Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Νοεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν τον καιρό, μπορείτε να ασχοληθείτε είτε με δουλειές που χρειάζονται δυναμική αντιμετώπιση, κάνοντας νέα ξεκινήματα, είτε προωθώντας δουλειές που είχαν προσκρούσει σε διάφορα εμπόδια. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας.  Ο καιρός αυτός είναι ευνοϊκός για την ανανέωση στων αισθηματικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες υποθέσεις σας  θα αποφασίστε τώρα με ποιες απ’  αυτές θα ασχοληθείτε, ποιες θα διεκπεραιώσετε. Τον καιρό αυτό θα στραφείτε πιο κοντά προς φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.   Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνουν όλες σας οι προσπάθειες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εποχή αυτή είστε πιο ιδιότροποι, πιο θερμόαιμοι και ενεργείτε σύμφωνα με το συναίσθημα και την επιθυμία σας , παρά με τη λογική σας.  Οι μικροενοχλήσεις και οι ιδιαιτερότητες των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από ότι συνήθως.  Θα έχετε μαχητική διάθεση.  Έτσι πολύ πιθανό θα είναι, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας να είναι έντονες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα είναι ημέρες  εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε το ενδιαφέρον για καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας, μπορείτε, να αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε πράγματα, διαφορετικά και συναρπαστικά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται όλο και πιο στενότερη.

ΛΕΩΝ
Το  μυαλό σας θα δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς  αλλά κάπως σπασμωδικά αυτές τις μέρες. Θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε ταυτόχρονα.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός.  Με ένα καλό πρόγραμμα, όλα μπορούν να πάνε ρολόι.  Ασχοληθείτε με λιγότερα, προγραμματίζοντας τα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη. Κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Στο διάστημα αυτό,  θα πρέπει ν’ αναβάλετε σοβαρές υποθέσεις που δεν είναι οριοθετημένες από το παρελθόν, γιατί τα λάθη καραδοκούν. Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του, θα είναι πολύ μεγάλη. Άτομα που δεν τα υπολογίζατε μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν, με γνωστούς, φίλους και συγγενείς λύστε τες με την αγάπη που αρμόζει αυτές τις ημέρες. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Άσκοπες ενέργειες δεν σας ευνοούν. Το νευρικό σας σύστημα χρειάζεται αποφόρτιση, βοηθήστε το χαλαρώνοντας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες μπορεί να  εκδηλώσετε αισθήματα ζήλιας με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, κάποια δειλία, μπορεί να σας εμποδίσει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. Αφήστε τις λεπτομέρειες και καταπιαστείτε με την ουσία των καθημερινών σας θεμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε την αγάπη στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές και έντονες στιγμές μαζί του. Επωφεληθείτε όμως παράλληλα αυτό το διάστημα για να ασχοληθείτε με δουλειές που άλλοτε θα τις βρίσκατε ανιαρές. Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές και καταναλώστε άφθονα φρούτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνεργασίες σας αυτό το διάστημα γίνονται πιο αρμονικές. Έτσι μπορεί στο μέλλον να  σας βοηθήσουν  στους στόχους σας. Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα οικογενειακά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τώρα, μπορεί να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από την απροσεξία τους. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό. Κάποιες δυσαρμονίες ενδέχεται να σας δημιουργήσουν την προδιάθεση για μικρές εντάσεις μέσα στο σπίτι.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
20 έως 26 Νοεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από το περασμένο Σάββατο 18 Νοεμβρίου ώρα 20:59 έως και Τρίτη 21 Νοεμβρίου ώρα 09:13
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 17º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 17º του Ζυγού 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου και από 09 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 19º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Ερμή από τις 19º του Τοξότη
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 10 Δεκεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ώρα 18:00 έως Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ώρα 08:00.
Η Αφροδίτη στις 16º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 22º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 08º του Σκορπιού
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου και από 30 Οκτωβρίου έως 03 Νοεμβρίου

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ώρα 22:00 έως Τρίτη 21 Νοεμβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 24º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Νοεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 25º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 26º του Τοξότη
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Από Τρίτη 21 Νοεμβρίου ώρα 09:14 έως και Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 22:13
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 21 Νοεμβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 01º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 17º του Σκορπιού
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου και από 08 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017
ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Από Τρίτη 21 Νοεμβρίου ώρα 16:21 έως και Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 16:21
Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο φανταστικός κόσμος έρχεται ν’ αντικαταστήσει τον πραγματικό και η ψευδαίσθηση προσπαθεί να γίνει τρόπος ζωής. Η φαντασία οργιάζει και υποδουλώνει. Τα άτομα που ξεφεύγουν με ουσίες κι’ οινοπνεύματα γίνονται εξαιρετικά ευάλωτα, αλλά και άτομα που δεν είναι εθισμένα ωθούνται από τον ανάδρομο Ποσειδώνα  να δοκιμάσουν τους τεχνητούς παραδείσους που οδηγούν στην εξαθλίωση και την καταστροφή.  Η αυτοσυγκέντρωση και η προσευχή θα βοηθήσουν αποτελεσματικά σ’ αυτή την  απεξάρτηση

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 08º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 09º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Δεκεμβρίου έως 01 Ιανουαρίου και από 31 Οκτωβρίου έως 04 Νοεμβρίου

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ώρα 05:05 έως και Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 18:27
Μια τάση απόρριψης των τετριμμένων της καθημερινότητας και διάθεση διεύρυνσης των οριζόντων του είναι πιθανόν να καταλάβουν το άτομο. Στο μυαλό του θα κυριαρχούν μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά θα πρέπει να σχεδιάζει με γνώμονα την πραγματικότητα. Η επιπολαιότητα μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Η μελέτη, νέες εμπειρίες και ταξίδια συνήθως μπορούν να του προσφέρουν πολλά.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 10º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως 04 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 18:00.
Ο Ήλιος στις 00º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 14º του Αιγόκερω
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου και από 04 Ιανουαρίου έως 08 Ιανουαρίου

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 16º του Αιγόκερω σε Συζυγία με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ώρα 23:00 έως Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 18º του Αιγόκερω σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 19º του Σκορπιού
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου και από 10 Νοεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 19º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 19º του Ζυγού 
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Ιανουαρίου έως 12 Ιανουαρίου και από 11 Οκτωβρίου έως 15 Οκτωβρίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 24º του Αιγόκερω σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιανουαρίου έως 18 Ιανουαρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 25º του Αιγόκερω σε Μισό Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 15 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ
Από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 16:22 έως και Δευτέρα 18 Ιουνίου ώρα 02:26
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ποσειδώνας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για καλλιτεχνικές δημιουργίες , πραγματοποίηση του οράματός μας, εμπνεύσεις , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης του βαθέως ψυχισμού.

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 20:00 έως Σάββατο 25 Νοεμβρίου ώρα 19:00.
Ο Ήλιος στις 01º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 15:00.
Ο Ερμής στις 23º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Δία από τις 09º του Σκορπιού
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Δεκεμβρίου έως 17 Δεκεμβρίου και από 31 Οκτωβρίου έως 04 Νοεμβρίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ώρα 22:14 έως και Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 10:02
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 04:00.
Ο Ήλιος στις 01º του Τοξότη σε Εξάγωνο με τη Σελήνη από τις 00º του Υδροχόου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 22 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου και από 20 Ιανουαρίου έως 24 Ιανουαρίου

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ώρα 13:00 έως Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 15:00.
Ο Ερμής στις 24º του Τοξότη σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 08º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 24º του Τοξότη
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου και από 14 Δεκεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 08º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 09º του Σκορπιού
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως 01 Φεβρουαρίου και από 31 Οκτωβρίου έως 04 Νοεμβρίου

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ώρα 21:00 έως Σάββατο 25 Νοεμβρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 11º του Υδροχόου σε Μισό Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Ιανουαρίου έως 03 Φεβρουαρίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Νοεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 19:00.
Η Σελήνη στις 20º του Υδροχόου σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 21º του Ζυγού 
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 08 Φεβρουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Νοεμβρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 21º του Υδροχόου σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 22º του Σκορπιού
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Φεβρουαρίου έως 13 Φεβρουαρίου και από 13 Νοεμβρίου έως 17 Νοεμβρίου

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 25 Νοεμβρίου ώρα 23:00 έως Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 24º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 12 Φεβρουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου από ώρα 00:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 24º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Ερμή από τις 25º του Τοξότη
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 13 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου και από 15 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου από ώρα 03:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 26º του Υδροχόου σε Εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Φεβρουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου και από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Από Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 10:03 έως και Τρίτη 28 Νοεμβρίου ώρα 18:29
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 02º των Ιχθύων σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου από ώρα 17:00 έως ώρα 21:00.
Ο Ήλιος στις 04º του Τοξότη σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 03º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Νοεμβρίου έως 29 Νοεμβρίου και από 21 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 20:00 έως Πέμπτη 30 Νοεμβρίου ώρα 15:00.
Ο Ερμής στις 26º του Τοξότη σε Συζυγία με τον Κρόνο από τις 27º του Τοξότη
Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση πρέπει να πάρει αποφάσεις και να προγραμματίσει σωστά το χρόνο του, ώστε να καταφέρει να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του με επιτυχία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 17 Δεκεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 20:00 έως Τρίτη 28 Νοεμβρίου ώρα 08:00.
Η Αφροδίτη στις 24º του Σκορπιού σε Χιαστί με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου και από 13 Απριλίου έως 17 Απριλίου

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 26 Νοεμβρίου ώρα 22:00 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου ώρα 01:00.
Η Σελήνη στις 06º των Ιχθύων σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Άρη από τις 22º του Ζυγού 
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 24 Φεβρουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου και από 13 Οκτωβρίου έως 17 Οκτωβρίου 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου