Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 έως 15 Οκτωβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
9 έως 15 Οκτωβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
ΚΡΙΟΣ
Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα τώρα στη συμπεριφορά σας, επειδή πολύ εύκολα θα σας χαρακτηρίσουν ισχυρογνώμον, ανεύθυνο ή και  επιπόλαιο άτομο.  Τώρα θα σας ελκύουν πιο πολύ άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης δεν αποκλείεται, αυτό τον καιρό. Από τους γύρω σας υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας, προσέξτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε την αγάπη στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές και έντονες στιγμές μαζί του. Επωφεληθείτε όμως παράλληλα αυτό το διάστημα για να ασχοληθείτε με δουλειές που άλλοτε θα τις βρίσκατε ανιαρές. Αποφύγετε την υπέρμετρη κατανάλωση λιπαρών και καταναλώστε περισσότερες υγιεινές τροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές και οι ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες  υπέρμετρες καταναλωτικές αγορές που αφορούν ακριβά είδη, για εντυπωσιασμό και επίδειξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας θα είναι ανεβασμένη. Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγανε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  τώρα ακόμα πιο καλά.  Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τα αίτια που τις προκάλεσαν

ΛΕΩΝ
Νέες προκλήσεις φέρνει αυτό το διάστημα, τονίζοντας την ευαίσθητη πλευρά της φύσης σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια διανοητική ανησυχία για κάποιο θέμα και θα θέλετε να το ανακοινώσετε σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντίστε να μην βγείτε έξω από τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευκαιρίες για νέες φιλίες, συνεργασίες, έρωτες, και ευτυχία, προκύπτουν αυτό το διάστημα. Η ζεστασιά και η καλή θέληση, που προκύπτει  τώρα είναι πιθανό να είναι προς όφελος σας.  Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί. Με αυτό το θετικό κλίμα κινηθείτε και εκφράστε την αγάπη σας πιο ανοιχτά από ότι συνήθως.

ΖΥΓΟΣ
Η κριτική των άλλων για συμπεριφορές και παραλήψεις σας θα ενεργοποιήσουν τον υπερευαίσθητο χαρακτήρα σας και να σας εκνευρίσουν. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πως σας μαστιγώνουν με το μαστίγιο της γλώσσας τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο  προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι ισχυρός και προσελκύετε τη εκτίμηση,  την αγάπη,  και την προσοχή των άλλων. Τα συναισθήματα του έρωτα, καθώς η τάση για να ξεχωρίζετε μέσα από τους άλλους  θα  είναι πολύ ισχυρά. Θα θέλετε περιποιημένο τον περιβάλλοντα χώρο σας και θα  δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σεξουαλικές και επιθετικές ενέργειές σας ενεργοποιούνται, και θα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία. Τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα και η ανυπομονησία σας είναι επίσης πολύ έντονα. Θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση. Όσοι είσαστε μόνοι θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή είναι μια καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, και για αναζωογόνηση. Το χιούμορ και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Επίσης ο καιρός είναι κατάλληλος  για  να προσεγγίσετε κάποιον ή κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν. Μην χάνετε τις ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδέχεται να σας δώσουν συμβουλές για κάποια  προσωπικά σας θέματα. Εκείνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τους ακούσετε πρώτα και στην συνέχεια να αξιολογήσετε τις υποδείξεις τους. Παράλληλα οι μέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν κάποια ένταση.  Στον τομέα της καριέρας σας προβλέπονται νέα ανοίγματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Προετοιμασθείτε για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας  που θα σας οδηγήσουν σε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Τώρα θα είστε σε θέση για  αποφασιστική δράση και θα έχετε τη δύναμη να φέρετε σε πέρας καταστάσεις που κάποια άλλη εποχή δεν θα το τολμούσατε. Οι στόχοι σας όμως αυτές τις μέρες πρέπει να μπουν σε κάποιο σχέδιο, γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία. 



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
9 έως 15 Οκτωβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Από το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου ώρα 02:55 έως και Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ώρα 04:43
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου ώρα 02:00 έως Τρίτη 10 Οκτωβρίου ώρα 05:00.
Ο Ερμής στις 15º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου ώρα 03:00 έως Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ώρα 03:00.
Ο Ήλιος στις 15º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 28º του Ταύρου  σε Χιαστί με τον Δία από τις 29º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου και από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ώρα 04:44 έως και Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ώρα 06:37
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Ο Ήλιος στις 15º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 00º των Διδύμων 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου και από 19 Μαΐου έως 23 Μαΐου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 00º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 16º του Ζυγού 
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Μαΐου έως 23 Μαΐου και από 07 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 01º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Μαΐου έως 24 Μαΐου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ώρα 11:00.
Ο Άρης στις 21º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Σεπτεμβρίου έως 17 Σεπτεμβρίου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου ώρα 23:00 έως Τρίτη 10 Οκτωβρίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 11º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 09 Οκτωβρίου ώρα 23:00 έως Τρίτη 10 Οκτωβρίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 11º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και από 01 Μαρτίου έως 05 Μαρτίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 14º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 29º του Ζυγού 
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 03 Ιουνίου έως 07 Ιουνίου και από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Ο Ήλιος στις 17º του Ζυγού  σε Τρίγωνο με τη Σελήνη από τις 16º των Διδύμων 
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου και από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου από ώρα 08:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 16º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 17º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 18º του Ζυγού 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου και από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Τρίτη 10 Οκτωβρίου ώρα 16:21 έως και Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ώρα 14:38
Ευνοεί  τα οικονομικά και στις συναλλαγές υπο την προϋπόθεση της συνέπειας, σε αντίθετη περίπτωση ο Δίας στον Σκορπιό επενεργεί αρνητικά. Μέσα σ' αυτό το ζώδιο προσδίδει μυστικοπάθεια αλλά και μεγάλη διεισδυτική ικανότητα. Στα διαστήματα που θα κάνει καλές όψεις ευνοεί τα  χρηματοοικονομικά και τις συναλλαγές μας, αλλά αντίθετα  όταν θα γίνεται ανάδρομος θα πρέπει να προσεχθούν οι τραπεζικές συναλλαγές και οι υποθήκες για σύναψη δανείων. Ο Δίας ειδικά σ’ αυτό το ζώδιο τονίζει τις πηγές εισοδημάτων των συντρόφων και των συνεργατών μας, τις υποχρεώσεις για διατροφές, τις κοινωνικές παροχές , τα κληρονομικά, καθώς και τα χρήματα τρίτων που βρίσκονται στα χέρια μας. Ακόμα ο Δίας πλανήτης της επέκτασης μας δραστηριοποιεί στον εξαρτημένο από το ζώδιο του Σκορπιού σεξουαλικό τομέα. Στην κανονική του την  πορεία ευνοεί τα ζώδια του νερού, τους  Ιχθύες, τους Καρκίνους και περισσότερο τους Σκορπιούς.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 21º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 22º της Παρθένου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου και από 13 Σεπτεμβρίου έως 17 Σεπτεμβρίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 20:00.
Η Σελήνη στις 22º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 10 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 24º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 25º της Παρθένου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου και από 16 Σεπτεμβρίου έως 20 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 26º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 29º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 00º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου και από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ώρα 06:00 έως Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ώρα 18:00.
Η Αφροδίτη στις 25º της Παρθένου σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Σεπτεμβρίου έως 21 Σεπτεμβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ώρα 06:38 έως και Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ώρα 09:40
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 11º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουλίου έως 05 Ιουλίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 16º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Ο Ήλιος στις 19º του Ζυγού  σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 18º του Καρκίνου 
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου και από 09 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ώρα 16:00 έως Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ώρα 20:00.
Ο Ερμής στις 22º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 22º του Τοξότη
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 21º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 22º του Ζυγού 
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου και από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου από ώρα 20:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 22º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 23º του Καρκίνου  σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 23º της Παρθένου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου και από 15 Σεπτεμβρίου έως 19 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 05:00.
Η Σελήνη στις 26º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 26º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 27º του Καρκίνου  σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 28º της Παρθένου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 19 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου και από 19 Σεπτεμβρίου έως 23 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 29º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 00º του Σκορπιού
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου και από 22 Οκτωβρίου έως 26 Οκτωβρίου

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ώρα 09:41 έως και Κυριακή 15 Οκτωβρίου ώρα 14:17
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως Σάββατο 14 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 07º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιουλίου έως 01 Αυγούστου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 08º του Λέοντα σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 24º της Παρθένου
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Ιουλίου έως 03 Αυγούστου και από 15 Σεπτεμβρίου έως 19 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 11º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Αυγούστου έως 05 Αυγούστου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 13º του Λέοντα σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 29º της Παρθένου
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Αυγούστου έως 08 Αυγούστου και από 21 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Από Σάββατο 14 Οκτωβρίου ώρα 13:12 έως και Τρίτη 7 Νοεμβρίου ώρα 13:38
Αυτή την περίοδο,, ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την εμφάνισή μας, είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς και αναζητούμε περισσότερο την αρμονία και τη συντροφικότητα στις σχέσεις μας. Δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι αλλά με πολύ κόσμο και στην προσπάθειά μας να βρισκόμαστε με τους άλλους και να γίνουμε αποδεκτοί, γινόμαστε ανειλικρινείς, αποκρύπτοντας την αλήθεια και τα ειλικρινή συναισθήματά μας.  Αυτή τη χρονική περίοδο συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και γλυκύτητα και αποφεύγουμε τις διαμάχες και τα έντονα επιχειρήματα. Αποδίδουμε μεγαλύτερη αξία στις φιλίες μας και την ερωτική μας ζωή και κάνουμε τα πάντα για να προσελκύσουμε το αντίθετο φύλο, έχουμε περισσότερο την ανάγκη να βρισκόμαστε σε μια ερωτική σχέση.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 16º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου ώρα 21:00 έως Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Ο Ερμής στις 25º του Ζυγού  σε Αντίθεση με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 15 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Ο Ήλιος στις 21º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 20º του Λέοντα
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου και από 12 Αυγούστου έως 16 Αυγούστου

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 14 Οκτωβρίου ώρα 23:00 έως Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ώρα 03:00.
Ο Ερμής στις 25º του Ζυγού  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Οκτωβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 22º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Αυγούστου έως 17 Αυγούστου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Οκτωβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 25º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 26º του Ζυγού 
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Αυγούστου έως 21 Αυγούστου και από 18 Οκτωβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Οκτωβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 25º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 26º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Αυγούστου έως 21 Αυγούστου και από 15 Απριλίου έως 19 Απριλίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Οκτωβρίου ώρα 13:00 έως Τρίτη 17 Οκτωβρίου ώρα 16:00.
Ο Ήλιος στις 22º του Ζυγού  σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 23º του Τοξότη
Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου και από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Κυριακή 15 Οκτωβρίου ώρα 14:18 έως και Τρίτη 17 Οκτωβρίου ώρα 20:33
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Οκτωβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 00º της Παρθένου σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 01º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου και από 22 Οκτωβρίου έως 26 Οκτωβρίου

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 15 Οκτωβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 00º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 16º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου