Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 6 έως 12 Νοεμβρίου 2017 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Νοεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
ΚΡΙΟΣ
Κάποιες διαπραγματεύσεις για την προώθηση των εργασιακών σας στόχων θα είναι αναγκαίες αυτές τις μέρες και δεν θα πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Δώστε ερωτικές πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας σύντροφο και αντικαταστήστε τους τα λογικά πρέπει με τα ερωτικά θέλω.

ΤΑΥΡΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς. Στα κοινωνικά και στα καθημερινά σας θέματα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Παράλληλα θα είστε ανεβασμένοι, αλλά υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείτε σε κάποιες διαφωνίες, που θα πρέπει οπωσδήποτε να τις αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα είστε ικανοποιημένοι από επαφές με άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα και θα κάνετε τις ανάλογες ρυθμίσεις και επαφές. Η επανεξέταση του παρελθόντος θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε σωστά τις μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Προσέξτε όμως μην αφήσετε εργασιακά θέματα να επηρεάσουν την σχέση σας. Ζυγίστε σωστά τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας για να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που είναι πιθανόν να σας παρουσιαστούν. Κάνετε πιο δυναμικές και πιο αποτελεσματικές τις κινήσεις σας ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν  τα καθημερινά σας θέματα. Τακτοποιήστε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ
Από απλά καθημερινά σας θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μοναδικές ερωτικές στιγμές θα ζήσουν οι Παρθένοι που θα ξεφύγουν από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Διευρύνονται οι γνωριμίες τους κάτι που θα είναι πολύ χρήσιμο στο εγγύς μέλλον τους. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας. Παρ’  όλα που τις ημέρες αυτές θα σας εκνευρίζουν οι έντονες συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα ίσως χρειασθεί να επανεξετάσετε την στάση των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Νέες εμπειρίες προκύπτουν και οι αναζητήσεις του νου μεγιστοποιούνται. Τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα αλλάζουν. Όσοι είστε δεσμευμένοι φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν παραλήψεις του συντρόφου σας. Τώρα η περίοδος είναι κατάλληλος να αναπτυχθείτε πνευματικά και να οριοθετήσετε την ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα θα υποστείτε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, που μπορεί να προέρχονται από γεγονότα που αντλούν τις αιτίες τους από το παρελθόν. Ίσως τώρα να προκληθούν προστριβές  με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σύνεση και  ψυχραιμία. Ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητές σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες πιθανόν είναι να εξαντληθούν τα αποθέματα της αντοχής σας εξ αιτίας  υπερκόπωσής  ή της λανθασμένης διατροφής σας. Στον τομέα της εργασίας μπορεί να έχετε κάποια τάση ν’ αλλάξετε τις συνθήκες της εργασίας σας. Επειδή θα θέλετε να κινήστε πέρα και μακριά από τα βλέμματα των άλλων, μην αμελήσετε την καθημερινότητα και το  πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα τα περισσότερα ζευγάρια αναθεωρούν τις σχέσεις τους και άλλοτε τις διαλύουν και άλλοτε τις στηλιτεύουν κάνοντάς τες διαχρονικές. Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για την σύναψη γάμων και συνεταιρισμών. Και αν παρ’ ελπίδα γίνουν, λόγω της αμφίβολης πορείας τους, χρειάζονται προσοχή. Όσοι είστε μόνοι, να είστε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα θα πρέπει ν’ αποφύγετε να δημιουργήσετε χρέη, γιατί θα δυσκολευτείτε στην αποπληρωμή τους. Στο ίδιο διάστημα παλαιές συνήθειες παραχωρούν την θέση τους σε καινούριες. Οι αναζητήσεις αυτού του καιρού θα έχουν πνευματιστικό χαρακτήρα. και το μυαλό σας  θα προσπαθεί να οριοθετήσει  τα σύνορα μεταξύ του θανάτου και της ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ
Τώρα μπορεί να σας προκύψει κάποια έντονη ερωτική περιπέτεια θετική ή αρνητική. Στο διάστημα αυτό οι προβληματικές σχέσεις θα έχουν την τάση να διαλυθούν με συνεπίκουρες τις εντάσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει ν’ αποφύγετε την καταπίεση του συντρόφου σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, τώρα μπορεί να αλλάξουν. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις κάνοντας λογικές σκέψεις.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
6 έως 12 Νοεμβρίου 2017
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Από χθες Κυριακή 5 Νοεμβρίου ώρα 12:26 έως και Τρίτη 7 Νοεμβρίου ώρα 12:43
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 02:00 έως ώρα 04:00.
Η Σελήνη στις 08º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με τον Άρη από τις 08º του Ζυγού 
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Μαΐου έως 01 Ιουνίου και από 30 Σεπτεμβρίου έως 04 Οκτωβρίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 10º των Διδύμων  σε Μισό Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 10º των Διδύμων  σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 12º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 28º του Ζυγού 
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Ιουνίου έως 05 Ιουνίου και από 20 Οκτωβρίου έως 24 Οκτωβρίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Ο Ήλιος στις 14º του Σκορπιού σε Χιαστί με τη Σελήνη από τις 13º των Διδύμων 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 04 Νοεμβρίου έως 08 Νοεμβρίου και από 02 Ιουνίου έως 06 Ιουνίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 15:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 16º των Διδύμων  σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου ώρα 18:00 έως Τετάρτη 08 Νοεμβρίου ώρα 03:00.
Ο Ερμής στις 01º του Τοξότη σε Μισό Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη χρονική διάρκεια που θα δέχεσαι την επιρροή αυτής της διέλευσης, ενδεχομένως να σου παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Το χειρότερο, όμως, για σένα πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπερδεμένος με πολλές σκέψεις και να μην έχεις τη δυνατότητα να τις ταξινομείς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Πάντως, καλό είναι ν' αποφεύγεις, αυτό το χρονικό διάστημα, να 'σαι δογματικός στις ιδέες σου, διότι έτσι θα 'χεις συνεχείς συγκρούσεις με τους άλλους. Είναι εποχή που χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πίστευες ως σωστά στο παρελθόν και να ενεργείς πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις σε κάθε καινούργια περίπτωση.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Νοεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου και από 06 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου

Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Δευτέρα 06 Νοεμβρίου από ώρα 21:00 έως ώρα 23:00.
Η Σελήνη στις 20º των Διδύμων  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Δία από τις 05º του Σκορπιού
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιουνίου έως 13 Ιουνίου και από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Νοεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 06:00.
Η Σελήνη στις 24º των Διδύμων  σε Αντίθεση με τον Κρόνο από τις 25º του Τοξότη
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου και από 15 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Νοεμβρίου από ώρα 05:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 25º των Διδύμων  σε Εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 14 Ιουνίου έως 18 Ιουνίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Νοεμβρίου από ώρα 11:00 έως ώρα 14:00.
Η Σελήνη στις 28º των Διδύμων  σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη από τις 29º του Ζυγού 
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και από 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Νοεμβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 15º του Σκορπιού σε Ενάμιση Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 29º των Διδύμων 
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 06 Νοεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου και από 19 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Από Τρίτη 7 Νοεμβρίου ώρα 12:44 έως και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ώρα 14:28
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Από Τρίτη 7 Νοεμβρίου ώρα 13:39 έως και Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου ώρα 11:13
Αυτή την περίοδο, τα συναισθήματά μας γίνονται έντονα, τόσο που μπορεί να γίνουν βασανιστικά. Ψάχνουμε τώρα για πιο βαθιές σχέσεις, παρά επιφανειακές και σύντομες. Δείχνουμε το πάθος μας σε εκείνους που αγαπάμε και απαιτούμε τον ίδιο βαθμό αφοσίωσης σε αντάλλαγμα. Γινόμαστε αδυσώπητα σκληροί και δεν συγχωρούμε εύκολα αν οι άλλοι προδώσουν την εμπιστοσύνη μας. Αισθανόμαστε μεγάλη ανασφάλεια και έρχονται στη μνήμη μας οι προηγούμενες συναισθηματικές απώλειες. Η ζήλια, η κτητικότητα, η χειραγώγηση και ο έλεγχος είναι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της Αφροδίτης, ειδικά αν νιώσουμε ότι πληγώνονται τα συναισθήματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία σκαφτόμαστε την αναγέννηση ή το τέλος μιας σχέσης και αισθανόμαστε συντριπτικά ακραία συναισθήματα. Προστατεύουμε την ιδιωτική μας ζωή και αναζητάμε ένα εξαιρετικά βαθύ επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης για να νιώσουμε συναισθηματική ικανοποίηση.

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Νοεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 02º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Ερμή από τις 02º του Τοξότη
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 21 Ιουνίου έως 25 Ιουνίου και από 23 Νοεμβρίου έως 27 Νοεμβρίου

Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Τρίτη 07 Νοεμβρίου ώρα 22:00 έως Τετάρτη 08 Νοεμβρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 05º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Δία από τις 06º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 25 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου και από 28 Οκτωβρίου έως 01 Νοεμβρίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 09º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Άρη από τις 10º του Ζυγού 
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου και από 01 Οκτωβρίου έως 05 Οκτωβρίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 10º του Καρκίνου  σε Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΑΡΗΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου ώρα 13:00 έως Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 15:00.
Ο Άρης στις 10º του Ζυγού  σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Αυτή την περίοδο τα πνευματικά σας ιδανικά,  ενδέχεται να παρεμβαίνουν αρνητικά στις φιλοδοξίες σας και στην ανάγκη για δράση για να πετύχετε τους στόχους σας. Η μυστικιστική σας πλευρά φαίνεται να μην συνάδει με τις επιδιώξεις  σας  και το συμφέρον σας.  Αναθεωρήστε όσα πράγματα σας εμποδίζουν για να έχετε μια λειτουργική ισορροπία, έστω και αν πρέπει να ξεκινήσετε από το σημείο μηδέν.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 02 Οκτωβρίου έως 06 Οκτωβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Ο Ήλιος στις 16º του Σκορπιού σε Τρίγωνο με τη Σελήνη από τις 15º του Καρκίνου 
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου και από 05 Ιουλίου έως 09 Ιουλίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου ώρα 14:00 έως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ώρα 14:00.
Ο Ήλιος στις 16º του Σκορπιού σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου από ώρα 16:00 έως ώρα 18:00.
Η Σελήνη στις 16º του Καρκίνου  σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Τετάρτη 08 Νοεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 18º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 04º του Τοξότη
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου και από 24 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Νοεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 24º του Καρκίνου  σε Χιαστί με τον Κρόνο από τις 25º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου και από 15 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Νοεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 08:00.
Η Σελήνη στις 24º του Καρκίνου  σε Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Νοεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 25º του Καρκίνου  σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Από Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ώρα 14:29 έως και Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 18:40
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Νοεμβρίου από ώρα 18:00 έως ώρα 21:00.
Η Σελήνη στις 02º του Λέοντα σε Τετράγωνο με την Αφροδίτη από τις 02º του Σκορπιού
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου και από 24 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου

Πέμπτη 09 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Πέμπτη 09 Νοεμβρίου ώρα 23:00 έως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ώρα 02:00.
Η Σελήνη στις 04º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ερμή από τις 05º του Τοξότη
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και από 26 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από ώρα 01:00 έως ώρα 03:00.
Η Σελήνη στις 06º του Λέοντα σε Τετράγωνο με τον Δία από τις 06º του Σκορπιού
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 27 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου και από 28 Οκτωβρίου έως 01 Νοεμβρίου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από ώρα 07:00 έως ώρα 10:00.
Η Σελήνη στις 09º του Λέοντα σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Κρόνο από τις 25º του Τοξότη
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου και από 15 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 10º του Λέοντα σε Εξάγωνο με τον Άρη από τις 11º του Ζυγού 
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Αυγούστου έως 05 Αυγούστου και από 03 Οκτωβρίου έως 07 Οκτωβρίου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από ώρα 09:00 έως ώρα 11:00.
Η Σελήνη στις 10º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Αυγούστου έως 05 Αυγούστου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από ώρα 19:00 έως ώρα 22:00.
Η Σελήνη στις 16º του Λέοντα σε Χιαστί με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 07 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017
ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ
Ενεργοποιείται από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ώρα 21:00 έως Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 00:00.
Ο Ήλιος στις 18º του Σκορπιού σε Τετράγωνο με τη Σελήνη από τις 17º του Λέοντα
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 09 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου και από 08 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 25º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Κρόνο από τις 25º του Τοξότη
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου και από 16 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 12:00.
Η Σελήνη στις 25º του Λέοντα σε Τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 16 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Νοεμβρίου από ώρα 13:00 έως ώρα 16:00.
Η Σελήνη στις 26º του Λέοντα σε Μισό Τετράγωνο με τον Άρη από τις 12º του Ζυγού 
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου και από 04 Οκτωβρίου έως 08 Οκτωβρίου

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Από Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 18:41 έως και Τρίτη 14 Νοεμβρίου ώρα 01:25
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 22:00 έως Κυριακή 12 Νοεμβρίου ώρα 00:00.
Η Σελήνη στις 01º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τις 17º του Αιγόκερω
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 23 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου και από 07 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου από ώρα 04:00 έως ώρα 07:00.
Η Σελήνη στις 05º της Παρθένου σε Εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 05º του Σκορπιού
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 26 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου και από 27 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου από ώρα 06:00 έως ώρα 09:00.
Η Σελήνη στις 06º της Παρθένου σε Εξάγωνο με τον Δία από τις 07º του Σκορπιού
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 28 Αυγούστου έως 01 Σεπτεμβρίου και από 28 Οκτωβρίου έως 01 Νοεμβρίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00.
Η Σελήνη στις 08º της Παρθένου σε Τετράγωνο με τον Ερμή από τις 09º του Τοξότη
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Αυγούστου έως 03 Σεπτεμβρίου και από 29 Νοεμβρίου έως 03 Δεκεμβρίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου από ώρα 12:00 έως ώρα 15:00.
Η Σελήνη στις 09º της Παρθένου σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 31 Αυγούστου έως 04 Σεπτεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου ώρα 12:00 έως Τρίτη 14 Νοεμβρίου ώρα 09:00.
Η Αφροδίτη στις 06º του Σκορπιού σε Συζυγία με τον Δία από τις 07º του Σκορπιού
Μία πολύ καλή διέλευση, που δίνει την ευκαιρία για κοινωνική ζωή, για καλοπέραση, για ψυχαγωγία. Η δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης είναι πολύ συνηθισμένο γεγονός με αυτή τη διέλευση και μάλιστα μιας σχέσης που μπορεί να υποσχεθεί την αγάπη, τη γενναιοδωρία και την τρυφερότητα. Τα οικονομικά του ατόμου βελτιώνονται σημαντικά και οι επενδύσεις πάνε πολύ καλά.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 29 Οκτωβρίου έως 02 Νοεμβρίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου από ώρα 14:00 έως ώρα 17:00.
Η Σελήνη στις 10º της Παρθένου σε Αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τις 11º των Ιχθύων
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 01 Σεπτεμβρίου έως 05 Σεπτεμβρίου και από 29 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017
ΕΡΜΗΣ ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ
Ενεργοποιείται από Κυριακή 12 Νοεμβρίου ώρα 16:00 έως Τρίτη 14 Νοεμβρίου ώρα 01:00.
Ο Ερμής στις 09º του Τοξότη σε Ενάμιση Τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 25º του Κριού 
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.
Επηρεάζει περισσότερο άτομα που γεννήθηκαν από 30 Νοεμβρίου έως 04 Δεκεμβρίου και από 14 Απριλίου έως 18 Απριλίου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου