να έχετε μια ασυνήθιστη ερωτική εμπειρία.  Ίσως απαιτήσετε από τον ερωτικό σας σύντροφο με τρόπο επιτακτικό να συμφωνήσει απόλυτα με την γνώμη σας και την θέλησή σας.  Ίσως να του εκδηλώσετε ακόμα κάποια αισθήματα ζήλιας, με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε άγνωστα ραντεβού, καθώς και συζητήσεις αντιπαράθεσης. 



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους από σας ίσως  να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα κοινωνικά σας θέματα. Από εκεί που δεν περιμένετε μπορεί να σας έλθει κάποια χαρά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.



ΙΧΘΥΕΣ

 Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα αυτές τις μέρες.  Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική ή καλλιτεχνική διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει. Τον καιρό αυτό θα έχετε κάποιον ιδιαίτερο μαγνητισμό και μια δροσερή γοητεία και παράλληλα θα νιώθετε και πολύ τρυφεροί.  Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές ή οι ερωτικές θα γίνουν πιο έντονες αποκτώντας πάθος.  






ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

23 έως 29 Οκτωβρίου 2017

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Από χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου ώρα 14:56 έως και Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ώρα 03:11

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.



Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ώρα 05:00 έως Τρίτη 24 Οκτωβρίου ώρα 18:00.

Η Αφροδίτη στις 10º του Ζυγού  σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων

Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Οκτωβρίου έως 06 Οκτωβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου



Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ώρα 08:27 έως και Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ώρα 05:04

Μέσω της ενδοσκόπησης, το άτομο θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει υποσυνείδητες πτυχές του χαρακτήρα του, ίσως όμως εξαιτίας μιας έντονης διαμάχης. Θα καταλαβαίνει καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και ίσως βοηθήσει μερικούς να βρούνε λύσεις. Ενδέχεται, ακόμα, να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, καλές ή κακές, ιδίως σε σχέση με τον σύντροφο ή κάποιον συνέταιρο.



Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.

Η Σελήνη στις 10º του Τοξότη σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 11º του Ζυγού 

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Δεκεμβρίου έως 05 Δεκεμβρίου και από 02 Οκτωβρίου έως 06 Οκτωβρίου



Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.

Η Σελήνη στις 10º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 

Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Δεκεμβρίου έως 05 Δεκεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου



Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.

Η Σελήνη στις 11º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Δεκεμβρίου έως 05 Δεκεμβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου



Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ

Ενεργοποιείται από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου ώρα 20:00 έως Τρίτη 24 Οκτωβρίου ώρα 00:00.

Ο Ήλιος στις 00º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 14º του Τοξότη

Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Οκτωβρίου έως 26 Οκτωβρίου και από 05 Δεκεμβρίου έως 09 Δεκεμβρίου



Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ

Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Οκτωβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.

Η Σελήνη στις 17º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 02º του Σκορπιού

Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου και από 24 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου



Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Οκτωβρίου ώρα 04:00 έως Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ώρα 10:00.

Ο Ερμής στις 10º του Σκορπιού σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων

: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Νοεμβρίου έως 05 Νοεμβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου



Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Οκτωβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.

Η Σελήνη στις 22º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου



Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Οκτωβρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.

Η Σελήνη στις 25º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου



Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ

Ενεργοποιείται από Τρίτη 24 Οκτωβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 23:00.

Η Σελήνη στις 25º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 11º του Σκορπιού

Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου και από 02 Νοεμβρίου έως 06 Νοεμβρίου



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Από Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ώρα 03:12 έως και Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 15:57

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ

Ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Οκτωβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 09:00.

Ο Ήλιος στις 01º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 00º του Αιγόκερω

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ

Ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Οκτωβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.

Η Σελήνη στις 00º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 01º του Ζυγού 

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου και από 22 Σεπτεμβρίου έως 26 Σεπτεμβρίου



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ

Ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Οκτωβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.

Η Σελήνη στις 02º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 03º του Σκορπιού

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου



Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ

Ενεργοποιείται από Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ώρα 15:00 έως Σάββατο 28 Οκτωβρίου ώρα 03:00.

Ο Ήλιος στις 02º του Σκορπιού σε Συζυγία με τον Δία από τις 03º του Σκορπιού

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Οκτωβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.

Η Σελήνη στις 10º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως 04 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ

Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Οκτωβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 10:00.

Η Σελήνη στις 13º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 13º του Σκορπιού

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιανουαρίου έως 07 Ιανουαρίου και από 04 Νοεμβρίου έως 08 Νοεμβρίου



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Οκτωβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 11:00.

Η Σελήνη στις 13º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 14º του Ζυγού 

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιανουαρίου έως 07 Ιανουαρίου και από 06 Οκτωβρίου έως 10 Οκτωβρίου



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Πέμπτη 26 Οκτωβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.

Η Σελήνη στις 16º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.

Η Σελήνη στις 25º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 11:00.

Η Σελήνη στις 26º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων

Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 11:00 έως Κυριακή 29 Οκτωβρίου ώρα 01:00.

Η Αφροδίτη στις 16º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω

Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 15:00 έως Σάββατο 28 Οκτωβρίου ώρα 22:00.

Ο Ερμής στις 16º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 15:58 έως και Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ώρα 01:45

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ

Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 21:00 έως Σάββατο 28 Οκτωβρίου ώρα 00:00.

Η Σελήνη στις 02º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 03º του Ζυγού 

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Ιανουαρίου έως 25 Ιανουαρίου και από 24 Σεπτεμβρίου έως 28 Σεπτεμβρίου



Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ

Ενεργοποιείται από Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως Σάββατο 28 Οκτωβρίου ώρα 01:00.

Η Σελήνη στις 03º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 03º του Σκορπιού

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Ιανουαρίου έως 26 Ιανουαρίου και από 25 Οκτωβρίου έως 29 Οκτωβρίου



Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ

Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Οκτωβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.

Ο Ήλιος στις 04º του Σκορπιού σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 04º του Υδροχόου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Οκτωβρίου έως 30 Οκτωβρίου και από 23 Ιανουαρίου έως 27 Ιανουαρίου



Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Οκτωβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.

Η Σελήνη στις 08º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη

Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου



Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ

Ενεργοποιείται από Σάββατο 28 Οκτωβρίου ώρα 16:00 έως Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ώρα 20:00.

Ο Ερμής στις 17º του Σκορπιού σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 03º του Ζυγού 

Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου και από 25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου



Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Οκτωβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 05:00.

Η Σελήνη στις 17º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 18º του Ζυγού 

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Φεβρουαρίου έως 09 Φεβρουαρίου και από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου



Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ

Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Οκτωβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.

Η Σελήνη στις 17º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 18º του Σκορπιού

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Φεβρουαρίου έως 09 Φεβρουαρίου και από 09 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου



Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ

Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Οκτωβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.

Η Σελήνη στις 18º του Υδροχόου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 03º του Ζυγού 

Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Φεβρουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου και από 25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου



Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Οκτωβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.

Η Σελήνη στις 23º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 24º του Τοξότη

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Φεβρουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου



Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Ενεργοποιείται από Κυριακή 29 Οκτωβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 20:00.

Η Σελήνη στις 25º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου